Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:33
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Телец

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 8-ми Дом - Северен във 2-ри Дом

Индивидът с това разположение на възлите пропилява голяма част от жизнената си енергия в тъмната страна на живота. В минали въплъщения е имал тайни, на които сега посвещава по-голяма част от времето си, пазейки ги грижливо. Най-голямото му затруднение е да се опитва да води безупречен живот, тъй като неговата низша същност е изключително мощна.
Той се стреми към светлината, но с всяка извървяна към нея стъпка, болката от обремененото му с вина подсъзнание блокира пътя му.
Имал е много предишни преживявания при затворени врати, където зорките очи на обществото не са могли да проникнат. Той дори се приспособява към въображаеми измамни обстоятелства, които не са съществували преди. В действителност изпитва докъде се разпростират ценностите на другите и въпреки, че много хора имат възможност да го познават отблизо, никой не би могъл да го познава добре. Вътрешно е много напрегнат, защото се страхува другите да не отключат тайните му вратички; тъй като добре знае, че подкопава всичко, до което се докосне. Въпреки това притежава самочувствието да вярва, че всичко ще бъде добре, независимо от това, накъде ще го отведат авантюристичните му приключения.
Тъй като този индивид все още не е утвърдил своето собствено ценностно усещане, той отчаяно се опитва да изучава ценностите на другите. По този начин, без да иска, отклонява другите от тяхната посока и затова може да представлява заплаха за всички, които са му близки. В минали въплъщения е разрушил много от собствените си ценностни системи и сега трудно разбира защо другите ценят нещата, които правят. Той няма основен принцип в този живот и така без да губи нищо се чувства свободен да си присвоява принципите на другите. Обикновено това е придружено с такъв изтънчен маниер, че е изключително трудно да се разбере.
Съществува също силен остатък от сексуална злоупотреба. Той се е научил да мисли за своята сексуалност като за своя сила, използвайки я като опора, на която да стъпи, за да спечели богатството на другите. При жените това е историята на Далила или Мата Хари, чиято необикновена сексуална сила отклонява и най-силните мъже от техните специални мисии. При мъжа много от жизнената енергия се разпилява в сексуални проекти. Той не я използва като сила, както жената, но това му дава увереност, че всичко е наред с неговото его. Интересно е, че сексът никога не е цел, а винаги средство. В бартерната система на взимане и даване, сексуалната привлекателност или отзивчивост се превръща в разменна монета срещу друга ценност.
Индивидите с това разположение на възлите лесно стават ревниви. Те постоянно желаят да изтъргуват местата си с който и да е, само да има по-зелен заден двор, освен това твърде често чувстват, че сексът е една добра цена за цялостно внимание, което евентуално могат да получат. В минали въплъщения този индивид се е чувствал отбягван от обществото. Сега, когато е далече от благосклонността, той е като малко дете, изгубило се в снега, надничащо през прозореца на ярко осветена колиба, с надеждата, че някой ще го пусне да влезе.
Не е много прозорлив, желаещ незабавно да се освободи от болката си, почти не забелязва, че скача в нагорещения тиган на огъня.
В сегашното си детство изпитва страх от смъртта, като че ли тя сама по себе си ще бъде логичното наказание за всичките му минали злодеяния. Той се обръща към утехата, където и да е тя, тъй като неговата преданост не еволюира дотам, че да му се гласува пълно доверие.
Той съхранява чувството, че трябва да се бори за нещата, от които се нуждае, тъй като още няма усещането, че ги е заслужил. Когато не успява да достигне по-светлата страна на живота, тайно обвинява другите за своите неблагополучия. В много редки случаи този индивид трябва да превъзмогне останалите от минал живот престъпни наклонности и остатъци от магьосничество. Само при една правилна преценка на положението на Северния му възел във 2-ри дом може да създаде същността, която ще го води към едно ново прераждане.
Тук спомените от минал живот трябва да бъдат изкарани на повърхността и след това напълно елиминирани в този 8-ми дом на смъртта, преди душата да прогресира в една нова схема от ценности.
Индивидът трябва да се научи да изгражда и развива това, което е истински значимо за него, разбирайки ясно, че онова, което е постигнато по почтен път, е много трудно да се запази. Той не може да очаква да расте благодарение усилията на другите, тъй като ако желае да прекоси моста, трябва да заплати таксата за това от собствения си джоб. Реализирайки това, колкото по-бързо израства, толкова повече вратата на светещата колиба ще се отваря за него, полюшвайки се, не чрез благосклонността на другите, а защото го е заслужил!

Знакът, в който се намира Южния възел, сочи начините, по които миналите въплъщения са докарали индивида до положение да бъде прекалено зает с работите на другите. Знакът, в който се намира Северния възел, показва начините, по които сега той може да изгради един по същество нов и значим за него живот, утвърждавайки собствената си ценностна система.

Папка: Северен възел в Телец | Добавил: Пим (13.01.2009)
Разгледан: 2773 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.230.154.90