Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:35
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 8
Гости: 7
Потребители: 1
kremenamitkova7


 Пими ® » Астрология » Планетите в Домовете » Планетите в 3-ти Дом

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]


Хирон в 3-ти Дом

Присъствието на Хирон в трети дом означава криза на интеграцията тук, на Земята, която включва комуникация, динамичност и личностно усъвършенстване.
Обикновено съществуват проблеми със здравия разум и човек трябва да премине през много безсмислени преживявания, докато узрее. Това поведение често е придружено от необикновени преподавателски и комуникативни способности, които обикновено се прилагат в млада възраст. Това може да е позицията на учителя, който не живее така, както учи. Както винаги при трети дом, въпросната личност трябва да се учи от грешките си, а грешките често са необичайни, тъй като човекът едновременно с това проявява много хиротична сила. Накрая упорството узрява в голяма праволинейност и с течение на живота внезапно се появява, когато овладяването на някакво умение е приключило. Ричард Нол забелязва, че тази позиция обикновено е причина за някакво важно преживяване с братя и сестри; дори да няма такива, причинява чувство на изолация. Установих, че това е валидно при почти всеки случай на Хирон в трети дом, който наблюдавах.
Този клиент често е посветеният, който като че ли внезапно схваща вашето тълкуване, и/или е напълно слял, относно своите собствени неуспехи и несъответствия в светските аспекти на живота. Бъдете внимателни или те ще ви убедят, че са посветени. Не им позволявайте да се измъкнат, без да са видели къде се провалят по принцип, защото колкото по-скоро се пробудят и видят, че не са добре интегрирани, толкова по-добре. Под спокойната повърхност на Меркурий обикновено се крие малкото дете, което пламенно се стреми към един истински приятел. Станете приятел и съветник на тези клиенти и незабележимо ги насърчавайте да осъзнаят, че те могат да измерят своите висши същности, ако съзнателно и честно определят действията, които не подхождат тук.
Връзката с Висшия Аз на девети дом им дава брат или сестра, които им липсват; те ще приключат със своята мания за самота и ще бъдат в позиция на засилени комуникации. Очевидно това често е трудна позиция, тъй като хиротичната сила на Дева трудно се овладява от Близнаци, но това е ключът към противоположния девети дом, пътят към Учителите.
Обикновено при Хирон в трети дом съществува сексуално смущение, което силно се изостря посредством медиите в края на двайсти век. Медиите ни насърчават да привикнем към стимулация, докато сме сами, и са идеалното средство за избягване на интегрирането с други хора. Медиите лесно се превръщат в липсващия брат или сестра. И естествено някои индивиди с Хирон в трети дом са големи медийни учители, които лекуват чрез медиите. Фил Доноа има Хирон в трети дом. Зигмунд Фройд, Карта № 51, има Хирон в трети дом. Влиянието на Фройд върху съвременната психология е добър пример за мощта на Хироновото въздействие върху масовото съзнание. Ако изследвате цялата му карта, единствено разположението на Хирон обяснява крайното проникване в неговата работа.
Като астролози е важно да помогнете на клиентите с Хирон в трети дом, на които липсва здрав разум и емоционално привързване, защото нисшите астрални "куки", каквито са сексуалните навици, основани на нуждата или насилието, са най-упоритите пречки към интегрирането с Висшия Аз. Тези клиенти се стимулират изключително от образи и представи и те могат да изчистят тези отговори съзнателно. Повечето от моите клиенти с Хирон в трети дом са преминали през много опасни експерименти с наркотици и секс. Но аз също забелязах невероятната им способност да се идентифицират с образи, които не са видими за другите. Тези индивиди накрая ще излекуват изгубения брат или сестра, които търсят, интегрирайки своите животи по удивителен и смислен начин. Може да се окаже, че това е най-вбесяващият и просветен клиент. Това е трудна позиция за овладяване от страна на родителите в картата на дете.
Ключът към Хирон в трети дом е, че трети дом е пътят за комуникация и интеграция в цялата карта. Всички усилия може да се концентрират върху това да накарате клиентите да осъзнаят своето поведение, да видят, че включването на Висшия Аз към същността е ключът към тяхното щастие, защото тогава трети дом ще бъде балансиран от интеграцията посредством девети дом. Висшият Аз, нашият вътрешен учител ще има мощта да води тази същност към усъвършенстване на себеинтеграцията. Тогава е възможно целенасочено да се фокусира дадения талант и ефикасно да се предаде на другите. Вашите клиенти никога няма да овладеят своите карти, без да овладеят трети дом, правейки място за Висшия Аз в него. Хирон в трети дом сигнализира криза във висшия ред. И тогава кармичното пътешествие стига до кореновата система на Дървото на Живота, оста на осъзнаване в рождената карта, четвърти и десети дом. Вижте също Карти № 26, № 41, № 43 и № 47 с тази позиция.

Папка: Планетите в 3-ти Дом | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 3791 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]
Контакт          3.230.154.90