Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:40
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Риби

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 6-ти Дом - Северен в 12-ти Дом

При това разположение на възлите индивидът претърпява криза на съзнанието. Независимо дали действително съзнава това или не, по-голямата част от неговия живот преминава в дълбок размисъл.
Той намира физическия свят за изтощителен. От време на време има проблеми с болести, които го изваждат от състезателната арена, засягайки сериозно работоспособността му. Когато работи той намира условията за нетърпими. Чувства се или нископлатен, или поне недостатъчно оценен за всичко онова, което прави. Така е погълнат от обстоятелствата около дейността си, че позволява на отношението към работата му да проникне във всички области на неговия живот.
Той носи много минали спомени за ред и организация, затова навсякъде, където отиде, вижда хаос.
В минали въплъщения е бил перфекционист, критично настроен към света около себе си. Сега несъвършенствата, които вижда, го изтощават до такава степен, че чувства неспособност да се справи с тях. Неговото схващане е, че светът не му дава всичко, което е възможно.
Някои хора с това разположение на възлите в радикса имат склонност постоянно да мислят със самосъжаление, докато други, огорчени, изпитват негодувание. Съществува чувство на ревност, отправено към благосъстоянието на други хора, които те считат, че заслужават по-малко от тях самите. Обикновено източникът на проблеми се явява раздутото его. Азът, развит в минали въплъщения, сега изглежда като съвършен идеал, стоящ над останалото човечество.
Насаме със себе си този индивид рядко ще признае, че има склонност да гледа с пренебрежение на останалите. Все пак тайно той вижда всеки друг по-несъвършен от себе си. Той по-скоро би останал безработен, отколкото да работи нещо, което чувства, че е под неговото ниво. Сигурно е обаче, че обстоятелствата ще го принудят да извърши тази работа, макар това да е в разрез с принципите му. Имайки склонност да потиска гнева си, той си създава непрекъснати здравни проблеми, докато накрая, чувствайки се онеправдан, обвинява условията си на работа за окаяното си здраве.
Носейки от минали въплъщения чувството, че обществото го е изолирало, той вижда себе си като едно пренебрегнато дете, лишено от великолепието на живота, което, е предназначено за другите, но не и за него. Изразходва твърде много енергия, опитвайки се да впечатли другите и недостатъчно за развиването на една вътрешна цялост. Повече от всичко трябва да се научи да се вглежда вътре в себе си, където ще открие отговорите на всичките си проблеми.
Много хора с това разположение на възлите в хороскопа наблюдават живота, който минава покрай тях, и изразходват твърде много време и енергия, погълнати в приятни мисли. Съществува силно изразен остатък от нервно напрежение идващ от Южния възел в 6-ти дом, и този индивид буквално непрекъснато поглъща, опитвайки се да смели в своята прецизна система всеки дребен детайл, попадал в обсега на вниманието му.
Той трябва да се научи да разграничава това, което е важно от гледна точка на житейските ценности, от онова, което е преходно.
Чрез постоянните въпроси си създава сексуален проблем, вкоренявайки го дълбоко в страховете си от провал. Той е толкова неспособен да се изправи срещу своите страхове, че усложнява проблема, развивайки един модел на ненормални сексуални реакции, проектиран да замаскира неадекватните му чувства.
Въпреки че се опитва да не е така, той вижда себе си като едно дребно крайбрежно камъче сред хиляди други. В предишни животи е успявал да контролира своя свят. Сега този свят му изглежда по-голям, отколкото би искал да бъде и прави всичко възможно да предотврати усещането, че е твърде малък в сравнение с него.
Израстването му започва от момента, в който той започва да вижда себе си не само като част от по-голямото цяло, но и като съдържащ в себе си същността на цялата вселена. Трябва да разруши склонността си от минали въплъщения да разпределя света в малки кутийки и да потърси зародиша от всички тях в себе си. Така ще намери изобилието, което отчаяно е търсил. Периодите на принудителна изолация му помагат да достигне до едно по-висше съзнание, посредством което накрая научава, че нещата могат да бъдат различни без някой да е непременно по-добър или по-лош от другия.
Навлизайки дълбоко в себе си той ще осъзнае, че всички житейски условия зависят изцяло от това доколко може да се откаже от онова, което е сграбчил, опитвайки се да преобърне света и да пренасочи силите си към преобразяването на самия себе си.
Той прави добре като се потопява в делата на голямата институция, където може да развие групово съзнание, фокусирайки се върху колективното добруване, вместо да броди в събраната утайка от своите минали горчилки.
Ще бъде поставян многократно на изпитания в области, които му помагат да развие състрадателност, докато накрая осъзнае, че съдейки другите пречи на собственото си щастие. Кармата му от минал живот ще бъде изличена, когато се научи как да прави плавен преход вместо да позволи да бъде отвличан от любими забавления. Той трябва да настрои себе си в унисон с вселената вместо да се опитва да сортира всичко в малки преградки. Преградките са подобни на къща, направена от картон и чак след като тя се разпадне, той започва да съзнава, че целта му в живота е много далеч от това, което първоначално е замислил.
Тогава трябва да се научи как да се отпусне, къпейки се в красотата на всичко, което Бог е създал, вместо да вижда само част от Бога, наричайки я Всичко. Веднага щом бъде в състояние да посрещне промяната с желание, превивайки се докато ветровете на обстоятелствата го брулят, той ще се озове на пътеката.
Накрая ще напусне света, където хората се манипулират едни други и ще премине през вратата на по-висшата, хармония. Преди това той трябва да се издигне над миналите си подсъзнателни спомени за физически проблеми, които все още го превиват под тежестта си и да започне да се изкачва по космическата стълба, която води до осъзнаването на неговата душа. Трябва да се научи как да цени всички чудеса, които вижда, без да изпада в подробности от рода на защо и как. Животът му ще представи края на една идея, както творчеството на Данте символизира края на една епоха в литературата. Когато приеме това, делото на неговия живот може да се превърне в голям връх на всичко онова, което е било преди него.
Въпреки че работата му може да го изведе зад сцената, съществува възможност да привлече общественото внимание. Той също трябва да научи, че физическото му здраве зависи напълно от чистотата и устойчивостта на неговия вътрешен ум. В действителност при тази позиция на Лунните възли, умът е над материята и животът ще бъде един кармичен преход от света на материалното в света на безграничния дух.

Знакът, в който се намира Южния възел, показва начините, по които бивши въплъщения карат индивида да се занимава с физическа материя. Знакът, в който е Северния възел, показва как той може сам да преобрази душата си в чистата същност на Божествения Разум.

Папка: Северен възел в Риби | Добавил: Пим (15.01.2009)
Разгледан: 2602 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          34.236.134.129