Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:27
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 10
Гости: 9
Потребители: 1
kremenamitkova7


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Телец

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Скорпион - Северен в Телец

Тук душата се изправя пред един от най-трудните кармични уроци в зодиака. Миналите животи са били изпълнени със смърт, когато Плутоновите сили на Скорпион са действали чрез процеса на трансформация.
Сега индивидът е толкова изплашен от спомена, че постоянно е бил предаван, че развива защитно отношение към всички, които му предлагат окуражаващ съвет. В минали въплъщения той буквално минава през огъня на Ада, за да изгори своите фалшиви ценности. Сега, вместо да намери опора в останките от Скорпиона, той трябва да изгради чрез Телеца ново убежище от истински ценности, посредством които да живее.
Почти всички с това разположение на възлите са се докосвали по някое време до силата на магьосничеството и така в настоящия живот ще имат едно грубо пробуждане за някои остатъци от низшия Аз.
В минали въплъщения този индивид е бил силно обвързан със сексуални преживявания, което го изваждало от равновесие. Като резултат, той свиква да очаква удоволствие от всички видове връзки, които в края на краищата стават разрушителни за неговото собствено Аз. Тогава, объркан и огорчен от всичко преобръщащо се около него, той почти се радва да подпомогне разрушаването и на малкото, което е останало. Повечето от условията в този живот се контролират на подсъзнателно ниво, скрито дълбоко от любопитните погледи на обществото. Той може да изглежда весел и дружелюбен, докато в действителност планира някаква тайна интрига.
Преди да се дава точна интерпретация, трябва внимателно да се изучи рождената дата, за да се види колко надалече е излязла душата от Скорпион. За тези, които се приближават вече към Телец, бързо отдалечаване от Скорпион е целенасочено избегнато. За тези, които едва излизат от Скорпиона, вътрешните революции все още продължават.
Планетите, които са в съвпад с един от двата възела, ще "издърпат" индивида към този възел и буквално ще го насилят да живее чрез него в настоящия живот. Въпреки положението на тези възли, миналите революционни остатъци са толкова мощни, че има опасност да се получи последействащо преплитане в настоящи връзки с членове от семейството и близки хора.
Всеки ден като че ли е изпълнен с нови критични ситуации, докато една криза надгражда друга, създавайки такава бъркотия от конфликти, че индивидът бива отвлечен от своята основна борба за оцеляване. Той все още не владее изкуството да бъде сдържан или да намира истинската стойност на нещата, защото все още вярва, че другите имат скрит мотив. Вътре в себе си той чувства, че трябва постоянно да бяга от наказанието и в бягствата си, оставя след себе си ураганоподобна бъркотия от всичко онова, на което някога е държал. Когато вижда другите да се нахвърлят върху него, макар и рядко, той се спира достатъчно дълго, за да разбере дали причината е в него. Независимо дали все още играе своите минали въплъщения в Скорпион или напредва чрез Телец, неговата твърда упоритост в голяма степен е част от утвърдения му начин на процедиране.
Той ще напредне много в развитието си, когато е в състояние да види действията на другите като отражение на собственото му подсъзнание!
От минали въплъщения е привикнал да нагажда себе си към особен вид енергия, която, ако не е имала възможност да се прояви, се превръща в гняв. Той е получил дълбок белег от болката при нараняването и сега, подобно на ранено животно, може да бъде смъртоносен за всеки, който прояви и най-малка заплаха. На по-ниските нива на съзнание, индивидите с това положение на възлите могат да осъществяват лична вендета. Накрая те излизат невинните жертви, а всъщност са грижливо планирани победители.
Поради напрегнатата емоционалност, постоянно търсеща израз, са необходими разнообразни отдушници.
Сексуалното желание трябва да бъде превърнато в божествена любов. Всички огорчаващи ситуации от минали въплъщения трябва да бъдат изпуснати от съзнанието, докато се открие новото семе на помирението. Южният възел в Скорпион трябва да изгори мостовете на миналото и да извлече полза от уроците на жената на Лот: "Никога не гледай назад!”
Чрез Северния възел в Телец, той трябва да се научи да не разпръсква, или пропилява в безценните зони, цялата енергия, която протича през него. Най-големите му постижения в този живот се случват, когато развивайки голяма любов към земята, на която живее, той започва да цени и съзерцанията на източника на неговата неземна подкрепа и поддръжка. Заради времето, когато е използвал неправилно своята енергия, своите подбуди и желания, той се чувства сам срещу всичките страдания и целия гнет, които засягат човечеството. Сега, чрез възприятията от неговия Северен възел в Телец, той трябва да бъде доведен до съзнанието, че изобилието във вселената е толкова голямо, че винаги ще има това, от което се нуждае и когато има нужда от него. Той трябва да се научи да разграничава думите ИСКАМ и НУЖДАЯ СЕ, тъй като въпреки че не може да осъществи винаги това, което иска, той във всеки момент е заобиколен от всичко, което му е нужно.
Като се устремява към Северния Възел в Телец, той се стреми в края на краищата към една стабилност. Може да спре да преследва всичко, от което се е чувствал измамен, като гледа онова, което му се предлага в момента. Накрая той е твърдо решен в този живот да достигне състояние на задоволство, като кипящите вулкани на Скорпион се уталожват в сините води на душевната хармония на Телец, където любимият Гаутама Буда е оставил своята благословия. В действителност това е прехода от епохата на война към лоното на помирението.

Домът, в който се намира Южния възел, показва зоната на живот, където всякакви остатъци от битките в Скорпион трябва да бъдат завоювани, докато домът, в който се намира Северния възел, показва зоната на живот, където новото съзнание за доверие и сигурност може накрая да замести основните борби.

Папка: Северен възел в Телец | Добавил: Пим (13.01.2009)
Разгледан: 4925 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.230.154.90