Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:14
01.04.2020
Сряда
3.227.252.54


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Знаците » Планетите в Близнаци

Планетите в Овен [20]Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18]Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17]Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15]Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16]Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16]Планетите в Риби [16]


Сатурн в Близнаци

Ключова дума - научен, вещ, систематичен

Вие сте адаптивен, систематичен и логичен, защото можете да се абстрахирате от себе си и да подходите към нещата хладно и рационално. Имате голяма способност за разсъждаване, разрешаване на проблеми и писане. Тази позиция на Сатурн е отлична за умствени, интелектуални, научни или математически области. Преподаването, изследователската дейност, инженерството и секретарската работа са добри възможности за кариера. Обичате да изучавате неща и ще продължите да учите през целия си живот. Важно е това, че развивате честен подход във взаимоотношенията. Сатурн прибавя дисциплина към Близнаци, правейки менталните функции по-практични. Физически, вашето слабо място са белите дробове и не би трябвало да пушите. Може да изживеете нервно напрежение, ако злоупотребявате със своята издръжливост. Неблагоприятните аспекти могат да ви направят мнителен, твърде критичен, понякога дори подозрителен. От друга страна, може да бъдете стеснителен, трудно изразяващ себе си и бавно мислещ.
В основите на ценностната система, с която сте възпитан и израснал, стоят връзкарството и обмяната на информация като инструмент за власт и контрол. “Информацията е власт” и “Без връзки нищо не става” са максими, които предопределят “комуникативност” във всяка една област от живота. Който успее да създаде нужните контакти с правилните хора, които да го снабдяват с най-новите новини и клюки, му капе мед от устата. За какво обичате да говорите и кои начини на разпространение на информацията предпочитате, зависи от позицията на Меркурий. С житейския подход и философия на махленска клюкарка много трудно се изгражда авторитета на специалист преди 29 годишна възраст, но всеки има шанс да прецени дали има смисъл да носи и докладва информация от 100 кладенеца или може да провери достоверността и приложимостта на информацията допитвайки се до “източниците” и “оригинала”. След сатурновото завръщане на 29г. има добър шанс за реализация на трупаната информация поставяйки я в служба на обществото в сферата на дома на Сатурн.


В индивидуалната рождена карта значението на Сатурн може да бъде много сложно, но има някои определени моменти, които можем да изложим по отношение положението му в знаците и домовете. Положението на Сатурн в знаците може да бъде анализирано най-лесно, като се насочим към елемента и вида на знака, в който той се намира. Значението на Сатурн в квадрантите може да бъде накратко изложено по следния начин:

В подвижни знаци: Близнаци, Дева, Стрелец, Риби
Тук Сатурн е свързан с потребността да се реструктурират менталните модели и начинът на мислене. Разумът обикновено е склонен към негативно мислене, безпокойство и вироглавство, произтичащи от възпитание или условия на минал живот. Следователно, личността трябва да реорганизира начинът си на мислене, а също и начинът, по който прилага менталната си енергия за разбиране и подреждане на всекидневните изживявания.

Папка: Планетите в Близнаци | Добавил: Пим (08.03.2009)
Разгледан: 4238 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в Овен [20]Планетите в Телец [15]
Планетите в Близнаци [18]Планетите в Рак [16]
Планетите в Лъв [17]Планетите в Дева [14]
Планетите във Везни [15]Планетите в Скорпион [16]
Планетите в Стрелец [16]Планетите в Козирог [15]
Планетите във Водолей [16]Планетите в Риби [16]
Контакт          3.227.252.54