Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:55
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел във Водолей

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Взаимоотношения

Равенство

В миналите животи другите са поставяли хората със северен лунен възел във Водолей на пиедестал и затова последните не осъзнават какво е да бъдеш част от човешкия колектив. Но това е водело до изолация и самота и сега те отново установяват своята идентичност с човечеството и се сдобиват с чувство за равенство. Когато се концентрират върху онова, което могат да направят, за да помогнат на другите, те започват да разбират, че тяхното щастие не е страничен продукт от собствения им път. По скоро то идва от щастието да бъдат в колектив - независимо дали са партньори, членове на семейство, или на целия свят.

Осъзнаване стойността на другите

Един от начините, по които тези хора могат да излязат от изолацията, в която са попаднали в миналите животи, е да започнат да осъзнават стойността на другите. Когато те съзнателно признават и окуражават уникалната, творческа жизнена сила у другите, те се чувстват енергийно заредени, равни и отново част от човечеството. Те имат невероятна способност да поставят друг човек в центъра на сцената. Ако винаги попадат в ситуации, в които им липсва увереност, всичко, което трябва да направят, е да обърнат прожектора към някой друг. Тогава те автоматично ще се почувстват по-сигурни и спокойни.
Родените със северен възел във Водолей имат невероятен талант да създават приятелства, когато решат. След като веднъж слязат от техните тронове и проявят интерес към другите, те с радост се приобщават. За да стане това, хората с тази възлова позиция трябва да развият истински интерес към тези около себе си: техните животи и битки. Те също са заредени с творческа енергия, която ще им донесе успех, защото увереността им е заразителна и окуражава другите да се издигнат над проблемите си. Тогава всеки печели, тъй като родените с лунен възел във Водолей накрая започват да се чувстват обичани и ценени заради самите себе си, а не заради ролята, която играят.
Тяхната вътрешна увереност, комбинирана с детската им доверчивост, им помага да се обръщат свободно към другите и когато пожелаят, лесно да създават приятелства. Тези хора имат много добра карма в областта на приятелството и ако се отнасят към другите от позицията преди всичко на приятелството, те имат най-добри шансове да създадат успешни връзки - независимо дали става въпрос за дете, любим, съпруг, родител, или колега. Изграждането на приятелството като основа на всичките им взаимоотношения е ключът към техния успех.
Приятелството е една връзка, изградена върху равенство, в която и двамата обективно преценяват какво е най-добро за другия, подкрепят го в онова, което ще го направи щастлив. Например, ако един приятел има единствена в живота си възможност да получи добре платена работа на 1000 мили разстояние, родените със северен възел във Водолей без колебание ще окуражат своя приятел независимо от факта, че той ще им липсва. Липсата на егоизъм при подкрепата на другия човек води до създаване на прекрасни приятелства. В тях се изгражда доверие, защото другият човек вижда, че роденият с това разположение на лунните възли наистина преценява какво е най-добро за неговия приятел без мотиви за лична изгода. И тези хора дават страхотни съвети! Приятелите им са лоялни, защото чувстват ентусиазма и добрите им намерения.
В романтичните взаимоотношения склонността на хората с лунен възел във Водолей е да се чувстват по-специални от другите и това понякога се обръща срещу тях. Те обикновено не правят първата крачка и затова са съвсем неподготвени, когато някой бива привлечен от тях. Но ако чувството е взаимно, веднага се поражда силна страст. Другият човек обикновено ги кара да се чувстват много важни. Те биват поставени на пиедестал и у тях започват да се събуждат спомените от миналите животи, когато всички са им се възхищавали.
Ако те не разберат, че другият човек има нужда да им се възхищава, само за да се влюби в тях, те загубват реална представа, започват да приемат своята важност на сериозно и неизменно се опитват да доминират във връзката. Това отношение може да накара партньора да се отдръпне и човекът със северен възел във Водолей остава с още едно романтично разочарование. Урокът, който трябва да запомнят, е, че романтичната връзка включва възхищение от специалните качества и у двамата човека.

Работа с другите

В резултат от опита в миналите животи родените с лунен възел във Водолей инстинктивно подхождат към един проект с идеята, че ще го осъществят както те искат. Но когато постъпват по този начин, енергията им не се възвръща. Те се чувстват по-добре, когато работят с хора с подобни идея. Ето защо имат такава превъзходна карма в приятелствата. Когато работят с другите, те се изпълват с творческа енергия.
Всичко, което вършат самостоятелно в този живот, ги затруднява и ги кара да затъват. Те искат да вземат всички решения, но когато участват и други хора, са принудени да бъдат отворени и затова по естествен начин разширяват кръгозора си и стигат до нови творчески идеи. И за голяма тяхна изненада, когато наистина се обвържат с другите, животът им се превръща в по-голямо забавление (макар и да обичат само те да контролират). Когато избират проекти, най-добрият изход за тях е да следват енергията, която ги привлича. След като веднъж започнат, ако енергията им се увеличи, значи са на правия път. Те трябва да вършат каквото е по силите им, за да завършат успешно проекта. Всяка група има свои нужди, а тъй като техните антени са много чувствителни, те могат да видят нови решения, които ще доведат до успешни резултати за всички. Колкото повече си позволяват просто да виждат идеите, вместо лично на тях да им хрумват, толкова повече идеи ще се появяват пред тях.
Ако успеят да осъществят обратната връзка: "Твоята идея е страхотна, но се нуждае от допълнително развитие”, вероятно е време да свържат усилията си с тези на другите, за да направят необходимите промени и да доразвият идеята. Техният мотив е да помагат и Вселената ще им открие пътя към успешното осъществяване на проекта.
Понякога родените с лунен възел във Водолей забелязват таланта и творческите сили на другите и започват да завиждат. Те не допускат, че някой може да бъде по-добър от тях. Но само когато стигнат до естествената щедрост на своя дух и не забравят, че са равни с другите, те могат да бъдат себе си с успех. Нещо повече, за тях е важно щедро да забелязват и оценяват талантите на другите, защото най-голямата им лична сила се изявява, когато се свързват с околните за постигане на общата цел. Нещо повече, така както другите печелят, когато тези хора им посочват в какви отношения са специални, така и тези с лунен възел във Водолей печелят, когато са отворени да видят какво другите смятат за специално в тях. Чертите, които другите харесват в тях, са качествата, върху които те трябва да наблегнат, силните страни, които се нуждаят от развитие, за да спечелят търсеното влияние.
Друг важен фактор е внимателно да изберат с кого да работят. Те се чувстват по-добре сред хора, подобни на тях, които не се опитват да контролират и са отворени за нови начини за осъществяване на плановете. Хората със северен възел във Водолей са деца по сърце, те не искат някой възрастен да им казва какво да правят! Те трябва да работят с хора, които са щедри, уважават ги и ценят идеите им. Когато работят заедно с другите, техният творчески потенциал се енергизира и успехите, постигнати чрез споделената енергия, са много по-големи.
Тези хора имат невероятни способности да убеждават. Ако се съсредоточат върху "едно по-голямо добро" и начинът им да стигнат до него наистина е по-добър от останалите, те няма да имат проблеми да убедят околните в правотата си. Наистина другите приемат техните творчески, новаторски идеи. Когато се съсредоточат и насочат вниманието на другите върху по-високата цел пред тях, всички саморазрушителни ограничения на егото се разчупват. Тези хора стават обективни в могат да използват своята сила.
Родените със северен възел във Водолей са талантливи и могат много да допринесат, но рядко постигат по-високите си цели, когато отказват да споделят заслугите и славата. Това е един живот, който е ориентиран към колектива. Много хора са предопределени да представят идеите на Новата Епоха и когато те се свържат с други, за да изразят новите си ценности и идеи, успехът ще дойде лесно и всеки ще бъде много по-радостен!

Романтични взаимоотношения

Хората със северен лунен възел във Водолей обичат да са влюбени, но трябва да прилагат същата липса на егоизъм и обективност в любовта, както и в приятелствата. Като отделят време, за да задълбочават приятелството, преди да позволят романтичните чувства изцяло да ги завладеят, се появява тяхното желание да помагат на другия човек. Това води до доверие и връзката има шанс за успех.
Тези хора изискват равенство във всяка област от техния живот, особено в любовта и брака. Те трябва да срещнат подходящия партньор: някои, който е силен като тях, така че те да не го засенчват. И двамата трябва да се чувстват поотделно завършени. Те трябва да се убедят, че основните им нужди са задоволени по начин, който няма нищо общо с романтичния им партньор. Тогава могат да бъдат малко по-обективни - не така отчаяно да търсят онова, което искат - и ще бъдат по-щастливи в своите взаимоотношения.
Винаги когато на родените със северен възел във Водолей се обърне специално внимание в любовта, то активира спомени от миналия живот, когато, за да задържат вниманието и ласкателствата, те са давали на публиката онова, което тя е искала. Сега във взаимоотношенията си те неизменно започват да "играят", да бъдат онова, което мислят, че другият човек желае. Те започват да задоволяват всичките му желания, което ще накара другия човек да загуби интерес и родените с това възлово разположение отново ще изпитат разочарование. Те трябва да не губят представа за собствените си мечти и активно да преследват целите си извън връзката.
Родените с лунен възел във Водолей имат невероятен капацитет да дават любов и когато канализират цялата си страст към един човек, тя не може да се вмести само там. Те се нуждаят от нещо по-голямо. Затова за тях е от жизнена важност да не се концентрират изключително само върху обекта на своята страст. Ако искат романтичната връзка да се получи, трябва съзнателно да отклонят част от силната си енергия към други приятелства и в името на общочовешки идеали.

Страст

Страстта е мощно съсредоточаване на силна жизнена енергия. Когато това ниво на енергия се разпределя между двама души, се появява инстинктивно желание за обвързване. Но процесът на създаване на успешна връзка изисква време, а родените със северен възел във Водолей не желаят да чакат. Склонността им към романтичната страст е основната област, в която лежи предизвикателството за тази възлова група.
Обикновено другият човек започва да проявява интерес към родения със северен възел във Водолей. В началото тези хора не го осъзнават, но ако другият човек продължи да ги преследва и се получи някакво физическо обвързване, тогава забравете за тази връзка! Когато нахлуе страстта (това е комбинация от химия и личност, която отговаря на техните романтични идеали), те отдават своя живот в името на това чувство и човека, който го е активирал. Тъй като отчаяно се стремят към романтична страст, когато тя се активира, те се чувстват така, сякаш е за последен път. Хората с лунен възел във Водолей искат да изживеят живота си, без да съжаляват, че са пропуснали някои от най-красивите му страни.
Чувствата за вярност и лоялност от миналите животи се появяват и тези хора изцяло се отдават на своя романтичен идеал. Внезапно тези весели, приятелски настроени, емоционално самостоятелни хора биват повлияни от действията на другия човек. Ако връзката се развива добре, през деня те са блажено отпуснати, но ако техният любим не отговаря на чувствата им, стават несигурни и депресирани.
Когато са разделени от обичаните същества, въображението на родените със северен възел във Водолей "полудява". Те използват невероятната сила на съзидателните си способности за визуализация, за да си представят всички възможности, които стоят пред връзката, и да идеализират другия човек. Тяхната предпазливост ги напуска и те заживяват в една блажена романтична мъгла. Няма значение на каква възраст са, когато се сблъскат със страстта, те се превръщат в истински тийнейджъри, което може да причини проблеми в установяването на една взаимно ангажираща връзка.
Но тези хора обикновено не получават шанс да се обвържат с някой, който наистина ги обича, някой, който истински активира тяхната страст - тъй като след като страстта ги завладее, губят яснотата на разума си. Те могат да преувеличат предимствата и привлекателността на другия човек, да го поставят на пиедестал и да се чувстват по-низши в сравнение с него. Хората със северен възел във Водолей престават да бъдат себе си и се опитват да играят роля, с която си мислят, че ще повлияят на другия човек да ги обикне. Тогава те не могат да видят истинската ситуация, правят глупави грешки и сами саботират връзката си. Те влагат прекалено много интензивност в една връзка и така прибързано и неизменно я разрушават.
Понякога до такава степен се вживяват в романтичната си вътрешна драма, че губят връзка със своя партньор. Те не чуват какво иска да им каже другият човек. Той усеща, че роденият с това разположение се интересува единствено от обекта на любовта и загубва интерес към връзката. Тогава сърцата на тези хора биват разбити и те не могат да разберат какво се е случило.
Те си мислят, че дават, но как могат да правят това, когато дори не чуват от какво се нуждае другият човек? Първата стъпка е да се отърсят от своята страст и да отделят време, за да разберат другия човек като личност. Те трябва да открият кой е той - неговите желания, проблеми, мисли и нужди. Трябва да установят взаимно доверие, разбиране, приемане и загриженост, върху които романтичната връзка може да разцъфти.
В резултат на своята страст хората със северен възел във Водолей имат силна нужда от връзки. Но обикновено губят партньорите, към които чувстват дълбоки страст, и често накрая се женят за хора, към които проявяват по-слаб интерес. Когато са с някой, с когото им е приятно, но той не предизвиква тяхната страст, те могат да се дистанцират, да бъдат себе си и да вземат правилни решения. Техните основни качества, включващи способността им да бъдат приятели и да поддържат околните заблестяват и другият човек се чувства сигурен и желае по-близка обвързаност с тях.
Понякога тези взаимоотношения се развиват добре. Да имаш брачен партньор, който преди всичко е твой приятел, дава независимостта, от която се нуждаеш, за да фокусиращ неограничената си творческа енергия върху общочовешки каузи. В интимните си взаимоотношения тези хора са лоялни и моногамни. Но ако не получават усещане за любовта, от която се нуждаят у дома, могат да се поддадат на изкушението за извънбрачни връзки. В резултат на вътрешното им чувство за лоялност те се объркват, когато основната им връзка не върви. И ако по пътя срещнат някой, който наистина предизвиква у тях романтична страст, те може да изоставят целия си живот досега, за да и се отдадат.

Приемане на любовта и синхронизиране с партньора

Хората със северен лунен възел във Водолей се учат да приемат любовта с благодарност и смирение, а не да преиграват. Под необходимостта от одобрение те носят зародиша на: "Аз не заслужавам да бъда обичан." Ето защо влагат толкова много усилия: опитват се да спечелят правото да бъдат обичани.
Но когато някой истински се влюби в тях (в тях, а не в ролята, която играят), в началото те не чувстват нищо. След това, когато го осъзнаят и почувстват привличане, не се държат естествено и изпращат сигнали, с които отблъскват другия човек. Те правят това подсъзнателно, защото не се чувстват достойни да бъдат обичани.
Тези хора често се държат като по-висши създания, когато някой се влюби в тях. Това е друг тип неестествено поведение. Някой иска да сподели любовта си с тях - това е всичко - но те го приемат сякаш са наистина нещо много специално! Когато изявяват своята неповторимост, другият човек губи интерес и никога не разбира, че всъщност човекът с лунен възел във Водолей е имал интерес към тази връзка.
Родените със северен възел във Водолей трябва да разберат, че във всеки от нас съществува любовта и тя трябва да бъде разпозната. Когато бъдат привлечени от някой, това просто означава, че честотата на любовните вълни у този човек е разпознала честотата на любовта у тях. Ние всички искаме да споделим любовта с някой, с който си подхождаме. А хората с лунен възел във Водолей откриват как скромно да я приемат.
Друг урок, който те трябва да усвоят, е синхронизирането. Те виждат онова, което искат, и го искат веднага, но накрая завършват с разрушение, защото не подсигуряват необходимото време за развиване на нещата естествено. Това е особено голям проблем в интимните взаимоотношения. Тези хора се учат, че онова, което смятат за свое желание, идва при тях в резултат на собственото им правилно подреждане на събитията във времето.
Те обичат романтичните връзки и жизнеността в резултат на тези изживявания е онова, което искат да постигнат. То е като хазарта, но заради своята липса на обективност не могат да постигнат синхрон. Хазартният играч, който успява, разбира кога трябва да се откаже и кога да продължи.
А родените със северен възел във Водолей мислят, че винаги ще се придвижват бързо и само напред! Те трябва да разберат, че е необходимо време и внимание, за да се свържат индивидуалните енергии и да се позволи на любовната връзка да се развие успешно. Необходимо е време, за да може всеки човек да повлияе на другия. Има моменти, в които партньорите трябва да бъдат заедно, и моменти, в които трябва да се разделят, за да се свържат и адаптират един към друг: да обмислят казаните думи и да разберат как мисли другият човек, какви са ценностите му, неговият характер, мечти и цели.
Родените с лунен възел във Водолей трябва да установят дали могат да разширят своите възгледи като включат ценностите на другия. Тогава те ще живеят в хармония и връзката им ще бъде основана на реалността (истинската идентичност на двамата партньори) вместо на фантазии. Когато определят дали да продължат напред, или да се отдръпнат, най-добре е да обръщат внимание на енергията на другия човек. Ако той поиска съвет, те могат да продължат без страх, но ако той е енергийно затворен, трябва да обуздаят желанията си и да търсят по-благоприятна възможност.
В този живот, те се учат, че когато страстта се появи на пътя им, най-разумно е да се отдръпнат и да позволят на другия човек да им дава. Тяхната работа сега е да получават любов и да позволяват на другите да дават така, както желаят. Тяхната задача е с благодарност да приемат, без да се опитват да ускоряват нещата или да ги променят. Тяхното предизвикателство в романтичните връзки е да укротят страстите си, за да могат да установят стабилно приятелство с тези, които наистина докосват струните на сърцата им.

Честност

Деца по сърце

Хората със северен лунен възел във Водолей обикновено са щастливи, безгрижни личности. Тяхната воля и решимост, които може да изглеждат на другите като арогантност и егоизъм, всъщност са резултат от наивната им липса на разбиране за тяхното собствено равенство. С раждането си те автоматично са започнали да подреждат всички около себе си - включително техните родители!
Родените с това възлово разположение приемат, че другите хора ще им дадат онова, което искат, просто защото го искат! Те са уверени, че могат да имат всичко и да бъдат всичко, което пожелаят. Като тийнейджъри са готови да направят всичко, за да получат одобрението на околните, и са изпълнени с нови идеи, които не са били приемани от предишните поколения.
Те искат незабавно признание и се отчайват, ако не го получат. Подобно на деца в магазин за сладкиши те мислят, че ако не получат бонбона веднага, никога няма да го имат. Също като децата те си мислят, че настоящето ще продължава вечно. Ако нямат романтична връзка в момента или са нещастни, си мислят, че това състояние няма да има край. Те се учат, че в реалността понякога има приливи, понякога отливи - животът непрекъснато се променя.
Родените със северен възел във Водолей трябва да бъдат честни с другите за тяхната собствена природа. Те вярват в онова, което другите им казват, и остават дълбоко наранени, когато "възрастните" (това са всички останали!) разрушат техния свят. Хората с лунен възел във Водолей са искрени и не разбират, когато околните се отнасят без необходимото внимание към тях или играят игри. Единствената зашита срещу по-сложното мислене на околните е да бъдат наистина себе си. Другите няма да се чувстват заплашени, когато тези хора разкриват причините, лежащи зад действията им. Те трябва да позволят на другите да узнаят какво мислят, от какво се страхуват и т.н. Когато хората осъзнаят тяхната най-обикновена искреност, те ще се отнасят към тях като към уязвими същества, с творчески способности и с детски сърца.
Те могат да правят грешки, могат да бъдат наивни или да обичат да дават нареждания, но в основата си са добри. Родените със северен възел във Водолей осъзнават тази доброта и тя им дава невероятна самоувереност. Тези хора са щедри по природа и наистина се грижат да повдигнат духа на хората около себе си. Те винаги ще направят жест - ще купят картичка или подарък за приятел или ще изслушат някого и ще го подкрепят или окуражат да разреши проблемите си. Те истински желаят да направят хората около себе си щастливи и ги вдъхновяват да изявят най-добрата си страна.
Въпреки че това е истината за тяхната същност, понякога те губят връзка с присъщата си щедрост и започват да завиждат на другите хора. Това се случва само защото са толкова наивни, че не спират, за да помислят откровено какво е помогнало на другия човек да стигне дотам. Те не забелязват тежката работа, интелигентната стратегия и методът, който е дал този резултат. Те могат просто да решат, че това е късмет, но всеки добър играч на покер знае, че победата наистина е предопределена от начина, по който играеш. В този живот, ако човекът със северен възел във Водолей изпитва завист за нещо, това може да означава, че за него също е предопределено да го има. Следващата стъпка е реално да прецени как да постигне подобни резултати в собствения си живот: да избере подходяща стратегия, да бъде дисциплиниран и да започне упорита работа, за да спечели награда.
Най-добрият избор за тези хора е да не съсредоточават вниманието си върху това дали обстоятелствата в живота на другия човек са по-добри или по-лоши, а какво могат да направят, за да помогнат на другия човек да постигне по-голяма победа. По този начин те установяват отново чувство за собствената си равнопоставеност. Когато започнат да мислят как да помагат и да работят за настъпването на Новата Епоха, късметът ще ги съпътства по техния път. И тъй като те дават на другите, Вселената дава на тях.

Освобождаване от сценариите и ролите

В миналите си животи родените със северен възел във Водолей са били в центъра на сцената - знаели са какъв е сценарият и кои са техните думи в пиесата. Затова те са дошли в този живот с ясна картина как ще се развие сценарият, но за нещастие той не се развива според очакванията им. В противен случай животът им би бил лишен от изненади и жизненост, които извеждат на преден план игривостта на детето у тях. Те се учат да се освобождават от представата, която имат за своите взаимоотношения и проекти, и да обръщал повече внимание на възможностите, които наистина се появяват.
Тези хора се учат да подхождат към една връзка от позиция на приятелството и да изпитат вълнението от непознатото. Ако родените със северен възел във Водолей имат очаквания, такива каквито са написани в сценария, а другият човек не го следва, те се объркват и разочароват. Ако се взират в своя сценарий, когато любовта на живота им идва при тях, хората с лунен възел във Водолей може да решат, че другият човек трябва да изглежда или да действа по определен начин, за да изпълни предвидената за него роля. А човекът може в действителност да е точно онова, от което те се нуждаят или искат, но другите аспекти от неговата същност е възможно да им попречат да видят този факт. Тези хора не бива да опитват да нагласят този човек към своята концепция за идеалния партньор. Това им пречи да видят кой в действителност е той и какво наистина може да им предложи.
Ако нямат очаквания, уникалният стил на всяка любов може да им донесе много щастливи изненади. Родените със северен възел във Водолей поне могат да видят човека до себе си обективно и да разберат дали той иска връзката им да продължи. Има много събития, които излизат извън техния сценарий. Всеки има правото да бъде себе си и да се движи със собствена скорост. Понякога тези хора ще имат нужда да се отдръпнат и да кажат: "Ами този човек в действителност не е за мен", и ще прекратят връзката си, без да се ядосват или да го смятат за неподходящ. Ако те постъпят по този начин и връзката е предопределено да продължи, техният партньор ще се върне отново при тях.
Но тези хора са толкова жадни за одобрение, че им е трудно да постъпят така. Те могат да поискат да изиграят една роля, необходима, за да спечелят одобрението и любовта, които желаят. Но те нямат усет каква роля трябва да изпълнят (какво действително желае любимият човек), ако не са наблюдавали обективно и не са разбрали за какво мечтае той. Тъй като им липсва обективното възприемане, за да играят добре, по-разумно е изобщо да не го правят. Вместо това те трябва да се отпуснат, да се движат по течението и да казват истината за тяхната същност и как се чувстват в различни ситуации. Тогава другият човек или ще им отговори по подходящ начин, или няма, така че романтичната връзка ще да бъде основана на същата искреност, както и приятелството.
Истината е, че когато родените със северен възел във Водолей са движени от любов и добри чувства, те позволяват на другите да усетят тяхната вътрешна невинност, а когато се освободят от силната си воля и открият искрената си същност, другият човек най-често отговаря с любов.

Папка: Северен възел във Водолей | Добавил: Пим (03.03.2009)
Разгледан: 2414 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.200.30.73