Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:40
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Овен

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Нужди

Чувство за идентичност

Вследствие на толкова минали прераждания, в които са жертвали собствената си идентичност в името на това да подкрепят другите, хората с лунен възел в Овен навлизат в този живот без вродено чувство за идентичност. Да преоткрият и да създадат отново усещане за истинската си същност е основната им необходимост. Особено в ранните години чувството им за техния Аз изцяло се основава на това как другите гледат на тях. Те обикновено се съгласяват с техните определения за тях или изцяло се противопоставят.
Независимо от всичко, това не е тяхната идентичност - това е реакцията към представата на другите за тях. За да поемат по пътя на самооткриването, те трябва да се запитат: "Кой съм аз...а не как ме виждат хората?" И ще открият отговора само като погледнат в себе си.

Самоосъзнаване

За да опознаят себе си, от полза за тях ще бъде да започнат редовно да се самоизследват. Когато губят връзката с вътрешния си Аз, те често отиват в крайности. Във взаимоотношенията си с другите чувстват, че трябва да носят светлината - да бъдат изпълнени с любов, да ги подкрепят и да се жертват през цялото време. Това потиска онази част от тях, която вероятно не може непрекъснато да се проявява по този начин и това създава силна поляризация.
Те се опитват винаги да бъдат любвеобилни и да подкрепят другите, защото това е ролята, която са играли в миналите животи, но крайността на подобно положително поведение ще събуди тъмните дълбини у тях. Ако погледнат отблизо в тези дълбини, те ще видят, че това в действителност е тяхната по-агресивна страна, която не са си позволявали да изразят.
Това е част от тяхната Ян-енергия - мъжката им страна. Поляризацията се проявява, защото тя е била потискана толкова много прераждания, че не се е сработила с останалата част от тяхната личност. Затова тя може да избухне много силно, което кара родените със северен лунен възел в Овен да се чувстват неудобно и да мислят: "Откъде се появи пък това?"
Най-доброто решение е да не изневеряват на природата си: да останат в своето енергийно поле и да не губят връзка с онова, което се случва с тях. И тогава, ако внезапно се почувстват разстроени, те могат спонтанно да го споделят: "Джош, поради някаква причина това ме тревожи." Тяхната задача е просто да бъдат себе си. Когато за първи път експериментират да се държат по този начин, те могат да се почувстват неудобно, но трябва да знаят, че тъй като мотивът, който лежи в основата на поведението им, е любовта, онова, което ще се случи, ще бъде правилно.
Хората с лунен възел в Овен се учат да поемат отговорност, да правят онова, което трябва, за себе си и да бъдат независими като следват собствените си решения. Когато почувстват импулс да сторят нещо, което знаят, че ще им донесе удовлетворение, те трябва да го осъществят.
Вследствие на себепречистването от миналите животи, те могат да бъдат убедени, че импулсите им няма да навредят на никого и в действителност ще набележат посоката, в която те трябва да отидат. Във всяка област от своя живот те могат да действат свободно, като се осланят на първия си импулс за това какви действия ще бъдат най-подходящи за дадена ситуация. Всяка съпротива на егото трябва да бъде пренебрегвана. По този начин те поддържат баланса си с другите и взаимоотношенията им са основани на искреност и поемане на отговорност за собствените действия.
Тъй като тези хора нямат вътрешно съзнание за стойността на независимостта, те не осъзнават колко я ценят другите хора. Те могат да предизвикат отрицателна реакция, когато започнат да поддържат някого, който не ги е молил за помощ, защото навлизат в полето на другия човек и откриват какво той иска и мисли. За тях е добре да усещат нуждите на другите, но научават, че останалите хора също, имат свои принципи, а и те самите са поставили граници, които не бива да се прекрачват. В процеса на приучване към уважение на самостоятелността на другите, те започват да ценят и собствената си независимост.
Хората със северен лунен възел в Овен имат склонност да бъдат реакционно настроени, когато видят другите хора да се грижат за себе си. Те започват да ги осъждат и да ги мислят за егоисти, които се интересуват само от себе си и не обръщат внимание на останалите. Но да започнат да се грижат за себе е най-правилното нещо, което родените със северен възел в Овен могат да направят. Това качество ги тревожи у другите, защото самите те не го притежават. Но когато забелязват "егоизъм" у другите, те могат да го използват, за да им напомня да проверяват дали обръщат внимание на собствените си нужди. Трябва да започнат да се грижат за себе си, дори и в началото да бъдат малко крайни.
За начало е добре да отделят 30-40 минути всеки ден, през които да остават насаме със себе си. Могат да изпият чаша чай или да планират деня си, да пишат в своя дневник, да четат книга, която ги вдъхновява, или просто да седят и да размишляват в стая, в която нищо от външния свят не им пречи. Смисълът е това да бъде тяхното време и да поставят себе си на първо място. Ако могат да сторят това за себе си, те ще успеят да отдадат целия си ден на другите, без да изпитват омраза към тях. Съзнателно да обръщат внимание на собственото си дишане също помага: това им дава възможност да не губят връзката с тялото си. Когато са с другите, те съзнателно могат да си поемат дълбоко дъх от време на време, за да чувстват себе си.
На хората от някои групи с еднакво разположение на лунните възли по зодиакален знак им е отредено в този живот да научат какво е себеотрицание. Но тези с лунен възел в Овен вече са усвоили този урок - сега те трябва да научат какво е егоизъм. Когато не губят връзка със себе си, това е от полза за всички. Тук няма логика, но подобно поведение дава практически резултати. Когато се държат естествено, те се страхуват че могат да наранят другите, докато ако наистина са себе си, това помага на другите на едно по-дълбоко ниво, отколкото те са очаквали. Но хората със северен възел в Овен трябва да експериментират с егоизма (това означава да последват една идея, само защото тя ще им донесе чувство на удовлетвореност) и да видят какви резултати дава подобно поведение. За тях е време да проявят отговорност и да изградят собственото си щастие.

Спечелете признание

От миналите животи родените с лунен възел в Овен са свикнали да помагат и да подкрепят другите в осъществяването на идеите им и затова разбират "завършената" енергия. Но в това прераждане тяхната работа е да започват нещата. Те трябва да бъдат инициатори и след това да позволяват на другите да продължат. Ако хората около тях не проявят желание да помагат, тогава ще бъде добре тези със северен възел в Овен сами да поемат отговорност. Но ако наистина се отзоват, работата им е да позволят на останалите да довършат започнатото и да ги подкрепят, за да могат те да се захванат със следващата идея.
Понякога тези хора не искат да дават своите проекти на другите, защото се страхуват, че те ще спечелят признание вместо тях. Те смятат, че ако някой друг може да го направи, те са по-малко ценни и се тревожат, че другите ще ги надминат и те ще останат на заден план. Затова се питат: "Какво да правя тогава? Каква е моята работа? Къде е моята значимост?"
Тези реакции са резултат от едно болезнено погрешно разбиране, което възниква, когато смесват своята идентичност с тази на другите. За да възстановят своя баланс, те трябва да отделят себе си от останалите, за да могат ясно да видят ролята, която играят, и ролите, които другите хора изпълняват. Тогава ще могат да почувстват своята стойност, която лежи в откриването на зародишната идея, и да позволят на другите да се погрижат за нея, за да даде тя плодове. Понякога тяхното желание да спечелят уважение и признание става толкова силно, че отблъскват творческата енергия на другите, които биха осъществили идеята по-добре и биха я направили по-печеливша. Ако идеята на родените със северен лунен възел в Овен е истински силна, другите хора ще бъдат привлечени към тях, за да ги подкрепят, и всеки ще допринесе със своите специфични дарби. Ако хората с лунен възел в Овен искат техните идеи да се превърнат в реалност, трябва да признаят индивидуалните способности на тези, които са привлекли към себе си. Като осъзнаят конкретните дарби на хората около себе си, те могат да се научат да ги ценят, без да омаловажават своите способности.
Понякога родените с лунен възел в Овен стават прекалено загрижени да получат признание и се опитват да пренебрегнат важността на чуждия принос. Те искат цялата слава. Разбира се, ако искат цялото признание, трябва да са готови да поемат и цялата отговорност и да свършат всичко сами, затова много от техните идеи изобщо не дават плодове. Те трябва да осъзнаят, че най-важното нещо е тяхната първоначална идея да бъде оценена и докато е още в зародиш, да бъде показана и разгласена пред най-широката възможна публика. За да стане това, те трябва да направят една крачка встрани от прожектора и да позволят на другите да им помогнат. Това е главната роля за хората, родени със северен лунен възел в Овен: те са водачите, но трябва да позволят на другите да ги поддържат и да им помагат в осъществяване на идеите им.
Тъй като тяхната съдба е да развият чувството си за идентичност в този живот, в известен смисъл тяхното желание за признание е опит да установят чувство за собствения си Аз. Но мотивът определя резултатите. Ако са движени от желание за удовлетворение и самоопознаване, това е правилната посока и те ще спечелят. Ако техният мотив е да спечелят признание от другите, тогава те все още няма да могат да се избавят от необходимостта да получат потвърждение от другите за собствената им стойност. Те трябва да осъзнаят, че искат другите да ги признаят, за да могат те самите да признаят себе си и да започнат истински да се уважават. Иронията е, че когато спрат да контролират и започнат да признават специалните дарби на онези, които им помагат, другите ще бъдат вдъхновени приносът им към целия проект да бъде по-голям и проникнат от любов. И никой друг не може да свърши работата на родените със северен възел в Овен - те откриват идеята-зародиш, която другите трябва да създадат.

Основи

Хората, родени със северен лунен възел в Овен, се нуждаят от здрави основи и структура, които да им помагат да споделят любовта, която носят, с останалия свят. Ключът е да се освободят от предразсъдъците по отношение на начините, по които тя може да бъде изразена. Ако те ограничат възможностите, по които могат да изразяват себе си, за да бъдат в съзвучие с техните представи за любов (хармонична, нежна, чувствителна, грижовна, раздаваща се, състрадателна, и т.н.), те ще пропуснат мига, защото любовта се простира отвъд границите на определенията. Ако едно дете пресича улицата, без да вижда летящата към него кола, любовта може да включва сграбчване на ръката му и грубо избутване встрани!
Тези хора вече знаят, че обичта е единствената реалност и всичко друго е илюзия. По този начин те се учат да вярват, че собствените им импулси ще бъдат верен израз на любовта във всяка ситуация. Когато се водят от чувства на обич и уважение, те проявяват истинската си същност. Но трябва да стоят здраво върху своите основи, върху твърда почва, а не да бъдат в състояние, което позволява на другите да им нареждат какво да правят.
Хората, родени със северен лунен възел в Овен, имат нужда да обичат. Тяхното предизвикателство е да поддържат единството на своята същност. Иронията е, че когато те просто са такива, каквито са, това помага на другите да се учат и поражда у тях чувства на обич. За да стане това, те трябва да се откажат от опитите да манипулират гледната точка на другия човек и вместо това да се съсредоточат да бъдат колкото се може по-искрени. Тогава целостта им ще бъде неразрушима във всеки един миг. В началото изглежда трудно и е необходима дисциплина, както и нежно да напомнят на себе си, че трябва да се съсредоточат върху своя нов фокус. Но техните позиции могат да бъдат честни и изпълнени със себеотрицание, само ако останат верни на себе си.

Планиране

Онова, което помага на тези хора да останат здраво върху основите си, е да съзнават своите тела - да им позволяват да бъдат естествена граница, която да им дава чувство за Аз-а. Те имат склонност да се "вмъкват" в съзнанието на другите хора и да губят усещането за собствения си център. Затова за тях е здравословно непрекъснато да се стремят да стоят здраво на краката си и да чувстват баланса и хармонията, от която се нуждаят.
Да имат дневен ред е необходимост за тях - това е начин непрекъснато да проверяват себе си. Той може да изглежда много дребнав, например първото нещо, което трябва да направят сутрин: оправянето на леглото, да сварят кафе, да вдигнат щорите, упражнения, медитация, приготвяне на здравословна закуска, разхождане на кучето. Тяхната склонност е първия ден да оправят леглото, следващия ден да го оправят отчасти и третия ден изобщо да не го оправят, четвъртия - да го оправят - може би!
Непостоянството и липсата на план подкопава личните им сили, затова ежедневната упоритост да се придържат към определен дневен ред е много важна. Допълнително те могат да си поставят седмични задачи или ритуали: веднъж седмично да се молят на своя бог или да се срещат с едни и същи приятели за обяд. Това ще се противопостави на тяхната склонност да се чувстват жертви, породена от случайностите в живота, и ще им даде усещане за структура и дисциплина, които извират отвътре. Вместо да се носят в и извън енергията и съзнанието на другите хора, дневният ред им помага да подсилят собствената си идентичност.
Но родените със северен лунен възел в Овен презират дневния ред и имат причина за това. В миналите им животи дневният ред е щял да им пречи да помагат на другите, когато те са се нуждаели от това. Те не са създавали свои собствени планове - свой собствен живот - и така са могли по-лесно да се приспособяват към нуждите на другите. Но в това прераждане в тяхна полза е да си създадат строг дневен ред и да оставят другите да се адаптират към него. Също така да имат собствени планове им пречи да започнат да действат в зависимост от плановете на другите. Дисциплината, която се създава по този начин, им дава сили: тя извиква на преден план воина в тях и в резултат на това те се чувстват страхотно!
Да си създадат хоби или събудят скрита дарба е също добър начин да развият чувството си за собствена идентичност. Когато хората със северен възел в Овен отделят време за личните си интереси, които нямат нищо общо с основните им връзки, тяхната идентичност процъфтява. Те имат нужда да развият своите таланти чрез непрекъснатото им прилагане; редовно да отделят време да вършат нещата, които им носят чувство на лична удовлетвореност. Например, ако имат артистични таланти, те могат да се запишат в курс по актьорско майсторство. Ако талантите им са в областта на музиката, могат да вземат уроци по музика. Ако обичат танците, трябва да вземат уроци по танци и редовно да танцуват със своя партньор или с приятели.

Самодисциплина

За да могат хората със северен лунен възел в Овен да стоят здраво на краката си, е необходима самодисциплина. Ако искат нещата да се развиват в тяхна полза, трябва да бъдат дисциплинирани: да прекарват известно време всеки ден сами със себе си, да следват няколко избрани от тях цели, за да чувстват, че живеят, и да не забравят да ценят другите.
Един експеримент, който ще им помогне да се научат на самодисциплина и да открият къде се намират, е да обърнат внимание на хранителните си навици. Идеята е да не се тъпчат несъзнателно (от скука или за да се справят с дадени чувства), а да обърнат внимание кога изпитват глад и след това да се настроят и да почувстват онова, което техните тела искат да получат. В този случай те могат да използват визуализацията. За целта е необходимо да си представят как похапват салата и да забележат какво чувстват телата им в отговор на това. Ако си представят супа в устата си, сандвич, плод или картофено пюре, те ще могат да видят как това се отразява на тялото им.
Родените със северен лунен възел в Овен са толкова чувствителни, че когато визуализират как ядат определена храна, техните тела в действителност ще им подскажат дали тя ще ги накара да се чувстват добре, дали ще се отпуснат, дали ще получат енергия от нея. И така те ще могат да се хранят като се съобразяват с това какво искат да изпитат в определен момент. Но те до такава степен са загубили връзката със себе си, че дори този процес в началото може да им се стори като истинско предизвикателство. Може би ще трябва да работят върху него; но когато започнат да го правят, ще се почувстват удовлетворени и ще подобрят връзката със себе си.
Самодисциплината не е наказание, това е практика. Тя включва подобряване дейността на мускулите и отговорност за придобиване на навици, които осигуряват тяхната сила, здраве и благополучие. Тези хора могат да използват самодисциплината като средство да открият собствената си идентичност. Съзнателното практикуване на самодисциплина ще събуди война в тях по един балансиран и хармоничен начин. На духовно ниво родените със северен възел в Овен откриват кои са в действителност, като позволяват да се появи тяхната нова, естествена и вътрешно присъща идентичност. Но понякога те могат да използват липсата на ясна представа за себе си в своя полза, за да разрушат неприятните си навици. Един лесен начин за тези хора да практикуват самодисциплина е като просто пресъздават своята идентичност. Тъй като нямат предварително определено, строго възприятие за себе си, като променят своята идентичност в съзнанието си, те могат да направят здравословни промени в живота си. Например имах клиент със северен лунен възел в този знак, който не е бил пушач в младостта си, но беше започнал да пуши много пет години, преди да се запознаем. Един ден той внезапно се отърва от този навик, без да има странични ефекти или симптоми при отказване, защото просто си спомни за себе си като непушач!

Откриване на собствения център

Взаимоотношението като център

Хората, родени със северен лунен възел в Овен, са имали толкова много животи, в които са се идентифицирали с другите, че са объркали своя център - вътрешното чувство за себе си - с този на своя партньор. Те са свръхчувствителни към неговите настроения, защото в действителност другият човек е тяхното най-важно нещо. По този начин, ако техният партньор е нещастен или неудовлетворен, те ще го почувстват. И след това могат да похабят цялото си време и енергия като се опитват да направят човека до тях щастлив, за да могат и самите те да се почувстват по този начин и блаженството им да не се разрушава.
Проблемът е, че никой не може да поеме отговорност да направи другия човек щастлив. Най-доброто, което някой може да стори, е да утеши своя партньор, като направи нещо, което временно да промени настроението му, но след това партньорът трябва непрекъснато да бъде удовлетворяван по този начин, за да остане щастлив. А в този живот нещата просто не са предопределени да се получават по този начин. В действителност израстването, което се изисква от хората с лунен възел в Овен, най-добре се постига като те се освободят от идеята, че връзките са необходими за оцеляването им. Тези хора се учат да бъдат самостоятелни и да се обвързват с другите по един нов начин. Но независимо от тяхната чувствителност, те често са блажено неразбиращи по отношение на другите хора, какво ги мотивира, какво търсят и какъв успех искат да постигнат. Понякога те само виждат другия човек (и себе си) в изкуствената ситуация на непосредствените нужди и желания, които са удовлетворени, или не са. Те могат да вникнат дотолкова дълбоко в идентичността на другия човек, че да го манипулират, за да остане настроението му хармонично. Ето защо хората изненадват или разочароват родените със северен възел в Овен - те никога не виждат тяхната истинска същност.
В много отношения родените с това разположение изобщо не се доближават до другия човек - те се свързват само с връзката между себе си и него. Това не ги кара истински да помагат на своите партньори и на себе си, за да израстват. И по този начин без значение колко време и енергия отделят за една връзка, тя не може да ги удовлетвори. Затова хората с лунен възел в Овен са по-добри, когато задоволяват нуждата от самостоятелност и индивидуалната творческа изява на двамата партньори. Като окуражават и вдъхновяват другия човек да постига самостоятелно целите си, те освобождават и себе си, и него, за да се изявят като индивидуалности.
Друг недостатък на склонността им да се съсредоточават върху връзката, а не върху другия човек, е, че те не могат да оценят идентичността на своя партньор. Когато родените със северен лунен възел в Овен повярват в способността на своите партньори да бъдат самостоятелни, вместо непрекъснато да се стремят да ги удовлетворяват и да ги окуражават - те ще започнат да забелязват способностите на другия човек и да го окуражават да ги използва. Това дава възможност да видят и себе си от една по-задълбочена позиция, да забележат собствените си сили и да преследват своите импулси в името на развитието си.

Честност и упоритост

Хората със северен лунен възел в Овен са прекалено обсебени от идеалите си за справедливост и честност и когато мислят, че нещо е неправилно, те просто излизат от релси. Хората с това възлово разположение искат света и другите да отговарят на техните строги стандарти и си мислят: "Аз ще бъда честен с другите и те трябва да се отнасят по този начин към мен." Родените с лунен възел в Овен истински желаят да направят света по-справедлив, но е най-добре да разберат, че в този живот това поведение няма да ги направи щастливи. Тъй като техните идеи за справедливост не дават резултат, те са мотивирани да действат директно от позицията на своите инстинкти - тяхната идентичност в противоположност с това да бъдат приятни. В продължение на толкова много прераждания те са чакали момент, когато ще бъде най-добре за тях да бъдат себе си - и ето сега този момент е настъпил!
В този живот тяхното чувство за честност и справедливост не е верен барометър за това дали те са на правилен път и дали имат право да бъдат ядосани на другите. В действителност, когато съдят хората около себе си според собствените си безмилостни критерии за справедливост и честност, те не постъпват правилно. Първо, тяхното определение за честност е свързано с факта, че жертват собствените си нужди и желания в името на другите - те непрекъснато разширяват границите на онова, което могат да дадат, без да загубят. След това, за да бъде справедливо, те очакват другите да направят същото за тях. Тези хора се учат да спрат да насилват своите естествени възможности и да не позволяват на другите да прекрачват границите отвъд онова, което е добро за тях.
Родените със северен лунен възел в Овен започват да изпитват омраза, ако мислят, че нещо не е честно. Ако те изпитат подобно чувство, то е сигнал да се отдалечат и да презаредят батериите си. Това също им показва, че е необходимо да изразят емоциите си: "Явно, че чувствам омраза, затова ще отделя известно време, за да се преборя с нея."
Честното признаване на чувствата утвърждава и засилва усещането за собствената им идентичност. То също дава на другия човек шанс да осъзнае нуждите и ограниченията, които хората с това възлово положение поставят. От реакцията на близкия човек те трябва да получат по-ясна представа за това с кого си имат работа. Ако той попита: "Казах ли нещо, което да те обиди?", хората с лунен възел в Овен имат възможност направо да разрешат проблема. Те не могат да очакват другите да бъдат чувствителни колкото тях, тъй като са имали различна съдба в предишните животи. Но след като веднъж ясно изразят мнението си, те могат да преценят по тяхната реакция по какъв начин трябва да отстояват правата си, за да може другият човек да ги чуе и да удовлетвори нуждите им. Хората, родени със северен лунен възел в Овен, се учат да бъдат упорити по конструктивен начин, който осигурява честност на ситуацията чрез ясно себеизразяване. Например имах една клиентка, която изплащаше големи месечни вноски за имение, което беше купила от своя приятелка. Един ден тази приятелка дошла при нея и казала, че има нужда от пари за един неочаквано възникнал проблем и моята клиентка веднага й дала (инстинктивното желание на родените със северен възел в Овен да помагат и да споделят онова, което притежават). Тя приела, че нейната близка или ще й върне парите, или ще си приспадне сумата от следващото плащане. Но тя не й върнала парите. Моята клиентка се чувстваше наранена и изпитваше омраза към нея, но никога не повдигна този въпрос. Разбира се, тя емоционално се отдалечи от своята някогашна приятелка.
Подобни инциденти изглежда често се случват в живота на хората със северен лунен възел в Овен и като последствие те се чувстват огорчени от другите. В по-широк план това са житейските уроци, които тези хора трябва да усвоят. Те трябва да поемат отговорност за себе си в своите взаимоотношения с околните. В примера, когато приятелката е помолила моята клиентка, тя е трябвало да каже: "Добре, ще ти дам парите и ще си приспадна тази сума от следващото плащане или ще си задържам по една трета от следващите три плащания, или както ти е удобно?" По този начин тя щеше да задоволи своята необходимост да помогне, но в същото време щеше да се погрижи за себе си по един пряк, честен и искрен начин.
Родените със северен възел в Овен наистина обичат да дават - това е в тяхната природа. Но техният мотив трябва да бъде любовта, а не по този начин да създават взаимна зависимост. Те трябва да бъдат водени от чисти мотиви, без да очакват да им бъде върнато, за да не се разочароват във взаимоотношенията си. Ако открият, че дават по един небалансиран начин, те могат свободно да направят сделка със своя партньор, така че нуждите и на двамата да бъдат еднакво удовлетворени. Но когато очакват другите да им се отблагодарят, без да им казват какво точно искат, тогава те излизат от правилния път - затова трябва да изразят на глас мълчаливите си очаквания!
Тяхна работа е да направят така, че нещата да са честни, като решат за себе си и след това позволят на другите да знаят какво очакват в замяна на онова, което са направили за тях. Ако сторят това, те ще се почувстват щастливи, защото именно те са подсигурили почтеността на ситуацията. Това развива тяхната самоувереност. Вместо да позволяват да бъдат разочаровани от другите, те ще бъдат доволни от себе си. Тъй като хората със северен възел в Овен са онези, които знаят повече за честността, те могат да учат другите като ясно споделят своята гледна точка. Тогава те не просто дават на другия човек, но също споделят и своите познания за това как да се дава и получава при различните взаимоотношения.
Тези хора могат да се докоснат до свежата енергия, която се появява в този живот при честно отстояване на правата - а не като чакаш и реагираш в зависимост от очакванията на другите, а като се докосваш до (и изразяваш) импулсите на своята вътрешна същност. Дори и тяхната чувствителност към другите да е силна, те трябва да продължат да развиват чувство за собствената си идентичност. Като се опитват да бъдат самостоятелни ще се появи новата им самоувереност и тя ще им даде сили да се обвързват с другите по един нов и здравословен начин.

Папка: Северен възел в Овен | Добавил: Пим (04.03.2009)
Разгледан: 2258 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          34.236.134.129