Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:14
24.09.2022
Събота
44.201.68.86


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Козирог

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 4-ти Дом - Северен в 10-ти Дом

Тук индивидът открива, че е необходимо да отдели повече от времето си, за да отговори на изискванията на своето семейство. Той постоянно се чувства потиснат, като че ли има пречка да осъзнае собствената си индивидуалност. Истината е, че идва в този живот до голяма степен кармично обременен към своето семейство.
В минали въплъщения е пренебрегвал ръката, която го е изхранвала. Сега е заключен в рамките на урока да се превърне в ръката, която храни. В настоящия живот той намира, че неговият партньор и неговите деца не оценяват всичко онова, което се опитва да прави за тях. Въпреки това той ще прави повече от всякога, за да изкупи кармата на миналото. Понякога товарите стават толкова тежки, че трябва да се бори с чувството си на вътрешно негодуване.
Жените с това разположение на Лунните възли в рождените карти ще имат проблеми поне с едно дете, което ще ангажира по-голямата част от времето им, усилията и енергията, тъй като те трябва да усвоят родителските отговорности на много дълбоко ниво. За да задълбочи още повече кармата, партньорът или го няма, или е слабохарактерен, така че този индивид накрая ще остане едновременно майка и баща.
Положителни или отрицателни, емоциите никога не напускат рамките на семейството. Този индивид постоянно чувства нуждата да бъде свободен; все пак неговите минали спомени за веригите, които сам си е слагал, никога няма да му позволят да направи това.
Почти цялата му енергия се изразходва в разплитане на мрежата от взаимоотношения около него.
В отделни случаи преживява голям сблъсък с другите членове на семейството по имуществени въпроси.
Той трябва да се научи да не позволява на обстоятелствата да го смажат под тежестта си, изпитвайки чувство на безпомощност, тъй като нуждите на семейството му постоянно растат до степен, значително надхвърляща неговите очаквания. Често бива ненадейно изненадан от действията на тези, които са му най-близки, тъй като въпреки че е развил силна външна светска отчужденост, той все пак си остава почти по детски наивен, що се отнася до чувствата, които изпитва към своите близки.
Някои от хората с това разположение на възлите трябва да работят, превръщайки се в единствения източник за издържане на семейството. Други са поставени в позиция да се превърнат в семейни възпитатели.
Този индивид винаги се разкъсва между нещата, които би искал да прави за себе си и нещата, които знае, че трябва да прави за онези, които обича.
Постоянно изправен срещу ситуации, които го изкушават да реагира по детски, той трябва да се научи как да узрее. Трябва да се издигне над семейната дисхармония и да направи всичко, което може за да изпълни ролята си с достойнство. Само когато нуждите на неговите любими същества са задоволени, той може да има свободата да изживее кармата на собствения си живот.
Под влияние на Северния възел в 10-ти дом, той накрая е поставен насила в позиция на доминиращ. Трябва да научи как да задържи живота си фокусиран над и отвъд всички разпилени нужди на членовете на семейството си.
Парадоксално е, че се използва от едно семейство чрез създаване на друго, докато накрая всяка личност, която среща и обича, се присламчва към него в едно псевдо-универсално семейство. С течение на годините животът започва да му напомня за "старата жена, която му е била предана". Той е най-щастлив, когато има възможност да предложи убежище на другите.
В по-късни години с радост отново кани другите да се облегнат на него. Задачата му е, да се отърве от емоционалната незрялост в полза на отговорността, която му подсказва, че всяка личност, с която върви заедно по пътя на душевната еволюция, плаща отделно своя собствен билет.

Знакът, в който се намира Южния възел, показва пътищата, по които той допуска незрялост спрямо другите, както и блокиране на собствения потенциал. Знакът, в който се намира Северния възел, показва начините, по които може да развие зрялост, поемайки една посока на осмисляне на живота.

Папка: Северен възел в Козирог | Добавил: Пим (17.01.2009)
Разгледан: 4007 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.201.68.86