Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:28
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел във Везни

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Нужди

Одобрение

Хората със северен възел във Везни са жадни за одобрение и искат да бъдат включени в енергийното поле на другия човек. Те се отпускат и се чувстват щастливи, когато другите ги подхранват с любовта си. Това е нормална нужда: в това прераждане любовта от другите ще им даде необходимия духовен баланс.
Проблемът е в методите, които те използват, за да привлекат вниманието и енергията на другите. В този смисъл могат да се окажат въвлечени в състезания, да се отдадат на прекалени постижения и поемане на инициатива, без да се посъветват с другите. Те се изтъкват, опитват се да изглеждат добре, за да привлекат вниманието и енергията на любовта, от която така отчаяно се нуждаят. Тъй като копнеят да са в светлината на прожекторите, когато другите хора говорят, те често ще кажат нещо за себе си, така че вниманието да се прехвърли към тях. Те не са истински настроени към другия човек, а само към собствената им нужда от любов и одобрение. Тези нужди могат също да накарат родените със северен възел във Везни да се състезават в ситуации, когато е необходимо да се обединят усилията, защото това ще бъде от по-голяма полза за тях.
Решението лежи в преместване на техния фокус от това да изглеждат добре към възможността да накарат другия човек да се чувства добре. Когато те се настроят на неговата честота и вземат предвид чувствата му, ще знаят как да преследват целите, така че партньорите им да приемат техните начини. Ако хората със северен възел във Везни помагат на тези около тях да бъдат щастливи, те автоматично ще почувстват добрите вибрации. Няма да е необходимо да извлича тази енергия от другите; приемането, любовта и одобрението автоматично ще потекат към тях. Това е част от естествения процес, когато са чувствителни и правят нужното, за да бъдат другите щастливи. Енергията, от която тези хора се нуждаят, е енергията, която чувстват, когато ценят другите за това, че са верни на себе си.

Увереност във взаимоотношенията

На тези хора може да им липсва увереност във взаимоотношенията в резултат на отсъствието на опит в партньорствата и споделянето в миналите животи. Също така те имат склонност да подкопават собствената си самоувереност като прекомерно концентрират енергията върху себе си. Например, ако има недоразумение в една връзка, вместо да проверят и да открият какво мисли и чувства другият човек, склонността на хората със северен възел във Везни е веднага да се концентрират върху себе си - или върху собствените си наранени чувства, или върху това, в което са сгрешили. Те никога не поглеждат отвъд мислите за себе си, за да определят какво се случва с другия човек, и това унищожава тяхната увереност във връзката. Те могат да приемат, че другия човек не харесва нещо в тях, и накрая решават, че не ги приемат. Или може да осъдят грубо своя партньор, което ги кара да смятат, че има много малко хора на света, с които могат да се свържат.
Родените със северен лунен възел във Везни всъщност са много уверени, но не го съзнават на социално ниво, докато не започнат да го споделят. Като се концентрират върху това да помагат на другите да се чувстват по-уверени, те също стават по-уверени.
Способността да създават връзки е действително един невероятен талант за тези хора, но те не знаят, че го притежават. Те се обезкуражават, когато изглежда, че връзките не се получават. Това, което искат, не е неправилно, а просто методите им са неподходящи. Частта от тях, която знае как се създават връзки, е като кутия, пълна с невероятни инструменти, с които да създадат успешни приятелства, но те не бива да забравят, че трябва да отворят капака.

Подкрепяне на другите

Тези хора наистина могат да помагат на останалите. Например Джон може току-що да е изобретил уред, който отстранява замърсяването във въздуха - но не прави нищо с това. Другите могат да кажат: "Джон, трябва да продадеш изобретението си! Помисли за парите, които можеш да спечелиш, помисли как ще помогнеш на околната среда!" Но Джон има милиони извинения, за да отлага: "Ами, уредът все още не е достатъчно добър." Тогава идва човекът с лунен възел във Везни, казва няколко думи на Джон и нещо в начина, по които го казва, кара този човек да задвижи нещата.
Тези хора имат невероятна способност да дават сили на другите в борбата им, да им дават увереност и енергия, която им помага да тръгнат по пътя. Но те се страхуват, че околните ще станат зависими от тях.
Родените със северен възел във Везни не искат другите да пресушават енергията им, техните идеи или живителната им сила. В действителност другият човек ще им се отплати - но тогава те ще бъдат изправени пред предизвикателството да приемат даровете, които другите им дават. Това изисква скромност и признаване, че родените със северен възел във Везни не са изцяло самостоятелни. Това е част от урока как да дават и да получават, за да бъдат част от един екип.

Споделяне и безкористност

Споделянето е важно за родените със северен възел във Везни, Те са имали много минали животи, в които са били изолирани и им е липсвала радостта да имат близък човек. В този живот тяхното желание да имат близък човек е невероятно; и то трябва да бъде задоволено, за да се чувстват завършени и емоционално подхранвани. Една любов без егоизъм, без мисъл за лична изгода, е ключът към осъществяване на близостта и разбирането, което ще удовлетвори техните сърца. Те имат нужда да дават, само за да споделят своето благосъстояние, да подкрепят и да радват своя партньор.
Тогава, когато той се сдобие със сили, неговото щастие на свой ред ще задоволи човека с лунен възел във Везни.
Тези хора невероятно обичат живота и в това прераждане се учат да споделят това с другите. Те трябва да не забравят другия човек, да откриват неговите ограничения и след това да споделят своя опит. Те трябва да помнят, че споделения опит с този специален човек ги подхранва повече, отколкото постигането на собствените им цели.
Родените с тази възлова позиция се учат да бъдат безкористни: да пренебрегват своите чувства в името на подкрепата на някой друг. Когато дават на друг човек без мисъл за връщане, те стават канал за енергията на даването. Вселената им връща повече, защото те активно предават енергията. Когато безкористно дават на другите хора, те разчистват пътя за своите партньори и за самия живот - да продължи да им връща. Не е необходимо да водят дневник за "справедливостта" на даването и получаването; когато дават на другите, от това печелят и самите те.

Приемане

Самозащита

В резултат на миналите прераждания като воини тези хора са развили качество на недостъпност. Те проявяват голяма избирателност по отношение на образа, конто показват, и ако хората гледат на тях по различен начин, се разстройват. Хората със северен възел във Везни се опитват да контролират образа, който другите си изграждат за тях: "Как може да каже това за мен? Аз не виждам себе си като такъв човек!" Тази самозащита създава трудности на околните да се свържат с тях.
Родените с лунен възел във Везни може да имат непредвидимо поведение, защото не искат другите да си съставят определено мнение за тях. Това е тактическа маневра. Страхуват се, че хората няма да ги намерят за интересни и затова се съпротивляват да бъдат изцяло открити. Също така представителите на тази възлова позиция по зодиакален знак гледат на всички останали като едни и същи и не искат да бъда като тях. Родените със северен възел във Везни се страхуват че показването на емоциите им и разговарянето с хората ще ги направят като всички други - и вече няма да бъдат различни и вълнуващи.

Противоречие между независимостта и взаимната зависимост

Воинът в тези хора иска да бъде съобразителен, независим и без емоционални връзки, за да може да си тръгва, когато реши. В тяхната психика чувството за независимост е било прекомерно развивано в миналите животи и сега може да покаже грозното си лице в най-неочаквани моменти и да съсипе връзки, които може би са ги зареждали с енергия.
На хората с лунен възел във Везни може да им липсва смелост да разговарят с другите и да ги подкрепят. Те се страхуват, че ако дават на някого, ще започнат да се чувстват отговорни за този човек, което е против съзнанието им на воини. Подсъзнателно те не искат да бъдат обвързвани.
Тези хора не бива да забравят, че това е живот, насочен към хората. Най-добрата отплата ще дойде за тях от взаимозависимостта, а не от изолираността и независимостта. Те вече са изпитали крайната независимост; ако отново тръгнат по тази пътека, резултатът ще бъде липса на дълбока връзка с другите, за която те копнеят. Когато наистина преодолеят страховете си и подкрепят друг човек, те създават връзка с него и получават одобрението и оценката, от които толкова отчаяно се нуждаят. Като подкрепят някого без задни мисли, а водени само от истинска загриженост, тяхната самота ще бъде излекувана. Когато родените със северен възел във Везни подкрепят другите, те автоматично им дават сили. Затова всъщност, те не създават зависимост, а помагат на другите да постигна по-високо ниво на самостоятелност. Но понякога започват да изпитват омраза, мислейки; "Защо другите хора все още не са независими като мен? Ако всички бяха като мен, светът щеше да бъде чудесно място!" Те не искат да проявяват гордост, но навиците от миналите животи са силни и дисциплината на воина е нещо, което трудно се руши. Тези хора са били изолирани от обществото и спокойното задоволство от подхранващите ги взаимоотношения в толкова много прераждания, че се плашат дори да помислят за скока, с който да се присъединят към останалите. Но въпросът не е в това, че не знаят как. След като веднъж решат, те могат да направят всичко. В действителност след като веднъж се захванат, ще открият, че имат талант да създават успешни връзки. Но първо трябва съзнателно да решат, че взаимозависимостта е по-добрият път, отколкото изолацията.

Хармония

Родените със северен лунен възел във Везни са изморени от войни; в този живот те искат да имат спокойни взаимоотношения. Независимо от това, те създават връзки, които са изпълнени с вълнения и силни емоции. Това напрежение идва от липсата на комуникация. Но те са готови да преминат към следващото ниво - място, където ще се изпълнят с повече загриженост, взаимозависимост и съчувствие. Те трябва да изберат мира, да свалят своя щит и да се отдадат на връзки, в които могат да бъдат уязвими.

Търпение

В тази живот родените със северен възел във Везни се учат на търпение. На планетата има и други хора и животът им ще се разгърне по-щастливо, когато отделят време да включат останалите в своите планове. Гневните изблици са симптоми за тяхното нетърпение. Често, ако веднага не получат онова, което искат, те ще се откажат точно когато това е ситуацията, която ще ги направи най-щастливи.
Тези хора имат излишна импулсивна енергия. В миналите животи на тяхната прибързаност се е приемала за смелост, в резултат на която са постигали успех и слава - те са били герои! Но героизмът също е създал у тях чувство на превъзходство и изолация от другите. В този живот импулсивните тенденции водят до разрушение вместо към победи. Когато хората с лунен възел във Везни действат, водени от импулси те могат да стъпчат чувствата на другите при преследването на собствените си желания и сериозно да наранят добрите намерения, които другите имат към тях.
Поради импулсивността си, тези хора трябва да се научат на търпение и да разберат, че събитията се развиват по определен ред и начин, за да се реализират плановете им. Често те са толкова директни и искат нещата така силно, че им се струва, че се движат към целта агонизиращо бавно. Но всъщност те вървят с висока скорост - обаче вече няма войни, в които да участват, и намаляването на скоростта, както и премислянето на нещата, е необходимо условие за истинската удовлетвореност в този живот.
Поради импулсивността си тези хора може и да не разбират напълно защо искат нещо. Ако можеха да бъдат търпеливи, те щяха да видят по-голямата картина. След това щяха да я обяснят на другия човек и много проблеми да бъдат разрешени по този начин. На другия човек ще му се даде възможност да разбере и да обедини усилията си с техните.

Чувствителност и внимание

Родените със северен възел във Везни са много чувствителни - по един нечувствителен начин. Те усещат нещата много дълбоко в себе си, но могат да се проявят като повърхностни, когато става въпрос за чувствата на другите. Те усещат болката на много дълбоко ниво. Поради силните си чувства мислят, че разбират чудесно всички останали. Но в този процес пропускат да вземат под внимание индивидуалните особености на другия човек и действията им могат да повлияят върху него по негативен начин. Най-малкото, което може да се случи, е създаването на много недоразумения във връзките им. Родените със северен възел във Везни трябва активно да търсят по-дълбоко ниво на обвързаност с другите.
Настройването на честотата на другия човек означава временно да напуснеш себе си. То е като слушането на радио: за да чуят ясно музиката, тези хора трябва да напуснат собственото си съзнание и да се настроят на тоналността на другите. След като усетят чувствата и възприятията на другите, те ще са способни да определят дали могат да се хармонизират с този човек.
Хората с такова разположение на лунните възли трябва да помнят, че е необходимо да съзнават нуждите и чувствата на другите. Например, ако двама приятели се движат по улицата и единият е натоварен с пакети, а другият не носи нищо, вероятно този, който не носи нищо, е човек със северен възел във Везни - никой друг не може до такава степен да не осъзнава нуждите на другия. Нещата, които изглеждат очевидни на всички останали, просто не могат да бъдат видени от тези хора. Те нямат намерение да наранят някого; просто не съзнават опустошителния ефект, който прекалената заетост със собствената им личност има върху другите. В този живот, ако искат да изпитат радостта от успеха и да имат щастливи приятелства, трябва съзнателно да култивират безкористност и осъзнаване на чуждите нужди и чувства.

Папка: Северен възел във Везни | Добавил: Пим (04.03.2009)
Разгледан: 2623 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          34.236.134.129