Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:35
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 8
Гости: 7
Потребители: 1
kremenamitkova7


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Лъв

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 11-ти Дом - Северен в 5-ти Дом

Индивидът с това разположение на Лунните възли в радикса си научава за процеса на сътворение. Той прекарва много време в облаците, дърпайки своя вагон към една далечна мечта или размишлявайки чрез богатото си на фантастични идеи въображение. В минали въплъщения е живял, подчинен на желанията. Сега неговият ефирен свят от мимолетни сънища е гарниран с аромата на обещанието, така че е необходимо едно силно убождане, за да може да се отърси.
Отрано е научил да бъде "наблюдател", прекарвайки повече от своите съзнателни часове в обмисляне възможностите за действие на другите. В резултат на минали животи, се е научил да бъде изключително впечатлителен и изобретателен; на моменти дори е находчив, но твърде е привикнал да пропилява повечето от менталната си енергия, за да проумее заплетените интриги на своите фантастични сънища.
Той никога не престава да се удивлява на чудесата, които може да извика в своето собствено въображение, но въпреки цялата си находчивост е един от най-непрактичните хора в зодиака. Винаги е дълбоко затънал в мисли. Това, което наистина прави е да търси символи, които ще му осигурят нов материал за бъдещи мечти.
Неговата карма е да научи колко важни са мечтите дотолкова, доколкото те обуславят неговия живот. Накрая разбира, че цялото му съществуване се е състояло от действия, претворяващи неговите мечти, до такава степен, че се е превърнал в марионетка на собствените си фантазии. Идвайки на белия свят той инстинктивно се ориентира към приятели чиято външност или поведение му напомнят неговия мимолетен свят на фантазиите.
Съзнанието му постоянно се отнася в далечното бъдеще и там в научната фантастика на все още неизживяното време, той си позволява интригуващото очарование на далечните възможности, които иначе биха оказали малко или никакво влияние в неговия настоящ живот. Все пак той обича да размишлява.
Той мисли много за стойността на работата, която върши, както и за последствията от своето детство, обвинявайки и двете за трудностите, свързани с неговите сексуални подбуди. Истината е, че нито работата му, нито неговите родители, нито даже сексуалните му подбуди действително го безпокоят, вместо това неговото разстройство възниква от пролуката, която вижда между реалността в света на мечтите му от минал живот и обстоятелствата, в границите на които протича сегашния му живот.

На него му е трудно да проумее защо съществува бариера между мечтите и действията и в резултат на това пропилява много усилия, опитвайки са да пробие граничните стени, които разделят единия от другия свят.
Все пак той разпилява своята енергия и колкото повече прави това, толкова по-малко има възможност да сътвори собствения си живот.
Той трябва да осъзнае, че чрез влиянието на своя Северен възел в 5-ти дом му се дава най-големия подарък, шито човек може да получи, силата да създава собствената си съдба. Изучавайки процеса на сътворяване, може да осъзнае, че неговите мисли са тези, които са причинили всичките обстоятелства, които той счита за реални в този живот. Тогава трябва да отиде по-далеч, разбирайки връзката между своята мисъл и мечтите си, защото в действителност неговият живот от мечти е този, който в по-голяма степен, отколкото предполага, създава живота му на земята.
Той трябва да се научи да бъде отговорен за мечтите си и внимателен по отношение на своите желания, тъй като повече от всеки друг с различна позиция на Лунните възли в хороскопа ще види действително мечтите си материализирани. Но винаги физическият резултат от всяка мечта е леко деформиран; достатъчно, за да го накара да осъзнае опасността да твори егоистично.
Този индивид ще трябва да изживява своите мечти дълго след като си спомня причините за тях. Това е една важна част от неговата продължаваща карма, да разбере "силата на желанието", а колко по-добре е да разбере това, отколкото да изживее последствията от всички свои желания. Така животът му е едновременно благословия и проклятие, тъй като всеки път, когато потърка лампата на Аладин, неговата душа или ще се издигне по-високо на крилете на духа, или ще потъне отчаяно в дълбините на собствения си ад. Той научава, че мечтите идващи от Южен възел в 11-ти дом са под властта на Водолей, където те трябва да бъдат посветени в служба на човечеството и че колкото повече желае за другите, толкова повече накрая ще има за себе си. Но ако върне този процес, неговият живот ще се превърне в истинска руина.
Ако избере да твори за себе си, той се изправя пред злополучните последствия от злоупотребата със свещения подарък, тъй като мечтите му накрая ще станат толкова немощни, че почти ще бъдат без стойност. Ако тези възли не са във водните и земните знаци, могат да причинят пречки във взаимоотношенията и женитбата, в резултат на многото минали остатъци от липса на привързаност.
Главната повратна точка в настоящия живот са децата, през чиито очи индивидът вижда своята собствена цена. Той наблюдава как те претворяват мечтите си в действия и скоро осъзнава, че вместо да крои от своите мечти планове за бъдещето той им е позволил да блокират всеки момент от настоящето. Веднъж видял мечтите си като бездънен кладенец, той е в състояние да напусне въздушните си кули и да фокусира вниманието си върху това, което създава в настоящето.
За да осъществи това достига дори до момента, в който осъзнава как е позволил на голямата си нужда от приятелство да разпилее творческите му сили.
Повече от всичко желае да бъде активен изпълнител, но това може да стане само като се откаже от всяка лична мечта, за да може да стане достатъчно силен да грабне панелите на своя живот и да ги подреди заедно. Той буквално трябва да хване бика за рогата вместо да се остави да бъде воден от душевните си спомени през мимолетния свят на Пепеляшка. За да завърши всичко това той би направил добре, ако прекара голяма част от времето си, учейки се на самодисциплина, тъй като само посредством способността да ръководи собствената си воля накрая ще може да изплува от дълбоките води, където в продължение на векове е бил потопил надеждите и мечтите си.

Знакът, в който се намира Южния възел, показва пътищата, по които мечтите от миналото продължават да живеят и в това въплъщение.
Знакът в който се намира Северния възел, дава информация как индивидът може конструктивно да приложи своите мечти към реалността чрез съзидателно изразяване на всичко, което чувства вътре в себе си.
Някои високо издигнати души с това разположение на възлите в хороскопа са имали опитности в минал живот, свързани с Космическото Съзнание. Сега посредством влиянието на Северния възел в 5-ти дом, те са тук, за да предадат това съзнание на земните деца.

Папка: Северен възел в Лъв | Добавил: Пим (10.01.2009)
Разгледан: 4250 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.230.154.90