Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:11
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел във Везни

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Овен - Северен във Везни

Тази позиция на Лунните възли изисква повече знания за саможертвата и нуждите на другите хора. Работата през всичките животи, посветена на изграждането на самочувствие и уважение, сега трябва да се пренесе към другите. Северният възел във Везни предпазва индивида да не засилва чувството си за собствена идентичност. Той трябва да се пази от силното влияние на егото върху действията му в настоящия живот.
Продължителният му стремеж да бъде пръв, сега му донася остро и болезнено преживяване, тъй като научава урока за съдружието. Той трябва да забави темпото и да се увери, че всичко за което работи има смисъл, по-специално в брака и в близките партньорства, както и във всички останали връзки. Трябва да се научи да отстранява рисковете от своя живот и да започне да балансира. Това е все още единствената пътека, по която може да върви към щастието, докато главния път му изглежда по-малко привлекателен.
Накрая трябва да научи изключително изтънчения урок, че силния му първичен индивидуализъм изобщо не е предназначен за него, а по-скоро трябва да осигури на другите по-хармоничен живот. Много индивиди с това разположение на възлите са на другата противоположност. Опитът да се вслушват в други хора е нов и те го намират нежелателен, особено когато чувстват, че това пречи на придвижването им напред.
В минали въплъщения прогресът за тях е бил най-важен и да се добереш пръв до целта е било част от голямото състезание на Овен. Това се пренася в едно обособено, затворено съзнание, което Северният възел във Везни накрая ще отвори, за да покаже на индивида другата страна на монетата, която той винаги е смятал, че не е достатъчно важна, за да бъде разпозната.
Егоизмът и суетата от всякакъв вид трябва да бъдат обуздани, ако индивидът иска да не се окаже сам. Обикновено той има чувството, че нещо го тегли, въпреки че не може да разбере какво и защо. Посредством Северния възел във Везни той трябва да преосмисля своите цели и обекти, така че енергията на Овен да бъде използвана за някаква полезна цел. Той често променя мнението си и предаността му към една определена кауза не е от най-хубавите му качества. Миналите въплъщения са го накарали да се приспособи към едно постоянно безпокойство, което има все още тенденция да го поддържа в движение. Той знае, че ще дава повече, отколкото ще получава в настоящия живот и въпреки това му е трудно да се справи с такава карма.
Марсианската природа на Южния възел го тласка нетърпеливо към нови посоки. Обаче пристигайки до всяко местоназначение той открива ефирния облак на Везни в центъра на колебанието и с изненада разбира, че нито целта е цел, нито местоназначението е края на пътуването. Озадачен и объркан, той се спира по средата, опитвайки се да оцени обстоятелствата, които се надява, че ще посочат пътя към следващото му успешно пътуване. И все пак всяка цел, всяка амбиция, всяко бягство и стремеж го довеждат до Везни - до половината от посочения път.
Накрая въпреки очевидното изтощение, той прави удивителното постижение във втората половина от пътуването да въвлече и други хора. Той трябва да научи кармичния си урок, че не е сам. Докато се научи да споделя, винаги нещо ще идва и ще прекъсва усилията му. В края на краищата достига до съзнанието, че спечелването или изгубването на играта е много по-маловажно от честността, с която тя се играе. Много индивиди с това положение на възлите са своенравни и догматични, което е резултат от егоистичните и тесногръди отношения от минал живот. Сега е време обувката да бъде носена на другия крак. Повечето от настоящите събития са болезнени удари върху егото. Индивидът трябва да се предпази от това да не бъде огорчен, тъй като вижда, че много от неговите искания и желания са отнети и са дадени на други. Като начало естествената му склонност е да бъде ревнив. Той иска да се бори за възвръщане на всички неща, които чувства, че е загубил; въпреки това, колкото повече се бори, толкова повече губи. Накрая, с изчерпани сили трябва да отстъпи пред своето себично его и да приеме, че трябва да живее в един свят, изграден от взаимност.
Докато преодолее влиянието на своя Южен възел неговото най-голямо безпокойство е да наблюдава как други хора получават всичко онова, към което се е стремил. Той все още не може да разбере какъв е механизма на това и е озадачен защо всички неща, които винаги е желаел, отиват при хората около него, а не при самия него. Той едва осъзнава, че всички негови страсти, искания и желания в действителност са проектирани за други.
Той моментално зарежда с енергия желанията на хората около себе си, така че в края на краищата може да се превърне в инструмент на тяхното изпълнение. В действителност заслужава ново място в света, изживявайки кармата на себеотрицанието. Все още упоритите провокации на Южния възел продължават да го дърпат назад, карайки го често да чувства, че това е урок, който е по-добре още да не се научава.
Той трябва да опита да се противопостави на миналата си склонност да се колебае, защото сега е способен да наблюдава дисхармонията между хората без да взима страна. Често е захвърлян в позицията на съдия, посредством което, помагайки на другите да бъдат по-обективни, той фактически помага на себе си. Колкото повече обединява другите, толкова повече се учи да го прави сам.
Сред цялата блъсканица и суматоха, индивидът се научава да вижда последствията от своите действия, преди да ги предприеме. В резултат той трябва да се научи да гледа преди да скача!
При много индивиди с това разположение на възлите съществува един дълбоко вкоренен гняв, произтичащ от минали спомени, от разстройства, които блокират собствената изява. В този живот човек обикновено има много приятна физическа външност, която е част от кармичния урок за суета, която трябва да преодолее посредством Южният възел в Овен. Някои нарцистични остатъци също причиняват трудност при брака, тъй като това е бойно поле, където трябва да се състои борбата между любовта към другия и нуждите на Аза.
Равновесието между Овен-Марс и Везни-Венера е трудно да се постигне. Южният възел в Овен дава постоянно отстояване на нуждите, докато заради Северния възел във Везни той не се нуждае от нищо за себе си, освен да обича другите, независимо от техните изисквания. Този индивид може да чувства любовта към другите, само ако неговите собствени нужди са удовлетворени.
Докато страстите от минали въплъщения са на втори план, непрестанното "издърпване" на подсъзнателните му желания продължава да бъде толкова силно, че той добива склонността да изсмуква енергията от други хора до такава степен, че ги довежда до сънно състояние. В резултат на това се оказва в положение на подвижен анестетик, постоянно учудващ се защо хората избягват да говорят с него повече от няколко минути. Той би искал да говори с часове, ако можеше да задържи фокусираното върху него внимание. Но в моменти на усамотяване дълбоко се натъжава от чувството за самота и осъзнава, че връзките му с другите са далеч по-краткотрайни, отколкото той би искал.
Няма нищо изтънчено, свързано с позицията на този възел. Щастието идва само след като той е принуден да прецени своите желания и в действителност открие, че те замесват други хора. Азът на егото трябва да бъде изоставен и заедно с това да се придобие високо развито усещане за нуждите на другите.
Качествата, които носи Северният възел във Везни са едни от тези, които най-трудно се постигат, защото самолюбието на Овен изниква като голяма преграда, която трябва да се преодолее. От друга страна, индивидът трябва да се бори, ако има нов цикъл пред него и трябва да намери ключа за този нов цикъл, като започне да се наблюдава през очите на другите.

Домът, в който се намира Южния възел, определя зоната, където неутолимите желания от минали въплъщения са все още приоритетни. Домът, в който е Северния възел показва как удовлетворението може да бъде достигнато чрез саможертва, сътрудничество и изразяване на безкористна любов към другите.

Папка: Северен възел във Везни | Добавил: Пим (20.01.2009)
Разгледан: 3754 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          34.236.134.129