Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:20
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Домовете » Планетите в 5-ти Дом

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]


Хирон в 5-ти Дом

Присъствието на Хирон в пети дом винаги създава силно усещане за детето отвътре и това дете може да е чудовище, изискващо първото място, или мощен потомък на творческа сила. Работата на четвърти дом - интензивен дълбок анализ - е завършена и сега е време да изразим кореновата динамика, изтласкана от дълбочина. Частите на рождената карта, изразяващи динамиката на Лъв или пети дом, винаги включват проблемите на егото. Привързаността към егото, пречистена от Хирон в пети дом, е еротична и творческа динамика, която може да бъде освободена само чрез преживяване. Хирон се разкрива чрез опита; пети дом също дава научаването от опит и ефектът се удвоява. Затова сексуалните модели на поведение са необичайни, това е поведенчески проблем, който е скрит дълбоко. Джон Кенеди е имал Хирон в пети дом и неговата сексуална активност била разкрита след преждевременната му смърт. Клиенти с тази позиция се нуждаят от много специални съвети, тъй като необходимият сексуален опит, който идва с тази позиция, може да активира твърде силно Урановата енергия или кундалини твърде рано. Често тяхното преживяване е като на дете, без необходимата зрялост, и те отричат това, което правят. Пети дом е мощната електрическа динамика в картата, която ще освободи човека да даде своя дар на културата, в която живее (единайсети дом), ако може да намери начин да изрази енергията на пети дом. С Хирон на това място тази енергия става алхимична; тя поддържа променящата сила, докато се достигне същността на златото.
Тези с Хирон в пети дом почти винаги създават тъмна и трудно задоволима сексуална енергия или имат преживявания с другите, заради сексуален експеримент, който ще ги научи на това, което трябва да знаят. От двама души с Хирон в пети дом с точен съвпад със Северен лунен възел, върху чиито карти работих обширно, единият е неженен и работи за духовно посвещение. Другият, Карта № 5, гуру, работи с ритуали, свързани с енергията кундалини. Още трима са гейове; от тях двама имат безразборни контакти - техните карти са поверителни. Те просто като че ли не разбират, че достатъчното е достатъчно. Другите не са били способни да създадат продължителни връзки, които наистина да са удовлетворяващи.
Почти всички са творчески натури и един забележителен пример за Хирон в пети дом е писателят Хенри Милър, както и Джон Кенеди, който вече споменахме. За тези читатели, които обичат силата на прозата на Милър, но се учудват защо има сексуална среща на всеки четири страници, това е чудесен пример за това как хората с Хирон в пети дом трябва да се учат чрез опита. Гуруто, карта № 5, е много съзидателен и неговата ритуална работа е делото на живота му, защото Хирон е в съвпад със Северния възел.
Целта при клиентите с Хирон в пети дом е да ги накараме да говорят за тяхната скрита страна, да им помогнем да видят, че се учат чрез своето поведение, и винаги да подчертаваме важността на сексуалната любов. Иска ми се да предложа още примери, но поверителността не го позволява. Потвърдете техните потребности и след това се опитайте да ги посъветвате относно сензитивността по отношение на техните партньори. Помогнете им да успокоят взискателното дете вътре в тях, за да имат способността да преживеят сексуална зрялост, свързана със сърдечната чакра на Лъв, и тогава любовта ще бъде дар за всички, с които се срещат. Това е трудна позиция, докато не се научим да използваме влиянието на Хирон, а сексуалните проблеми са смущаващи за повечето хора през това време. Посъветвайте ги да постигнат съзнателна изява на тяхната сексуалност, което ще им бъде от полза.
Ключът към Хирон в пети дом е освобождаването на детето вътре във вас, на творчеството. Творческата изява, обучението на деца и осъзнатата сексуалност са зрялата изява на тази позиция. Посъветвайте ги относно природата на Хирон, как може да бъде опозната чрез експеримент, относно това, как енергията променя формата, докато внезапно не се превърне в злато - това споделяне на дълбоки житейски тайни ще отвори врати към прелестта на съзнанието в живота. Ключът е да премахнем чудовището, капризното дете наистина да разбира другите, с които си играе.


Папка: Планетите в 5-ти Дом | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 4493 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]
Контакт          3.238.235.248