Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:43
01.03.2024
Петък
34.236.134.129


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Овен

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел във Везни - Северен в Овен

Тук душата научава урока за осъзнаване на собственото Аз, на възможно най-ниските нива. Опитностите от предишни въплъщения не позволяват на Аза да се оформи като самостоятелна идентичност. Сега индивидът си плаща за своята нерешителност от предишните животи, а също научава как да преодолее своята обърканост чрез развиване на "обособен разум".
Силно податлив на ласкателство, той се отклонява далеч от пътя си, за да прави неща, които вярва че задоволяват други, но тъй като все още не е преминал през своята собствена идентификация, той се обърква за това какво действие да предприеме. Опитвайки се винаги да балансира нещата около себе си, той се оказва в ролята на вечния арбитър между две или повече противоположни идеи, хора или условия. Стоейки в средата, приема ролята на буфер, като се опитва отчаяно да внесе хармония в двете страни по едно и също време. С всеки изминат ден той се колебае между едната и другата страна и се надява, че никога няма да му се наложи да заеме конкретна позиция.
В предишните животи е преценявал щастието си посредством успехите и паденията си. Сега той продължава да определя своя живот чрез другите. Неговата увереност може лесно да бъде разрушена, защото той все още едва осъзнава кой е. Като обърква колективните нужди на другите със своите неосъществени желания, става податлив към дълготрайни депресии. Независимо колко изтощен се чувства, той продължава този модел от минал живот, търсейки хора, с които може да се идентифицира.
Понякога се възмущава от своята неспособност да съедини тези противоположности заедно в едно. Но той така е привикнал към забавното разрешаване на противоположни идеи, че продължава да създава нови.
Той се впечатлява от музика и изкуство, чувствайки се добре в една изящно-деликатна среда. Когато обстоятелствата около него започват да загрубяват или стават прекалено крехки, той загубва контрол.
Той не обича да живее сам, но има желание да остане сам. Заради своя собствен мир и спокойствие, трябва да се научи да преодолява огромната си чувствителност към всички дисхармонични нужди около себе си. Той постъпва добре като захвърля позицията, в която трябва да се бори за собственото си оцеляване, разфокусирайки вниманието си върху това какви положителни мисли помагат за развиване на идентичността му. В минали въплъщения се е жертвал за останалите, което не е било напълно оценено. Сега душата се преражда с усет за недоволство от това, че не е била възнаградена за усилията си. Това довежда духа до противоречие с позицията на Южния възел във Везни и в действителност пречи на индивида да намери своето истинско Аз. Северният възел може да се прояви само когато Южният възел е доведен до възможно най-високото кармично ниво. Така този индивид ще реализира най-високия си потенциал, след като се научи да служи с желание, без да очаква каквото и да било възнаграждение извън своето собствено израстване. Той е бил възприемчив в предишни съществувания. Сега прекарва поне първата половина от този живот, спасявайки се с остатъка на собствената си лековерност. С течение на годините става ревностен читател, което му помага да изясни своите мисли. Все още съществуват толкова минали навици, че на него му е доста трудно да вземе конкретно решение.
Стремейки се винаги да вижда двете страни на всяко нещо, той се разполовява на всеки кръстопът. Когато тези разпилявания станат толкова болезнени, че да не може да понася повече собствената си нерешителност, той се отправя към своя Северен възел в Овен.
В края на краищата се научава да не се страхува, заставайки зад това, което със своето по-висше Аз чувства, че е Истината. Той достига това като учи себе си по-скоро да се обособява, отколкото да се разгръща. Все още трябва да надгражда миналите си въплъщения, които са го учили по-скоро да обича, отколкото да мрази. И така, тръгвайки да намери себе си, той трябва все още да се грижи за това как неговата новооткрита самоувереност му влияе. За кратък период от време ще трябва да се самоизолира, за да събере силите си.
Неговият най-голям урок се върти около това как да накара главата да ръководи сърцето, тъй като все още много лесно се размеква и при най-слабо проявеното внимание.
От целия зодиак, този индивид притежава най-малко опит от минал живот при изследване на самия себе си. Сега той трябва да открие кой в действителност е.
В текущия живот той е твърдо решен да направи прехода от жътвар към сеяч, при което всяка мисъл се превръща в съзидателно семе за неговото ново начало.

Домът, в който се намира Южния възел, показва зоната на живот, където твърде много минали идентификации с други хора задържат собственото му развитие. Домът, в който е Северния възел, определя зоната, където Азът сега изживява собственото си раждане. След като веднъж новото чувство за собствена идентичност е постигнато, таза индивидуалност ще се чувства като Колумб, открил Америка; и най-удивителната част от неговото откритие е достигане на съзнанието, че така е било през цялото време, но той никога не го е знаел.

Папка: Северен възел в Овен | Добавил: Пим (14.01.2009)
Разгледан: 4469 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          34.236.134.129