Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:48
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Домовете » Планетите в 4-ти Дом

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]


Хирон в 4-ти Дом

Присъствието на Хирон в четвърти дом означава, че най-дълбокото изцеление на Аза ще дойде от връзката с корените. Преживяването на първите три дома - знаейки кой съм аз, намирайки начин да се свържа здраво със себе си и откривайки как да интегрирам себе си - ни довежда до четвърти дом, където индивидът трябва да излекува най-дълбоките си корени, за да открие кой е той. Корените на Дървото на Живота от рождената карта се свързват с изцелението на планетата, защото ние не сме нещо отделно от нея. Самият Хирон управлява екологията, лечението на тялото/душата, намирайки се в дълбините на корените на четвърти дом, така че истинската природа на Хирон лечителя да може да се прояви. Това определя най-важното учение за нашето време и изглежда, че ние сме на прага на един терацид. Всеки, който лекува себе си, лекува и планетата.
Читателите може да пожелаят да проучат Карта № 50, разделянето на атома, и Карта № 53, рождената карта на Хирон. И в двата случая Хирон е в четвърти дом, показвайки дълбоко нараняване или лечение на корените на Дървото на Живота. В картата на разделянето на атома Хирон е в точен съвпад със Северния лунен възел на 29?, показвайки дълбока криза на волята. Рождената карта на Хирон показва дълбоки проблеми от Плутонов характер с всички планети в Скорпион в единайсети дом и Плутон в съвпад със Северния лунен възел върху Медиум цели. Но Хироновия Сатурн и Локус фортуна на 29° в Лъв, интерсептирани в осми дом, показват, че архетипът на Хирон ще излекува раната в атома с дисциплина и радост.
Индивидите с Хирон в четвърти дом са прочувствени, меланхолични, задълбочени и често нервни. Това, от което се нуждаят най-вече, е да излекуват себе си, защото степента им на личностно безпокойство смущава всички около тях. Но те са твърде емоционални и често си мислят, че изразходването на енергия за самите тях е егоистично. Трябва да им се покаже, че способността им да лекуват своята собствена наранена природа ще ги научи да лекуват и други хора. Или трябва да видят, че самото самолечение е пътят към универсалното лечение. Астрологът, който може да резонира с дълбокото послание на четвърти дом, винаги е дар за клиента. Ако астрологът може да научи индивида с Хирон в четвърти дом, че неговото собствено лечение ще настрои холографски планетата към изцеление, тогава той ще може да посвети този клиент като еколог, учейки го, че неговият свещен дар за планетата е да я пази.
Първичната архетипна енергия на Хирон се разбира чрез резониране с усещането на точния момент и място на Земята, където съществува съзнанието. Най-дълбокото разбиране на този архетип се разкрива чрез секстилите към Хирон, управляващ шести дом, това са секстилите от четвърти и осми дом. Затова клиентите с Хирон в четвърти дом са учители относно дълбочината на Хирон, но тези индивиди разбират много погрешно сегашното време. Те си получават своето, когато започваме да разбираме Хирон. Най-удивителната енергия се разкрива при резонирането на моите клиенти със страданието и състраданието. Очевидно Хирон в четвърти дом означава страдание в ранното детство, което оставя следа в психиката. Тези хора познават болката, защото са я преживели интензивно. Затова те разбират когато някой страда. Моите клиенти с това разположение, които не са намерили начин да се настроят към нуждите на хората, преживяват много труден период. По-младите се обучават за лечители. Те са заети да лекуват себе си и са разстроени от неспособността да изразходват енергията си, помагайки на другите. По-възрастните; които живеят главно за себе си и не дават на другите, често страдат от органични неврологични заболявания, като вируса Candida albicans и херпес зостер. Такива карти не са включени. Силата на енергията е наистина очевидна при тези, които живеят състрадателен живот.
Една от тях помага на бегълци от Ел Салвадор (Карта № 4) и тя свети със светлината на отекващата хиротична енергия. Тя знае, че бегълците са дар в нейния живот, който й дава възможност да се свърже със своята същност. Същността е динамиката, която ни настройва в съзвучие с първичната кълбовидна мълния, самото начало на Вселената. Това е енергията на Слънцето, която изпълва системата, когато се придвижваме от Сатурн към Уран; то е истинското гориво на съзнанието. Хармоничният резонанс с Хирон ни настройва към вселенската огнена енергия.
Друга клиентка е отдала живота се на затворниците, давайки им съвети. Тя е монахиня и на шейсет години се отдала сексуално на един млад затворник, който се отделял от реалността. Нейната лична криза в моралните ценности и хиротичната сила я пренасят на следващото ниво на потребности на жизнената сила.
Хирон в четвърти дом е разкриването на кореновата система, коренната чакра. Нашето резониране с първичната жизнена сила е галактическо, органично и нерационално. Това е Ерос, жизнената сила. Ето защо безкрайната борба между Ерос (Уран) и Танатос (Сатурн) присъства в четвърти дом при раждането на Хирон и при разделянето на атома.

Папка: Планетите в 4-ти Дом | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 4213 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]
Контакт          34.236.134.129