Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:10
24.09.2022
Събота
44.201.68.86


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Рак

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Козирог - Северен в Рак

При това положение душата навлиза в настоящия живот с много изразено чувство на гордост. Индивидът трудно разбира защо другите не му оказват дълбоко уважение, към което е привикнал в минали въплъщения. В резултат на това престижът и ожесточеното преследване на висок пост продължават да мотивират неговите действия.
Някои с това разположение на възлите дори ще сключат брак, за да постигнат общественото положение, изисквано от подсъзнателната памет на Козирога.
В минали въплъщения тази душа е работила усърдно за признание. Без да губи самоуважение, индивидът ще бъде един истински, макар и лош актьор, отклонявайки се далеч от своя път, за да привлече внимание. На моменти това ще означава даже едно насилствено, прекомерно наказание за него, ако знае, че останалите го наблюдават. Сега той би искал светът да узнае колко претоварен е бил, така че в очите на другите да изглежда мъченик.
Той продължава да представя своята работа по-трудна, отколкото е в действителност, като че ли никога в този живот отговорностите и задълженията не свършват. Тъй като винаги живее в миналото, той има навика съзнателно да пренася всички тежести от него със себе си в настоящето. Това прави сегашния му живот много по-тежък, отколкото трябва да бъде.
Това, което все още не се е научил да понася, е собствения си неуспех. Той е добре обигран в това да превръща себе си във физически и емоционално негоден, за да избегне ситуации, в които очаква да се почувства неадекватен. Той вижда света през призмата на собственото си светоусещане, съгласно което действията на другите рядко се опрощават, но често се осъждат. Все пак той запазва тази оценка за себе си, за да не бъде накърнено личното му чувство за уважение.
В предшестващите животи е бил страшно догматичен и неподдаващ се на съвети, които биха го засегнали лично. Сега той още вярва, че животът на човека е нещо много лично. Като следствие на това изгражда около всички неща, свързани с него, "китайска стена". Ще бъде безрезултатно за всеки, който се опита да пробие тази стена, защото и върху най-слабата лична критика той започва да добавя все повече тухли към стената.
Материалистичният живот го прави прагматичен и той поставя себе си там, където има нещо, което може да бъде спечелено. В същото време е "скъп на триците - евтин на брашното", защото се знае, че е стиснат в моменти на екстравагантност. Когато вижда изгода става студен и пресметлив, така че никаква негова слабост няма да попречи достигането на набелязаната цел. Той ще превърне слабостта на другите в свое собствено преимущество. Където и да има "вратички" в закона, може да намери начин да се промуши. Той е толкова решен да се справи с всичко, което го заобикаля, че целият му настоящ живот се превръща в един личен кръстоносен поход за доказване на достойнствата му.
В минали въплъщения душата му е изучила изкуството на завоюването. За да може да го прилага, се развива известно уважение към другите. Сега чрез Северния възел в Рак, той трябва да се научи как да дава толкова, колкото получава. Много хора с това разположение на възлите изживяват тежко семейно бреме, така че осъзнават емоционалните нужди на другите.
По отношение на пола, душата се научава как да поема ролята на жената в този живот. Кармичният преход е от студено към топло - от старост към младост. Много в тези възли се появяват, за да се подмладяват с всяка измината година от техния живот.
Закостенелият манталитет на Козирога започва да се пропуква. Индивидът намира нова сигурност като проявява чувствата си по-открито и честно. В този живот той трябва да се научи как да се извинява, когато е виновен, както и да не извлича изгода от другите, когато е прав. В края на краищата ще се увери, че всичките му страхове, депресии и тревоги не са нищо друго освен самосъздадения комплекс на мъченика, което има слаба връзка с обстоятелствата в настоящия живот. Той трябва постепенно да се научи как да се раздели с неутолимата си нужда да се оправя с всичко около себе си. В този живот той ще премине през поредица от изживявания, които постепенно ще разкрият неговата чувствителност, характерна за Рака. В края на краищата ще започне да цени природата повече, отколкото парите, чувствата повече, отколкото властта, и зеленото стъбло повече, отколкото сухото дърво! Когато започнат промените той ще бъде изваден от зимния студ и ще бъде пренесен под яркото слънце на ранното лято. Но той трябва да развие абсолютно нов модел на емоционална структура, ако се приспособи към новата посока, която неговата душа е решила да поеме.
Неговото най-високо постижение в този живот е да се грижи за препитанието на другите. За да постигне това той трябва да работи много върху себе си, докато се превърне в естествен източник на духовна храна за тези, които са гладни. Колкото повече насища хората, толкова по-щастлив се чувства. Той би трябвало да разбере, че Бог е в услуга на тези, които са търпеливи и неговата най-голяма благословия е за тези, които не търсят нищо за себе си, а са постоянно негови слуги. В минали животи тази душа с можела да извлича полза като получава. Сега той е тук, за да дава.

Домът, в който е Южния възел, показва зоната на живота в която рога на изобилието е препълнен. Домът, в който е Северния възел, символизира празните купички на другите, чакащи за храна.

Папка: Северен възел в Рак | Добавил: Пим (11.01.2009)
Разгледан: 3925 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.201.68.86