Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:19
02.12.2022
Петък
18.207.136.189


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Дева

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Хирон в Дева


28.07.1943 - 18.11.1944
25.03.1945 - 22.07.1945
05.09.1993 - 08.09.1995

Хирон разкрива истинската си същност в Дева, знакът, който управлява Кентавърът. Хирон е в Дева и Везни само за по двайсет месеца на всеки петдесет години! Затова динамиката на Дева се е чувствала в продължение на двайсет месеца през период 1943-45 и това ще се повтори през 1993-1995. Родените с Хирон в Дева са нашият най-голям източник на информация за тази енергия, защото историческата документация е оскъдна. Изтънченост и точност характеризират тези индивиди, които получават своето благодарение на виждането на тяхната планета. Стремейки се да опишем Кентавъра лечител, ние създаваме една нова дефиниция на Дева.
Нисшата форма на динамиката на Дева е натрапчива и Сатурнова. Сатурновият контрол се използва, за да задържа страховитата Уранова енергия. Мъжете с нисша динамика на Дева са натрапчиви работохолици, които проявяват енергията на Уран чрез извратено сексуално поведение. Хирон е бил в Дева през 1891-93, когато са се родили плутократите. Жените са склонни да владеят абсолютната сила в офиса или у дома, а след това да излизат от контрол по време на забавления. Те се страхуват и избягват енергията на Уран, така че нараства формата на Сатурн, а не трансформацията на Уран. Висшите енергии на Дева развиват остро разбиране относно позитивното използване на Сатурн, а именно да се вкара материята във форма, но не да се задържа там. Урановата трансформация съзрява с времето и еволюира в дълбока интуиция, свързана с точното определяне на времето.
Една от моите клиентки ме осветли относно висшата енергия на Дева и така стана възможно да напиша тази книга. Тя е изтъкнат учител по йога (Карта № 18) и има Марс, Меркурий, Хирон, Венера и Юпитер в стелиум в Дева, в десети и единайсети дом. Тя е овладяла способността да формира физическото тяло, подвластно на Сатурн в позите на йога, насочвайки го към съзнанието на Уран, така че електричеството да се движи свободно в тялото и чакрите. Друг клиент, който е свещеник ми разкри много относно нисшата форма на динамиката на Дева. Този клиент приема религиозното обучение (Сатурн) твърде сериозно и се страхува до смърт от Уран, страхува се от всяка мисъл, която е извън неговата религиозна доктрина. Реалността е застинала във времевата рамка на Сатурн, което блокира нормалната еволюция.
Както вече казахме, Хирон управлява точното време и място, където трансформативната енергия (Уран) се пресича с формата (Сатурн). Домът, който съдържа Хирон в Дева, изразява начина, по който този индивид локализира трансформативните енергии на Земята. Свещеникът, когото описахме, има Хирон във втори дом и е изключително прикован във формата на Сатурн, Той също създава нови форми на католическия ритуал на Изток. Така че той чувства Уран, но блокира неговата мощ. Друг клиент изгражда покриви (описан при Хирон във втори дом) и той наистина обича да влага формата на Сатурн в домовете на хората. Общо казано, Хирон в Дева във втори, четвърти и седми дом причинява проблеми с натрапчивото влияние на Сатурн. Хирон в Дева в трети, пети, девети, десети и единайсети дом благоприятства Урановата трансформация. Всички хора с Хирон в Дева се нуждаят от съвети, защото предишното определяне на Меркурий като господар на Дева е създало една негативна илюзия. Това погрешно господство на Меркурий е помагало да се обяснят менталните (Уран) качества на Дева, но откъде е идвал натрапчивият импулс? Съществувала е вредна тенденция да се определя Сатурновата страна на Дева негативно, като че ли Дева е създавала тази натрапчивост от нищото. Дори работата, която се управлява от шести дом, била считана за негативна. Лечебната сила на шести дом и работата не били разбирани достатъчно и бедните Деви били оставени да се справят както могат. Но Хирон, като господар на Дева, показва, че динамиката на Дева е да учи на съвършенство във формата тук, на Земята, така че да бъде изграден мост към висшите енергии. Дева може да даде същността на лечителството на Земята, комбинирана с радостта във висшето съзнание.
Духовността на Дева ми беше показана от един клиент с Хирон в Дева в девети дом и друг с Хирон в Дева в единайсети дом. И двамата клиенти оживяха пред очите ми, когато на тяхната вътрешна енергия беше придадена външна форма, чрез опознаване на воина-лечител отвътре. Клиентът с Хирон в единайсети дом, който е в стелиум и в квадратура с Лунните възли, преустрои своето съзнание и достъпът му до Нептун е наистина очевиден. Подобно на Христос. Клиентът с Хирон в девети дом, Карта № 9, беше на прага на срив в нервната система, поради прекален Сатурнов контрол. Той вложи своята Сатурнова енергия в карате, а Урановите сили във фотография. Той фотографира природата и невидимите същества, девите провокират подсъзнателния ум на наблюдателя.
Имаме още много работа по този критичен архетип. Това е архетипът на лечителя, защото само страстната любов на Сатурновата форма на Земята и освобождаването й чрез силата на Уран ще доведе до блаженството и състраданието на Нептун за всички земни жители.

Папка: Планетите в Дева | Добавил: Пим (07.03.2009)
Разгледан: 2986 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          18.207.136.189