Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:29
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Лъв

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел във Водолей - Северен в Лъв

Северният възел в Лъв символизира борбата с воля. В това въплъщение индивидът се научава да развива сила в себе си. Условията го принуждават да остане сам, често без да има рамо, на което да се облегне. В крайна сметка се научава, че ако живота му може да бъде по-добър, то той трябва да бъде създаден от самия него. Но преди да създаде каквото и да било, той трябва да преодолее своето вяло и безгрижно отношение.
Той все още продължава тенденцията от минал живот, да прекарва твърде много време, съжалявайки себе си за това, че му липсват приятели, когато чувства най-много нужда от тях. Като че ли в моменти на стрес другите винаги отсъстват. Дългите периоди на самота, изолация, а в много случаи отшелничество, не са нищо необикновено за него.
В края на краищата, когато духът е решен, малко неща могат да отклонят индивида от неговата съдба. Той трябва да научи, че изолацията му е предпоставка, наложена от самия него, за да може да събере сили. Много способен водач в този живот, той трябва да се научи да превъзмогва всички съмнения в себе си.
Продължаващите от минал живот желания за приятелства го правят в действителност слаб, тъй като те допринасят малко за изграждане на неговата лична увереност. Той трябва да се научи как да стане по-целенасочен за сметка на привичната си склонност да разпилява енергията си. И интересното е, мислейки че има нужда другите да отговарят на неговите въпроси, той рядко приема техните съвети. Приятелите, които той наистина има, ще бъдат от всички обществени положения. В известен смисъл това ще разшири неговия кръгозор, защото сега те му припомнят съзнанието, което е имал в предишни прераждания.
След като веднъж се утвърди той не спира по пътя на успеха, тъй като не обича да се заседява дори за секунда. Повечето му мисли са насочени към бъдещето. Казано иначе, той обичайно живее тук, докато един ден осъзнава, че "днес е вчерашното утре" и че нищо няма да съществува в бъдещето, ако не съществува сега!
Той е труден за разбиране индивид и постъпва така, че да подчертае своето собствено чувство за индивидуалност. В минали въплъщения е развил отчужденост от множеството, което му е позволило да се чувства свободен и да върви по собствения си път. Сега се гордее със своята уникалност, което има значение за правилата, които установява за себе си, а не за традициите в обществото.
Основното му затруднение в този живот е липсата на контрол. Без дисциплина той може да генерира своята сила в безполезни проекти, докато не осъзнае, че никой няма да застане над него с камшик.
Ако надгражда познанията си от минал живот, той има възможност да направи нещо за човешката раса, тъй като е способен да лиши от индивидуалност своите действия за доброто на цялото човечество.
Много хора с това разположение на възлите преминават от беден към богат начин на живот и голямата промяна идва, след като склонността им да презират се превръща в способност да надзирават! Тяхното най-голямо чудо се случва, когато откриват в себе си таланти от минал живот, които никога не са мислели, че притежават.
Щастието е достигнато, някогашните принципи, на които е посветен животът, са открити. Нещо повече, тези принципи трябва да бъдат непоклатими, така че индивидът да чувства, че е създал нещо солидно. Тогава той ще обособи своя живот от гледна точка на принципите, които е прилагал към себе си. Обезпокоен от хаотичните действия на другите, които му напомнят за неговите собствени минали въплъщения, той чувства силната необходимост да види живота си канализиран и насочен към една определена цел. Все още иска да запази своята пълна индивидуалност. В резултат се затруднява да покровителства другите, спъвайки своя собствен стил. Когато го направи, той постоянно изпитва ограничения.
Южен възел във Водолей определя корените от минал живот, здраво захванати в принципите на честност и справедливост. В настоящия живот, на индивида е дадена възможност да бъде себе си, така че невъзпрепядстван от другите може да изрази присъщите си убеждения. Работата му е сега да покаже на хората пътищата по които светът може да преодолее своите обременености. Неговите най-големи постижения се случват, след като подчини своята лична воля и служене на човечеството.
Няма спор, че това е един добър материал за ръководене, при условие, че вкорененото чувство за справедливост от минал живот (от Водолей) никога не се накърни. Този индивид е способен да направи революционни промени в установените веднъж традиции. Той е пръв или последен и винаги удивен и очарован от всички възможности, които човек може да достигне. В същото време се дразни, когато вижда хората да се оплакват от своите самоналожени ограничения, тъй като той добре познава преживяването да дърпаш някого със собствени сили.
Той се стреми да стои високо и да не бъде усмиван за убежденията си, които е отстоявал толкова усърдно. Докато способността му да обича е заровена надълбоко, останалата част от него не е толкова навътре под повърхността. Продължаващото от минал живот притегляне към моментните очарования го отклонява от следата, което го затруднява да види ясно същността на своето истинско Аз. И така той трябва да се обособи чрез своите постижения като единствения барометър на неговите добродетели.
Въпреки че понякога силно желае да бъде сам, не би могъл да живее без хора, защото черпи сили от техните възхищения, базиращи се на неговите постижения. Той вярва в строгата справедливост, освен това бързо оправдава хора, които веднъж са признали вината си. Не е човек, който ще нападне безпомощния. Усещането за честна игра дотолкова е станало част от неговата душевност, че ако се почувства по-добър, когато се съревновава, това му създава неудобство, ставайки част от състезание, което го въвлича в непочтена игра.
Неща, които не биха го обезпокоили в минали въплъщения, изведнъж се превръщат в нещо много важно, като че ли започва по-скоро да рови в живота от миналото, отколкото да се разделя с него. Въпреки че неговата настояща карма е да прилага своята находчивост (от Уран) през практическите и традиционни възможности (от Лъв), той все още води битка за отстояване на своя уникален характер.
Някои с това разположение на лунните възли прекарват последните години от живота си сами. Други, които са женени, все още запазват толкова силно чувство за независимост, че имат склонност да държат останалите членове от семейството по периферията на своя собствен кръг.

Домът, в който се намира Южния възел, показва зоната, където нуждите от минал живот за самобитност и свобода са все още стремеж за изразяване.
Домът, в който се намира Северния възел, показва зоната, в която цялата енергия може да бъде фокусирана върху едно ново бляскаво творение с голям размер и стойност, един щедър дар към света. Всъщност това са възлите на "изобретателя".

Папка: Северен възел в Лъв | Добавил: Пим (10.01.2009)
Разгледан: 3775 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.230.154.90