Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:29
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 19
Гости: 19
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Дева

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Лилит в Дева

От незапомнени времена Черна Луна – Лилит предизвиква негативни чувства. Мнението на астролозите за нейното значение често пъти се разминава. Едни от тях приписват на тази фиктивна планета управление върху сексуалните сили на човека, други подчертават, че положението на Черната Луна в хороскопа е свързано с кармичните уроци, а трети взимат като основа съдържащата се в нея грозна сила подтикваща към пороци.

Ако разглеждаме Черната Луна от астрономическа гледна точка, тя представлява проекция на най-отдалечената от центъра на земята точка на орбитата на Луната на еклиптиката – Апогей. В астрологията, тази хипотетична планета от древни времена се счита за втората, тъмна страна на Луната, отразяваща окултното влияние върху човека.

Лилит има отношение към тази гранична част на подсъзнанието, където нашите желания, потребности се обличат в конкретна форма и задействат около нас астрални структури, които въвличат определени хора в конкретна ситуация. Ние не само сме привлечени в такава ситуация, но понякога я формираме и сами. Лилит изкарва на повърхността нашите скрити желания и пристрастия, вътрешни проблеми и противоречия с външния свят, правейки ги видими за другите и за себе си.

Безусловно Черната Луна работи при всички различно. Тя не дава някакви конкретни способности. Това е точката, където получават изход основните психологически проблеми на човека. Лилит изпълнява във психиката такава важна роля, че човек със силна Черна Луна може да бъде великолепен актьор, или коварен лъжец – всичко зависи от неговите способности и нравствени устои. Лилит обезпечава разшифроване на всички постъпващи към нас данни от външния свят и ги преобразува. Ние сме склонни да игнорираме несъщественото или неприятното и да преувеличаваме, това, което ни харесва. В резултат се получава индивидуална и оригинална картина на света. Качеството на тази картина зависи не само от положението на Лилит, но и от цялата структура на рождената карта, от заложените в нея творчески, кармични и духовни аспекти.

Лилит се явява фокус на скритата индивидуалност на човека и ни дава портрет на земната му душа. Болшинството човешки проблеми, преди да се сформират, преминават дълъг път на подготовка. Този период протича скрито. Има проблеми, които не могат да бъдат разрешени вътрешно и искат да бъдат въплътени във външния свят. Черната Луна привежда възникналата емоционална енергия от проблема в реалния живот. Тъмното и потискащо душата безпокойство и депресия се трансформира в напълно конкретни ситуации, които могат да се обсъждат, да се изявят чрез действие и да въвлекат и други хора. Да извадиш вътрешния враг на светло и да го обозначиш – това е една от най-важните функции на Лилит.


Черна Луна в Дева

Черна Луна в Дева предполага човек, склонен към чести депресии, неврози и не много тежки психически заболявания. Той има достатъчно трудна жизнена програма. Често срещано е маниакалното желание да се бори за своето здраве, независимо дали е болен или здрав и да посвети на това целия си живот.

Лилит в Дева може да даде безделник, който ненавижда всякаква работа, която му се наложи да свърши, защото е неспособен да я доведе докрай или я прехвърля на чужд гръб. Ако съдбата е благосклонна и му даде някаква власт, той веднага се превръща в бюрократ и кариерист или обратното в лакей и подмазвач.

Кармично това положение се обяснява с това, че човек в минал живот се е отнасял недобросъвестно към своята работа, бил е шарлатанин и скандален, мамил е хората, тиранизирал е своите подчинени, използвал е своето положение за користни цели и е нарушавал дадени обещания. Възможно е да е бил лекар и да е нарушил законите, да е лекувал неправилно или да е причинил много вреди на пациентите си. Такова положение на Лилит изисква два, три дни преди транзита да се изчисти черния дроб и кръвта в организма. Особено внимание трябва да се отделя на диетата, профилактика на стомашно – чревния тракт и жлъчния мехур. Трябва да се лекува с природосъобразни средства и да избягва химически лекарства и хирургическа намеса.

Съществува опасност от подземни и наземни съоръжения и от лекарска грешка.

Преработването на Черната Луна в Дева в началния етап е болезнено за близките, които трябва да понасят и търпят всевъзможни капризи. След задълбочена работа върху себе си, човек се учи на трудолюбие, самодисциплина, подсъзнателно – положително отношение към всякакъв труд и умение да получава от него удовлетворение. Трябва да се научи на самодиагностика и умение да поддържа вътрешното си равновесие и добър контакт с целия си организъм. Необходимо е да се избави от мнителност, отрицателно самовнушение и да се учи да владее не само физическото, но и астралното, менталното и даже кармично тяло.
Папка: Планетите в Дева | Добавил: Пим (02.03.2009)
Разгледан: 3782 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.93.74.25