Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:54
20.05.2024
Понеделник
3.230.154.90


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Лъв

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Взаимоотношения

Динамика

Съпричастност

Хората, родени със северен възел в Лъв, не обичат битките. Те може и да са специалисти в провокирането им, но когато дойде време да разрешат един проблем, зареден с емоции, те имат склонност да се отдръпват. Родените с лунен възел в Лъв обикновено или мълчат и спокойно слушат другия човек (което влудява техния партньор), или оставят ситуацията такава, каквато е, и изобщо не търсят изход. Те са като щраусите - заравят главите си в пясъка, като се надяват, че проблемите просто ще ги отминат. Мислят си, че ако не са съпричастни на драмата и връзката се изпълни с отрицателна емоции, това няма да е по тяхна вина. Но тяхната безучастност често наранява сърцата на онези, които искат да ги обичат.
Те имат навик да се измъкват от дадена ситуация, превръщайки се в недостъпни. И когато решат, че силата на страстите е отслабнала, се връщат и се държат сякаш нищо не се е случило. Проблемът е, че хората наоколо започват да си съставят лошо мнение за тях. Неразрешените проблеми се натрупват и накрая техните партньори се оттеглят емоционално или физически от връзката, поради натрупаното напрежение. Или пък хората може да мислят, че те не се грижат за тях, поради липсата на щедрост в реакциите към емоционалните им нужди.
Понякога това се случва заради техните идеали към вида на връзката: "без драма, без спорове, без неразрешени проблеми." Те не разбират, че една криза може действително да бъде точката, която да сближи двама души, да ги направи по-интимни и да ги изпълни с грижовност един към друг. Желанието да помогнеш на другия в тежки мигове води до дълбока взаимна благодарност, готовност да се дава и лоялност, която не може да бъде постигната по друг начин. Наистина алхимични процеси започват да се развиват, когато двама души дават и получават на едно по-дълбоко ниво, с желанието да постигнат нещо по-положително от онова, което в началото е изглеждало като отрицателно заредена ситуация. Ако те използват енергията, която влагат в това да се оттеглят и да се чувстват нещастни, и я превърнат в усилия да постигнат щастие, печелят всички.

Честност

Отчуждеността от хората, характерна за родените със северен възел в Лъв, отчасти произтича от присъщото им чувство за честност: те ценят индивидуалността на другите и не искат да им пречат или да ги потискат. Но в този живот те се учат да поставят граници, да казват "не", да заявяват: "Твоето поведение ме наранява. Ако продължаваш да се държиш така, искам да се разделим." Те помагат на другите в житейския им път и дават на човека до тях възможност да се промени. Този най-обикновен и честен израз на тяхната индивидуалност е много по-здравословен, отколкото просто да си отидат без предупреждение.
Тъй като притежават способността да разбират какво доставя удоволствие на другия, те приемат, че и останалите също разбират как да задоволят тях. И затова, когато партньорите не им отговарят със същото (правейки неща, които да им създават положителни изживявания), те смятат, че поведението им е непочтено и започват да се отчуждават. Всъщност другите хора не са толкова обективни и наблюдателни като родените с тази възлова позиция и често не могат да разберат какво им доставя радост, освен ако не им бъде подсказано.
Хората със северен възел в Лъв са имали много минали животи, в които са чувствали не само своите желания, но и копнежите на другите, така че когато искат нещо, те вече са преценили, че то ще се отрази добре и на хората около тях. Тъй като всички ние имаме склонност да приемаме, че и другите са като нас, те смятат, че и желанията на останалите също са в съзвучие с интересите на всички. Но това не е истина. Другите обикновено не се питат за "честността" на своите желания по отношение на близките си и много от техните копнежи са егоистични и пропити с известна доза тесногръдие. Така че когато хората с лунен възел в Лъв изпълняват желанията на другите, те често губят и тогава изпитват ненавист към своя партньор, защото не се е погрижил за тях. Те се учат сами да се грижат за себе си и ако изпаднат в нечестна ситуация, важно е да кажат на другите хора какво чувстват.

Работа с емоционалната енергия

Хората с това възлово разположение не се чувстват добре, когато изпитват силни емоции. Те вероятно избягват да изразяват чувствата си, защото не искат конфронтация. След като веднъж са взели решение (да се отдръпнат от една връзка и т.н.), те просто го правят. Могат дори да избягват контакт с другия човек, който бива изоставен без обяснение, без да знае какво се е случило и защо човекът с лунен възел в Лъв се е отчуждил.
Вътре в себе си тези хора разбират толкова ясно силата на чувствата на партньора си, че е трудно да изразят какво те самите чувстват. Ако не забравят честно да споделят онова, което обективно изпитват към дадената ситуация, както и своите чувства, това ще помогне на общуването. Но те проявяват сдържаност и не споделят с другите хора какво се е объркало. Страхуват се, че това може да опустоши другия човек, а в действителност един честен разговор дава на партньора им възможността да види обективната истина. Но всичко зависи от мотива и тяхното намерение да бъдат ясни. Ако техният мотив, за да споделят мнението си за поведението на партньора, е израз на любов и желание да се помогне на връзката, близкият човек ще почувства обичта, която ги движи. Но ако те го правят в изблик на гняв, ще загубят. Тяхната обективност може действително да бъде от голяма помощ на другия човек. Но ще възникнат проблеми, ако тези хора строго се придържат към своите разбирания и настояват, че са прави, независимо от това, какво мисли другият човек.
Хората със северен възел в Лъв са склонни да не влагат енергия във връзките си. Те отказват да приемат онова, което се случва. Дори и връзката да се обърне само в неприятни изживявания, те си казват: "Нищо не може да се промени всички имат такива проблеми", и продължават да се придържат към своите идеали, мечти и очаквания за развитието на взаимоотношенията им с другите, без да влагат енергия и да се опитат да постигнат онова, което искат, докато един ден илюзиите им не се изпарят напълно и те се откажат. Тогава те просто "гасят светлините" и напускат сцената. А вместо това трябва да се научат да използват своята градивна енергия, за да променят нещата в посоката, в която искат, а не да се откъсват от реалността.
Тези хора пропускат невероятно много възможности в живота, защото пренебрегват романтичността, играта и възможността да дадат любов на другите. Те могат да бъдат заобиколени от обич през целия си живот, но често изобщо не се срещат с това чувство. Когато животът им е лишен от любов и романтика, това е защото те не желаят да вложат достатъчно енергия в една връзка, за да стане тя пълноценна.
Изходът за родените със северен възел в Лъв е да бъдат действени. Особено в началото на една връзка те трябва да имат желание за стопроцентово покритие с идеалите на другия човек. Трябва да кажат какво искат и да открият какви са желанията на техния партньор. Особено в любовта трябва да осъзнаят какво представлява идеалната романтична връзка за другия човек. Тогава могат да преценят дали представите на техните партньори са в съзвучие с разбиранията им. И ако решат, че могат да се разберат с този човек, родените със северен възел в Лъв трябва да влязат в тази връзка като използват невероятните си способности да създават щастие.

Деца

Хората със северен лунен възел в Лъв се чувстват чудесно сред деца и децата са "добра карма" за тях. Когато са сред тях, това им помага да се докоснат до детето в себе си. Фактите, че една от основните им цели в това прераждане е да открият детето в себе си, да му позволят да играе и открито да изразява чувствата си. Радостта и жизнеността, която чувстват в играта, пулсира в тях и е в съзвучие с тази на децата, които се забавляват по-добре с един възрастен човек с лунен възел в Лъв, отколкото с техните връстници.
Тези хора могат да усетят индивидуалността на всяко дете и знаят какви ще бъдат реакциите му при определени външни въздействия. Те се отнасят към децата като към равни по начин, който ги кара да бъдат дисциплинирани, но в същото време позволява да се прояви тяхната индивидуалност. Те имат особен талант да се разбират с деца. И за всички ще бъде от полза, ако споделят своите умения за отношенията с децата в писмена или устна форма или ако изберат професия, в която да работят в тази област. Това ще помогне на другите да научат как да се отнасят с децата и ще направи всички по-щастливи.

Да даваш и да получаваш

Хората със северен възел в Лъв могат и да изглеждат сдържани, но те копнеят за романтични и страстни връзки, които да подхранват тяхната жизненост. Романтичните взаимоотношения се основават на способността да даваш, защото взаимното даване поддържа пламъка. То може да приеме много форми: комплименти, окуражаване, подаръци, одобрение, разбиране, да повдигаш духа на другия човек и безброй други възможности. Тези хора знаят какво и как да дадат - и не бива да забравят да го правят и да обръщат внимание на човека, който е значим за тях.

"Равен резултат"

За хората, родени с тази възлова позиция, мотивът е най-важното нещо. Ако те дават с чисти помисли - за да допринесат и да поддържат положителната енергия на връзката, тогава щастието е естествен страничен продукт. Но ако те дават и очакват отплата, за да поддържат "резултата равен", тогава са поели по пътя към разочарованието.
Да получават подаръци и поддръжка от другите е лесно за хората с лунен възел в Лъв. Те са свикнали да бъдат глезени от миналите си животи, когато постоянно са получавали прекалена любов и грижи. И след толкова много пререждания, в които са живели по този начин, сега те се движат по инерция. За тях са полагани прекалено много грижи, те са били глезени и затова са загубили способността да поемат инициатива лишени са от жизненост, вълнение и желание за съзидателност, а те се появяват, когато даваш. В този живот те искат да си възвърнат градивните сили. И само способността да дават може да им помогне да се изпълнят с тази положителна енергия.
Проблемът е, че процесът на даване без мисълта, че трябва да получат, не е инстинктивен за тях. Но те трябва да разберат, че ако променят поведението си, могат да получат повече. Когато хората са щедри във всяка ситуация, те могат да получат повече, отколкото са очаквали и в най-смелите си мечти. Но когато дават с цел да им бъде върнато, те ще получат само онова, което предполагат и което е естествено ограничено. Ако човек има определени очаквания какво трябва да получи от другите, той създава ситуация, в която те могат да дават и дават, а хората със северен възел в Лъв никога да не забелязват. Например жена с лунен възел в Лъв може да покани приятел на вечеря. След месец тя може да има сериозен проблем и същият този приятел да прекара часове на телефона да я утешава и да й помага да види ситуацията в по-положителна светлина. Но ако тя не забелязва времето и вложената енергия, все още може да очаква той да я заведе на вечеря и ще се чувства наранена, ако подобно нещо не се случи. В противовес, ако тя е щедра (без очакване да получи), това ще я остави отворена за нахлуване на щастието в живота й, което може да се появи от най-неочакван източник. Такова поведение ще помогне на родените със северен възел в Лъв да оценят всички дребни неща, които другите правят за тях и които преди това не са забелязвали.
Тези хора може също и да завиждат на другите за начина, по който получават и какво дават в замяна. Ако човек със северен възел в Лъв дава само в изблик на щедрост, този акт може да му изглежда като нещо много съществено и да иска другите хора да го оценят високо. Хората с лунен възел в Лъв се учат да култивират у себе си последователност в това отношение, учат се да проявяват всички форми на щедрост, включително и най-дребните, които накрая обикновено се оказват най-важни.
Но ако те държат сметка какво дават, без да виждат, че самата щедрост повдига духа им и ги изпълва с жизненост, те започват да се чувстват като мъченици. Когато осъзнават себе си като хора, които дават или обичат, тогава това поведение се превръща в начин за себедоказване, а не е естествена част от тях самите. Понякога на тях им се струва, че пренебрегват собствените си интереси, за да подхранват енергията и щастието на човека до тях. Това е просто друга форма на стремежа за "равен резултат". Истината е, че когато хората със северен възел в Лъв наистина получават, това никога не ги вълнува или удовлетворява достатъчно. Онова, което дълбоко и наистина ги задоволява, е проявата на щедрост от тяхна страна и любовта и признанието на другия човек в отговор на техните действия. Това е, от което те се нуждаят, за да се изпълнят с жизненост. И когато се научат да се наслаждават на самия акт на даване, без да чакат отплата, и започнат да се радват на щастието, което предизвикват у другите, те започват да изпитват удовлетворение от живота в една среда, където наистина чувстват любовта към себе си.

Не подценявайте подкрепата на другите

Понякога хората със северен възел в Лъв реагират цинично, когато им се предлага помощ. Те са склонни да подценяват подкрепата от другите, често до степен да обидят онези, които биха могли да им помогнат да постигнат целта си. Обикновено хората не се опитват да дадат повече, ако онова, което са предложили, не е било оценено и те не са получили признание. Родените с лунен възел в Лъв са страстни привърженици на идеята, че всичко се движи по течението и то ще им донесе онова, от което се нуждаят, за да постигнат своите мечти. Така могат да пропуснат да забележат важния принос на хората около тях.
Те могат да бъдат алчни в смисъл, че приемат услуги без да има взаимност. Необходимо е те наистина да признаят и да оценят помощта на другите, защото само по този начин ще създадат такава връзка между себе си и околните, която да окуражава близките им да бъдат около тях, когато се нуждаят от подкрепа. Вместо да бъдат прекалено заети с мисли относно онова, което хората не правят за тях, те могат да балансират тази своя склонност, като се стремят всеки ден да отделят време, за да видят по какъв начин другите са показали уважението си към тях. Това включва и наблюдение на дребни неща като например да им отворят вратата, да им пожелаят приятен ден или просто да им се усмихнат. Хората, родени с тази възлова позиция, трябва да съумеят да видят онова, което другите им дават, за да могат връзките им да се изпълнят с повече радост и любов.
Хората с лунен възел в Лъв понякога забравят да признаят ролята на онези специални хора, които им помагат да се заредят с енергия, и си мислят, че могат да изградят успешни връзки с всеки, който отговаря на основните им изисквания. В този живот те се учат да разпознават своя вътрешен афинитет към "специалното", а не към обикновеното. Осъзнаване на неповторимостта у другите им помага да оценят и собствената си уникалност.
Тяхната склонност да подценяват онези, с които чувстват, че имат специални взаимоотношения, често ги кара да се държат безотговорно с техния партньор. Възможно е те да си мислят, че "всички са еднакви" (противоположния пол) и че няма значение с кого са всъщност. И тогава, вместо да положат усилия да заздравят връзката си с човека, който им създава усещане за жизненост, те могат да изберат друг, който например географски е по-близо до тях, произхожда от по-приемлива семейна среда и т.н.
От друга страна, когато тези хора решат да съсредоточат усилията си върху тази връзка и се ангажират 100 % да я заздравят, те толкова се стараят, че другият човек може да се почувства обсебен. Той може да се влюби в тях, но може и да ги приеме за даденост, без да разбира енергията, която те влагат, за да може взаимоотношенията им да се подобряват. Родените със северен възел в Лъв имат нужда усилията им да бъдат забелязани и да получават признание, за да не пресъхва жизнените им сокове.

Романтични връзки

Романтичните връзки са много важни и здравословни за родените с лунен възел в Лъв. Все пак те не бива да очакват, че всеки човек може да им достави необходимия стимул, за да поддържат своята жизненост и да изпитват радост от живота. В техните възможности е да култивират в себе си многообразие от творчески интереси и проекти, които да им помогнат да получат необходимата енергия и да ги направят щастливи. Работата с деца може да им даде този стимул, както и актьорската професия, изобразителното изкуство, скулптурата, музиката или друга дейност, свързана с творчество и забавление. Тяхната най-голяма радост идва в процеса на пълно творческо отдаване, независимо дали става въпрос за някакъв проект, или любовна връзка.
Вследствие на толкова много минали прераждания, в които те са били обективни и са наблюдавали отстрани, родените със северен възел в Лъв много добре чувстват какво им носи радост и как им въздействат хората, които прекосяват техния път. Те веднага усещат истинските романтични връзки. Когато срещнат някого, към когото изпитват силно привличане, ударите на сърцето им се учестяват, те могат да го почувстват почти физически, без да е необходимо да мислят. Обикновено ги привлича особената жизненост в даден човек, неговия живителен плам. И тъй като имат дарбата веднага да разпознават истинското романтично привличане, те приемат, че другите имат същия талант... но това не е истина.
Обикновено, когато почувстват забързания ритъм на сърцето си, започват да наблюдават, за да разберат дали и другият човек изпитва същото - и ако чувствата не са взаимни, те няма да продължат напред. Обикновено другият човек усеща по-слабо силата на привличането и в началото може да изглежда, че проявява по-слаб интерес. Ако хората с това разположение се откажат бързо, преди обектът на привличане да е имал време да осъзнае връзката, и двамата губят. Затова тези хора трябва да вярват на своята дарба, да разпознават истинската любов и да намалят скоростта, така че да дадат на другия човек време да усети дълбочината на техните взаимоотношения. Най-добре е да се приближат към другия човек с приятелско отношение и да отделят време, за да изградят една пълноценна връзка. Тези хора обичат романтиката и се нуждаят от нея, за да активизират своята жизненост и творческа енергия.
Те знаят как да играят играта, как да започнат любовна връзка и как да стимулират страст и да се забавляват. Проблемът е, че след известно време на романтични взаимоотношения тяхното гориво може да се изчерпи. Те се изморяват да бъдат винаги хората, които поддържат огъня, и да извикват на бял свят най-добрите качества у другия. Те са толкова заети да откриват неповторимите качества на другия човек, че забравят да създават ситуации, в които да изпъква тяхната собствена неповторимост. Те са поставили своя партньор в светлината на прожекторите и пренебрегват собствената си необходимост от творческа изява и внимание.
В своите връзки те трябва да поемат отговорност, за да създадат такива взаимоотношения, в които не само да дават любов и да оценяват неповторимостта на другия човек, но те също са обичани и ценени, за да може да бъде поддържан пламъкът и в двамата. Ако пренебрегват и не изразяват собствените си нужди, неизменно създават дисбаланс. Когато осъзнаят, че връзката се върти изцяло около другия човек, без енергията да се връща към тях, те губят интерес. Нещо повече, човекът, от когото в началото са се възхищавали, сега може да им изглежда чудовище. Той може да се превърне за тях в надуто и високомерно създание!
Например имах една клиентка със северен възел в Лъв, която пренебрегна собствените си интереси, за да направи своя приятел щастлив, като вършеше всичко, което той харесва; винаги имаше малки изненади за него и т.н. Тя го окуражаваше да й казва какво е важно за него и след това променяше своята собствена природа, за да му угоди. Той беше лудо влюбен в нея, но тя забеляза, че започва да губи интерес, защото тази връзка не подхранваше енергията й. Вместо да си отиде (едно нормално поведение за тези хора), тя реши да поеме инициативата и да му каже от какво се нуждае, за да бъде щастлива.
Тя искаше отношенията им да бъдат по-романтични, така че му купи книга със заглавие: "101 начина да кажеш обичам те". Даде му възможност да разбере, че картичките с романтични надписи и цветята са много важни, за да запази любовта си. Каза му как да реагира, ако тя е в лошо настроение: «Просто ме накарай да се засмея и това веднага ще прогони мрачните ми мисли." На практика тя му даде един наръчник как да я направи щастлива. Пое инициативата в един искрен подход, за да създаде щастието, от което се нуждаеше. След всичко това обаче нейният приятел все още "не загряваше" и тя накрая го напусна. Но след като беше опитала всичко, което зависеше от нея, това беше първата връзка, която тя изостави с чувството, че е направила всичко, за да я запази.

Изборът

Хората, родени със северен лунен възел в Лъв, мислят че от особена важност за един щастлив брак е изборът на подходящ партньор. Единственият проблем обаче е, че те се опитват да изберат своя партньор с помощта на ума, а не като се осланят на енергийната връзка, която чувстват с другия човек. Това може да отложи техния брак или да доведе до едно нещастно съжителство, защото пренебрегват онова, което им казва сърцето, и избират с главата си. Те си казват: "Този човек има добра семейна среда, той е финансово осигурен, притежава качествата, които искам моят партньор да има, привлекателен е, от него ще стане добър родител, на подходяща възраст е, както и на височина и килограми, като цяло връзката ни има смисъл. "И така - те се женят. Но когато вземат решения, базирани на подобна логика, техният избор рядко ги прави щастливи в дългосрочен план.
По-късно в своя живот те обикновено стават по-склонни да се обвържат с човек, с който са изцяло щастливи. Когато намерят такъв партньор, той може да се окаже много по-различен от това, което са мислили, че искат, но това е човекът, който кара сърцето им да пее от радост.
Романтичните взаимоотношения, които родените с лунен възел в Лъв търсят в една връзка, са постижими винаги, когато те са свързани с човек, който запалва техния творчески плам в една истинска (не основана на логиката) връзка. При такива взаимоотношения, където душата помага да се прецени дали съществува привличане, те имат особена дарба да поддържат романтиката, която им е необходима, за да се чувстват щастливи свързани с живота.
На едно по-дълбоко ниво те знаят какво ги прави щастливи и какво не, но трябва да имат желание да се освободят от образа на идеала, който ще ги направи щастливи, и да бъдат по-отворени към това, което действително изпитват. Когато поемат риск и преследват онова, което наистина ги прави щастливи, те могат да се чувстват малко несигурни в началото, ако изглежда, че хората се държат резервирано. Но накрая другите ще видят вярната посока и ще се обвържат с тях.

Приятелство

Хората с тази възлова позиция са имали много минали животи, в които приятелството е било важен фактор. В тези връзки по недоглеждане е била създавана взаимна зависимост в един процес, в който те са започвали да се идентифицират до такава степен с техните приятели, че са загубвали представа за собствената си индивидуалност. В това прераждане, когато потърсят подкрепа от техните приятели със сходни интереси, просто няма да я получат. Това е така, защото те трябва да се научат да не се осланят на своето приятелство за сметка на индивидуалността и творческия си плам.
Докато те се учат да бъдат самите себе си, приятелите всъщност могат да им бъдат повече във вреда, отколкото от полза. Например, ако те имат проблем в една любовна връзка и помолят приятел за съвет, често той ще предложи да поемат в посока, която едва ли ще даде резултат. Причината не е в това, че техният приятел е искал те да бъдат нещастни, а просто, че другите не могат да дават обективни съвети: те изхождат от това как те биха постъпили в дадена ситуация, а то обикновено не е най-добрата позиция, която родените със северен възел в Лъв трябва да приемат. Тези хора се учат да не зависят от съветите на другите. Те самите са специалисти по стратегиите и когато следват своите инстинкти, винаги печелят.
Когато тези хора се осланят на приятели и те ги разочароват или използват, тяхната мъдрост им говори: "Ти не можеш да направиш това. Не можеш да се компрометираш, трябва да започнеш да бъдеш онзи, който действително си!" Те се идентифицират до такава степен със своите приятели, че им дават повече, отколкото трябва в подобни взаимоотношения. Затова очакват и другият човек да се отнася към тях по същия начин, а когато това не се получи, те остават разочаровани. В този живот хората с лунен възел в Лъв учат какви са границите в едно приятелство, как да дават онова, което могат, без да очакват нещо в замяна и без да насилват своите способности и енергия. Когато се движат в посока към намиране на собствената индивидуалност и изберат да изявяват собствени творчески сили и да отстояват личните си позиции, те ще открият, че са се обкръжили с приятели, на които могат повече да разчитат.
Едно от най-важните неща, които учат, е да вярват в другите и това ще им даде сила да печелят в живота. Ако правят това, те няма да попаднат в капан и да позволят на другите да изпаднат в ненужна зависимост от тях. Когато са обладани от идеята, че другите не могат да се справят без тях, това е всъщност желание за себедоказване. Но когато те признават индивидуалността, способностите, самоувереността на другите, те печелят самочувствие от собствената си способност да бъдат личности и да преследват мечтите си - да бъдат водени от малкото дете у тях, което обича да играе и да се забавлява. Те трябва да следват и да изявяват тази част от себе си независимо от натиска на хората около тях, независимо дали другите ги приемат.

Папка: Северен възел в Лъв | Добавил: Пим (03.03.2009)
Разгледан: 2726 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.230.154.90