Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:14
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Домовете » Планетите в 12-ти Дом

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]


Хирон в 12-ти Дом

Присъствието на Хирон в дванайсети дом бележи възможността да се подтикне космическото потапяне, да се навлезе дълбоко в мистицизма. Тази възможност за хиротично мислене става реална, когато роденият с тази позиция се научи да използва прагматичните дарби на шести дом, за да развие остро усещане за точното място и време в това измерение и във връзка с другите. Как?

Развитието на гадателското умение е необходимо, за да се освободи съзнанието от лявомозъчното линейно време като мисловен процес, така че холографският мозък да действа материално.

Дванайсти дом е управляван от Нептун и единственият начин да резонираме с Нептуновата галактическа вибрация е да намерим начин да настроим съзнанието си тук, на Земята, към мистицизма. Да бъдеш мистик е избор; това включва свободната воля и се появява в живота, вероятно след като човек е овладял волевата ос на пети/единайсети дом. Някога е имало мистични ордени, като Елевзинските мистерии, където учели посветения на пътя на мистицизма. Хирон е бил велик посветител на прамикенската егейска култура и учел на прагматизъм. Той имал репутацията на велик астролог (вероятно и първият) и учел, че рождената карта е пътната карта на мистицизма. Познаването на този психически лабиринт е необходимост при индивидите с Хирон в дванайсети дом.
В Earth Ascending Хосе Агрюелес казва относно холономиката или холистичния мисловен процес: "Холономиката се развива на базата на самоотразяващото се съзнание, ясната перспектива и способността да се обясни и създаде ред - процес, кулминиращ в интуитивното предчувствие и изразяването на цялата система на реда, в която участва човек." Ако тази "яснота на изразяване" е прецизността на шести дом, то тогава мисленето е на Нептун, т.е. той е способен на многоизмерен сравнителен мисловен процес. Епохата на рационализма приключи; тъй като идва Ерата на Водолея, такава трябва да е човешката мисъл.
Нептуновата интуиция е силата на тези индивиди и най-голямата услуга, която могат да направят на хората около себе си, е да култивират вътрешно познание. Те обикновено са много любознателни и проницателни и са склонни към задълбочено учене, което не се цени много в края на двайсти век. Въпреки това те ще си получат своето, когато дойде Ерата на Водолея, защото тези индивиди са златна мина на езотерично познание от минали животи. Когато ги съветвате, трябва да им помогнете да "се настроят изцяло на интуитивната или дясномозъчната функция, а след това да потърсят прагматични начини, за да могат да изострят уменията на лявото полукълбо. Роденият с Хирон в дванайсети дом почти винаги ще има много развито дясно мозъчно полукълбо, но често функцията му ще бъде възпрепятствана от недоразвитата лявомозъчна функция. Ето къде схващането за Хирон като емпирична функция на Сатурн наистина ще помогне да се пробуди възможността за проявата на Нептун в света или индивидът да бъде мистик. Казано по друг начин, оста шести/дванайсети дом отговаря на ляво/дясно мозъчни полукълба.
Индивидите, които имат Хирон в дванайсети дом, са склонни да отдават своята свободна воля на учителите, защото тяхното високохармонично съзнание е извън хармония с реалния свят. Тези индивиди запазват Нептунова изолация, така че могат да слушат музиката на космическите сфери и един извисен езотеричен учител би ги привличал много. Работата на астролога е да им покаже, че те не са предназначени да следват някого, че свободната воля е най-висшата човешка дарба и те трябва да се учат от учителите, а не да ги следват. Ако могат да овладеят тази доктрина, тогава те ще станат върховният учител, който посвещава последователите направо по техния собствен път за достигане на мъдростта.
Кризата при овладяването на енергията на Нептун е последният тест. Нептун може да ни настрои към нашия най-висш потенциал или да обърка волята, точно когато истинската същност на човека е готова да бъде въплътена. Нептун засяга силно астралното и емоционалното тяло. Крис Грискъм ни учи, че емоционалното тяло действа на най-ниските вибрации, защото умът и физическите сфери са изключително настроени към края на тази дълга фаза на рационализъм. Тя е права, защото ние сме в последните фази от Ерата на Рибите и всички минали въпроси, които имат връзка с древните посветители, се проявяват в този момент. Тези древни учения са обогатени с мъдрост, преизпълнени с езотерични сокове, но те са миналото. Те са последната "кука", така да се каже; те наистина ще ви дръпнат назад, ако не сте внимателни, и най-опасният белег е емоционалната депресия. Вибрационната честота ще нараства много, когато влезем в Ерата на Водолея, и тази емоционална угнетеност е много опасна. Тя може да предизвика заболяване или дисбаланс.
Ерата на Водолея ще бъде време на естествена мистична хармония, защото задръжките на енергията кундалини ще се разсеят. По това време кундалини ще се засили, тъй като ще нарасне честотата на вибрациите. Родените с Хирон в дванайсети дом отговарят много добре на тази динамика. Те ще отворят вратата на идващата Епоха, така че трябва да им се помогне да отворят своите собствени врати и да не танцуват по музиката на някой друг. За да намерят наистина тази енергия, те трябва да поддържат най-високата същност на свободната воля или оста на пети/единайсети дом, и след това полярната сила на шести/дванайсети ще се зареди с енергия с помощта на хиротичния прагматизъм.
В моите досиета има тринайсет примера за Хирон в дванайсети дом. Шест от тези индивиди са в пълно неведение относно техния потенциал, а седем от тях са развили езотерични умения, които могат да бъдат характеризирани като изумителни. При всичките тринайсет съществува голяма склонност да се смесват с учителите и гуру, а в четири от случаите резултатите са много негативни. Карта № 19, лечител, има три планетни съвпада от по две планети и стелиум, включващ Хирон, Юпитер и Нептун в дванайсети дом. Той е упорит, сдържан, притежава езотерични умения, които не са виждани на тази планета от настъпването на Епохата на рационализма, която временно обезценила дясното мозъчно полукълбо, но той е повлиян силно от учител. Аз имам Хирон в дванайсети дом и от години се боря за доверието в моята собствена вътрешна визия. Лечителката от Карта № 44 също е работила усърдно, за да се довери на собствената си върховна интуиция. Ключът към Хирон в дванайсети дом е внимателно изследване на шести дом, за да се определи възможно най-високата октава на родения с това разположение. Целта е да проумеем с кой езотеричен орден са работили тези индивиди в продължение на животи.
Бъдете готови за всичко. Една от най-развитите ми клиентки с Хирон в дванайсети дом работи в ордена, защитаващ светата кръв на Христос, което е описано много добре в "Светата кръв и свещения Граал".
След като мистичната връзка се установи веднъж, съсредоточете се върху неблагоприятните аспекти в картата. Тези индивиди са дошли, за да изпълнят висока цел, и обикновено са избрали цяла поредица от квадратури, съвпади и куинконси, които ще ги подтикват по-бързо от обикновено. Астрологът, който може да види, че неговите клиенти са избрали този труден път, защото целта им е много висока, ще бъде в позицията на човек, който разплита нещо много объркано. След като Нептун веднъж е поведен от прагматизма на Хирон, след като веднъж падне воала на астралното объркване, вратите на Ерата на Водолея ще бъдат готови да се разтворят.

Папка: Планетите в 12-ти Дом | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 4829 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]
Контакт          44.200.30.73