Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:45
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Близнаци

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]


Луна в Близнаци

Ключова дума - изменчивост в емоциите.

Интересува ви интимния контакт за момента. Вашата емоционална личност изисква по-скоро разнообразие и новости, отколкото постоянство и дълбоки чувства. Вие по принцип сте неспособен на дълготрайни чувства и неизменна преданост. Макар да сте безчувствен на моменти, вашите възприятия са бързи и точни. Поддържате впечатленията си по-скоро чрез мисъл, отколкото чрез чувство.
Вашите възприятия служат повече на интелекта, отколкото на емоциите. Резултатът е способност за безпристрастно наблюдение и разсъждаване. Умът ви е изменчив и на моменти объркан, но можете да предъвквате неопределено количество подробности. Променлив и адаптивен, може да имате две или повече призвания едновременно.
Обичате действието и движението, независимо дали е физическо или умствено. Вашите ръце са способни, сръчни и умели и имате добре развито обоняние. Вие не сте интуитивен, а по-скоро сте наблюдателен, бързо набирате впечатления и обикновено можете да ги изкажете.
Вас ви влекат изкуствата и литературата или някои области, включващи комуникации. Предпочитанието, дори нуждата да вършите няколко неща наведнъж е важно за психическото ви благосъстояние. Интелектуалната способност на тази позиция често ви превръща в ревностен привърженик на книгите или в талантлив занаятчия.
В личен план сте резервиран и понякога другите ви намират студен; вие се интересувате повече от настоящето, тук и сега, отколкото от миналото. Разкъсван от променливи чувства, може да се разгърнете твърде много и да разпилеете силите си; това може да се прояви с нервно напрежение. Знаете как да ласкаете другите и понякога може да проявите хитрост за ваше добро. Неспокойната ви природа винаги търси нещо ново.
Тази позиция на Луната може да покаже повърхностност и липса на семейно чувство в рождената карта на жена. Мъж с такава позиция се привлича от интелектуална партньорка, която може да играе някаква обществена роля.
Вие виждате вашата майка като емоционално неангажирана, общителна и променлива, все пак поддържаща вашето възпитание и образование. Знакът  на Луната показва основния способ за утешение на човека, когато е зле. Затова Лунните Близнаци следва да бъдат развличани със сплетни, разговори, запознанства с интересни хора, в краен случай ходене на кино или театър, а в днешно време часове прекарани в Интернет. Поради простата причина, че информацията за тях е основна храна и липсата и води до униние и печал.
В хармоничния вариант на Луната са склонни да учат чужди езици - изобщо те обичат всякакви знакови системи - например астрологията. Човек с такава Луна е добър мислител, изследовател, поет или писател. Той е много изобретателен и обича да учи. Умът му може бързо да превключва от една задача на друга или едновременно да прави няколко неща. Те са дружелюбни, изкусни в търговията и умеят да убеждават. Могат много добре да копират другите хора, да се идентифицират с тях, като светкавично разгадават мислите и подбудите на другия. Много много не се интересуват от секса. Често променят стила си на обличане, обичат украшенията или скъпоценностите. Могат да бъдат изкусни певци или музиканти. Близнаците са двоен знак и хора с такава Луна могат да се опитат да осъществят своята кариера в няколко направления или пък да имат много бракове (връзки). От тях се получават отлични офис-служители, лектори и изобщо хора занимаващи се с интелектуален труд. Обаятелни, непостоянни, чаровни, по характер приличат на деца.

Папка: Планетите в Близнаци | Добавил: Пим (13.03.2009)
Разгледан: 8004 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20] Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18] Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17] Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15] Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16] Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16] Планетите в Риби [16]
Контакт          3.234.244.181