Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:38
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Скорпион

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Взаимоотношения

Липса на осъзнаване

Родените със северен лунен възел в Скорпион пристъпват към една връзка по същия начин, по който и към всичко останало - от позицията на умел строител. От миналите прераждания те са свикнали с естественото напредване на времето и усилията, които водят към предсказуеми и трайни резултати. Във взаимоотношенията си те имат желание да отделят време за другия човек, да го държат за ръка, да говорят и да откриват какво харесват да правят заедно. Всяко нещо се превръща в тухла и връзката или се развива, или не, в зависимост от насладата, която изпитват на всеки етап, и степента, в която се уважават един друг като личности.
В същото време обаче хората с това разположение наистина могат да не разбират другите и всъщност да не са насочени към техните нужди. Например имах един клиент с такава възлова позиция, който беше работохолик. Той се водеше от това да прави пари, за да осигури добър живот за своето семейство и да изпрати четирите си деца в най-добрите колежи.
Неговата жена, която той дълбоко обичаше, непрекъснато му повтаряше, че не се нуждае от луксозните придобивки; онова, което искаше от него, бе да прекарват повече време заедно. Той не можеше да разбере защо тя не цени това, че той отделя толкова много време, за да печели - в края на краищата той трябваше да плаща колежа на децата; това беше основното нещо.
И заради него отлагаше непрекъснато прекарването на повече време със своята жена като мислеше, че когато децата му завършат, тогава ще имат време да се радват на съвместния си живот - което той истински очакваше. Преди четвъртото му дете да завърши колежа, съпругата му почина. Не е необходимо да казвам колко много угризения изпитваше. Може би подсъзнателно тя е разбирала колко малко време й остава. Нуждата й да прекарва повече време с него може да е била основана на осъзнаването, че той не може да разбере защо трябва да бъдат по-често заедно - освен ако не оцени какво е било важно за нея.
Понякога тези хора толкова се концентрират върху нещо, че стават груби, без да го осъзнават. Една клиентка с такава позиция на лунните възли, която имаше внучета, беше толкова ориентирана към действията и работата, че едно от децата спряло да говори, когато било с нея. Тя била толкова заета да се грижи за всички около себе си, че нейният глас звучал нетърпеливо: "Хайде, хайде! Трябва да продължаваме!", и нейният внук ставал необщителен. След една седмица с децата, тя забелязала какво прави и казала: "Вие всички трябва да разберете, че когато баба изпадне в подобно трескаво състояние, то няма нищо общо с вас. Понякога се чувствам толкова обезпокоена дали ще успея да свърша всичко, че не забелязвам как ви говоря и как звучи гласът ми." Нейният внук веднага започнал да говори отново.
Родените със северен възел в Скорпион разбират, че когато прекалено се концентрират върху целта, влияят на другите хора отрицателно. Те нямат подобно намерение; това е нещо, което дори не разбират, докато не започнат да му обръщат внимание. Но когато говорят с хората около себе си за това, което се случва, другите не го приемат лично.

Ценностите на околните

Тези хора се чувстват удобно, когато правят нещата по определен начин и имат определени ценности. Те не искат да бъдат предизвиквани от ценностната система на другите хора. Ако открият, че някой, когото уважават, живее според ценности, различни от техните, първата им реакция е да приемат това лично и да се разочароват, вместо да разширят своя светоглед и да си позволят по-пълно разбиране.
Те се учат, че ценностите на другите хора не са заплаха за техните собствени. Ценностите са отражение на вътрешните лични нужди и вкусове. Например един човек, който е много слаб и лесно хваща простуда, може да харесва дебелите зимни палта, докато друг човек може да предпочита различен тип дрехи, които повече подхождат на неговото тяло. Един човек може да цени префинената елегантност, докато друг да се чувства по-удобно в спортни дрехи. Един човек може високо да цени физическото привличане в една връзка, докато друг може да поставя основен акцент върху духовната обвързаност.
По отношение на тези ценности няма правилни или неправилни. Колкото по-отворени са тези хора към ценностите на другите, толкова повече могат да разберат и да оценят другия човек и неговата реалност. Тогава по-лесно ще приемат онова, което другите им предлагат, без да мислят, че трябва да ги променят - или себе си - за да имат конструктивни взаимоотношения.
Хората със северен възел в Скорпион имат страхотна бизнес карма, тъй като в света на бизнеса са склонни към отвореност и приемат новите идеи. В бизнеса хората имат една обща цел: да направят пари. Когато въпросът опира до правенето на пари, това много рядко си противоречи с ценностната система на родените с лунен възел в Скорпион защото те могат да се концентрират върху по-голямата цел. Някой може да отиде при тях с идея за бизнес, основана върху идеали, които са много различни от техните собствени, но те все пак ще го изслушат, защото крайният резултат ще бъде нещо, което ценят. И това е ключът. Във всяка област от техния живот тези хора трябва да се концентрират върху общите ценности и да имат желание да се адаптират така, че да постигнат резултати заедно с другия човек.
Ако техните ценности във всяка сфера са прекалено ограничени или еднопосочни, те са в непрекъснат конфликт с другите, за да поддържат основите си.
Например, ако тяхната религия е ограничена само до една система от вярвания, те трябва да бъдат непрекъснато нащрек и да отблъскват всички противоположни вярвания. Но ако търсят една по-дълбока стойност (например религията да утвърди универсалните стойности като любов, всеопрощение, хармония, саморазбиране, етика и т.н.), тогава могат да изберат различни пътища за постигане на тези по-висши цели, което ще ги обогати.

Заедно с другите

Във взаимоотношенията си хората със северен лунен възел в Скорпион имат склонност да вземат решения от името на целия екип. Техните партньори могат да кажат: "Защо не можеш просто да ми бъдеш партньор? Винаги правиш каквото си искаш и по начина, по който ти искаш." Родените с тази възлова позиция не разбират, че когато оставят своите партньори извън процеса на вземане на решения, те неизменно пренебрегват тяхната стойност.
Тези хора имат склонност да "насилват" другия човек, да използват неговата енергия като мотивация да вършат нещата по свой начин. Те могат да използват енергията на партньорството като гориво, за да се движат в собствената си посока, без да разбират, че именно партньорството им дава сила. Те трябва да осъзнаят и да бъдат достатъчно скромни, за да забележат, че разликата в тяхната лична сила е постигната с помощта на партньора им. След като веднъж осъзнаят колко много е допринесъл другият човек за тях, ще им бъде по-лесно да го включат в процеса на вземане на решения. Понякога родените с лунен възел в Скорпион просто искат да се движат в собствената си посока, без да се интересуват от другите, но те ще се чувстват по-добре, ако включат и своя партньор в плановете си, защото тогава той ще ги подкрепя.
Ако имат проблем, тяхната първа реакция е да го запазят в себе си, вместо да споделят с другите своето виждане, и са склонни да смятат, че и другите хора са устроени по този начин. Приемат, че околните искат те да стоят настрани от делата им, всъщност точно обратното може да се окаже вярно. Когато тези хора се настроят да разбират другия човек и да видят как могат наистина да помогнат, околните приветстват техните идеи, гледни точки и предложения. Така хората с лунен възел в Скорпион се чувстват оценени и всички печелят! Тъй както те имат сила да помагат на другите и другите имат сила да им помагат, когато те са достатъчно скромни, за да получават.
Когато се интересуват от работите на околните, ключовият фактор е мотивът. Ако мотивът на родените със северен възел в Скорпион е да бъдат осъдителни или да се опитват да поправят другия човек, за да може той да направи нещо по техния начин, този човек ще почувства това и ще започне да изпитва омраза. Или ако мълчаливото послание е: "Трябваше да се постараеш повече", другият човек ще го почувства, ще се обезкуражи и ще отблъсне човека със северен възел в Скорпион. Но ако наистина се водят от чувствата си на любов, другият човек ще почувства това и ще реагира с благодарност. Тези хора трябва да бъдат отговорни по отношение на вътрешния си мотив. Ако се съмняват дали да отидат при другия човек и да го попитат за неговите дела, те могат първо да попитат себе си:
"Какъв е моят мотив да се намесвам?" Ако мотивът е да променят другия човек, най-добре е да се откажат, защото ще загубят. Ако мотивът е да го разберат по-добре, те могат да вярват, че техния интерес ще бъде посрещнат добре. Те са естествени терапевти, които изцеляват хората, слушайки и споделяйки своето дълбоко разбиране.
Когато родените със северен възел в Скорпион се настроят на честотата на другия човек и наистина желаят да му олекне, те винаги ще виждат какво трябва да направят, за да помогнат. Понякога е необходимо да поемат малка част от товара на околните върху собствените си рамене; да предложат на другия човек да изперат вместо него, да попълнят формуляр, да изпълнят някаква поръчка. Те може да сбъркат, ако предложат съвет какво трябва да направи другият човек: „Ако просто переше в един и същи ден всяка седмица, нямаше да имаш такива проблеми с липсата на време!" Ако другият човек се ядоса, роденият с лунен възел в Скорпион ще знае, че неговото предложение не е било от полза. Ако той каже: „Виж, имам няколко свободни минути, искаш ли да ти помогна с прането?", и другият човек приеме това предложение с радост, човекът със северен възел в Скорпион ще знае, че това е била търсената помощ.
Когато техният мотив е да помагат на хората, родените с това възлово разположение могат да направят нещо, което е лесно за тях, но би било огромно облекчение за другия човек. Когато предложат да го направят, благодарността на другите е огромна. Ако те не са сигурни какво да сторят, може винаги да попитат:
"Какво да направя, за да ти помогна?" И другият човек ще им каже - много е просто и практично. Чрез подобни взаимоотношения те ще създадат една връзка с другия човек, изпълнена с любов, и ще получават далеч над очакванията си. За тези хора е нещо ново да подхождат към околните по този начин; но колкото по-често постъпват така, толкова по-лесно ще става. Техният живот ще придобие нови измерения на пълнота и любов, тъй като ще изпитат неповторима удовлетвореност, че са дълбоко свързани с другите хора.

Общуване

Настройване на честотата на другите

За да увеличат своята сила, хората с лунен възел в Скорпион се учат да виждат стойността на другите, така че да бъдат отворени за успешно общуване. Понякога обаче те отиват в противоположна посока и пренебрегват другите - тяхното значение, стойност и добри качества - за да покажат своята стойност. Сякаш подсъзнателно чувстват, че обезценяването на някой друг ще направи самите тях по-ценни. Но никога не става така; те просто остават изолирани и пресушени.
В работата например, ако някой каже, че главният счетоводител върши отлична работа, човекът с такава възлова позиция може да отговори: "Ами, аз познавам един друг главен счетоводител, на когото той не може да стъпи на малкия пръст." Когато един служител е свършил добра работа, вместо да му направят комплимент за успеха, родените със северен възел в Скорпион наистина ще признаят постиженията му, но в същото време ще покажат грешките му в друга сфера.
Нещо в изпълнението на другите хора винаги е грешно или "по-малко, отколкото може да бъде", според преценките на тези хора. Като резултат околните се обезкуражават - чувстват, че не са получили признание и тяхната стойност е била подценена. Родените със северен възел в Скорпион наистина не осъзнават колко вреди причиняват на тези около тях или как губят точки в очите на хората, които искат да впечатлят. От техен интерес ще бъде да започнат да осъзнават и да се освобождават от навика да подценяват другите.
Един експеримент, който може да им помогне да се отърват от този навик, е да започнат да забелязват по едно добро нещо във всеки човек всеки ден. Може би секретарката има приятен глас или по подходящ начин успокоява клиентите, докато те чакат за среща. Може би счетоводителят изоставя собствените си интереси, за да приготви информацията, от която хората, вземащи решенията, се нуждаят, за да могат да действат бързо и да използват най-добрите възможности. Идеята е съзнателно да оценяват добрите страни във всеки човек всеки ден. Това ще бъде страхотна помощ да препрограмират склонността си от миналите животи да подценяват другите и да подчертават вътрешните си способности да виждат тяхната стойност.
Родените със северен възел в Скорпион имат нужда да бъдат оценявани от другите, за да се чувстват добре в този живот. Партньорството ще бъде от полза за тях - те се нуждаят от енергията му и се учат да бъдат достатъчно скромни, за да разберат това. Тъй като са много практични хора, те могат да си кажат: "Добре, истината е, че аз имам нужда от оценката на другите, за да бъда щастлив. Какво мога да направя, за да постигна това? По-добре да открия какво е важно за тях и да им го дам. Ако ги включа в този процес и ги накарам да се чувстват важни, те ще накарат и мен да се чувствам по този начин." Този подход ще даде резултат за хората със северен възел в Скорпион, когато не забравят да бъдат отворени, да забелязват, да оценяват и да признават другите - техните положителни качества и работата, която са свършили. Родените с лунен възел в Скорпион пренебрегват тази особено важна стъпка, когато забравят, че имат нужда от признанието на другите, за да се чувстват добре.
Във всяка област от техния живот ще бъде добре, когато имат един силен партньор, на чиито качества се възхищават, и с таланти, които забелязват. Когато се учат съзнателно да оценяват уникалните таланти, знание и гледни точки на другите, родените с тази възлова позиция виждат как да обединят своите ресурси и таланти с тези на другия човек, за да създадат нещо по-добро, от това, което би се получило, ако всеки действа самостоятелно. Това е увеличената от общите усилия енергия. Чрез колективните действия и двамата ще могат да използват и да проявяват своите уникални дарби и ще покажат как "Цялото е по-голямо, отколкото сумите на неговите части." За хората с лунен възел в Скорпион е предопределено да почувстват магията в този живот - енергията от общите усилия, мощта и вълнуващата жизненост на непрекъснатото творчество!

Слушане

Родените със северен възел в Скорпион мислят, че вече знаят всичко, затова не са отворени към проникновенията на другите, които ще направят пътя им по-лек. Това означава, че те непрекъснато пропускат възможности да се освободят от своите ограничения.
Понякога тези хора са ограничени, защото са подчертани усещанията им за неадекватност. Например имах една клиентка с такава възлова позиция, която беше учителка по пеене. В началото тя имаше много клиенти; беше с висока квалификация - имаше необходимото образование и опит. След извеело време обаче клиентите й започнаха да намаляват и никой не й казваше защо. Всъщност хората идваха при нея, за да подобрят начина си на пеене, но в продължение на седмици тя им предлагаше упражнения за дишане, с които да подобря певческите си способностите. Тя не им даваше онова, което искаха, и можеше да оправдае своите методи. Но под повърхността, тя се чувстваше несигурна в своите способности да свири на пиано и се страхуваше, че няма да може да изпълни откъсите, които учениците й носеха, за да пеят. След като веднъж изрази тревогите си, другите й дадоха много идеи. Накрая тя нае един студент по музика, който да акомпанира на клиентите й, за да може тя да се концентрира върху тяхното пеене.
Когато накрая тези хора признаят своите недостатъци другите могат да им помогнат; но когато те мислят, че знаят всичко, не са отворени да се научат, и могат да останат заклещени в капана. Когато другите отиват при тях с нови идеи, в противоречие с някоя от техните ценности, дори и ако са впечатлени от крайния резултат, те имат склонност веднага да се противопоставят. Това е една от най-големите им грешки. Накрая другите спират да им предлагат идеи, които могат да разрешат проблемите им, защото знаят, че тези хора няма да ги възприемат.
Решението, което ще вземат за своите проблеми, може да бъде толкова ограничено, че препятствията да станат непреодолими. Например може да искат да продадат своята кола, но да се чувстват привързани към нея и да поставят неразумни условия за продажбата: купувачът трябва да има руса коса, да е бил поне две години в колеж и да бъде непушач.
Естествено че никога няма да продадат колата!
Родените със северен възел в Скорпион може да бъдат оплетени в проблематични ситуации много по-дълго, отколкото хората с други възлови позиции. За да се освободят, те имат нужда от една изцяло нова гледна точка, основана на ценностна система, различна от тяхната. Тогава те могат да изразят тревогите си пред друг човек: "Ами моята привързаност към колата? Какво ще стане, ако някой злоупотреби с нея?" След като чуят как другият човек ще реагира на тези тревоги в зависимост от своята ценностна система, те ще преосмислят позицията си. Понякога за тях е по-лесно да приемат съвет от непознат, вместо да се вслушат в своя партньор. Те може да имат определено отношение към човека до себе си и да пренебрегват неговите думи, но обикновено най-близките до тях хора могат да им дадат най-верен съвет и най-добре да видят тяхната сила. Затова е необходимо наистина да се вслушат в онези, които най-добре ги познават, и да се оставят на тяхното влияние, ако чувстват истината и енергията на чутото.
Когато си мислят, че вече знаят всичко, тяхната връзка се върти около задоволяването на основни физически нужди. Но след като веднъж са били удовлетворени, тези хора все още се чувстват празни и безжизнени. Те трябва да отидат отвъд физическите си нужди, за да изпитат жизненост, увеличаване на силата, личен растеж и промяна. Това е щастието, което търсят, и нищо по-малко няма да ги задоволи.

Правене на разлика

Хората с лунен възел в Скорпион имат вътрешен страх, че идеите на другите могат да се окажат правилни и те трябва да се променят. Винаги има страх и/или вълнение, което придружава голямата промяна; това е естествено. И на най-дълбоко ниво тези хора искат промяна. Те желаят да изхвърлят мъчителния товар, който прави живота им толкова труден, и знаят, че трябва да бъдат отворени към потока идеи и знания от другите. Те се учат да виждат другите хора не като нашественици, а като спасители.
След като веднъж решат да се отворят, проблемите са свързани със способността за правене на разлика. Техният успех често зависи от внимателния избор с кого да бъдат партньори. Не всеки е спасител, затова трябва да правят разлика, за да преценят на кого да позволят да им повлияе дълбоко и да ги промени. Ключът е да се настроят към енергийното поле на другия човек. Ако се настроят да виждат неговите мотиви и се почувстват по-зле, вероятно този човек има лоши намерения към тях или ги използва за личен интерес.
Подходящият партньор ще запали у тях нови идеи, които стимулират тяхната енергия, творчество и радостно вълнение. Има хора, с които те се свързват много силно; когато бъдат заредени енергийно от определен човек, те най-накрая с желание се освобождават от неподходящите си качества. Вече работят със сила, която е по-могъща от привързаността към техните стойности, и когато я следват, връзката дава резултати. (Ако става въпрос за пари, те могат да бъдат мотивирани да поемат риск като напомнят на себе си, че ще направят повече пари, когато се обединят с финансовата енергия на друг човек.)

Обвързване

Съдбата на родените със северен възел в Скорпион в този живот е да изпитват пълна обвързаност с друг човек. Проблемът е, че макар силно да копнеят за обвързване, в същото време са и изплашени. Страхуват се, че ако изразят себе си, няма да остане нищо, за което да се хванат. Иронията е, че когато започнат да експериментират с нови идеи, чувстват по-малка нужда от контрол, защото вълнението ги удовлетворява.
Тези хора имат забележителни способности да се обвързват, в резултат на качествата си да карат другите да чувстват, че са разбрани. Когато внимателно се вслушват и разбират другия човек, това го кара да се чувства обичан и приеман. Техният талант да слушат също им позволява да се свързват с физическата енергия на друг и да се обвържат с него, ако решат. Това е онази дълбока връзка с околните, която е тяхната виза за възобновяване и освобождаване от застоя.

Физическа чувствителност

Родените със северен лунен възел в Скорпион имат способност да разчитат скритите мисли на другите. Когато стоят до някого, ако те са отворени да получат енергията на този човек, ще разберат неговия характер и мотиви. Когато неправилно преценяват характера на някого, това е защото проектират собствените си ценности върху него. Когато правят това, те може да се заблудят. Но никога не остават заблудени, когато наистина се настроят на честотата на другия човек и повярват в своите чувства към него.
Когато усетят бъркотията в душите на другите, те искат да помогнат - но не знаят как, без да има обратна връзка. Когато някой, за когото ги е грижа, е разстроен и се чувства безпомощен, най-добрата реакция е да го попитат: "Какво мога да направя, за да ти помогна?" Другият човек може да отговори нещо, което звучи като пълна идиотщина: "Трябва да ми звъниш в 9.00 ч. всяка сутрин и да ми напомняш да ставам и да оправям леглото си." Но като помагат на другия човек точно по този начин, те ще му дадат сили и той ще оцени тяхната стойност. Това ще доведе до успешна връзка.
Ако възникнат проблеми, това е защото родените с лунен възел в Скорпион искат да поправят другия човек - по свой собствен начин! Те имат много идеи как да облекчат чуждата болка и да подобрят ситуацията. Те проектират това, което биха направили в подобна ситуация, и не обръщат внимание на нуждите на другия човек. Вместо това, трябва да бъдат възприемчиви към казаното от другия.
Но това не означава, че хората със северен възел в Скорпион трябва да се жертват. Ако другият човек каже, че трябва да се оженят, за да се чувства сигурен в тази връзка, това не означава, че човекът с лунен възел в Скорпион трябва да се ожени, ако не желае. Вместо да се опитва да разубеждава своя партньор относно необходимостта от брак или да му казва какво трябва да прави, за да постигне целта си, най-добре е направо да попита какво му е необходимо за неговата сигурност: "Виж, чувствам смут в душата ти и искам да помогна. Искам нашата връзка да продължи, но не желая да се женя в този момент от моя живот. Затова, как мога по най-добър начин да ти помогна? Искаш ли да ти помогна да намериш някой друг, който е готов за брак, или да те подкрепя да преодолееш страховете, които мислиш, че ще бъдат успокоени само с брак?"
Родените със северен възел в Скорпион трябва да позволят на другия човек да им каже какво ще успокои вътрешния му конфликт и ще отговори на нужди му. Те ще знаят дали са на правия път като видят реакцията на този човек: другите ентусиазирано ще приемат тяхната подкрепа, когато наистина може да им бъде от помощ.

Безпокойство

Когато родените със северен лунен възел в Скорпион се чувстват тревожни, те не желаят да разкриват истинските си чувства. Не искат да влизат в конфликт, затова погребват емоциите си и комуникацията спира. Вместо това те трябва да се научат да се справят с проблемите като ги обсъждат с другия човек. Те трябва да отидат отвъд разбиранията си за това какво рискуват при конфронтацията - да имат желание да се почувстват неудобно в името на създаване на по-близка връзка чрез искрената комуникация. Ако техният мотив е да спечелят повече разбиране за чуждите ценности и потребности, това може да бъде много продуктивно. Само по този начин могат да изградят връзка с другия човек, вместо да се опитват да правят всичко сами.
Когато тези хора изпитват безпокойство, защото не знаят как да се обвързват, това е сигнал от страна на Вселената, който значи: "Трябва да навлезеш по-навътре в душата на този човек." По навик, когато хората с това възлово разположение чувстват страх, те се отдръпват, което е точно противоположното на поведението, даващо резултат. Те трябва да изследват на по-дълбоко ниво, да разбират желанията на другия човек, мотивите и ценностите му. Това ще ги освободи от тяхното безпокойство.
Например, когато някой се противопоставя на думите им, те автоматично изпитват нужда да защитят своята гледна точка. В този момент, ако съзнателно започнат да мислят върху гледната точка на другия, само тази проста смяна на фокуса ще премахне напрежението. Те могат да кажат: "Виж, не съм сигурен, че разбирам каква е позицията ти. Искам да знам повече за това какво мислиш." Автоматичната реакция е винаги да се насочат към себе си, но те трябва да се съсредоточат върху другия човек.

Сродни души

За родените със северен лунен възел в Скорпион това е живот на партньорствата. Независимо дали става въпрос за съпруг и/или бизнес партньор, те се нуждаят от партньор, който да ги подхранва с енергия, да ги стимулира и освобождава от застоя. Това е живот, в който трябва да бъдат с човек до себе си, затова животът ще им носи възможност след възможност да изградят такава връзка. Тази връзка е наистина обединяваща - на енергийно ниво - с някой, с когото имат подходяща "химия"; който ги кара да се вълнуват. Когато дават сили на своя партньор, той реагира с признание и грижа за тях. Взаимната енергия съживява онези части от хората с това, които са били в застой през миналите прераждания.
Близките взаимоотношения не се ограничават само със сексуалните връзки. Ако двама души имат обща цел - като писане на книга, общ ресторант или друг бизнес - това може да бъде връзка със сродна душа. И двамата човека се сливат в едно на енергийно или физическо ниво, за да могат да осъществят по-добре своя проект. Всеки човек трябва да има желание да се освободи от личните проблеми и да позволи енергията и на двамата партньори да се обедини. Тези хора трябва да имат желание да разбират другия човек, какво той им предлага и какви са неговите ресурси, за да може да се обединят и да постигнат максимална полза и за двамата. Ето тук те блестят!
Същият принцип важи и за романтичните/личните взаимоотношения. Ако хората със северен възел в Скорпион се концентрират върху "моите ценности в противоречие с твоите ценност", ще загубят. От друга страна, ако са наясно за по-висшата цел, която искат да осъществят с другия човек и за която взаимно са се споразумели, тогава тези хора имат желание да приспособят своя метод на работа с другия човек и да се сдобият с опит.
Това може да бъде толкова основно нещо, колкото да решат вида на връзката, който искат да постигнат, и след това да се подкрепят взаимно в постигането на идеала. Когато двойките са млади, те могат да имат за цел да отгледат деца. По-късно в своя живот това може да бъде целта да живеят заедно според определени духовни идеали, да израстват чрез взаимопомощ или промени, да се подкрепят в постигането на общите цели и т.н.
Най-добрият подход, за да постигат лични приятелства е да опознаят другия човек и да видят дали неговите ценности, желания и мотиви са съвместими с техните. Споделянето на ценностите е много важно и тези хора могат да бъдат заблудени. Ако има прекалено много инстинктивни проекции на техните собствени ценности, те няма да получат вярна картина. Но ако са наистина отворени към онова, което им казва другият човек, те ще могат да почувстват дали неговите ценности ги зареждат енергийно. Това може да са ценности, за които родените със северен възел в Скорпион дори не са мислили - следващата стъпка по тяхната пътека! В резултат на миналите животи, в които са били настроени на честотата на физическите си сетива, родените с такова разположение обикновено проявяват голям интерес към секса и физическото показване на привързаност. Те познават своите тела и знаят как да им се наслаждават. Но могат до такава степен да се отдадат на чувствените наслади, че да пропускат промяната, която е възможна чрез сексуалните взаимоотношения на енергийно ниво.
Ако се настроят на честотата на физическата енергия на своя партньор (т. е. е съзнателно да оценяват ресурсите и енергията на другия човек), когато се обвържат сексуално, изживяването далеч надминава всичко, което са си представяли. Родените със северен възел в Скорпион могат да проявят скритите си таланти в това отношение веднага след като осъзнаят стойността на психическата/духовната обвързаност с физическата. Чрез тяхната отвореност към енергията на партньорите им могат да изпитат и да споделят с него наслада отвъд чувственото удоволствие като навлизат в измеренията на духовната алхимия и се сдобиват със сила.

Папка: Северен възел в Скорпион | Добавил: Пим (03.03.2009)
Разгледан: 3262 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248