Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:38
24.09.2022
Събота
44.201.68.86


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Планетите в Домовете » Планетите в 11-ти Дом

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]


Хирон в 11-ти Дом

Присъствието на Хирон в единайсти дом бележи криза, свързана с възможността да се играе уникална роля в рамките на културата. Единайсти дом е мястото, където всеки от нас има възможността да отдаде своя творчески дар по време на настоящия живот. И така, какво ще стане, ако художник импресионист пристигне в Ню Йорк през 1965 с намерение да продаде своите рисунки, когато единственият приемлив жанр е абстрактният експресионизъм? Живеем в епоха, когато медийно-нагнетената слава е ключът към личностната ценност. Какво да кажем за човек, който иска да бъде градинар, но тази работа се счита за слугинска и се презира? Всеки от нас има нужда да отдаде своя творчески талант и Хирон в единайсети дом е знак за сериозна криза в творчеството и идеализма.
Хирон в единайсети дом подтиква Уран да създава отдушник за дейностите в десети дом. Ние имаме нужда да отдадем нашия творчески талант и се надяваме да получим възможност за това. Тъй като полярността е пети/единайсети дом или Слънце/Уран, ако силата на Уран не е освободена, индивидът няма средство за себеизява (Слънце) и трагично се изолира от волевата ос (Слънце/Уран). Астролозите са предназначени да учат на това, как да се усилва свободната воля.
Познаването на рождената карта на човека е възможност да се отприщят блокираните енергии и да се прокарат през дарбата на Аза, Слънчевия Аз. Съществуват много задръжки в масовото съзнание на съвременната култура по отношение на дарбите, определяни от единайсети дом. Ние трябва отново да пресъздадем любовта към индивидуалната уникалност и отново да се научим да ценим таланта на всеки човек. Единайсти дом трябва да бъде изследван внимателно, за да се опитаме да определим какъв би могъл да бъде вроденият талант. След това трябва да бъде намерен начин, по който да се открие.
Както ще видим и в примерните девет карти, най-забележителната характеристика на Хирон в единайсети дом е ексцентричността, която проявяват родените с това разположение. Те имат силно вътрешно усещане за някакво голяма предназначение, което може да е невъзможно да се постигне, дори да се изрази. Степента, в която са „инвестирали” егото, ще разкрие доколко притежават таланта, който могат да отдадат. И степента, в която биха могли да проявят десети дом, е показател за това, какво изобщо могат да дадат. Ако са пристрастени към своята способност първо да осъществят целта си, те няма да успеят, и ще бъдат наранени в борбата. Те се нуждаят от много съвети да идентифицират внимателно целта, да се откъснат от нуждата, първо да я осъществят или не и тогава ще установят, че са по-близо до тяхната цел, отколкото си мислят. Най-високото ниво на съзнание за тях е да осъзнаят, че енергията наистина протича, когато те просто я насочат.
От деветимата родени с Хирон в единайсети дом шест са терапевти или астролози. Моите досиета са претрупани с терапевти и астролози, но тези с Хирон в единадесети дом все още са висок процент. Един клиент има също Хирон в Дева и той е с много висока проява на единайсети дом. Той е далече от успеха, въпреки че се справя много добре и отдава извънредно много на другите хора, но като че ли не е наясно доколко хората го ценят. Той е много спокоен човек и внася спокойствие около себе си. Един възрастен лекар (Карта № 11) не се е справил добре в намиране на начин да реализира своя талант. Той бил доктор, но желаел да бъде медицински изследовател, какъвто всъщност бил през по-голямата част от живота си. Но неговият изследователски талант бил пренебрегнат от държавната бюрокрация. Той дори оповестил неврологично заболяване, водещо да инвалидност, което никога не било диагностицирано до този момент. В напредналата си възраст той е един прекрасен човек, но и много разочарован. Той е ядосан и изпитва непреодолима нужда да изрази този вътрешен гняв. Един писател фантаст, Карта № 16, е успял да наложи своята представа и е голям гений на нашето време. Вижте също Карта № 22.
Ключът към Хирон в единайсети дом е откъсване и освобождаване. Често клиентите отиват по-далече в проявяването на своя талант, отколкото го осъзнават, и тяхното прекалено раздуто его им пречи да видят колко велики са ставали. Астрологията ще им бъде полезна, защото те често се заразяват от фатализъм и пораженство. Херметичният принцип, "Каквото горе, това и долу" ги учи, че всяко действие тук, на Земята, си има цел и е мощно само по себе си. Колкото повече информация им дадете за тяхната рождена динамика, толкова повече ще могат да активират свободната воля и идеалистичната си цел.


Папка: Планетите в 11-ти Дом | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 6159 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Планетите в 1-ви Дом [12] Планетите във 2-ри Дом [12]
Планетите в 3-ти Дом [12] Планетите в 4-ти Дом [12]
Планетите в 5-ти Дом [12] Планетите в 6-ти Дом [12]
Планетите в 7-ми Дом [12] Планетите в 8-ми Дом [12]
Планетите в 9-ти Дом [12] Планетите в 10-ти Дом [12]
Планетите в 11-ти Дом [12] Планетите в 12-ти Дом [12]
Контакт          44.201.68.86