Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:40
10.08.2022
Сряда
44.200.30.73


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел във Водолей

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Лъв - Северен във Водолей

Това положение на възлите представя борбата между личния живот на индивида и желанието му да се посвети на човечеството. Южният възел в Лъв символизира предишните животи, където всичко се върти около егото. Северният възел във Водолей сочи една перспектива в услуга на човечеството, където индивидът ще приеме ролята на " Водоносец", така че да може да бъде инструмент в кръстоносния поход за световна еволюция. Преди още да го е осъществил, огромната мощ, идваща от Южния възел в Лъв, трябва да се заеме с това. От минали въплъщения той носи склонността да пренебрегва другите и да гледа снизходително на техните мисли и идеи. Притежава една определена гордост, която се превръща в самохвалство, базиращо се на близостта му с видни личности, поради което планира живота си така, че да бъде виждан в обкръжението на "специални" хора. Той прави разлика между аристократа и обикновения човек, поставяйки себе си на висок пиедестал. Виждайки се като център на вселената, той гледа на силната си воля като средство за постигане на крайните цели, вместо да се пригоди към едно почтено съществуване. Сега неговата карма е да се научи как да стъпва леко без да оставя следи, тъй като той е владетеля готов да абдикира от трона си.
Егото му от минал живот непрекъснато надига грозния си лик, отклонявайки го от щастието, което търси. Това положение на възлите причинява големи трудности в брака, тъй като индивидът притежава силна склонност да доминира над тези, които са близо до него. Когато не постига това той се превръща в абсолютен отшелник, освобождавайки себе си от всякаква отговорност, чувствайки силно отвращение от това.
Дори да моли другите за съвет трябва да прави нещата по свой собствен начин.
Неговите най-големи конфликти се центрират около това кое е престорено и кое е истинско. Има толкова много мъченически романтизъм идващ от Южния възел в Лъв, че той лесно приема ролята на Дон Кихот, преследващ мелниците! Трябва да се научи да си сваля маските, откривайки накрая, че егоцентричните демонстрации на достойнство идват от миналите му навици и сега допринасят малко за трайното му щастие.
За тези които са му близки и скъпи, той е изключителен покровител и все пак има странната склонност да скита, намирайки през своите пътувания безпризорните деца на обществото. В тези най-отдалечени райони, където обществото надценява екзистенциалните си възможности, той открива нови хоризонти, които да изследва и превземе.
Решен е да прекара част от живота си сам, тъй като неговия странен характер е твърде надменен, за да бъде приет охотно от повечето хора. Въпреки че се наслаждава, когато другите аплодират неговите грандиозни успехи, той не може да се унизи да следва хората и да им се моли. Неговата душа си спомня чувството на гордост, което сега не му позволява да прави компромис с достойнството си.
Ако попадне на правдива кауза, той ще пожертва целия си живот за нея. Не толкова съчувствието на другите го трогва, колкото тяхното възхищение от славните му дела. Той се отвращава от посредствеността, виждайки я като заплаха за постоянния му импулс да достигне върха, да пръсне балона, да сграбчи медната халка.
Ако е отрицателен тип може да използва хората за постигане на своите крайни цели. Приятели, съседи и близки се превръщат в опорни камъчета от стъпалата на стълбата му към успеха.
Посредством влиянието на Северния възел във Водолей се научава да преодолява миналото си усещане за престиж и развива идеята за Вселенското Братство. Накрая трябва да осъзнае себе си като част от една по-голяма космическа сфера, в която ролята му е да сподели товара на човешката еволюция. Той ще достигне своето най-голямо щастие, когато бъде в състояние да остави настрана собствените си нужди и да ги замести с едно ново хуманно отношение към всичко, което вижда около себе си.
Той трябва да забрави гордостта и да достигне нови неповторими хоризонти, независимо от това колко ексцентрични изглеждат неговите идеи спрямо другите. Посредством влиянието на неговия Северен възел му е обещано едно уникално приключение, чрез което ще може да даде важен принос към прогреса на цивилизацията.

Домът, в който се намира Южния възел, показва зоната на живот, която е твърде обременена с желанието за лично осъществяване. Домът, в който е Северния възел, показва как индивидът може да се освободи от оковите на егото си от минал живот, осъзнавайки мисията посветена на човечеството, за която е решен да издигне своя кръст.

Папка: Северен възел във Водолей | Добавил: Пим (16.01.2009)
Разгледан: 4103 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.200.30.73