Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:36
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Домовете » Планетите в 1-ви Дом

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]


Хирон в 1-ви Дом

Присъствието на Хирон в първи дом означава, че индивидът ще играе хиротична роля в живота. Или ще въплъти хиротичната енергия в своето усещане за Аза и в начина, по който проявява себе си. Ако неговата енергия се проявява успешно в рамките на културата, това съществуване ще бъде харизматично, незабравимо и напълно осъзнато. Когато енергията е блокирана, което се случва периодически в нашия живот, индивидът е като заприщен бент от нервна енергия. Наблюдавайки блокираната личност с Хирон в първи дом, всички мислят, че е единствено въпрос на време, докато се задейства явната духовна сила. Когато използвам картите, аз им правя пълно аналитично тълкуване, т.е. рождени положения, транзити и прогресии, главни транзити в живота. Аз също опознавам индивидите изключително добре и така потвърждавам моите изводи.
Избрах седем карти с Хирон в първи дом, като шестима от тях са учители на Новата Епоха или професионални лечители. Седмият човек е пристрастен към преживявания на висшето съзнание и е това, което бих нарекла, "работен наркоман”, и аз дочух, че тя внезапно е получила висше познание, основаващо се на херметичните принципи. Трима от седемте учители на Новата Епоха са толкова харизматични, че стаята се изпълва с енергия, когато те са в нея. Всъщност хората около тях получават мистични пробиви само за това, че са до тях. Всичките седем индивида намират за абсолютно невъзможно да бъдат просто обикновени и когато преминават през някоя обикновена фаза от техните животи, те почти полудяват от нервна енергия. Двама от тях лекуват с ръце и аз съм била докосвана и от двамата. И двамата притежават необикновено количество електричество в ръцете си и могат да го насочат към телата на хората, които лекуват, и да преразпределят тяхната енергия. Единият от лечителите има Хирон на един градус след Асцендента - и има различно значение по сибиенската символика от това на Асцендента - и тя има големи трудности с насочването на енергията. Имам чувството, че енергията няма да протича през нея свободно до възвръщането на нейния Хирон на 50 години.
Най-добре е в такива случаи да помогнем на клиента да осъзнае енергията, за да може да я насочва по-добре. Що се отнася до тези с Хирон в първи дом, те трябва да заземяват здраво енергията, да я насочват и усилват. Акупунктурата е изключително ефикасна при тези индивиди и те се нуждаят от стабилна и грижовна домашна среда. Често това е трудно да се постигне.
Единият от учителите ми е добър познат, той е обаятелен (вижте Карта № 1), физик и се нуждае от баланс, осигурен от неговото семейство и деца. В действителност единствените му спокойни мигове са, когато е насаме със своето семейство. Навън от тази малка уютна единица, семейството, небето над него буквално се подпалва и стихиите започват да бушуват. Тези индивиди се нуждаят от грижи и успокояваща музика, за могат да се концентрират.
Ключът към Хирон в първи дом е, че първи дом винаги описва структурата на егото, структурата на личността, средството, посредством което се изявява личността на индивида, докато неговата същност, съзрее и се активира. Егоистичните прояви на Хирон лесно се определят, защото хората си мислят, че ТЕ са изцелителната сила. Докато съществува тази идея, енергията ги подкопава и разрушава стабилността, от която се нуждаят. Трябва внимателно да посъветваме този клиент и да му помогнем да разбере, че енергията протича през същността, ако не смятаме, че принципът на синхронност надделява над нечия реалност, когато структурата на егото не се нуждае повече от персонална стабилност. Ако такива хора просто съумеят да освободят енергията и тя да излезе свободно от тях, те ще намерят проявата, т.е. това, което си мислят, че се случва. Местен американски политически лидер с Карта № 23 има такава позиция, която оказва много "горещ" ефект върху неговите избиратели. Той е обаятелен и прям. Психоаналитикът, привърженик на Юнг (Карта № 27), е много пламенен и е търсен като учител. Свещеникът с Карта № 37 е един от най-обаятелните оратори, които някога съм чувала, и той провежда ритуали с много хора. Хирон е точно върху Асцендента на психоаналитика с Карта № 40 и той е мощен лечител, Р. Д. Лейнг, Карта № 31, има Хирон в първи дом.


Папка: Планетите в 1-ви Дом | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 5304 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]
Контакт          3.234.244.181