Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:56
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел във Водолей

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Цели

Да доведат Новата Епоха

Хората със северен лунен възел във Водолей са тук, за да помогнат за идването на Новата Епоха. Те използват силата, която са придобили от миналите си животи, и я прилагат, за да построят мост между настоящето и бъдещето. Родените със северен възел във Водолей са талантливи при свързването на хуманитарните идеали с настоящите обстоятелства. Те ясно виждат доброто за човечеството, могат отлично да свързват нещата и когато работят, за да превърнат своите идеали в реалност, са изключително щастливи. Също така, тъй като вършат онова, за което имат уникална способност, животът ги подкрепя и проектите им успяват.
Когато дават своя принос за хуманитарни цели и използват силата и енергията си като канал за нетрадиционни идеи горделивостта от миналите животи се разсейва и в тях се връща самоувереността. Те са хора, които по природа могат да доведат нещата до край и знаят как да постигат резултати. Тяхната работа е да действат, без да се идентифицират с резултатите от своите действия - тогава наистина са свободни да експериментират и да бъдат себе си.
Тези хора имат естествен усет за бъдещето, но това може да ги обърка по различни начини. На лично ниво те може да виждат, че тяхното бъдеще включва определен резултат и да се почувстват объркани, когато този резултат не се появява в настоящето. Например те може да се виждат като хора, които ръководят собствена компания, да се чувстват много доволни от тази идея и да не разбират защо все още работят за някой друг, без да имат шансове да започнат собствен бизнес. Но това може да е просто въпрос на време. Вероятно се нуждаят от настоящата работа, за да придобият умения, необходими за успеха по-късно.
Всъщност те почти винаги изпреварват времето. Хората със северен възел във Водолей може да харесат определен нюанс на виолетовия цвят десет години, преди другите да полудеят по него, или да бъдат пристрастени към музика, която няма да стане достатъчно популярна, преди да изминат осем или девет години. Ако осъзнаят, че могат да виждат бъдещето, това ще им помогне да се чувстват по-удобно със своята нетрадиционност.
Родените с лунен възел във Водолей виждат следващата стъпка, която човечеството трябва да направи в името на неговото развитие. Те са посланици на бъдещето и като споделят новаторските си идеи, дават сили на човечеството да се развива съзнателно. Затова за тях е важно да не се отказват само защото желаят да получат одобрение.

По-голямата цел

Тези хора имат по-голяма цел от това просто да задоволяват личните си интереси. Те са тук, за да вземат активна роля в развитието на човешката еволюция - едновременно чрез лична трансформация, необходима, за да дадат пример, и чрез използване на собствената енергия за общочовешки каузи, които да помагат на другите да се сдобият с по-универсален поглед.
Колкото по-скоро хората със северен възел във Водолей започнат да изпълняват своята част от задачата да работят в името на идеалистичните каузи, които са призвани да подкрепят, толкова по-скоро те ще се почувстват по-завършени. Техните действия може да приемат формата на групови усилия за защита на околната среда, преработка на различни материали, спасяване на животински видове, построяване на игрища за болни деца, борба със световния глад и други подобни, или могат да даряват пари за хуманитарни цели. Те могат да започнат свой проект, като използват творческите си способности (писане, рисуване, музика, фотография и т.н).
Ако активно осъществяват своя дял от работата и някой друг открие нещо, което е хрумнало и на тях, те могат да реагират великодушно: "О, някой се е погрижил за това. Значи мога да премина към следващия проблем.” Не бива да се безпокоят - има много работа, която трябва да се свърши, за да настъпи Новата Епоха. И когато те добавят творческа енергия към движението, стават част от усилията на една по-голяма група хора. По този начин, когато другите успяват в работата към общата цел, това е победа и за родените със северен възел във Водолей.
Но е важно тези хора да правят онова, което е предназначено лично за тях, защото не могат да разчитат на другите да го свършат. Може би има пет души, предопределени да създадат закон, който да защитава околната среда, но другите четирима могат да отпаднат. Така че представителите на тази възлова позиция трябва винаги да вършат своята работа.

Групова карма

Родените със северен лунен възел във Водолей имат чудесна групова карма (групата се образува от трима или повече души). Техните качества се проявяват, когато поддържат, солидаризират и вдъхновяват групата, от която са част. Те работят чудесно в мрежа - обичат да се свързват с другите и имат талант да откриват общото между хората. Но когато работят в група, те обичат да бъдат неоспорима глава в тази група. Родените с лунен възел във Водолей искат ролята им да е определена и предпочитат да вършат всичко по свой начин.
Често имат новаторски идеи, които могат много да подпомогнат групата, но в резултат на нуждата от одобрение, която идва от миналия им живот, те се въздържат да споделят идеите си или спонтанните си реакции към идеите на другите, защото се страхуват от неодобрение. Ако пазят истината, заключена вътре в тях, накрая започват да се чувстват изолирани. Но ако свободно споделят идеите си и личните реакции, те се чувстват обвързани с другите и често това се оказва точно необходимата частица, за да се придвижи групата като цяло напред.
Те мислят, че тяхната реакция е лична, но обикновено антените им улавят груповата реакция и я комбинират с личните им представи за Новата Епоха. Например, ако някой предложи нещо и човекът със северен възел във Водолей не смята, че е правилно, може да каже: "Поради някаква причина не чувствам, че това е правият път."
Идеята е да бъдат искрени за онова, което тяхната антена улавя в този момент, и те често откриват, че е точно това, което чувстват и другите.
Когато представителите на тази възлова позиция работят в името на общочовешки цели, това ги стимулира (те чувстват, че са били родени, за да бъдат част от тях) и ще се срещнат с други хора, родени, за да работят в името на същите цели. Обвързването с тях за общи цели улеснява осъществяването на тези идеи.

Фокусиране върху творчеството

Родените със северен възел във Водолей трябва да насочат изобилната си творческа енергия към точно определени цели, за да се чувстват щастливи и балансирани. Ако целите не са съвсем ясни, излишната необуздана енергия ги кара да изпадат в лоши настроения и да завиждат за добрия късмет на другите, а също така са склонни да правят планини от безсмислени къртичини. Вместо да проявят творчество, неудовлетвореността подкопава другите области от техния живот.
Творческите им сили могат да бъдат насочени към бизнес, изкуство, преследване на общочовешки идеали или ускоряване на духовния растеж. Независимо дали се връщат към творческата си основа чрез духовна дисциплина, или като започват проекти в реалния свят, от най-голяма полза за тях е да съзнават какво искат и да използват своята страст, за да преследват активно целта си.

Страст и творческа енергия

Тези хора са събрали невероятно количество страст и творческа енергия. Те са щастливи, ако участват в проекти, които им позволяват да изразят нещо по свой начин. Те обичат да допринасят за осъществяването на определени идеи, но трябва да бъдат свободни, за да проявят творчество и новаторство. Те не желаят да следват напътствията на някой друг - това ги ограничава и намалява тяхната полезност. Ако се опитат да намалят скоростта им, високата честота и силната енергия, това ги влудява. Когато не обръщат внимание на собствените си творчески импулси и правят онова, което си мислят, че трябва, тяхната енергия се понижава стремглаво.
Хората със северен възел във Водолей са били толкова добри творци в миналите животи, че в това прераждане могат да постигнат всичко, което желаят - те знаят как да го направят. Могат да извлекат необходимото и незабелязано да създадат нещо от нищото. Те са новатори, не имитатори. Могат да започнат бизнес и творчески проекти самостоятелно и да ги доведат до край.
Но за да постигнат успех, трябва да помнят, че творческият процес има две части: наблюдение и действие. Наблюдението се състои от изследователска работа: От какво имат нужда хората? Какво иска другият човек? Тази част от творческия танц ги придвижва напред по един добре премерен начин, който обективно взема под внимание най-важните обстоятелства и позволява на другите да се приспособят и да работят заедно в името на тяхната проницателност.
Действията изискват воля и решимост, за да се постигнат резултати и да се сграбчи наградата. Творчеството изисква его, но наблюдението изисква обективност, при която е най-добре егото да не присъства. Ако тези хора претърпят неочакван неуспех, най-добре е да се освободят от влиянието на своето его и да се отдръпнат, като наблюдават безпристрастно, за да преценят обективно какво се е случило. И тогава, когато пътеката пред тях е чиста, те могат отново да се свържат със своето его и да поемат към желаните резултати. Когато не действат, водени от грандомания, родените с лунен възел във Водолей са способни да почувстват интуитивно какво ще помогне на хората и какво действително ще бъде от полза за доброто на групата. Вселената с цялата си мощ ще ги подкрепя, защото те допринасят за постигането на една по-висша кауза и това им помага да получат невероятна сила. Хората може да реагират като ги поставят на пиедестал и това ще бъде от благодарност, защото те наистина са помогнали. Но са го направили от позицията на равенство, а не защото са над другите; защото са показали своята истинска същност, а не защото са играли някаква роля.
Тези хора могат да постигнат всичко, което решат да постигнат. Ако са достатъчно скромни, за да приемат знания и помощ от другите, и отворени, за да се развиват събитията естествено, те могат лесно да осъществят мечтите, в съзвучие с цялостната картина на техния живот.

Освобождаване от крайностите и драматизма

Родените със северен възел във Водолей притежават невероятно количество творческа страст и когато я използват, за да създадат произведение на изкуството или друг продукт, страстта им към крайностите може да бъде в тяхна полза. Но когато приложат същата страст в общуването си при различни житейски ситуации, се сблъскват с проблеми. Те имат склонност да прекаляват с голямото си влияние и контрол и затова нещата около тях обикновено се взривяват. Тяхната страст всъщност отблъсква онова, което се опитват да привлекат.
Когато творческият им процес не върви в посоката, в която искат, това обикновено е показател, че трябва да се сдобият с допълнителни знания, преди да продължат напред. Те може да се нуждаят от по-дълбоко разбиране и често помага да споделят с приятел, който да им казва какво мисли. Когато не са достатъчно сигурни за следващата си стъпка, най-добре е да не правят нищо и да изчакат за повече информация. Ако все пак решат да продължат напред, обикновено проблемите стават по-големи.
Тези хора са склонни да реагират на външни стимули по прекалено драматичен начин, който плаши останалите. Преди да обмислят онова, което другият човек казва, те може да реагират по начин, който прави невъзможна по нататъшната комуникация. Те ще се опитат да действат с насилие: ще крещят на другия човек, ще плачат или ще играят друга роля, за да го накарат да се съобрази с техните очаквания. Но това поведение и гордостта блокират енергията, необходима за връзката.
Те могат да проявят и нетърпение: "Защо той не поеме живота си в свои ръце? Защо не направи това за себе си?" Но другите правят онова, което е правилно за тях в дадения момент. Няма смисъл родените с лунен възел във Водолей да осъждат околните, че не живеят според техния сценарий!
Когато хората със северен възел във Водолей станат мелодраматични, това е защото те преувеличават реалността и се страхуват, че няма да постигнат онова, което искат. Те приемат всеки инцидент (обида, отхвърляне, т.н.) и преувеличават неговите емоционални пропорции. Но когато си позволят крайни емоционални реакции, обикновено нещата не се получават. Ако реагират драматично на промените във финансовото си състояние, парите ще продължат да им създават трудности. Ако започнат прекалено да се вълнуват в една любов, тяхната страст може да отблъсне другия човек. Другата опасност, която възниква, когато се появи страстта (независимо дали става въпрос за романтична връзка, или за цел, която е изключително важна), е тяхната склонност да приемат нещата прекалено сериозно. Те често биват победени от важността, която приписват на определено събитие, и губят игривото отношение към проблема, което може да им покаже пътя към успеха. Тези хора могат да станат истински царе на драматизма, и крайностите и интригите в живота им напомнят сапунените опери. Проблемът е, че макар и да продължават да играят, удоволствието ги напуска.
Шекспировите драми винаги имат трагичен край. Когато се поддават на страстта, родените с лунен възел във Водолей губят представа за действителността и енергията им неизменно става небалансирана, което води до трагични емоционални последствия.
За да се поддържа връзка с реалността, хората с такова разположение трябва да гледат на живота като на комедия, а не като на драма. Има толкова много хора, които е предопределено да срещнат, изживявания, които трябва да изпитат, и познания, които да споделят с другите. Вместо да реагират крайно, най-добре е да използват творческата си енергия, за да видят по-висшите причини и да се движат по пътя, предначертан им от Вселената.

Осъзнаване на цялостната картина

В миналите прераждания тези хора са развили своето его за сметка на свръхегото си и затова тяхното чувство за морал, според разбиранията на обществото, семейството и религията, е отслабено, а оттам и тяхното съзнание за общочовешките идеали. За да се получи баланс, сега те трябва да развият съзнание за цялостната картина на живота. Тогава ще могат да приведат своята воля в съзвучие с най-добрите интереси на всички около тях.
Като стигнат до едно по-широко ниво на съзнателност, ще открият цел, която да им позволи да се издигнат над егото си. Например имах една клиентка със северен лунен възел във Водолей, която беше фотограф. Нейната работа беше невероятно творческа, излъчваше любов и духовност и беше изцяло в съзвучие с онова, което щеше да доведе Новата Епоха. Но тъй като нейният мотив беше силното желание на егото й за слава и признание, тя не можа да види ясно как да поднесе творбите си на света. Тя продължаваше да работи с традиционни методи (частни изложби и т.н.) и нито един от тях не даде желаните резултати.
Накрая нейната основна цел беше просто да излага изкуството си пред хората. Тя започна да поставя работите си, където смяташе, че ще бъдат забелязани (в магазини, книжарници и т.н.), и веднага снимките й започнаха да се продават. За да стори това, на моята клиентка й бе необходима скромност, тъй като нейните произведения дотогава се излагаха в галериите и водещите университети. Тя откри пътя към успеха, когато започна да вижда по-цялостната картина, дори и тя да не подхранваше егото й.

Вяра в потока на живота

Хората със северен възел във Водолей са свикнали да постигат онова, което искат, и те често се тревожат, когато събитията не се развиват според тяхното разписание. Вместо да си позволяват да поемат в друга посока, те се изпълват с гняв срещу пречките. Вместо да разпознаят, че приливът се е променил и може би животът има по-големи планове за тях, които изискват настоящите събития да се развият точно по този начин, тези хора се съпротивляват. По този начин правят пътя си много по-труден, отколкото би могъл да бъде.
Тези хора трябва да осъзнават собствената си упоритост. Личната им воля е толкова повлияна от миналите животи, че те идват в това прераждане и като малки деца казват: "Искам това!" После са истински шокирани, когато родителите им кажат "не". Като възрастни те отново продължават да се изненадват, когато Вселената им казва "не". Те се учат да трансформират личната си воля в желание да се движат по пътя, който Вселената им показва, и с любов да приемат даровете, които животът им носи.
Когато се опитат насила да постигнат някакъв резултат те стават твърди, решени и дори инати. Тяхната упоритост може да бъде позитивна сила, когато се използва, така както воинът я използва за добра кауза, но придобива отрицателни качества, когато се превръща в гняв. Част от работата по трансформиране на прекалено развитата упоритост в желание да се работи с другите е да се разпознае доброто и злото. Например, ако упоритостта на родения с лунен възел във Водолей се е концентрирала върху желанието да ходи на плаж в събота, той ще иска да отиде дори и да вали сняг! За тях е трудно обективно да преценяват нещата при променящите се условия и да организират своите действия в съответствие с тях. По този начин пропускат възможности да напреднат, като се адаптират към по-цялостната картина, което винаги е в името на по-голямото добро, включително тяхното собствено.
Животът не иска да ги наранява, но накрая те нараняват сами себе си, като пречат на Вселената да им помогне. Те се учат да приемат онова, което се случва в техния живот, като нещо необходимо, за да направят следващата стъпка.
Тези хора се учат, че когато една врата се затваря, друга се отваря. Например те може да имат възможност да изживеят радостта от една чудесна любовна авантюра. Нов човек се появява по пътя им. Но в ума си те имат сериозни намерения по отношение на кариерата, опитват се да отложат любовта и губят възможност да я изживеят. По ирония на съдбата постът към който се стремят, може да не им бъде предложен поне шест месеца, което би им дало достатъчно време да изживеят радостта от една връзка. Те често заблуждават себе си за даровете, които животът им носи, мислят, че знаят по-добре, в след това съжаляват.
Животът може да им носи възможност за една изцяло нова кариера, която ще им даде повече радост, отколкото всичко, което са правили преди. В подсъзнателната си готовност за промяна те започват да се чувстват отегчени от старата работа, но нямат намерение да я напуснат, поради изгоди, доходи и т.н. Внезапно събитията в работата ги принуждават да напуснат и те се чувстват оскърбени и упорстват: "Защо Вселената ми причинява това?" Техният гняв може да им попречи да видят новата възможност, те са толкова увлечени от онова, което не искат да се случи, че не виждат шансовете, разкриващи се пред тях.
Още веднъж ще кажа, че ключът е самодисциплината: да се пазят от това винаги да се движат по един път, да бъдат обективни и фокусирани върху цялостната картина. Това не е инстинктивен отговор, затова се изисква съзнателно намерение. Например, ако те отглеждат дъщеря, и тяхната цел е тя да израсне като силна жена, като не забравят този свой стремеж, той ще им помогне да обуздаят егото си, да позволят на детето да бъде самостоятелно и да го подкрепят в израстването му. Или ако целта е техните деца да израснат в хармонична атмосфера, това трябва да ги накара да се въздържат от спорове за подреждането на чинните в миялната машина. За да дисциплинират егото си, те трябва съзнателно да си поставят една по-голяма цел, която е значима лично за тях.
Родените със северен възел във Водолей се учат да вярват, че има по-цялостна картина и че Вселената винаги им предоставя възможности, които им носят по-голямо добро и щастие. Те се учат на скромност и с благодарност да приемат даровете, които животът им предлага, и то в мига, в който се нуждаят от тях, а не когато поискат.

Помощ от Ангелите

В този живот другите биват автоматично привлечени от хората със северен възел във Водолей и ги поддържат в алтруистичните им планове. Освен това те са заобиколени от ангели и духовни водачи. Това е така, защото преди прераждането са били част от една по-голяма група и сега са тук, на Земята, докато другите членове на групата са в невидимия свят, за да ги направляват и да им помагат.
Тъй като са преродени във физическо тяло, не винаги могат да виждат бъдещето ясно. От друга страна са свикнали да бъдат самостоятелни, затова се втурват напред и често биват наранявани - а не е необходимо да правят всичко това. Онова, от което се нуждаят, е да настроят антените си така, че да чуят напътствията, и това е пътеката, която ще им бъде най-лесно да следват. Това не е живот, в който трябва да правят всичко сами; техните духовни водачи са част от съдбата им и искат да им помагат за успеха, но от тях зависи дали връзката ще се запази отворена.
В това прераждане хората със северен възел във Водолей са инструменти за по-висшите сили. По този начин, когато те имат идея и тя е изцяло в съзвучие с това, което е необходимо на планетата. Вселената ще направи така, че да се свържат с подходящите хора, които да им помогнат да я осъществят. Тези хора са еклектични, събрали са най-доброто от взаимоотношенията, в които са били въвлечени, и притежават способности да видят по-широката житейска пътека, както и имат вътрешно познание за Новата Епоха. В този живот идеята е да трансформират част от силната си лоялност към Вечността в тяхна собствена духовност и да се движат в посоката, в която се движи Вселената. По този начин тяхната невероятна творческа воля от миналите животи може да се прояви и техният път към успеха ще бъде наистина магически. Докато вярват на добрия си късмет, в ангелите или в самата Вселена, чрез идеите, които получават, те са в състояние да успеят. Нищо не може да им попречи, защото те не интерпретират успеха по начин, който да дава прекалена храна на тяхното его.

Папка: Северен възел във Водолей | Добавил: Пим (02.03.2009)
Разгледан: 2128 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.200.30.73