Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:08
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Скорпион

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел във 2-ри Дом - Северен в 8-ми Дом

Тук индивидът е изправен пред една много силна вътрешна борба от голяма важност. Неговата карма е да преодолее чувството за собственост, идващо от минали въплъщения. Обладан от това той трудно открива значението на нещо, което не може лично да притежава. Той ревнува притежанията на другите, желаейки силно да има всичко, което виждат очите му. При някои индивиди се изгражда ненаситна страст за собственост. В този аспект съществува едно толкова силна решителност, че малкото може да го отклони от преследването на неговите цели.
Почти целият му живот се основава на сексуалната сила и е почти сигурно, че чувството му за сексуалност е много извратено. Обикновено съществува нещо животинско в природата му. Независимо от положението си той не реагира на обществените последици.
В миналите си животи индивидът не е осъзнал напълно важността на критериите на другите и така е продължил своя собствен път без да е наясно как въздейства върху тях. Неговата душа е създала такива нужди, че най-големите от тях, без значение колко е удовлетворен, изглеждат винаги недостижими. Той е като прословутото магаре, което следва примамката, пристегната към врата му, но почти никога не разбира, че сам я е поставил там.
Тези, които са близо до него, биха му свалили Луната, ако това би го направило щастлив, но те, както и той, знаят, че това ще бъде само една играчка, която накрая ще бъде захвърлена и заменена от друга нужда. Това изглежда, че е качеството на количеството, което той желае, чувствайки, че трябва да има всичко. Натоварен във всички посоки, на него му е трудно да промени пътя си, дори и след постигането на целите, което го води надолу по пътеката на отчаянието. Той напредва толкова много на всеки кръстопът, че когато наистина открие грешките си, е далече от началната точка, и е невъзможно да види пътя зад себе си. И така продължава по-нататък по пътя, който знае, че е грешен, защото той е единствения път, който очите му виждат.
В някои случаи стига до такива крайности, че може да си навлече неприятности със закона, но дълго след като осъзнае своята грешка, все още се опитва да убеди другите, че е прав.
Както и при други разположения на Лунните възли, тук индивидът трябва да се научи на самоконтрол, тъй като без дисциплина може твърде лесно да позволи на миналите си навици да разрушат настоящия му живот, задоволявайки страстите му.
Някои с това разположение на възлите в радикса изживяват една слабост, която ги довежда толкова близо до смъртта, че те преоценяват живота си в нова светлина. Други преминават през сексуални крайности, стараейки се да бъдат по-обективни спрямо своето поведение. Но винаги кармичният урок е един и същ. Индивидът изблъсква себе си толкова грубо, че накрая разрушава цялата основа, която е градил. Чрез една символична смърт на крайните модели на поведение, той може накрая да изживее ново раждане.
Остатъците от минал живот докарват твърде много физически и материални грижи. Главният растеж в настоящия живот се основава на способността на индивида да измъкне от дълбините на своята същност силата за възраждане. Той често проявява интерес към окултното, посредством което, в крайна сметка, печели информация, необходима му да достигне съживяващо преобразяване.
Каквото и да избере да прави, винаги съществува хаос, защото е човек на крайностите. Все пак комбинираните кармични остатъци от упоритост и ленивост, спъват неговото прераждане. Душата му иска да се преобрази, но той трудно намира енергия за това.
Най-трудното нещо за него е да се научи да ходи без да вдига шум, тъй като той така отчаяно желае да прави впечатление, че е склонен да утежнява собствения си живот.
Взаимоотношенията с другите са изключително важни за него. От предишни въплъщения е добил навика да вижда света като една обществена система от касти и в тази насока продължава да се бори за позиция, вярвайки, че винаги някои хора са по-привилегировани от други. Чрез влиянието на Северния възел в 8 дом, той символично трябва да убие ценностната си система от миналия живот и да осъществи трайна метаморфоза, която евентуално да го направи съпричастен към ценностите на другите. Той ще научи много от близките си, веднага щом започне да се вслушва в техните думи.
Повечето от неговите мисли върху секса са продиктувани от едно дълбоко залегнало желание да елиминира физическото ниво. Те го довеждат до едно крайно отвращение от него самия, както и от физическия и материален живот, който е водил толкова дълго. Чрез открити или тайни страсти в парични и бизнес афери, той завихря живота си в позиция, от която няма връщане. Веднъж достигнал това, ще започне да се възприема чрез ценностните системи на другите, за да намери своя път назад. Но ще бъде изправен пред дилемата да се откаже от всичко, което е считал за важно, като че ли е стъпил на обратната страна и чака да се обърне. Всеки път, когато му се предлагат нови и по-добри ценности, той трябва да се научи да елиминира всичко в себе си, което блокира възприятието му.
Той ще започне своя нов живот от началото на стълбата, където поради бавния си възход ще цени дълбоко всеки инч, който е изминал.
В действителност това положение на възлите показва един труден живот, но само защото вкоренените отношения от минали въплъщения са точно установени по собствения им път. Докато завърши преходът той може да очаква живота му да бъде низ от финансови борби. Трябва да научи кармичния урок, че притежаваш нещата с цел да се използват и не е необходимо да притежаваш повече, отколкото ти е необходимо да използваш в момента.
Когато преодолее склонността да позволява на своята жизнена енергия да се разпилява, той може да се превърне в истинско динамо в света на бизнеса. Все пак никога не трябва да забравя, че е човек, който трябва да изгаря мостовете зад себе си, които се е борил да премине, като защита срещу обратно връщане до предишното равнище.
Трябва да проумее библейската история за Лот, който, когато бил окончателно избавен от Содом и Гомор, бил помолен да напусне града без да взима нищо със себе си и при условие да не гледа назад.
Северният възел в 8-ми дом може да възроди или изроди индивида. Това зависи от силата на неговата собствена вяра. За да достигне небето чрез тази позиция на възлите, той трябва да премине първо през ада и там от самите недра на земята да осъзнае, че Бог ще чуе неговия немощен вик за помощ, толкова по-скоро, колкото по-скоро обещае, че няма да "гледа назад".

Знакът, в който е Южния възел, показва ценностната система от миналото, която може да бъде възродена. Знакът, в който е Северния възел, показва начините, по които прераждането ще бъде завършено.

Папка: Северен възел в Скорпион | Добавил: Пим (19.01.2009)
Разгледан: 4935 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248