Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:39
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Риби

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Дева - Северен в Риби

В сферата на съзнанието това е най-трудната възлова позиция, с която се заема индивидът. Тук, в резултат на много животи той започва да осъзнава своята непреклонност. Той е наясно със своите модели на поведение и колко много с това го нараняват, и все пак намира за трудно да се освободи от тях. В предишните животи е живял със съзнанието за една ограничена вселена, където всичко е било добре структурирано. Сега е в противоречие с разбирането, че истината се разпростира извън онова, което неговите ограничени сетива могат да обхванат или даже да разберат. Той неизбежно се противопоставя на ситуации, обстоятелства и събития, които го насилват да напусне своето физическо ниво. Въпреки това се опитва все пак да живее като сьомга - плувайки срещу течението, независимо от посоката на естествените сили.
Той търси някакъв порядък. В действителност нуждата му от строга дисциплина е толкова силна, че започва да има здравословни проблеми, идващи от личната непреклонност, която увеличава напрежението във вътрешните органи. Той постоянно потиска силното желание в името на онова, което смята за правилно, тъй като би искал да поддържа един образ, вдъхващ уважение.
В минали въплъщения той е изграждал своите разбирания върху факти, а не от "чуто и видяно". Сега възприема само онова, което идва от "големите авторитети".
Той търси начини да се отърве от нервното безпокойство, което продължава да се стоварва върху него и въпреки това поставя условия за изцелението.
Трябва да се научи как да се потопи във водите на Космическото Съзнание и в това кръщение на мисълта може действително да изживее едно ново раждане. Преди да направи това обаче, той трябва да преодолее своя кармичен страх от факта, че живее в един покварен свят.
Той идва на този свят, вярвайки, че е изпълнен с опасности, затова постоянно поставя под съмнение самоличността на хората и условията, които смята да допусне в живота си. Всичко, което е чуждо на Аза, представлява заплаха от страдание, поради което понякога той наистина страда. За много индивиди с това разположение на възлите съществува голям остатък от сексуални проблеми, останали от минали въплъщения. Било от липса на сексуално преживяване или силната решимост да избегнат емоционално нараняване, в този живот те търсят повече разбиране. Някои са закостенели пуритани, докато други са способни да бъдат едновременно физически отзивчиви, но емоционално студени.
Умът на този човек е толкова аналитичен, че животът му може да се впише в една игра на шах. Този индивид не изпуска подробностите и никога не подценява очевидното. Той е експерт в решаването на загадки; готов да прекара, много часове в упорито издирване пипнешком на най-финия отговор, но въвлечен в това, което прави, често загубва перспектива. Неговата минала склонност да дискриминира често го кара да разделя онова, което трябва да бъде заедно. По този начин, въпреки че е способен да притежава много ясна мисъл, той не изживява пълно умиротворение на духа. Посредством влиянието на Северния възел в Риби той трябва да се научи да Вярва. Когато спре да разделя света на малки части, той ще получи първото си бегло съзерцание на Всемирното Съзнание. Най-накрая ще достигне до разбирането, че всичкото е едно и едното е всичко. Преди това трябва да се научи как да разглежда себе си като част от останалия свят. Той ще мине през преживявания, които ще го принудят да стане по-състрадателен.
Осъзнавайки, че неговите старателни проекти постепенно се провалят, той започва да гледа другите в различна светлина. Накрая минава през страданието на цялата вселена и така усилва своята Божествена Любов до такава степен, че напълно отказва да осъжда другите.
Той прогресира, приобщавайки себе си към духовен начин на живот. Неговият растеж се простира дотам, докъдето достигат ръцете му. Докато ръката на неговото минало все още държи самоналожените му ограничения, ръката на бъдещето му се е хванала за по-висши алтернативи. Единствено неуспехите си, които трябва да изчисти напълно, му пречат да завърши преминаването в състояние на висше съзнание. Все пак той достига позицията, откъдето го вижда.
От време на време забележителната му интуиция му разкрива мистериозната същност на живота, въпреки че спомените от минали въплъщения, идващи от Дева, го карат да се съмнява на всяка крачка. И така, по средата на пътя между единия и другия свят, човекът с това разположение на възлите е в състояние на непрекъсната промяна.
Стигайки до целта, без да е сигурен, че е тук, той продължава да се връща назад, за да започне отново своето пътуване. Всеки път прави една стъпка повече в безкрайността, където накрая постепенно ще изгуби оковите на своето сурово минало и ще се роди отново като чист дух.

Домът, в който е Южния възел, показва зоната на живот, която все още е твърдо вградена в една персонална преструктурирана идея. Домът, в който е Северния възел, показва как душата може да се отрече от всички сурови предопределения, така че да бъде свободна да плува в Божествения Океан.

Папка: Северен възел в Риби | Добавил: Пим (15.01.2009)
Разгледан: 4206 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          34.236.134.129