Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:37
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел във Водолей

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 5-ти Дом - Северен в 11-ти Дом

С това разположение на възлите индивидът идва, спомняйки си един начин на живот, в който е бил единствения творец. Сега се опитва да хване бика за рогата, за да пресъздаде маниера на живот, към който е привикнал. Все пак всичко, което се опитва да направи, крие опасността да не е съвсем подходящо, имайки предвид текущите обстоятелства.
Той е предразположен към любовни интриги, намирайки ги подходящи за продължаване егото му от миналия живот. Онова, което често не успява да разбере е, че чрез любовните си истории прави себе си по-слаб и вместо да добие сила от комплиментите и окуражаванията той развива зависимост, където всеки комплимент създава необходимостта от друг. В края на краищата прави себе си толкова безпомощен, че поведението му го превръща в безпомощно дете.
Той иска да бъде обичан до отчаяние, но остатъкът от минали сексуални преживявания е толкова голям, че често се обърква по отношение на онова, което наистина е важно за него. Има големи трудности в осъзнаване на действителността, тъй като животът му е театрална сцена и неговите мечти са толкова романтични по своята същност, че се превръща в истински Дон Кихот, преследващ вятърните мелници. Той вярва в рицарството и може лесно да бъде подмамен от чара на романтиката. Искайки да бъде постоянно окуражаван, че пристигането му в този живот няма да мине незабелязано, той е неспособен да приеме ролята просто на един от останалите.
За онези които го ценят, може да бъде изключително щедър, но в момента, в който се почувства пренебрегнат, ще се втурне в своя ефирен свят от мечти, опитвайки се да пресъздаде онова романтично приключение от XVII век, в което той ще бъде главен герой.
Търсейки постоянно собствено удовлетворение чрез любовни авантюри, лесно може да изгуби своя път. Той би искал другите да го смятат за жертва и когато бъде въвлечен в любовна афера, почти е сигурно, че ще постави себе си в положението на човек, който жертва всичко. Подобно на "Краля Мъченик", който жертва трона си, за да удовлетвори своята любов, индивидът би искал неговите дела да бъдат одобрени и оценени, дори да предизвикват възхищение. Миналото му чувство за достойнство е толкова силно, че не е особено доволен дори при мисълта за една забранена любов; все пак от време на време той изпада в несигурност, тъй като трябва да прояви способността си да жертва един принцип в името на онова, което вярва, че е най-великата вселенска любов.
В основата си той е добър човек и това ще му донесе големи неприятности, подобно на злокачествен тумор. В сравнение с другите положения на възлите в зодиака при това дарбата на човека да се занимава с деца е ненадмината, защото по душа самият той е дете.
Независимо от своя слънчев знак, в един момент от живота си той ще има нужда да се облегне на някого, който е по-силен от него.
Чрез влиянието на Северния възел в 11-ти дом той трябва да научи стойностите на приятелството. Трябва да се издигне над физически обсебващите връзки от своите минали въплъщения и да се отнася със същата нежност и страст към новите си, не така обвързващи връзки, които сега създава.
В този живот трябва да се научи как да обръща повече внимание на значението на сънищата си, отколкото да се хвърля срещу прииждащия прилив, против собствената си воля. Сънищата му носят послания от високо място, чрез които телепатично стига до разбирането за подбудите на всичките си действия, но волята му често е толкова силна, че той отказва да приеме онова, което знае, че е истина.
Ако бъде помолен да се откаже изобщо от нещо в този живот, това ще бъде само неговото своеволие и упорство, защото именно гордостта му блокира всичко онова, което отчаяно желае. Фактически самият той е най-големия си враг. Индивидът с това разположение на възлите в радикса страда от неудовлетвореност по отношение на нещо, което създава чрез своя Южен възел и му остава само свободата да мечтае повече за онова, което му липсва. Той би искал да не се забърква в заплетени ситуации, но постоянно скача в нагорещения тиган на огъня. Преди да бъде осъществен какъвто и да било растеж, той трябва да се научи да превъзмогва чудовищното драконовско его, което е позволил да се превърне в самосъздало се оръжие за унищожение. Трябва да се научи да гледа на себе си безпристрастно, осъзнавайки, че живота му е като една река, течаща под моста, откъдето той може да я наблюдава.
Най-трудните изпитания винаги се въртят около изкушението да контролира течението на тази река, въпреки че най-красивите му мигове са тези, в които може да оцени нейната красота спокойно, без вълнение.
Почти сигурно е, че ще премине поне през едно основно преживяване, в което от него ще се иска да жертва егото си в името на справедливостта към някой друг; тъй като, само когато се е научил как да се отърве от всяка предубедена мисъл, той може да достигне своите по-висши цели. При условие че запази и най-слабия нюанс на високомерие, пялата му сила ще го напусне. Дори възможностите за един хармоничен брак приемат неясни очертания като нещо недостижимо, докато той не стане безпристрастен.
Посредством Южния възел в 5-ти дом изразходва толкова много енергия, опитвайки се да постигне самосъжаление, че трудно намира сили да задоволи напълно един брачен партньор. Много хора с това разположение на възлите преживяват развод, но това не е нито съдба, нито необходимост. Това е просто следствие от неправилното използване на енергиите на Южния възел. Фокусирайки се върху себе си, индивидът не вижда или не оценява напълно всички дарове, които притежава. Отговорът е отново същия. Той трябва да се откаже от собствената си "прегръдка" и да посвети живота си на безпристрастно служене, вместо да очаква другите да му служат. Ако се научи да бъде по-малко романтичен и по-разсъдлив, ще започне да вижда истината такава, каквато е. Той не трябва никога да позволява на огъня на страстта да замъглява погледа му, защото щастието му ще бъде постигнато, само когато може да погледне на живота безпристрастно.
Кармата му се състои в това да се научи как да стане безучастен наблюдател и едновременно с това, да бъде винаги готов, когато другите се нуждаят от него.
Казано накратко, той е предопределен да се превърне в безкористен слуга на човечеството.
В един момент от живота си ще направи много, за да подпомогне житейското развитие на друг.
Приятелства, клубове, съобщества се превръщат в нещо важно за него, защото чрез такива сдружения накрая добива усещане за собствена идентичност. Чрез оценките на другите той започва сам да цени себе си. Тогава е в състояние да се види като част от другите, а също като част от една по-висша кауза, на която се е посветил.
Колкото повече прави това, толкова повече ще може да издигне полета на своята самоувереност и нуждите да задоволи егото си ще се потопят в колективното его, за каузата на която той е посветил своята същност.
Когато завърши този урок, силата на неговия характер и чувство за ориентация не отслабват и не стават по-малко устремни, отколкото каузата, на която той принадлежи.

Знакът, в който е Южния възел, показва начините, по които този индивид позволява твърде много минали остатъци от страсти и желания да потиснат настоящия му живот. Знакът, в който се намира Северния възел, показва начините, по които може да развие достатъчно безпристрастност, така че да освободи егото си, което му дава възможност да посвети силите си на по-универсални каузи.

Папка: Северен възел във Водолей | Добавил: Пим (16.01.2009)
Разгледан: 3969 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.200.30.73