Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:13
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Овен

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 7-ми Дом - Северен в 1-ви Дом

Този индивид е тук, за да върви през опитностите, които поставят предизвикателства на Аза. В минали въплъщения той е попадал в капана на зависимостта от независими хора. Прекарвайки твърде много време като се опитва да помогне на другите да разберат себе си, той никога няма да спре да разсъждава върху това как същите тези ситуации и обстоятелства са изиграли важна роля за неговата собствена идентичност. В резултат на това, че поставя акцента извън себе си, сега на него му е трудно да разбере кой всъщност е той. Това е особено силно, ако Нептун се намира близо до Асцендента.
Тези възли сочат минали въплъщения, в които индивидът потапя своята идентичност в делата на другите. Бракът и партньорството са толкова дълбоко вкоренени в неговия манталитет, че търсенето на собствения му Аз постоянно преминава през очите на другите. Затова позволява на техните мисли и мнения за него да повлияят собственото му чувство за идентичност.
Накрая трябва да се освободи от игото да бъде всичко за всички и в светлината на собствените си вибрации да установи кой наистина е той. Трябва да избяга от сянката на другите. Душевните му спомени за сътрудничество и колективна работа са толкова силни, че всеки път, когато се опре на тях, в действителност изоставя себе си в името на другите. Неговият Северен възел в 1-ви дом сега му донася ясното съзнание, че по някакъв начин е загубил идентичността си. Обзет от желанието да се хареса той е направил себе си отражение на една идеална противоположност на собствената си природа. Желанието му да излезе от себе си му причинява много болка, без да наранява в същото време тези, които са в близост до него.
Накрая трябва да се научи как безболезнено да приеме ролята на водач. Това е изключително трудно, защото в много минали животи е имал опита на подчинен. Жертвал е себе си, за да може другите да постигнат своите цели.
Всичките му основни преживявания се въртят около едно покорно примирение. Сега най-голямото му потенциално израстване е да утвърди себе си без да отхвърля напълно ползата от брака и партньорството. Когато осъзнае всичко, което е жертвал, посредством влиянието на Южния възел, твърде често той се превръща в екстремист, чувствайки, че едно съществуване потиска друго. Така той започва да фокусира всяка частица от жизнената си енергия около стремежа по-скоро да води, отколкото да бъде воден. Усещайки инстинктивно, че ахилесовата му пета е в това, че в брака позволява да бъде поставен в позиция, от която да го използват, той развива склонността да се превръща в твърде самоуверен. Опитва се да вземе твърдо решение за това какво чувства по отношение на онова, което е загубил.
За да постигне щастие в настоящия живот трябва да се научи как да балансира по равно собствените си нужди с тези на другите около себе си. Той не трябва да се опитва умишлено да ускорява своето израстване и независимост, проумявайки, че най-красивото цвете има нужда от време, за да разцъфне, защото само плевела расте бързо.

Знакът, в който се намира Южния възел, показва начина, по който в минали инкарнации индивидът е претопявал себе си в другите.

Папка: Северен възел в Овен | Добавил: Пим (14.01.2009)
Разгледан: 3618 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          34.236.134.129