Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:39
24.09.2022
Събота
44.201.68.86


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Домовете » Планетите във 2-ри Дом

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]


Хирон във 2-ри Дом

Полярността втори/осми дом описва житейските ценности на човека. Втори дом показва какво е необходимо на материално ниво, за да е налице комфорт и продуктивност, а осми дом показва кое е най-съществено. Оста е много енергизирана и ни заземява в Земята с енергията на втори дом, а след това постепенно ни подтиква да се пречистим и задълбочим посредством осми дом. Хирон във втори дом показва изключителен интерес към балансиране, тъй като втори дом се управлява от Венера. Ричард Нол забелязва силен импулс към спечелване на привърженици към каузата си, желание за обобщаване на ценностите. Разбира се, тогава се явява опасност от убеждението, че тези ценности са единствено правилните.
Астролозите трябва да работят особено усърдно с тази позиция, за да помогнат на клиента да види, че ценностните системи са уникални според динамиката на всеки човек. Възможно е родените с Хирон във втори дом да бъдат много самоуверени и прибързани и трябва да им покажете, че всички аспекти в тяхната карта са уникални за тях. Астродрамата ще бъде голяма за тези индивиди, защото те могат всъщност да наблюдават енергийната динамика на друг човек. Те трябва да бъдат насърчени да увеличат своите ценности, защото тези ценности наистина включват и лечението на другите, но привързаността и фундаментализмът трябва да се наблюдават от близо.
От картите, които избрах, двама клиенти са много упорити и убедени във важността на това, което трябва да учат. Те знаят да говорят. Двама лекуват възрастни хора със специален интерес към преминаване от другата страна. Единият от тях, арфист (Карта № 36), е развил техника за лечение на възрастни, включвайки бавно напяване на мелодията. Една много млада лечителка от Новата Епоха (Карта № 2) има способността да внася други измерения в клиентите, поради което бързо стана известна. В нейния случай Хирон е в съвпад със Слънцето и опозиция на Марс, който е в съвпад с Плутон в осми дом, а силата й е осезаема. Нейната майка, също лечител (Карта № 48), е голям учител.
Карта № 17 е тази на учител, много обаятелен свещеник, с голяма любов към Земята и Хироновата енергия. Хората намират неговото учение за завладяващо; той има склонност да бъде доста своеволен, но енергията, която излъчва, съдържа цялата сила на Хирон. Интересно е да отбележим как енергията на този учител се отличава от тримата учители на Новата Епоха, споменати при обсъждането на Хирон в първи дом. Свещеникът добавя силата на ценностната система; неговата енергия е Плутонова, поради полярността на осми спрямо втори дом. Учителят с Хирон в първи дом освобождава Хироновата енергия, въплъщавайки я в слушателя; свещеникът с Хирон във втори дом създава ценности у своите слушатели.
Ключът към Хирон във втори дом е да помогнем на клиента да определи по-добре своите ценности. Ако успее, той ще бъде енергийно зареден от Плутон и ще намери неизчерпаеми ресурси в себе си. Другите карти, които избрах, представят една по-спокойна позиция във втори дом. Единият клиент изгражда приют за сираци и е почти изненадан, когато всички му се възхищават за това. Той не може да си представи, че не всеки би направил същото, ако има тази възможност. Другият строи покриви и дава такава сигурност на своите клиенти, че те се чувстват изцелени от неговия покрив. Хирон във втори дом е една много щедра позиция, тъй като индивидът често проявява безкористно състрадание към всички живи същества.
Карл Юнг, Карта № 13, има Хирон във втори дом в опозиция на Юпитер в осми. Тази позиция е мощно средство за експанзия в скритото и колективно несъзнавано, а също за агресивно приземяване в Овен във втори дом. Карта № 38, учител и писател, има Хирон във втори дом във Везни, в съвпад с Юпитер и Нептун, и той внася хиротичната енергия чрез мистицизъм, а след това се стреми да я балансира.

Папка: Планетите във 2-ри Дом | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 4591 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]
Контакт          44.201.68.86