Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:54
24.09.2022
Събота
44.201.68.86


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Рак

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 10-ти Дом - Северен в 4-ти Дом

Този индивид трябва да превъзмогне кармичното чувство, че е живия център на всички ситуации около него. Той идва в настоящия живот с подсъзнателния спомен за едно достойнство, което го води до вярата, че поне някои области от жизнения опит са извън неговите възможности. Предишните му въплъщения са го поставяли в позицията да бъде капитан на собствения си кораб, ако не командир на останалите. В резултат той е свикнал да заема авторитетна позиция, когато слабостите на другите натискат спусъка на непреодолимата му жажда да оглави нещата.
Той се наслаждава на ролята си на защитник и отива до крайности като изпълва живота си с такива хора, чиито слабости ги поставят под неговото господство. По този начин постоянно изпитва собствената си сила да бъде във висока позиция.
Това е една самотна позиция, защото индивидът е толкова зает със своята самоназначена мисия, че никога не позволява другите да погледнат в неговата истинска същност. Това, което показва, е една фасада или костюма на ролята, която се чувства длъжен да изиграе. В настоящия живот той минава през опитности, които го учат да слезе от своя небостъргач, като е сигурен за основите под него.
В зоната на най-близките му интимни връзки в рамките на семейството е поставена сцената на неговата доживотна битка в опита му да спечели контрол върху собствените си корени. Много хора с това разположение на възлите в рождените си карти имат един необикновено взискателен родител, чиито очаквания ги окуражават да вярват, че те действително са предназначени да постигнат върховна позиция в света. В резултат са недоволни от всяка една ситуация, в която се намират, тъй като винаги имат чувството, че не изпълняват това, което е замислено.
Тук кармичният урок е следният: "Една уловена птица струва колкото две в храстите". Индивидът трябва да преодолее готовността си да се откаже от това, което има, заради възможността да постигне онова, което няма. Той толкова не иска да види себе си на задна позиция, че когато обстоятелствата го принудят в краен случай може да планира и самоубийство; тъй като твърдо вярва, че без да достигне някакво велико предназначение, животът е крайно безсмислен.
Това въплъщение му донася опита да се изправи пред конфликта между неговото призвание и изискванията на семейството му. Той трябва да се научи на зрялост, защото с цялата си замислена сила, мощ и достойнство е почти негоден, когато трябва да решава емоционалните си проблеми. Трябва да изследва своите корени и след това да измъкне главата си от облаците на своето минало, изграждайки една практическа основа за бъдещето си.
Накрая разбира, че неговата загриженост за живота на другите му пречи да поставя в ред своя собствен живот. Установяването на взаимоотношения с родителите в ранна възраст е по-важно при това разположение на Лунните възли, отколкото при което и да е друго разположение в зодиака. Тук индивидът ще пропилее голяма част от жизнената си енергия, за да бъде напълно свободен и независим от своите родители, въпреки че винаги ще съзнава колко много се нуждае от тях. Независимо от това, неговият тип реакции продължават да показват една непримиримост към родителите, маскирайки силната нужда от родителска любов.
Тази душа е в такъв етап от изкупуване на кармата, в който се чувства неоценена въпреки всичките й усилия. В минали въплъщения е постигнато едно признание и достойна оценка. Сега реализацията трябва да бъде неговата собствена награда. Душата трябва да се опита да престане да печели публика за своите дела, осъзнавайки, че публиката ще бъде винаги там, ако делата са достатъчно велики. Точно този процес на търсене на публика крие опасността индивидът да загуби себе си. Той трябва буквално да преобразува влиянието на своя 4-ти дом в едно възраждане на емоционалните отношения, научавайки урока, че когато човек стои на пръсти е нестабилен.
Неговият живот наподобява красивата орхидея: тя е прекрасна гледка, когато я съзираш да израства под деликатни грижи и строг контрол на околната среда, но веднъж приготвена за изложба, бива откъсната от своите корени, което гарантира нейното увяхване и скорошна смърт. Така индивидът ще бъде изправен пред избора да бъде незабелязвана орхидея, растяща с хиляди други в една градина или да жертва собственото си щастие, за да бъде красивото цвете на нечий ревер. Колкото по-бързо преодолее миналата си нужда за показност, толкова по-бързо може да израсне до зрелостта, която толкова отчаяно търси.
Знакът, в който се намира Южния възел, сочи начините, чрез които той все пак ще акцентира на своя авторитет.
Знакът, в който се намира Северния възел, показва как той може да стане толкова емоционално зареден, че да не покрива своето щастие с личната си оценка от предишен живот.

Папка: Северен възел в Рак | Добавил: Пим (11.01.2009)
Разгледан: 2348 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.201.68.86