Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:57
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел във Везни

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 1-ви Дом - Северен в 7-ми Дом

При това разположение на възлите индивидът трябва да учи много уроци в сферата на съдружието, брака и сътрудничеството. В минали въплъщения е трябвало да се отчита само пред себе си за мислите и действията си. Сега, в настоящия живот, неговата душа си спомня целия индивидуализъм и самостоятелност, на които се е наслаждавал. Въпреки че се преструва на добър слушател заради обществото, той рядко приема съвети. В замяна изразходва повечето от енергията си да развива способностите, които притежава, като постоянно търси одобрение за усилията, които полага. Никога няма да обърне внимание на другите толкова, колкото на себе си, въпреки че ще бъде последния, който ще приеме това открито.
Има големи опасения да не бъде надминат и ще се отдалечи от пътя си, за да си осигури позиция, в която превъзходството му няма да бъде застрашено. Ако останалата част от хороскопа показва сила, тогава той наистина е индивидът, който желае да бъде "Кралят на планетата".
Въпреки че неговите преживявания в това въплъщение го учат да се жертва за другите, в действителност никога не се е жертвал, тъй като е прекарал много животи, изграждайки позиция, в която сега се е превърнал в независим дух. Той може да поддържа връзка с другите, докато те не оковат или обвържат чувството му за свобода. Ако почувства, че някой негов близък поиска неговата себеизява, той ще направи всичко, за да може да се отърси от тази връзка. Поради това женитбата е нещо, което не му се отдава лесно.
Индивидите с това разположение на възлите са или неженени, или разведени, или поне разделени по взаимно съгласие със своите съпрузи. На тях им е трудно да повярват, че проявата на миналата им себичност създава всички проблеми, за които сега обвиняват другите.
Те трябва да се научат как да дават от сърце, а не да подхвърлят символично кокалчетата, за да заблудят глутницата.
Този индивид е до такава степен в дисхармония със себе си, бидейки част от тази вселена, че е склонен да развие хронично физическо или емоционално разстройство, което в крайна сметка използва като повод за съчувствие. Последното нещо, което би искал да признае, е чувството на поражение, тъй като постоянно усеща нуждата да докаже собствената си самонадеяност.
Понякога другите го виждат като боец, добре защитен срещу каквито и да било посегателства спрямо егото. Тъй като не обича да зависи от другите, предаността му стои под въпрос. Освен всичко друго миналите му въплъщения са го научили да бъде верен на себе си и в такъв смисъл неговата вярност към другите се изчерпва.
За тези, които желаят да го спечелят, той ще бъде техен покровител, въпреки че рядко се отклонява от своя път, за да се присъедини към тях. Той е "самотник", съзнаващ своята уникална индивидуалност и горд от това, че знае как да я съхрани.
Неговата карма е да се научи на уважение към другите, тъй като в стремежа си да бъде център на внимание, изтъква себе си като по-важен, отколкото е обикновено и така, отблъсквайки другите той претендира, че е отхвърлен. Все пак иска да контролира другите и върху тази способност да властва основава своята сигурност.
Той е способен да постигне много, но рядко достига нивото на възможностите си, защото така се е опаковал, че не може да прозре комичния обхват на своите лични идеи. Трябва да гледа критично на мислите си и действията си и да осъзнае, че монетата винаги има две страни. Накрая разбира, че докато двете страни на един спорен въпрос могат да бъдат абсолютно различни, едната не е по-добра или по-лоша от другата. Основното му израстване се осъществява, когато може да се отдели от себе си и безпристрастно да се присмее на всички егоцентрични идеи, управлявали някога живота му.
Накрая трябва да дойде до позицията, в която желае да изземе цялата мощ, сила и увереност, които миналите му въплъщения са изградили и да ги отдаде на другите, които се нуждаят повече от това. Той трябва да направи това от цялата си душа, без да го чувства като мъчение, защото ако бъде замесено егото той ще остане на своя самотен остров. Но ако щедростта му наистина е посветена на другите, тогава има безграничната благословия да се принася в жертва като вдъхва увереност и сила на другите.
Той може да даде на другите воля за живот, ако нямат такава. Може да ги накара да осъзнаят своята собствена стойност. Независимо от това той не трябва да иска нищо в замяна, защото ако се научи да фокусира енергията си, за да помага на другите, ще бъде удивен да открие как Бог подсигурява всичките му лични нужди.
С тази позиция на възлите неговото нещастие е гарантирано всеки път, когато фокусира енергията върху себе си. Ако е женен ще научи много от своето второ дете, както и при взаимоотношенията си с децата на своите роднини. Той е обречен да посвети живота си на другите. В действителност в продължение на много животи се е подготвял за среща с личности, които сега се нуждаят най-много от него. В някои случаи съпругът е беглец, на когото трябва да бъде вдъхната сила и увереност, за да може да посрещне действителността.
Женен или ерген, този индивид научава, че в края на краищата животът му е мисия, посветена на друга душа или много души, които имат нужда от повече, отколкото той прави. Неговите кармични уроци се състоят в развиване на учтивост и съчувствие. Колкото по-бързо направи това, толкова по-бързо ще бъде възнаграден хилядократно за всичко, което е дал.

Знакът, в който се намира Южния възел, показва начините, по които значителен остатък от минал живот, засягащ Аза, може да попречи на неговия прогрес. Знакът, в който е Северния възел, показва начините, по които индивидът може да достигне пълно удовлетворение, жертвайки себе си в името на другите.

Папка: Северен възел във Везни | Добавил: Пим (20.01.2009)
Разгледан: 4119 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          34.236.134.129