Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:50
24.09.2022
Събота
44.201.68.86


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Козирог

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Взаимоотношения

Справяне с емоциите

Всеки печели, когато родените със северен възел в Козирог се учат да се отдръпват и не позволяват да бъдат хванати в капана на чуждите емоции. Другите хора печелят, защото могат да изразят как се чувстват, без тези хора да реагират по неподходящ начин. Родените с лунен възел в Козирог печелят, защото не е необходимо да укротяват останалите от страх за тяхната емоционална реакция. Те могат просто да наблюдават другия човек обективно и да казват на себе си: „Ами, ето Джо е разгневен” или "Ето това е истинската Мери". Те могат да позволят на другите хора да бъдат себе си, без да бъдат пометени от негативна енергия. За да придобият този навик за здравословна емоционална дистанция, те могат мълчаливо да си напомнят: "Когато позволя на другите да бъдат себе си, аз съм свободен."

Зависимост

В миналите животи този хора са свикнали други да ги спасяват, когато са били разтревожени, което е водило до осланяне на близките за постигане на емоционална стабилност. Но цената е висока: това поведение им е отнело силата да знаят, че могат сами да разрешават собствените си проблеми и да бъдат отговорни за собствените си емоционални състояния.
Прекалено силната подкрепа от другите всъщност е станала пречка за тях, създала е дълбоко чувство на несигурност, че вероятно няма да могат да се справят сами. Затова в този живот вече не им е позволена емоционална зависимост и когато истински се разстроят и светът им се разпадне, това няма да даде резултати за тях - в техния хороскоп не е предвидено нещата да се получават по този начин. Когато станат прекалено емоционални, те трябва да знаят, че вместо да се погрижат за тях, другите ще ги изоставят. Така животът им подсказва, че трябва да обуздаят самоунищожителната си емоционална зависимост.
Емоционалните тревоги на хората със северен възел в Козирог са бездънна яма. Те искат внимание: искат някои да влезе в емоционалната им същност и да реши проблема им. Но когато действат на тази основа, те не се чувстват добре след отчаяните емоции и остават с надеждата, че другият човек не ги подценява. Ето защо съзнателното поведение за спечелване уважението на другите ще увеличи тяхното самоуважение. Това е компас, който ги държи на правилния път и ги превежда през блатото на променливите настроения. Тези хора често са особено податливи към развиване на прекалена зависимост от семейството - принципът "ние срещу света". Ето защо имат склонност да бъдат патриоти - това е едно разширение на принципа "ние срещу света". Често те излизат от своя път, за да платят всичките си данъци, чувстват се задължени да вършат своя дял от работата, за да подкрепят разширеното "семейство" на тяхната държава. Подсъзнателно те все още зависят от семейството за оцеляването си. В миналите животи, ако семейството ги е отхвърляло, те са били изложени на опасност и тяхното оцеляване е било свързано с риск. Родените с лунен възел в Козирог мислят, че трябва да се осланят на близките си. Те искат да знаят, че някой друг е там, и имат склонност да създават чувства на зависимост: да возят хората с колите си, да им купуват неща и т.н. Целият им живот се е въртял около другия човек.
Когато чувстват, че има някой, който да ги подкрепя, те могат да съберат кураж успешно да влязат в света. Но ако внезапно той ги напусне, тези хора се разпадат професионално, както и личностно. Внезапно те започват да се чувстват изплашени, че не могат да постигнат целите си, дори и ако са имали успех в продължение на години.
А те притежават сила. Когато погрешно разбират това и непрекъснато помагат на своите партньори, това води до беди за връзката. Ако не позволяват на другите да бъдат отговорни и Да вземат решения, те не се държат като възрастни и неизменно губят уважението и любовта на своите партньори. Но е възможно в определен момент родените със северен възел в Козирог да обърнат ситуацията и да си кажат: "Добре, сега ще използвам силата си и ще започна да се държа като възрастен в тази връзка", и ще променят поведението си.
Понякога, когато родените с лунен възел в Козирог се оженят, се събужда детинско поведение. След като почувстват сигурността на семейната среда, те предават в ръцете на другия човек цялата отговорност. Докато правят това, никога няма да имат щастлив брак. Когато прекалено емоционалното дете, което живее в тези хора, се появи, ситуацията хлъзва по нанадолнището. Всичко, което те трябва да направят, е съзнателно да се докоснат до възрастния човек в себе си и да започнат да действат от тази позиция. След като веднъж са поели отговорност за собствения си успех, другите никога няма да ги наранят. И тъй като родените със северен възел в Козирог са отговорни, техният живот се превръща в магия.

Контрол

Родените с лунен възел в Козирог си създават проблеми, защото не искат да разстройват другите. Ако наранят другия човек, знаят, че той ще се чувства зле, затова са склонни да правят неща, които всъщност не желаят. Ако някой близък иска да направи нещо, което те не желаят, най-вероятно е те самите да го направят и да се чувстват нещастни, вместо да видят другия човек нещастен. За да поемат отговорност за тази ситуация, най-добрият изход за тях е да кажат: "Не желая да го направя", и да обяснят защо това няма да даде положителни резултати, да заявят какво предпочитат и да се придържат към него. Това развива тяхното самоуважение. Когато го правят без емоции, другият човек обикновено няма нищо против и така и двамата са щастливи.
Тъй като хората със северен възел в Козирог се чувстват контролирани от емоционалните реакции на другите и те се опитват да контролират другите чрез емоционални изблици. Когато са разстроени, техните емоции изпълват думите и енергийното им поле и другите често се отдръпват, просто защото не си струва да се занимава човек с такива силни емоции, които се появяват, когато родените с това разположение не постигат исканото. Именно техния стил в отстояването на правата определя резултата. Например, ако ще работят до късно, те започват да се извиняват: "Ами, мисля че ще свърша работата за 30 минути и след това ще бързам да се прибера и да направя вечеря... и какво искаш да ядеш..." Това не е възрастен човек; това е едно дете, което се опитва да угоди. Един възрастен човек ще каже нещо подобно: "Ще работя до 9:00 ч. тази вечер, може би ще искаш да излезеш и да вечеряш нещо, защото няма да успея да сготвя."
Алтернативно, ако другият човек иска от тях да направят нещо и те кажат: "Не искам да го направя” с емоционална натовареност, другият човек ще отстъпи. Но това не означа, че се създава близост. Идеята за тези хора е да установят разумна и отговорна към себе си позиция: "Не искам да дойда с теб този уикенд, защото трябва да ставам рано за работа в понеделник и трябва да си почина." Те трябва да позволят на другия човек да знае защо са решили, че не е в техен интерес да направят онова, което им се предлага, и да се придържат към думите си.
Ако се нуждаят от известно време, за да помислят, те трябва да кажат: "Страхотна идея. Нека помисля за това и ще ти кажа." Те се учат да отстояват правата си по рационален начин, вместо да си позволяват да бъдат повлияни от емоционалния интензитет на другите хора и/или желанието им да контролират ситуацията чрез собствените си емоции.

Отричане

Родените със северен възел в Козирог понякога недоглеждат проблемите, защото не искат да правят нищо, което е емоционално неприятно. Те се страхуват, че могат по някакъв начин да създадат проблем като се изправят директно срещу нещата. Ако никой друг не спомене за това, те позволяват всичко да отшуми и се надяват, че ще стане точно така.
Проблемът е, че не говорят за нещата, които нараняват собствените им чувства. Компенсират като поемат твърде много или малко отговорност в една връзка, защото се страхуват да не загубят партньора си. Те си мислят: "Ако аз наистина я обичам, просто ще я приема." Те избягват директната комуникация и вместо това се ядосват или спират да общуват с другия човек - и тогава връзката приключва!
Друга техника на отричането е когато се използва липсата на разбиране като начин да се отложи поемането на отговорност: "Аз не разбирам все още достатъчно добре ситуацията, за да я поема в свои ръце." Освен това родените със северен възел в Козирог използват думата разбирам, а всъщност имат предвид приемам. Те могат да кажат: "Не разбирам защо ми причиняваш това! Не разбирам защо си толкова разстроен!"
Но те просто връщат вниманието към себе си; в действителност казват: "Не приемам, че ми причиняваш това! Не приемам, че си толкова разстроен!" Те използват отричането като средство да избегнат отговорност за намиране на разрешение. В резултат на тяхната чувствителност към емоциите тези хора остро долавят, когато във взаимоотношенията им съществува проблем. Отричането на недоволството може да дава резултати за известно време, но проблемът не си отива. Хората със северен възел в Козирог не искат никога да повдигат неразрешени проблеми, защото част от тях се страхува, че може и да не са способни да се справят с конфликта. В действителност с течение на времето един проблем става все по-трудно да бъде разрешен - разликата в мненията може да доведе до развод в един брак. Изправянето лице в лице с проблема и излагането на чувствата, които лежат под него, са ключовете за разговори и възстановяване на добрите чувства и на двете страни. Когато партньорът казва: "Аз съм разстроен - имам проблем в тази връзка", отричането ще бъде равносилно на загуба.
За родените със северен възел в Козирог излагането на проблемите, които виждат, е ключът към запазването на важните за тях връзки, но всичко зависи от подхода. Ако подходят към другия човек от отговорна позиция, за да насочат връзката към предварително определена цел (щастлив брак, продължително приятелство, дългосрочно бизнес партньорство и т.н.), те могат да изложат проблема в контекста на търсене на взаимно удовлетворяващо решение. Например: "Има един проблем в нашата връзка, който ме тревожи, и искам да го обсъдим и да науча какво мислим и двамата, от какво се нуждаем и как можем да се справим с него така, че да бъде добре и за двамата." Те трябва да определят проблема, да обяснят как се чувстват и да открият информация как се чувства другият човек, като винаги в съзнанието им стои позитивната им цел.
След като веднъж са започнали да обменят информация и гледни точки, те стават отворени за едно по-висше ниво на емоционално добруване и за двамата. В един брак, където ситуацията е неразрешима от дълго време, поемането на отговорност може да означава да се отиде при съветник по брачни въпроси, за да се убедят партньорите, че всеки разбира другия. В края на краищата връзката съществува, защото в един момент и двамата са я искали; с подходяща комуникация първоначалният ентусиазъм може да бъде възстановен и може би дори обогатен.

Роли

Привличане на подходящия партньор

В резултат на миналите животи, когато са зависили от другите, родените със северен възел в Козирог мислят, че се нуждаят от по-силен партньор, който да ги защитава и подкрепя. Понякога привличат неподходящ човек за свой партньор - някои, който иска да се грижи за тях и да ги държи у дома. Но ако това се случи, техният вътрешен Аз започва да се бунтува след време и всичко завършва като човекът, който някога ги е привличал, започва да буди отвращение у тях. В този живот нещо вътре в тях иска да докаже способността им да се грижат за себе си. Онова, от което наистина се нуждаят, е партньор, който може да ги подкрепя в развиването на техния собствен професионален и личен авторитет.
Когато тези хора действат от позицията на нуждата, техните връзки се разрушават. Но когато започнат една връзка с намерение да поемат отговорност за собственото си щастие, връзката може да приеме необходимата важност. Но удовлетворението, което търсят, може да не дойде основно от връзката; а от активното преследване на тяхната мисия и участието им в живота от отговорна позиция, която изгражда самоуважението им.
Дори в близките взаимоотношения тези хора се чувстват добре, когато поддържат усещането за собствения си авторитет - без да правят компромиси, за да задоволяват своя партньор. Например имах клиентка с такава позиция на лунните възли, която беше изпълнена с невероятна творческа енергия и имаше истински талант на писател - публикуваха я в национален мащаб още докато беше в колежа. Когато се омъжи, тя спря да пише и вложи цялата си енергия емоционално да поддържа своя съпруг и деца. Тя не искаше да надминава своя съпруг и да подкопава увереността му.
Изминаха двадесет години. Когато нейните деца напуснаха дома, тя се изпълни с ненавист към съпруга си, като го обвиняваше за това, че не се е посветила на писателска кариера. Нейният съпруг всъщност я беше окуражавал да пише, но тя смяташе, че успехът й ще го разстрои емоционално, макар той да твърдеше обратното. Имах възможност да говоря с нейния съпруг и той наистина искаше тя да се отдаде на кариерата си! Това дори щеше да подпомогне семейството финансово. Тази история няма щастлив край: съпругата избра да продължи да обвинява другите за собственото си чувство за провал, което й пречеше активно да поеме живота си в свои ръце.
Това се случва, когато родените със северен възел в Козирог използват чувствата на другите като извинение, че не живеят собствения си живот. В действителност тя е отговорна за използването на времето й по начин, който да развива нейното самоуважение. Първият, който трябва да разбере къде иска да отиде и какво иска да направи е самият човек с лунен възел в Козирог. Когато тя позволи на своя партньор да знае какво е важно за нея, връзката отново възвърна свежестта си!
След като веднъж тези хора започнат активно да преследват целите си и да действат искрено като бъдат себе си, те могат да видят дали онези, които ги привличат, ще им бъдат от полза или във вреда. Те могат да бъдат обективни, защото не се нуждаят от другия човек в името на тяхното оцеляване. Най-подходящият човек ще бъде привлечен от тях, когато са открили цел, поели са ангажимент и активно следват своя път. След това те излъчват енергия, която се свързва с духовния им Аз, и хората, които могат да подкрепят тази енергия, ще бъдат привлечени към тях. Ако те вече са семейни, поемането на отговорност ще даде на партньорите им възможност да ги подкрепят по нов начин.

Грижовната майка

Родените със северен лунен възел в Козирог прекалено лесно приемат ролята на безкрайно грижовната майка в личните си взаимоотношения. Това изобщо не е в тяхна полза - или от полза на любимите им същества. Те често се губят в тази роля и са обект на непрекъснато променящите се емоционални полета на другите. Когато открият, че животът им е погълнат от грижи за другите, те започват да се чувстват като жертви. В действителност никой не изисква от тях това, което те дават.
Техният мотив да играят ролята е хората около тях да бъдат щастливи. Но другите го възприемат като намеса в личния живот и енергията на тези със северен възел в Козирог бива пресушена, така че и двамата губят. Също така прекалената чувствителност към настроенията на другите може да позволи тези хора да бъдат манипулирани. Околните започват да зависят от тях, понеже те им доставят физически неща, за да ги поддържат в добро настроение. Това е резултат от непрекъснатите грижи и тези хора обикновено се чувстват добре, когато са обезпечени. Но те трябва да защитават себе си от тези, които се приближават към тях с надежда, че родените с лунен възел в Козирог ще играят ролята на грижовната майка през цялото време.
Родените със северен възел в Козирог смятат, че всички хора трябва да си помагат и ако всеки го прави, светът ще бъде по-добро място за живот. Затова обикновено се опитват да помогнат, ако могат, и го правят без задни мисли. Но често те инстинктивно се грижат за хората, без да знаят какво наистина ще помогне. Те вземат предвид физическите нужди на другите, но не и най-дълбоките им проблеми. Родените с лунен възел в Козирог биха искали да могат да се грижат за духовните нужди на хората, но не знаят как.
Вместо да играят ролята на грижовната майка в този живот, те трябва да наблегнат повече на ролята на бащата - да поемат отговорност и да помагат на другите в постигане па конструктивни цели. Това означава да слушат и точно да определят намеренията на другия човек и след това съзнателно да помогнат. Понякога те поемат ролята на майката с надеждата, че тя ще накара другия човек да поеме живота си в свои ръце. Но за да бъдат пълноценни връзките им, трябва да съзнават как другите наистина се чувстват и след това да се погрижат за тях. Ако се нуждаят от помощ, за да вземат решение, те трябва да се осланят на една невидима бащина фигура - тяхната по-висша сила, която да им помага да поемат такава роля в трудни ситуации.

Интимност

Родените със северен възел в Козирог ценят интимността: да могат да говорят свободно, да разкрият душите си и да се сближат без страх, че ще бъдат осъдени. Те не разбират, когато тази интимност не се получава. Когато открият някой, с когото искат да бъдат близки, те обикновено здраво се трудят, за да постигнат това; но понякога без значение какво правят накрая се чувстват отхвърлени. Един от техните уроци е да се научат да не приемат нещата лично: някои хора не търсят интимност. Не всеки има същите ценности като тях. Те се учат да не губят своето време в опити да постигнат интимност с тези, които не желаят. Ако не се получава, най добре е да се отдръпнат. Те трябва да позволяват на другите хора да избират дали да бъдат интимни и да уважават техния избор.
От друга страна, някои хора може наистина да търсят интимни взаимоотношения с родените с такова разположение, но те да не ценят близостта с тях.
Човекът може да бъде бизнес колега, когото те редовно виждат; но когато установят интимни взаимоотношения, хората със северен възел в Козирог започват да се чувстват с пресушена енергия или депресирани. Може би вътре в себе си те не уважават наистина принципите на другия човек. Да кажа още веднъж: ключът е способността да се прави разлика. Може би има някои хора, с които не е подходящо родените с лунен възел в Козирог да бъдат в интимни отношения, дори и ако другият човек желае близост. Човекът с такава възлова позиция може да определи това като наблюдава енергийните си нива. Ако се чувства щастлив и с повече жизнени сили, тогава е подходящо да създаде интимни отношения с този човек.

Общуване

Основен фактор в проблемите, които изживяват родените със северен лунен възел в Козирог във връзките и интимните отношения, е тяхното нежелание да слушат. С тях практически може да бъде невъзможно да се говори, освен ако другият човек не желае да слуша.
Те са толкова развълнувани, когато вниманието е върху тях или когато някой ги помоли за тяхното мнение, че губят връзка с това, което другият човек иска. Те имат намерение да бъдат в помощ, но тъй като всъщност не слушат, не могат да видят накъде се отправя другият човек или отговорът, който той търси - така че просто продължават, без да се концентрират върху нещо. Техните умове скачат в странични теми. Това е отражение на липсата им на дисциплина.
За да може наистина да чуят другия човек, слушането трябва да бъде съвсем съзнателно. Често те не слушат, защото не мислят, че ще спечелят нещо. Ако не се отнася директно до тях, те не се стараят да се свържат с другите, да им съчувстват и активно да участват - необходими са прекалено много усилия. Те имат склонност да мислят по следния начин: "Как това ще повлияе на мен?" Когато става въпрос за нещо по-голямо, те не винаги разбират неговата важност. Отдаването на тази склонност им пречи да установят интимността, за която копнеят, тъй като не са действително свързани с другите.
Ако онова, което другият човек казва, не се отнася непосредствено за тях, те започват да си мислят за нещо друго и затова тяхната реакция може да бъде неподходяща и да бъде отхвърлена или да предизвика недоумение. Но те печелят повече от общуването си, когато действително проявяват интерес към другия човек - тогава техните реакции са много различни. И двамата се чувстват спокойни и родените със северен възел в Козирог осъзнават, че вложената енергия, за да чуят своя близък, си струва. Те ще спечелят по-голяма удовлетвореност и по-добре ще започнат да разбират себе си и другите.
Родените с лунен възел в Козирог също са склонни да проектират собствените си нужди върху другите, вместо да се вслушват в техните проблеми. Те дори може да кажат: "Кажи ми какво искаш и аз ще видя дали мога да го направя", но не чуват какво им казва другият човек. Те чуват думите, но не разбират значението, затова не могат да действат правилно. Особено когато връзката има емоционални или интимни нюанси, думите на другия човек може да изглеждат заплашителни. Ето защо дълбоко в себе си те мислят, че са неспособни да удовлетворят душевните нужди на другите хора. Те се страхуват, че дори ако разбират, няма да могат да направят нищо - и тогава другият човек ще бъде разочарован и те ще се чувстват некомпетентни.
За да дава връзката резултати, родените с лунен възел в Козирог трябва съзнателно да се концентрират и да слушат. Дори ако е нещо, което се страхуват, че ще ги разстрои, те трябва да бъдат отворени да го чуят, за да се сдобият с вярна представа за онова, което се случва. Техните умове работят бързо, но ако не става въпрос за нещо трогателно или прагматично, те знаят, че не могат да преработят информацията веднага и затова не искат дори да я допуснат в съзнанието си. Напълно разбираемо е защо тези хора не преработват информацията така бързо както хората от другите групи с еднакво разположение на лунните възли по знак - защото техните емоции са свързани с техните умове. Необходимо им е известно време, за да отделят разума от чувствата, и се нуждаят от време, в което да размислят върху цялостната картина. Те трябва да имат желание да помислят върху това по-късно и то им дава време да слушат без да чувстват, че веднага трябва да отговорят.
Понякога в разговор хората със северен възел в Козирог се объркват, защото другият човек ги моли за мнение или за съвет. Те са изненадани, че той уважава тяхната преценка. Но когато не са слушали, те не са поели отговорност да помогнат и не са способни да реагират. Когато са съсредоточени да помагат на другите, те могат да избегнат емоционалната реакция и да се свържат с тяхната способност да виждат по-голямата картина.
Друга пречка за комуникацията се появява, когато тези хора мислят, че вече знаят всичко. И те наистина знаят как действа всичко в контекста на собствения им свят. Те знаят как да не правят промени в тяхното семейство и се чувстват удобно в своето скривалище. Те се борят да запазят принципите на своя свят, а не да разберат, че има и други светове, от които също могат да спечелят. Те ще израстат и ще спечелят от онова, което не знаят, а не от това, което вече знаят. Ако станат по-ориентирани към решенията - отворени за идеи отвъд онова, което вече знаят - те повече няма да се страхуват, когато нямат отговор.
Ако не слушат, така пропускат възможности, защото са загрижени само за непосредствените си дела, а не за по-широката картина. За да спрат да пропускат тези възможности, те могат съзнателно да кажат на себе си:
"Каква възможност ми носи този човек? Какви шансове имам в тази ситуация?" Като се концентрират върху възможностите, които им се предоставят, капацитетът на родените със северен възел в Козирог да слушат ще се увеличи и те ще станат по-активни във взаимоотношенията.

Егоцентризъм

Хората със северен възел в Козирог често са егоцентрични и това е една от причините, поради които те не използват своя дар да проявяват разбиране: те не искат да се напрягат. Обикновено гледат на себе си като на много практични хора. Ако не мислят, че има нещо, което могат да направят за даден проблем, те не искат да хабят енергията си. Те може да мислят, че проявяват съчувствие, но това не е истинска загриженост, защото не допринася с нищо за по-доброто положение на другия човек.
Разбирането включва да бъдеш с някого. Това е активен процес: да влезеш в неговата ситуация и да почувстваш онова, което той чувства. Онова, което може да помогне на тези хора да преминат от съчувствието към разбирането, е осъзнаване недостатъците на съчувствието: то не разрешава проблеми.
Няма друга група хора с еднаква възлова позиция по зодиакален знак с такъв невероятен капацитет за разбиране на околните, но родените с лунен възел в Козирог може би се страхуват да разбират някого. Те усещат как се чувства другият човек и се страхуват, че ако си позволят да изпитат това ще бъдат прекалено наранени и така няма да могат да помогнат. Когато наистина излязат от рамките на собствените си интереси и разберат другия човек, внезапно отговорите идват при тях и те могат конструктивно да подобрят ситуацията.
Например имах клиент със северен възел в Козирог, чийто баща наскоро почина. В деня преди смъртта му моят клиент влязъл в болничната му стая и неговият баща - който бил с кислородна маска - протегнал ръката си и казал: "Трудно ми е да дишам.” Моят клиент не знаел какво да направи, за да му помогне. Затова останал още няколко минути, извинил се и излязъл. Когато си спомняше по-късно за този инцидент и вече разбираше своя баща, той осъзна, че е трябвало просто да остане и да подържи ръката му.
Тези хора могат да помогнат по прекрасен и изпълнен с любов начин - когато отделят няколко мига, за да разберат останалите, те знаят какво точно да направят. Когато ясно различат съчувствието от разбирането, те се стремят да разбират останалите. Родените със северен възел в Козирог осъзнават, че е добре да помогнат по някакъв начин, за да се чувстват обвързани и да установят интимността, която търсят.

Папка: Северен възел в Козирог | Добавил: Пим (03.03.2009)
Разгледан: 2481 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.201.68.86