Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:15
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Стрелец

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Близнаци - Северен в Стрелец

Ключова дума тук е обещание. В продължение на много животи този индивид е улавял себе си в двойнственост, която се е проявявала в нерешителност. Той се е опитвал да бъде всичко за всички, в резултат на което е постигнал една повърхностност.
Сега трябва да научи важни кармични уроци в областта на лоялността и предаността. В крайна сметка той ще разбере, че играейки от двете страни срещу центъра, може само да се надява да превърне себе си в средата на сандвича, притиснат в пресата. Въпреки че запазва страха си да не премине напълно на едната страна, макар и повърхностно, той вижда истината и от двете страни. Все пак смята, че едно определено обвързване с едната страна ще го остави с чувството за пропусната възможност да унаследи другата. Тази способност да остава необвързан му дава възможност да се нагажда, да се приспособява към изискванията на момента. Подобно на хамелеон неговият цвят се променя съобразно заобикалящата го среда.
В минали въплъщения не е бил твърде проницателен при осъществяването на връзки, смятайки, че това няма значение, тъй като никога не им се е отдавал напълно. Сега, макар и за малко време се люлее подобно на махало от полъха на бриза, и то от страната на силния вятър.
Той нарочно превръща себе си в заложник на другите, съгласявайки се привидно с тях, макар и за момент, така че временно се чувства приобщен от тях, бидейки част от нещо. В продължение на много животи чувството му за собствена идентичност се е превърнало не само в отделна категория, но се е изпълнило с проблемите на всички, с които е контактувал. И така, след като толкова много хора са формирали градивните блокчета на тази вътрешна същност, за него е невъзможно да не притежава двойнственост.
Когато говори изражението на лицето му, както и езикът на тялото му се променят от изречение на изречение, придобивайки външния вид на личността, чиито думи сега той се опитва да представи за свои собствени. Фактически, когато той прави едно определено изявление, очите му винаги ще изучават събеседника, за да се убеди, че то е възприето като истина. Ако забележи, че не е така, ще започне да говори непрестанно, прибавяйки изявление след изявление, надявайки се, че някъде в неговия сбор от информация има няколко неща, които си струват да бъдат казани.
Той обича да действа и когато обстоятелствата го притискат или го поставят в задънена улица, става много неспокоен и нервен.
Винаги се стреми да се придържа към хилядите обстоятелства и хора, които са в синхрон с неговия живот. Трябва да се труди изключително много и въпреки това в края на деня се чувства далече от целта си.
В минали въплъщения никога не е задържал вниманието си върху нещо продължително време. В резултат на това прекарва по-голяма част от този живот, променяйки постоянно мнението си за всичко.
Той ще влезе във вътрешен конфликт за това дали да живее в големия град или в селото. Конфликтът в действителност е между продължаващата от миналия живот необходимост да бъде сред хора и желанието му в този живот да е настрана от тях. Поемането в определена посока не идва в ранна възраст. По-скоро то се осъществява с подкрепата на родителите или по-възрастен човек, който го упътва. Това обикновено се случва след двадесет й деветата година.
Въпреки всичко той е непостоянен, тъй като е бил толкова зает да вижда сивотата във всичко, че му е трудно да види светлината на истината в себе си.
3а този индивид най-голямата житейска задача включва търсене на по-висши знания. Посредством Северния възел в Стрелец той трябва да научи, че за да бъде способен да види истината, първо самият той трябва да бъде истински!
Ще напредне много, ако се научи да гледа от позицията на своето по-висше съзнание, тъй като езотеричното значение на всичко, което казва, ще му покаже накрая неговата истинска същност.
Когато навлезе в трансцеденталното мислене, той ще започне да достига едно духовно единение със самия себе си. Най-напред трябва да проправи път през кармата си на вечно знаещ, осъзнавайки, че участието в разпространение на слухове е най-големия грях срещу свободата на личността.
След това трябва да обърне гръб на останалата от минал живот престорена изисканост и да се стреми към всичко онова, което е истинско и неподправено. Накрая разбира, че макар да има две страни, монетата все пак е една! Когато развие тази перспектива на виждане, той ще може да превърне знанието, което е придобил, в Божествена мъдрост.

Домът, в който се намира Южния възел, показва зоната, където минали лични конфликти все още заразяват низшето съзнание. Домът, в който се намира Северния възел, показва начините, по които по-висшето съзнание може да бъде превърнато в нещо като превозно средство, с помощта на което той ще се издигне над всички конфликти.
Сегашната му еволюция ще го освободи от робството на неговата нерешителност, в замяна на което ще съзре Вселенската Истина.

Папка: Северен възел в Стрелец | Добавил: Пим (18.01.2009)
Разгледан: 4033 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248