Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:15
02.03.2024
Събота
3.236.145.153


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Домовете » Планетите в 9-ти Дом

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]


Хирон в 9-ти Дом

Присъствието на Хирон в девети дом бележи кризата на свързването с Висшия Аз в това въплъщение. Висшият Аз е разумната енергия, която е интегриращата духовна сила във всеки живот. Някои я наричат душа. Животът на всеки индивид е пътешествие на одушевяване, активиране, въплъщаване и излъчване на Висшия Аз.
Родените с това разположение естествено са заинтересувани от философия и духовност. Често те се учат на тези ценности. Те разбират интуитивно природния закон и притежават необикновена способност да намират начини, по които да изразяват същностните универсални ценности. Те нетърпеливо търсят смисъла; чувстват импулса да узнаят основните истини и да ги предадат на другите. Обичат да пътуват и да усещат енергията на храмовете и духовните центрове на планетата. Но свързали ли са се те с Висшия Аз и научили ли са се да въплъщават Висшия Аз в ежедневието?
Хирон е прагматизъм, принципът "как да" в картата и тъй като той ни учи чрез опит, внимателното проучване ще разкрие какво става с енергията на Хирон в девети дом. Подобно на родените с Хирон в трети дом, тези с Хирон в девети дом също са адепти. Те естествено въплъщават духовността, мъдростта относно природния закон, но тяхната криза винаги надделява над резонирането с Висшия Аз. Астрологът, който може да им помогне, оглеждайки нивото на връзката с Висшия Аз, има способността да ги ръководи чрез най-съкровената им тайна - че те всъщност не са във връзка с Висшия Аз. Това е адептът, който учи всички да познават душата и същевременно жадува за "одушевяване". Медитацията, създаваща връзка с Висшия Аз, използвана от лечителите на тялото, които могат да внесат Божествената сила, горещо се препоръчва.
Сабиенският символ за градуса на Асцендента е тълкуването на Висшия Аз, тъй като имаме един и същ градус на Асцендента във всяко въплъщение. Трябва да съветвате вашите клиенти с Хирон в девети дом да резонират с енергията на Асцендента, което ще им помогне да намерят Висшия Аз.
Тао-квадратурата към шести дом включва полярността трети/девети дом. Трети дом е интеграция и успешни комуникативни умения в живота, а квадратурата към шести дом разкрива прагматичната и емпирична страна на Хирон. Този аспект ни учи, че колкото сме по-интегрирани, когато резонираме с нашите висши дарби, толкова повече ще въплътим нашата същностна хуманност. Колко пъти трябва да чуем, че използваме само 10% от нашия мозък? Способността да проявим хиротичното съзнание е светлината, с която ще осветяваме най-мрачната част от нашия мозък, епифизната жлеза. Новите проучвания върху функцията на епифизата разкриват възможността да използваме всичките си способности; пропускайки през себе си цялата енергия на квадратурата Меркурий/Хирон, квадратурата от трети към шести дом. Девети дом е активиране на най-висшата октава на съзнанието в живота; това е единството на тяло и душа, метафорично изразено чрез тялото кон/човек на Хирон.
Сега, с Хирон като учител на Таро гадателя, с Хирон като посветител в астрологичното тълкуване, ние можем прагматично и чрез опит да намерим своето висше съзнание. Годините на отчаяние са свършили. Разкриването влиянието на горната квадратура на Хирон е пътят към нашия Висш Аз. Разкриването на влиянието на Тао-квадратурата е пълната интеграция тук, на Земята (трети), а преднамереният избор да осъществим най-високата октава на резонанса (девети) ще доведе до гадателство и лечителски умения.
Моите досиета са препълнени с клиенти с Хирон в девети дом и аз избрах десет от тях за по-подробен анализ - петима мъже и пет жени. Всички те са необикновено емоционални и следват характеристиките на Хирон в девети дом. Карта № 9, художник, е едно от най-интересните преживявания, които съм имала при изучаването на Хирон. Той беше болезнено чувствителен към квадратурите на транзитиращия Хирон към рождения Хирон, вероятно защото неговият Хирон е в Дева, а неговите Уран и Марс, които са в съвпад, са близо до позицията на горната квадратура. Тъй като наближаваше третата му квадратура с Хирон, той се парализира от депресия. Буквално не можеше да се движи през повечето от времето, в продължение на няколко месеца.
По време на първата му квадратура, докато карал колело, се парализирал. Паднал от колелото и бил много изплашен от преживяното. Макар че трудно контактувал, поради завладялата го депресия, той бил необикновено отворен към действието на Хирон, защото това беше първото смислено обяснение, което получи, относно неговия проблем. Разбира се, той интуитивно разбира Хирон, поради акцента върху Дева. Хирон буквално експлодирал неговата нервна система и го тласнал към по-висше съзнание, поради транзита към съвпада на Марс с Уран близо до точката на квадратурата. Аз му дадох датите на следващите две квадратури и когато се получи същият ефект, макар и не толкова краен, той разбра проблема по-добре и започна да пропуска енергийния поток. Аспектът приключи, той се почувства по-добре и получи много добра работа като художник. Доста от моите клиенти с Хирон в девети дом имат разположение на Хирон в Скорпион, което е едно точно и мощно разположение.
Тези индивиди са отлични примери за висока степен на овладяване на хиротична енергия. Карта № 46 е на прочут лечител, другият клиент е брилянтен терапевт, а Карта № 52 е на архитект. Друга група има Хирон във Водолей и енергията като че ли е прекалено силна за тях. Те са склонни към приемане на дрога и нервни проблеми. Силата на Уран като че ли тласка Хирон твърде бързо и тези клиенти се нуждаят от съвет относно стабилизиращите качества на Сатурн. Но тъй като са склонни към депресия, те избягват дългия урок на Сатурн. Полезни са съветите относно дисбалансите на Уран. Тези дисбаланси се проявяват по-късно по отношение на планетните позиции при всички клиенти с Хирон в девети дом.
Ключът към Хирон в девети дом е първо да потвърдим степента на връзката с Висшия Аз, а след това да подкрепим тези индивиди в резонанса с енергията на техния изгряваш знак, като им помогнем да интерпретират техния сабиенски символ. След това търсете баланса в техния живот в рождената карта. Сега е време да оставим трите дома на интеграция другия, от седми до девети, и да се насочим към десети дом, за да намерим нашата власт.


Папка: Планетите в 9-ти Дом | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 4370 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]
Контакт          3.236.145.153