Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:58
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Стрелец

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 3-ти Дом - Северен в 9-ти Дом

Този индивид вечно се измъква от мрежите на интригата. Всяка връзка, в която стъпва, се усложнява толкова много, че трябва да използва цялата си енергия, за да се освободи. В минали въплъщения е развил голяма необходимост от хора и точно тук е неговото слабо място, тъй като колкото повече си мисли, че би искал да е сам, толкова повече чувства непреодолима нужда да се пресегне към другите. Той изслушва проблемите на хората и би искал да дава съвети. Често разстроен от множеството проблеми, които се стоварват върху него, той тайно си мисли, че ако е бил по-образован е щял да се справи по-добре с всичките въпроси, които го вълнуват. Опитва се да бъде дипломатичен, колкото е възможно и постоянно се обърква в мислите си, които му хрумват по повод на казаното преди.
Винаги съзнаващ, че неговите думи могат да бъдат интерпретирани, си създава един вътрешен страх, че може да бъде разбран погрешно. В резултат на това продължава да се връща към вчерашния разговор, за да обясни отново всичко, което е имал предвид.
Той трябва да разбере същността на истината без да се чувства принуден да я омаловажава като се опитва да контактува словесно с другите.
Един от най-големите му проблеми е натоварването с кармични остатъци на неутолимо любопитство, което въпреки че му е служело добре в минали въплъщения, сега го оплита дълбоко в мрежите на детайлизирането. Най-големите кризи го сполетяват всеки път, когато насила трябва да взима решения за това дали да разчита на своята интуиция, или на по-висшия си ум. Тогава той търси повече факти и детайли с надеждата, че когато има цялата информация, процесът на взимане на решение ще бъде улеснен.
Стремейки се постоянно да постига неутралитет, той се превръща в парадокс за самия себе си. В минали въплъщения се е идентифицирал с подвеждащи фрази, умни изказвания и евфемизми до такава степен, че сега се е превърнал в самоходно клише.
Обичайки да чете и изследва чудния свят на познанието около себе си, неговият живот е една постоянна жажда за повече знания и разбиране. Той е убеден, че това е единствения път в живота, който няма край. Може да посвети голяма част от живота се на нещо, каквото и да било, което остро привлича интереса му, особено ако Южният възел е в неподвижен знак. Той обича да се чувства част от света. В резултат на това ще прави неща, които другите не биха правили, за да придобие едно ново разбиране.
Настоящият му живот е свързан с толкова много хора, че наранените чувства са готови да излетят, не поради някаква злонамереност, а поради неспособността да поддържа всеки, в чийто живот е бил въвлечен. На най-дълбоко ниво той има много вътрешни съмнения относно себе си, които се засилват, когато разговаря с други, тъй като, ако беше възможно, той щеше да се превърне във всичко за всички.
Като резултат от минали навици той прекарва твърде много време в състояние на "по-низше съзнание". Разпилява повече движение отколкото трябва и ако това не е изразено физически, тогава го прави мислено. Понякога неговият обхват на възможности е толкова голям, че той напълно се изтощава, мислейки какво трябва да прави. В резултат той не прави нищо.
Той ще изживее страхове, че е сексуално импотентен. Веднъж тръгнал по тази следа, огромната му жажда за разбиране може да го поведе към безразборно поведение, докато не бъде окуражен, че всичко е добре и той е съвършено нормален. Дълбоко в себе си, сексуално, той не е животно, но в действителност е толкова предразположен психически, че се страхува да не бъде отхвърлен от житейската действителност поради своите психически наклонности.
Подобно на дете, което се страхувала не бъде обвинено от връстниците си, че е книжен плъх, ще се осмели да докаже, че може да бъде приет във физическия свят. Независимо от това най-голямата му подсъзнателна необходимост е един ден да се превърне в подвижна енциклопедия, така че никога да не бъде хванат натясно, поради липса на точния къс информация в точно определен момент. Най-голямото му израстване се осъществява, когато се научи как да прави кармичния преход от по-низше към по-висше съзнание. Тъй като изоставя привързаността си към средновековните знания, очите му са широко отворени за необятните хоризонти, разкриващи се пред него.
Колкото по-малко говори на другите, толкова повече вяра започва да развива той.
Трябва да се научи как непрекъснато да разширява своите интереси, така че неговият обсег от познания да не бъде ограничен от непосредствения му кръг от близки. Той прави добре като се научава как да отстъпи назад, така че да може да види гората зад себе си. Правейки това, се учи как да разтоварва нещата от гърба си, оставяйки ги да се плъзнат по него, което му дава едно ново чувство на умиротворение, винаги успяващо да му се изплъзне.
Пътуването му помага да разшири перспективите си и той постига най-големите успехи далеч от родното място. При някои животът ще бъде повлиян изключително от чужденци. Чрез влиянието на Северния възел в 9-ти дом е възможен огромен духовен растеж, когато индивидът се научи как да се освобождава от всички предишни съмнения и въпроси. Той трябва да абстрахира ума си от крайния свят и да го фокусира върху едно безкрайно съзнание.
Правейки това ще загуби много приятели, защото много малко са онези, които ще разберат напълно неговото внезапно отстраняване. Но чрез тези, които остават с него, ще научи разликата между приятел и познат. Израствайки, той започва да се фокусира повече върху идеи, отколкото върху думите, чрез които се изразяват тези идеи. Вижда как другите се ограничават словесно и се опитват да обсъждат повече техните идеи, отколкото техните думи.

Знакът, в който се намира Южния възел, показва начините, по които душевният спомен от минали въплъщения е все още твърде залегнал в по-низшите нива на съзнание. Знакът, в който е Северния възел, показва начините, по които сега индивидът може да освободи себе си посредством разширяване влиянието на неговия по-висш ум.

Папка: Северен възел в Стрелец | Добавил: Пим (18.01.2009)
Разгледан: 3385 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248