Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:13
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Домовете » Планетите в 7-ми Дом

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]


Хирон в 7-ми Дом

Хирон в седми дом е сигнификатор на познаването на Аза посредством важни връзки на личностно ниво, засягащи силно други хора в широк мащаб. Тази позиция е същността на обаянието; такива индивиди имат огромен потенциал да изразяват колективното подсъзнание на своето време и те притежават странната способност да се оглеждат в другите хора. Това е едно ненаситно разположение: присъствието на Хирон насърчава човека да жадува за почит и ласкателство от страна на другите и повече отколкото при всяка друга позиция на Хирон установяването на тази енергия е истинско откровение. Тези индивиди имат нужда да разберат как засягат хората около себе си иначе ласкателството ще се прилепи към личностното его и ще ги унищожи. Джанис Джоплин, Боб Дилан, Фидел Кастро и Ричард Никсън имат Хирон в седми дом и всички те са отлични примери за силата на хаоса, присъщ за тази позиция. Обратно на дома на Аза или първи дом, седми дом е мястото на максимално изопачаване на това, кои сме ние. Това кои сме ние винаги ще бъде изопачено при възприемането на нашия Аз от другите, докато не овладеем полярността. Истината е, че всеки край на една полярност е един и същ: Аз съм ти и Ти си аз. Това е основното, което родените с Хирон в седми дом трябва да овладеят.
Владеенето на другата страна, истинското разбиране на полярностите, идва единствено чрез дълбоката мъдрост за живота. Родените с Хирон в седми дом преживяват криза относно разбирането кои са те във взаимоотношенията си с другата страна.
Взаимоотношенията са нашият голям учител, ето защо работим толкова усърдно над тях. За тези с Хирон в седми дом, най-трудният въпрос, взаимоотношенията, трябва; да бъде научен по най-старателния начин, заедно с кризата на Хирон относно това кои сме ние на това място, Земята. Единственият начин, по който може да се осъществи научаването, е посредством взаимоотношенията, така че астрологът трябва да събере повече информация относно тях. Индивидът с Хирон в седми дом също е много ангажиран с масовото съзнание и често се занимава с ценна работа в тази насока. Степента, в която клиентът осъзнава тази работа, е изключително важна, защото осъзнаването на въздействието, което оказва върху другите, ще му помогне да реализира скритите си таланти. Всичко това е важно да се научи при тази позиция, защото трудностите при междуличностните отношения обикновено са толкова големи и разсейващи, че индивидът е по-сляп към огледалния източник на познанието, отколкото много от нас. Той буквално не може да види гората заради дърветата, така че се нуждае от силна и съчувствена помощ относно вътрешно-личностните проблеми, които има. Той трябва да бъде насърчен да осъзнае по-добре мощното въздействие, което оказва върху другите и това че реакциите на другите към него са неговият учител. И той трябва да стане по-осъзнат относно таланта, който обществото вижда в него.
Най-високата октава на осъзнаването при тази позиция ще бъде пълното приемане на факта, че другите реагират по отношение на нас, когато видим самите себе си, и че това, което се случва около нас, се предизвиква от собствените ни мисъл форми. В тази книга няма да уточняваме истинския господар на седми дом, защото не знаем достатъчно, но ние можем да бъдем отворени към идеята, че седми дом управлява нашата връзка с извънземните, както и с другите по принцип. Време е да кажем, че каквото си мислим за тях, ще повлияе върху тяхното въздействие върху нас.
Например, ако сме решили предварително, че извънземните са опасни и войнолюбиви, каквито сме ние, тогава е очевидно какъв ще бъде изходът за нас.
Това, което трябва да разберем сега, е, че индивидите с Хирон в седми дом ще бъдат нашите учители относно това, как да реагираме по отношение на другия на галактическо ниво, когато последният се свързва със Земята. И тъй като срещата с извънземните наближава, тези индивиди ще резонират със специална честота.
Що се отнася до моите клиенти, аз съм проучила внимателно десет примера с Хирон в седми дом, защото това е доста трудна за обяснение позиция. Всички те имат дилеми във взаимоотношенията си. Точно тук може да се научи много, затова астролозите трябва да отделят особено внимание на тази позиция. Често клиентите пропиляват много време и енергия, скитайки и губейки времето си с безполезни връзки, и нашата работа е да им помогнем да осъзнаят това. Много е различно с Хирон в седми дом. Тук аз наистина се учих от моите клиенти и неотдавна имах успех с тази трудна динамика. Едната клиентка е велик мислител (Карта № 7), която е имала поредица от хиротични връзки, които отнели много от нейната енергия. Аз я познавах преди да започна да работя с Хирон. Представете си колко различна ще е нейната карта без Хирон в седми дом, в куинконс със съвпада на Венера с Уран! След като вече разполагах с Хирон, аз започнах да разбирам, че тя е свещен мислител, създавайки хиротични символи в културата, и я посветих в нейното предопределение, приравнявайки усещането й за Аз с нейната висша цел - да създава символи за трансформация. Нейните дарби да създава мощни символи са удивителни; тя насочва хората и напрежението й от взаимоотношенията значително се уталожи. Другият пример е моята дъщеря и аз внимателно съм й показала мощното въздействие, което тя има върху другите, така че да може по-добре да се концентрира. Тя вероятно ще стане актриса, поради тази позиция и поради другите енергии в нейната карта.
Друг пример е един издател на Новата Епоха, Карта № 39, който предприел проект, съсредоточен върху важна връзка, която аз не мога да опиша поради личния й характер. Единственият начин, по който можех да му помогна, беше да го насоча да се освободи от мъчителното напрежение на връзката, окуражавайки го да види как облагодетелства културата със своята издателска работа. Карта № 42 принадлежи на свещеник, който напуснал свещеничеството, когато осъзнал, че трябва да намери себе си чрез една връзка.
Ключът към Хирон в седми дом е внимателно да анализираме взаимоотношенията, да установим кои са присъщите поуки и след това да помогнем на човека да се освободи от астралното въздействие, докато установяваме очевидните таланти, които проявява. В старите школи осъзнаването идвало единствено с конкретната идентификация с действителните магически действия, като преместване на камъни с третото око или левитация. Този принцип е много полезен при работата с Хирон в седми дом. Родените с такава позиция не виждат силата на това, което правят; те не осъзнават въздействието, което имат върху другите хора. Ако го осъзнаят, ще контролират живота се и ще имат огромната сила да предават своя талант. Те често се чувстват зле, поради дългия списък от комплекси и нещастни емоционални сблъсъци. Помогнете им да видят поуката във всяко преживяване, посъветвайте ги да наберат повече опит и ги убедете, че тяхната морална аксиома е да осъзнаят въздействието, което имат върху другите. Удвояването на тази позиция, което се случва при Хирон във Везни или Хирон в знака, който управлява, Дева, създава такова силно объркване, че постоянните съвети се превръщат в една виртуална необходимост.


Папка: Планетите в 7-ми Дом | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 6077 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]
Контакт          34.236.134.129