Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:39
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Лъв

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Личност

Минали животи

Хората със северен възел в Лъв са прекарали много животи, наблюдавайки отстрани действията на другите. Те са били учени, наблюдатели, хора, които са жертвали личната си индивидуалност в името на общочовешки каузи и идеали. Те са свикнали да свързват своята творческа енергия с мечтите и копнежите на другите, без да обръщат внимание на собствените си нужди и желания.
Така в миналите си животи те са загубили връзка с жизнеността на детето в себе си. И в този живот отново подсъзнателно са избрали среда, която пренебрегва детското в тях. Те може би са родени в семейства, където е имало насилие и където безпристрастното наблюдение на поведението на родителите е въпрос на оцеляване. Или пък са родени в семейства на алкохолици, където емоционалните реакции на единия или двамата родители са непредсказуеми, и тъй като не са могли да имат доверие на хората, които се грижат за тях, единственото безопасно поведение е било да потискат чувствата си. Или пък загубата на родител на един ранен етап от техния живот им е дала допълнително чувство за отговорност и те са разбрали, че вече не могат да бъдат просто деца."
Тези хора са имали толкова много минали животи, в които са били безпристрастни и са наблюдавали живота от научна гледна точка, че сега чувстват истински страх от обвързването. Те се боят да загубят своята обективност; подсъзнателно усещат, че това е било единственото нещо, което ги е съхранило в миналото. Но в този живот тяхната мисия е различна - те трябва да се сближават с хората и да се научат да се забавляват! Родените със северен възел в Лъв са се придържали към скования, научен подход към нещата в много прераждалия и не са се забавлявали на тази планета, но този път те трябва да се радват на живота. Когато са в близост до деца, детето вътре в тях се пробужда. Когато играят и просто бъдат себе си, те се вдъхновяват и да започнат да живеят истински. И това е тяхното предизвикателство - да се върнат отново към жизнеността на живота.
Благодарение на ориентацията към науката от предишните си животи, тези хора влизат в това прераждане с "лабораторна безпристрастност" - непрекъснато наблюдават, без да се стремят към промяна или да се намесват по някакъв начин в събитията. Това им позволява да бъдат съвсем наясно със ситуацията и много точно да преценяват онова, което се случва. Но ако те прекалено се идентифицират с ролята на важния наблюдател", това може да се превърне в начин за себедоказване, да ги накара да се отдръпнат от другите, да започнат да ги преценяват и да се чувстват по-значими от тях.
Те могат да започнат да мислят по следния начин: "Ще спестя всички глупости и ще го кажа направо!", и след това, когато видят изражението върху лицето на другия, започват да се чувстват зле. Но техният ум говори: "Ето, казах го! Ще се придържам към думите си!”, и те се затварят в сковаността на тази позиция. Но в този живот те са изправени пред предизвикателството да посочват на другите онова, което се случва, по един позитивен начин, който да кара хората да се смеят и/или да им помагат да променят своето бъдеще в положителна посока и да облекчат товара им. Този път родените със северен лунен възел в Лъв трябва не само да видят какво се случва, но и активно да участват в позитивната за всички засегнати, включително и за себе си, промяна. През това прераждане целта на техния живот е да научат как да постигнат онова, което искат, не като се отдалечават от другите, а чрез активно участие.

Противоречие между наблюдението и действието

Хората, родени със северен лунен възел в Лъв, понякога се чувстват като погълнати от драмите на другите, но просто стоят и наблюдават отдалеч безсилни, макар че могат ясно да видят как стоят нещата. Те мислят, че другите хора ще успеят да се справят сами, "да опънат платната в посоката, в която духа вятърът", да променят курса и да спечелят при новите обстоятелства. Те често могат да видят промяната на вятъра и височината на вълните, но не успяват да бъдат достатъчно активни и да се възползват от ситуацията.
Те са "застинали" от едната страна на махалото. За да осъществят успешно мечтите си, са необходими едновременно наблюдение и действие. Понякога е нужно здраво да се дръпнат въжетата, за да се придвижи лодката напред и да се постигне равновесие; ако тя се е наклонила, трябва да се преместят тежки предмети, за да се постигне нова балансирана позиция и екипажът да бъде в готовност за новата посока и наближаващата буря. Не трябва да се щадят сили. Точното наблюдение е важна част от съзидателния процес, за да може енергията да се насочи в правилната посока. Хората, родени с тази позиция на лунните възли, са великолепни в наблюдението, но не бива да забравят да преминават към действие, за да осъществят промени във физическия свят.

Противоречие между научния и творческия подход

Понякога хората, които са родени със северен възел в Лъв, могат на практика да мислят безкрай. Те анализират всичко, обмислят всички детайли, които може да се объркат, проверяват настроенията на хората около тях и се стремят да се сдобият с цялата налична информация, за да не направят грешка, когато са решили да действат. Но има толкова много неща, за които трябва да се мисли, че те се объркват и това ги парализира. Тази тяхна склонност да търсят сигурност чрез "сигурното знание" им пречи да поемат рискове, а те биха увеличили тяхната жизненост и биха ги предпазили от опасността да водят замръзнал, пасивен живот.
Те се учат да бъдат по-активни; затова трябва да започнат да вярват в своята интуиция, вместо да се гмуркат в дебрите на логическите стратегии. Трябва да имат желание да осъзнаят, че има грешка в основните им убеждения. Но често приемат, че притежават повече знание от останалите. Макар че то им пречи да осъществят мечтите си, родените със северен възел в Лъв обикновено упорито държат на него. "За да следвам повелята на сърцето си и да мога да постигна онова, което искам, първо трябва да се изпълнят условията х, у и z." Но това никога не става. Необходимо е тези хора да се освободят от идеята, че трябва напълно да контролират успеха или провала на своите мечти. В действителност животът може да стане техен партньор, когато оставят настрана своите тревоги и започнат да правят онова, което могат, във всеки един момент. Така малко по-малко ще превърнат мечтите си в реалност. Ако нямат желание да направят това, техните "подходящи условия" никога не се появяват и те отлагат поемането на риска, докато не стане прекалено късно и вратата на възможностите не се затръшне пред тях!
Хората, родени със северен лунен възел в Лъв, се учат как да надмогнат ограниченията на научния подход и да имат истинско творческо отношение към живота. Творчеството не може да бъде планирано или поставяно в график. То е процес и върви ръка за ръка с интуицията и енергията, която те имат на разположение във всеки един момент, и със средствата, които са им под ръка. Творческото отношение включва решение къде да се отиде, което след това трябва да се свърже с вселенските закони, за да се постигне набелязаната цел. Крайният резултат може и да не е точно онова, което са си представяли, но енергията от това очакване ще изпълни хората със северен възел в Лъв с радост и чувство за успех.
Хората, родени с тази възлова позиция, трябва да се научат да приемат онова, което Вселената им дава по пътя към сбъдването на мечтите. Обикновено, когато се обърнат към нея и кажат: "Искам отговор на този въпрос" и го получат те си мислят: "Не, не е това", и обезсилват своето собствено откриване на истината с бездействие. Те се въртят в кръг и се чувстват лишени от жизнена сила. Когато това се случи, то е сигнал, че трябва да преминете към действие. Необходимо е да помогнете на себе си по някакъв начин: вдигнете телефона и се обадете на приятел, изпратете на любимия човек подарък или започнете да практикувате някакъв спорт или дейност, които отново ще ви изпълнят с енергия. А когато тя отново нахлуе във вас, ще се почувствате близки с хората, способни да се свържете с другите на емоционално или интелектуално ниво - а усещането е страхотно!

Да се движиш по течението

Хората, родени със северен възел в Лъв, не могат да усетят собствената си сила и да правят градивни промени в живота си. Те мислят, че всичко се движи по течението, и затова се чувстват безсилни. Често дори се примиряват с тази неизгодна за тях ситуация като вярват, че "така трябва да бъде", защото не смятат, че имат сила да променят нещата. Един от най-важните уроци, които трябва да усвоят в този живот, е да разберат, че притежават сила - тази наистина специална дарба да осъществяват конструктивни промени, базирани на тяхната способност да виждат живота в по-широк план.
В миналите си съществувания тези хора са се осланяли на течението на вселенската енергия да ги направлява и това е давало резултати. В този живот, докато активно преследват своята цел (тази, която е в съзвучие с детето у тях), те отново могат да мислят, че Течението (с главно "Т") ги води в правилната посока. Бедата идва, когато започнат да не чувстват вътрешна връзка с тяхната цел. Тогава, тъй като съдбата им в този живот е да се научат да общуват с другите по един позитивен начин, течението, по което се движат всъщност ще се състои от енергията на другите хора и те няма да бъдат направлявани от Вселенския разум. Движението по течението, а всъщност това са копнежите и желанията на другите хора, може да е породено от много егоистични стремежи.
Хората със северен лунен възел в Лъв се движат по течението и с цел да задоволят другите. Това е техният начин да се свържат с останалите и да бъдат приемани, без да е необходимо да се задълбочават и да поемат риск от емоционално рухване. Единственият проблем е, че когато тези хора се движат по течението, обикновено накрая започват да свирят втора цигулка в зависимост от желанията на хората. Когато те се почувстват във водовъртежа от желанията на близките си, най-добрият изход е просто да отстъпят и временно да се оттеглят, така че да могат да осъзнаят и преценят собствените си чувства в тази ситуация - след това е нужно просто да повярват в онова, което искат. Тяхната работа е да следват посоката, която ще направи щастливо детето в тях. Колкото по-силно става радостното усещане, толкова по-убедени могат да бъдат, че са на правия път.
Техният ум, който се опира на "научни оценки" за онова, което е най-добро за всички, не е най-точният барометър за хората със северен възел в Лъв в този живот. Те трябва да се концентрират да доставят радост на детето в тях. Когато изберат да се движат в тази посока, някой, който е разчитал на тях за задоволяване на нуждите си, може да се почувства наранен или разочарован, но родените с лунен възел в Лъв не бива да забравят, че в дългосрочен план то може да се окаже точно онова, което този човек трябва да научи в името на своята лична отговорност. Хората, родени с тази възлова позиция, нямат представа какви уроци трябва да усвоят другите. Онова, което те знаят със сигурност, е чувството на истинско щастие вътре в тях - това усещане е единственият им сигурен пътеводител във вярната посока.
Когато родените с лунен възел в Лъв следват съветите на своя разум, а не копнежите на сърцата си, те се отдалечават от целта си в това прераждане - да правят онова, което им носи щастие. В продължение на толкова много животи тези хора са служили на общочовешките цели, така че детето вътре в тях е много пречистено. Те трябва да вървят след това, което им носи щастие - това е единственият глас, който ще ги изведе от объркването, причинено от енергията на чуждото его, към светлината на тяхната лична сияйна индивидуалност.
Повечето хора биха дали всичко, за да получат подобно напътствие в живота: "Играй и се забавлявай!" Родените със северен възел в Лъв спокойно могат да правят това, защото те автоматично действат отговорно. Тяхната вярна пътека сега е да търсят своята индивидуалност и да осъществят мечтите си, като не позволяват на другите да им пречат.

Приятели

Тези хора може да имат нещастна "групова карма" в този живот, което допринася за тяхното объркване от енергията на другите хора. В миналите си прераждания те са били свързани с групи от хора, но никога не са се разделяли със собствената си индивидуалност. В това прераждане те е трябвало да решат към коя социална група искат да бъдат и след това да направят така, че да принадлежат към нея. Те действат по следния начин: започват да се обличат като тези хора, използват същите изрази, имитират тяхното поведение и възприемат техните цели. Когато групата наистина ги приеме, те загубват своята идентичност в усилията си да бъдат като всички останали. Проблемът е, че вършат нещата наопаки! Вместо да бъдат себе си (това означава да изразят своята собствена индивидуалност и да си избират приятели въз основа на истинско вътрешно привличане), те се осланят на разума, за да решат с кого да се сприятелят. Дори като деца тези хора имат склонност да се сближават с онези, които живеят задъхано и бляскаво, и след това да си навличат неприятности, защото следват своите приятели, а не се ръководят от личните си преценки.
Във всички ситуации, които са свързани с определена група, хората със северен възел в Лъв се сблъскват с предизвикателството да изразят собствената си индивидуалност. Често всичко завършва като се превръщат в членове на групите, към които другите мислят, чете принадлежат, но понякога маскировката им пропада в определен момент, защото хората около тях разбират, че това не са те и в резултат се стига до взаимно недоверие.
Полезно ще бъде хората със северен възел в Лъв да разберат истинската същност на своето обкръжение. Групите, на които човек наистина може да разчита за подкрепа, са основани на естествено сближаване на индивидите със сходен характер и приблизително еднакво виждане за важността на нещата. Те се образуват спонтанно в резултат на естествено привличане. Ето защо, за да могат хората, родени с това възлово разположение, да имат здравословни взаимоотношения, те трябва да не губят връзката с истинската си същност. В процеса на отстояване на индивидуалността си те ще разберат и ще започнат да уважават индивидуалността и на другите. Техните връзки ще бъдат основани на взаимно уважение към уникалната вътрешна природа на хората, а не на отстъплението пред желанията и очакванията на другите.

Противоречие между мечтателността и активните действия

Много пъти хората, родени със северен лунен възел в Лъв, се загубват в мечтите си за бъдещето. Това се дължи на тъгата, породена от факта, че не са изпълнени с жизнеността, която търсят. Те мечтаят за всичко: какво ще се случи "по-късно" ако ненадейно срещнат дадения човек и как може да бъде или как ще бъде... докато тяхното съзнание не бъде изцяло изпълнено с мечти. Изхабяването на прекалено много енергия в мечти потушава техния градивен плам. Те трябва да отделят по-малко време за мечти и повече за действия.
В настоящия живот в тяхна полза е да решат: "Е, какво искам да постигна? Какво ще ми достави радост?" Те имат много различни идеи и детето вътре в тях казва: "Да, нека направим това!" Единственият проблем е, че те могат да бездействат в продължение на години и да мислят. Душите им се изпълват с тъга, защото са пропилели много време, без да осъществят нито една своя мечта.
От жизненоважно значение за тях е копнежите им да се превърнат в реалност. В това прераждане хората със северен възел в Лъв притежават достатъчно сили, за да изградят собствената си съдба и е напълно във възможностите им да поемат отговорност за живота си! Те трябва да определят какво искат от живота и то най-пълно да отговаря на тяхната същност, а след това да предприемат активни действия, които да превърнат тази мечта в реалност. Често това е много сложен процес. Вероятно е да съществува толкова огромно разминаване между тяхната мечта и действителността, че да изглежда почти невъзможно двете да се свържат в едно. Но тези хора имат уникалния талант да превърнат в реалност мечтите си. Първата стъпка е да разберат, че градивните усилия в името на техните копнежи сами по себе си доставят радост и ще ги изпълнят с удовлетворение. Те трябва да се наслаждават на процеса на превръщане на мечтата в реалност и да не отлагат щастието си за "по-късно."
Хората с лунен възел в Лъв имат склонност да бъдат нетърпеливи и да се опитват да насилят осъществяването на мечтите си. Понякога пропастта между копнежите им и настоящите обстоятелства изглежда толкова дълбока, че те се отказват, за да се предпазят от разочарования. Но това не е в тяхна полза, защото дълбоко в сърцето си те продължават да копнеят за осъществяването на мечтата и се чувстват неудовлетворени от реалността около тях. Затова не бива да прибързват, а да позволят на съзидателния процес да ги води. Когато първата стъпка към целта е успешна, те ще съумеят да видят коя е следващата. Ако чакат да им се разкрие цялата картина, преди да са предприели действия, те никога няма да се сдобият с достатъчно "знание" и да бъдат достатъчно уверени, за да преминат към действие. За тях единствената възможност да почувстват, че живеят, е да поемат рискове.

Противоречие между концентрацията и отвличащите вниманието обстоятелства

Хората със северен лунен възел в Лъв се учат да се концентрират върху своята цел. Те могат толкова лесно да бъдат разсеяни от многообразието от възможности, което животът им предлага, че имат проблеми да се съсредоточат върху целта, която първоначално ги е развълнувала. Те се учат да развиват своята воля и да останат на пътя независимо от пречките и нещата, които могат да отвлекат вниманието им. За да сторят това, те трябва да гледат на себе си като на играчи, а не като на наблюдатели.
Понякога, когато за пръв път се срещнат с възможността да осъществят своята мечта, те се изпълват с радостната енергия, която тази възможност им създава, и поемат в правилната посока. Но след това осъзнават, че няма лесен и прав път от мястото, където се намират, до там, където искат да бъдат. И ако не всичко върви гладко и не се получава така както са си го представяли, те обикновено се отказват или вниманието им бива отвлечено от друга пътека, която им се струва по-лесно да извървят.
Хората с лунен възел в Лъв се учат, че по пътя към щастието, което желаят в своя живот, не винаги ще могат да напредват без отклонения. Докато се движат към целта, често има и "втора сила", която ги кара да се съпротивляват. Когато я почувстват, те трябва да се отдръпнат и да се издигнат над нея - да израстат духовно до по-високо ниво. Това е нещо като приказка: принцът трябва да премине през различни препятствия, за да се провери силата на характера му (да убие чудовището и т.н.), преди да спечели наградата.
Втората сила, с която тези хора се сблъскват, всъщност е част от техния характер и тя винаги е била пречка по пътя им, но става очевидна, когато застане между тях и онова, което искат да постигнат. Ако желаят да спечелят наградата, те трябва да преминат през тези проверки за силата на характера им - да се сдобият със сили и да се научат на самодисциплина, за да могат да преодоляват и най-големите си страхове и да не се отказват.

Съзидателност

Един от основните уроци, които родените със северен възел в Лъв трябва да усвоят в този живот, е да се научат да се докосват до радостта от съзидателния процес. Но най-голямата им обърканост може да дойде от противоречието между мечтите и чистата реалност, която се разгръща около тях. Макар че са свикнали да се "движат по течението" на постигнатото от другите, в този живот за тях е предопределено да имат всичко, което искат. Но те не знаят как. Как един човек, който е свикнал да гледа на нещата с безпристрастен, неангажиран поглед, може изведнъж да премине към действия? Как изобщо би предприел нещо? Страхът от незнанието е онова качество, което кара хората със северен лунен възел в Лъв да попадат в капана на чувството, че се нуждаят от все повече и повече информация и да търсят отговори, които се надяват, че ще им дадат сили да действат. Те трябва да са твърдо решени да постигнат целта си. Когато напълно се концентрират върху онова, което искат да постигнат, нужното знание ще се появи в процеса на тяхното движение напред по време на активното преследване на желаното от тях. В това прераждане за тях е предопределено да осъществят мечтите си.

Противоречие между знанието и опита

Хората със северен възел в Лъв непрекъснато се надяват, че ще се сдобият с достатъчно факти, за да се чувстват уверени в действията си. Но те могат да станат и на 200 години и все още да си мислят, че не притежават необходимото знание, за да действат! Те трябва да спрат да го използват като извинение, за да отлагат действията си, и да приемат, че няма нищо лошо в това от време на време да грешат. Все пак се учим от грешките си.
В определени случаи тези хора имат голямо количество самоувереност. Но тя е основана на вярата в собствената им база от информация. Те са напълно уверени в онова, което си мислят, че знаят, но тяхното чувство за "знание" е базирано на минал опит и наблюдения. Когато оформят своите идеи върху познанието само от миналото, те ограничават потенциала си за бъдещето. Предизвикателството за тях е в това да приемат, че не е необходимо да притежават голямо количество информация, за да пристъпят към действие, да се държат като деца и да експериментират. Те трябва да следват сърцето си, да опитват различни неща - и да откриват какво се случва. Това ще им върне чувството, че живеят и те ще видят, че дори и да не "знаят" как да направят нещо, могат да стигнат до положителни резултати тук и сега.
Тези хора обичат да чакат, докато не бъдат напълно убедени в нещо, за да избегнат болката от допускането на грешки. Но те трябва да се научат да следват динамичността на детето у тях, което ще им покаже нови, непознати извори на удоволствие, вълнение, откривателство, любов и съзидание. Ако не го правят, ще бъдат недоволни от живота, отделени от другите хора, без да могат да разберат защо пътят, по който вървят, все още не ги завел до висините на щастието.
Всяка упорита привързаност към "знанието" или "обстоятелствата" и приемането им за водачи ще се превърне в препъни камък за хората с лунен възел в Лъв. Например един мой клиент с тази позиция на лунните възли беше прекарал последните двадесет и две години от живота си в опити да напусне своята съпруга, за да започне нов живот. Но той се бе превърнал в роб на идеята, че за да стори това, трябва да натрупа достатъчно пари, за да може да се грижи за нея финансово. В продължение на двадесет и две години колкото повече пари изкарваше той, толкова повече тя харчеше, и той никога не натрупа достатъчно средства, за да изпълни поставеното от самия него условие. А жена му беше действена личност, независима и много интелигентна. Но като не й даваше възможност да прояви своята градивна енергия и чрез непрекъснатия си стремеж да се изпълнят "условията му", преди да премине към действие, той беше съсипал брака си.
За да увеличат жизнеността и радостта си от живота, хората със северен лунен възел в Лъв трябва да пристъпят към непознатото и да открият своята истина направо чрез жизнения си опит. Да поемат риск, без да знаят всички последствия - за това се изисква вяра. За да се спечели ново познание, е необходима невинната смелост на дете. Тези хора трябва да вярват в собствените си сили. Ако те живеят с тази мисъл, ще разберат какви промени трябва да направят в живота си, за да стигнат там, където искат.

Играта

Хората, родени със северен възел в Лъв, са отлични в игрите и могат да изпълняват всяка роля, която изберат. Тяхната обективност им позволява да изградят отлични стратегии. След като веднъж имат ясно установена цел в съзнанието си, те ще разберат как да играят своята роля пред другите хора, обвързани с тях, за да могат да се сбъднат мечтите им. Този талант може да бъде особено полезен в ситуации, в които се чувстват несигурни. Ако си позволят да гледат на живота като на игра, ще се появи тяхната естествена способност да изпълняват роли.
След като определят своята роля, те могат да си изградят печеливша стратегия. Тя може да изисква от тях да играят различни роли, ако ситуацията се променя. В един момент те може би трябва да бъдат "изцелителят", а в следващият миг "Идеалният мъж".
Идеята е да се види как ролята ще помогне да постигнат своята цел и след това напълно да се слеят с нея. Те са много добри в това, а в същото време играта е и огромно удоволствие за тях! Единственото нещо, което не бива да забравят, е важността на честната игра и необходимостта да изпълняват само роли, които ще бъдат в интерес на всички заангажирани.
Родените с лунен възел в Лъв ясно осъзнават, че могат също да използват и своя усет към драмата, за да кажат нещо така, че другите да ги чуят. Но поради тяхната склонност да се движат по течението хората често се възползват от лекия им характер. А те ненавиждат, когато другите не ги приемат достатъчно сериозно и не им отдават заслуженото уважение. Затова трябва да бъдат твърди, когато казват: "Имам важен телефонен разговор точно сега; не мога да говоря, ще изляза след петнайсет минути." Не е важно какво казват, а как - това е, което привлича вниманието на другите. Те също така трябва да използват своя драматизъм, за да задоволят непосредствените си нужди в обикновените ситуации.
Тези хора освен това са отлични хазартни играчи, защото не се подлъгват от печалбите на емоционално ниво, за да докажат себе си. Тъй като имат способност да осъзнават по-мощните сили и огромната енергия на течението, те знаят кога да продължат и кога да спрат да залагат - и да постигнат своята цел. В този живот те научават, че дори и погрешното действие, е по-добро, отколкото бездействието ако следват зова на щастието в своето сърце. Но важно е да продължат да обръщат всичко в игра. Те трябва винаги да преоценяват своята стратегия, преди да направят следващия си ход, ако искат да спечелят.

Папка: Северен възел в Лъв | Добавил: Пим (05.03.2009)
Разгледан: 3204 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.230.154.90