Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:20
05.12.2022
Понеделник
35.175.107.185


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Козирог

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Цели

Ориентираност към целите

Спасението за родените със северен лунен възел в Козирог лежи в това да станат по-обективни и ориентирани към целите във всички области на своя живот. Без цел те се потапят в море от емоции и техните настроения и чувства, както и тези на околните, ги дърпат все по-надолу. Няма друг изход от блатото на непостоянните чувства, освен да изберат цел, която е по-голяма от личния им живот. Като не забравят тази цел, те могат да се измъкнат от емоционалното силово поле.
Във всяка област от живота, в която се чувстват затънали сред емоции и нужди, трябва да имат конкретна цел. Например, ако открият, че отношенията им с децата не се получават, те могат да си поставят за цел да разгледат как да се държат с тях (например да се съсредоточат върху дишането си, за да запазят ясен поглед). Те могат да определят конкретна цел във връзката си с всяко дете (да подкрепям Джони да бъде по-безгрижен, да помогна на Синди да стане по-уверена и т.н.). Като се концентрират върху целта, вместо върху настоящето емоционално състояние на детето, те ще могат да поддържат собствения си емоционален баланс и да бъдат по-ефективни като родители. Ангажиментът е ключът за тези хора: вземане на решение да се заеме определена роля с достойнство, самоуважение и искреност, за да реализират личния потенциал. В работата за постигане на избраната цел характерът значително се развива. Постигането й невероятно удовлетворява тези хора; то доказва тяхната сила, умения и компетентност, И най-накрая, самоувереността и самоуважението, което те придобиват в този процес, е истинската им награда.

Поставяне на цели

Да имат определена цел е абсолютна необходимост за хората със северен възел в Козирог. В процеса на осъществяване на една цел животът им се изпълва със сила и жизненост. Затова да открият цел, която чувстват, че е подходяща, и след това да се стремят към осъществяването й е истинският ключ към насладата от живота. След като веднъж определят целта, техният достъп до емоционалната им сила им помага да я осъществят; това е силно позитивно използване на техните чувства.
Във всяка област от живота за тях ще бъде полезно да упражнят самоконтрол, за тях ще бъде полезно. Ако поемат отговорност за своята диета и обърнат по-сериозно внимание на хранителните си навици, това ще бъде позитивно, ще ги изпълва с енергия и те ще се чувстват страхотно. Ако си определят схема за редовни упражнения, това ги кара да уважават себе си, че са достатъчно дисциплинирани да постигнат целта си.
Родените с лунен възел в Козирог имат желание да покажат, че могат да се справят с живота и да докажат своята компетентност. Те не се страхуват от работата, но нямат достатъчно увереност - и единственото нещо, което ще им даде тази увереност, е самият успех при осъществяването на нещо. Без значение колко са интелигентни, ако не прилагат знанията си на практика, те няма да успеят да реализират пълния си потенциал.
За тези хора част от способността да постигат цели включва да бъдат реалисти за онова, което могат да направят. След като веднъж видят по-голямата картина, те трябва да си поставят по-малки цели, за да могат да ги осъществяват и систематично да вървят към голямата цел. Когато си поставят цели, които могат да постигнат, осъществяването на всяка от тях им дава увереност да преминат към следващата.
Например те могат да искат да отслабнат с 25 килограма. Вместо да си поставят една крайна цел да загубят 25 килограма от теглото си, е по-добре да си кажат: "Искам да отслабвам с по 1 килограм на месец." И тогава, ако отслабнат с повече от 1 килограм през първия месец, те могат да разширят целта си до 2 килограма през втория месец. Ако е прекалено трудно да постигнат този резултат, следващия месец идеята е да снижат очакванията си. Важното е да бъдат гъвкави и да не се насилват - те могат да пренагласяват целта си в зависимост от резултатите, които постигат. Ако имат по-малка цел и я постигнат, това ги кара да се чувстват добре. Те определят какво са постигнали и имат повече увереност, за да пристъпят към следващата цел.
Веднъж имах клиент с тази възлова позиция, който искаше да плува редовно. В началото той плуваше една дължина с невероятна скорост и се изтощаваше. Искаше да може да плува до края и обратно и виждаше хора, които бяха седемдесетгодишни и плуваха по този начин - как го правеха? Той говорил с тях и след това приложил наученото. След известно време можел да плува по същия начин. Следващата му цел беше да плува миля, след това си постави за задача да плува миля за 45 минути.
По-късно намали времето на 32 минути и след това се чувстваше сякаш тренираше за олимпийски игри! Ето по този начин хората с такова разположение на възлите могат да осъществяват идеите си: те си поставят постижими цели и след това ги разширяват. Хората с лунен възел в Козирог се учат как да ги осъществяват, като остават концентрирани върху тях, без да се объркват. И тогава целият процес е невероятно вълнуващ!

Разумни подходи към постигане на целите

Основна задача в това прераждане за родените със северен възел в Козирог е да се научат да постигат цели и след като го направят, за тях е предопределен голям успех. Тяхната съдба е да се научат как да се грижат за себе си. Като отлагат мига, в който да поемат живота в ръцете си, те губят източниците на жизненост и младост - в края на краищата необходима е енергия, за да се построи финансова основа или бизнес, който ще ги подкрепя. Колкото по-скоро те започнат да контролират живота си и да го планират, толкова по-добри са шансовете им за успех. Най-добрият изход за тях е да определят една дългосрочна цел и да работят енергично, за да стигнат до нея!
Тези хора често се тревожат, че като преследват по-голяма цел техният професионален живот ще пострада. Затова се потапят в ежедневните удоволствия и проблеми като игнорират факта, че не предприемат разумни стъпки, за да осигурят своето бъдеще. Те не се възползват от възможностите, защото всичко, за което си мислят, е какво не искат да правят, вместо да се концентрират върху по-голямата картина за това какво наистина искат да правят и след това да го осъществят. Те не желаят да правят промени, за да изградят бъдещето си, а в същото време насоченото внимание към планиране на бъдещето осигурява тяхното щастие в настоящето.
Тъй като никой друг няма да поеме отговорност за сигурността и щастието на родените със северен възел в Козирог, те не могат да избягат от своята съдба.
Колкото по-скоро поемат отговорност, толкова по-лесно ще им бъде и ще чувстват, че са се погрижили за себе си. Например имах една клиентка, която почти беше изхарчила получените от развода й пари. Тя имаше възможност да купи фризьорски салон за домашни любимци на добра цена. Тази жена се справяше добре с животните, обичаше ги и имаше артистична дарба, за да прави прическите им. Подобна възможност беше истински дар на обстоятелствата.
Вместо да види щедрата възможност, тази клиентка започна да се тревожи и емоционално да се натоварва. Наистина ли това беше отредената й съдба? Това ли иска да прави през остатъка от живота си? Щеше ли то да й попречи да ходи на театър и да посвещава сутрешните си часове на фитнес? Тя дойде при мен с въпрос дали трябва да приеме тази възможност или вместо това да продаде къщата си, за да спечели още време, преди да реши как да печели прехраната си.
Да повторя отново: родените със северен възел в Козирог се учат да се концентрират върху реалността на бъдещето по разумен начин. Продажбата на къщата щеше да отложи вземането на решение и да остави тази жена дори в по-лошо положение. И тъй като тя трябваше да плаща наем някъде другаде, никога нямаше да има достатъчно доходи. Но ако тя беше видяла възможността и я беше приела, можеше лесно да осигури бъдещето си.
Това щеше да изисква влагане на цялата й концентрация и енергия в бизнеса за първите една или две години, но след като веднъж той бъдеше установен и заработеше гладко, тя можеше да наеме хора да се грижат за него (и да използва естествения си талант да управлява тези хора). След две или три години тя щеше да има повече свободно време и сигурност от това, че все още живее в собствена къща, като подпомага себе си с печалба от своя бизнес.

Поглед върху по-голямата картина

Когато родените със северен лунен възел в Козирог се концентрират върху целта, която преследват, те лесно могат да постигнат резултати. Затова за тях е от особена важност да видят широката картина - изцяло да разберат по-голямата цел - за да имат увереност и да извървят пътя си. Ако те не разбират как точно влияят върху общата картина, губят увереност.

Висшата сила

За да могат да превърнат своята нужда от зависимост в сила, тези хора ще направят добре ако се свържат с духовното присъствие или висшата сила, която може да се погрижи за тях. Това ще им помогне да се концентрират отвъд собствените си разконцентрирани емоционални състояния и да спечелят чувство, че контролират ситуацията без да бъдат контролирани. Ако тези хора чувстват, че не контролират ситуацията, те полудяват. Например, ако шофират и трафикът е натоварен, те често реагират прекалено емоционално. За тях е добре да чувстват, че контролират живота си. Но това не винаги е възможно; те трябва да разберат, че могат да контролират себе си независимо от външните обстоятелства.
Един начин да направят това е като разберат, че висшата сила винаги контролира и затова, каквото и да се случи, накрая ще бъде от полза за тях. В посочения пример, ако закъсняват поради задръстване, това може да означава, че по този начин ще избегнат среща с някого, когото предпочитат да не виждат! Когато не забравят за съществуването на по-голямата картина, това ги предпазва от чувството на безпомощност. И когато са в положение, в което нямат очевиден контрол, те могат да кажат: "Има някаква причина за това", и просто да оставят нещата да се развиват.
Родените със северен възел в Козирог имат чувство, че съществува работа, която са родени да свършат, една "висша мисия", която е част от тяхната съдба. Ако не осъзнаят тази цел на живота, част от тях се чувства дълбоко неудовлетворена и виновна. Тази съдба е различна за всеки от тези хора, но вътре в себе си те знаят в каква посока да поемат. Това винаги ще включва изграждане на авторитет, поемане на отговорност, представяне на един идеал или разкриване на истина, която е по-важна от техния личен живот.
Те ще осъзнават своята мисия, защото това е естествената пътека, която се отваря пред тях. Могат дори и да я следват за известно време, да се чувстват чудесно и да постигнат забележителен успех и след това да изоставят пътеката, поради една или друга причина.
Докато се връщат обратно, събират парчетата и позволяват на това чувство да съществува, те ще бъдат изпълнени с тревога. Проблемът с успеха или провала е много по-маловажен, отколкото поемането на ангажимент и активното преследване на целта. Тези хора трябва да се издигнат над изкушението да затънат дотолкова в блатото, че да не правят нищо, освен да задоволяват личните си нужди. Когато насилят себе си и поставят общественото добруване над личното си желание за удобство, те се изпълват с чувство на любов и усещат, че "това е правилно". Тогава те знаят, че осъществяват своята мисия.

Роли

Хората със северен възел в Козирог обичат ролите-модели - те искат да бъдат като техния идеал за някой друг, който е остроумен, има присъствие, добри езикови умения или успява да постигне цел, на която те се възхищават. Това може да бъде позитивно за родените с лунен възел в Козирог. Когато те имат модел, на който да подражават, това им помага да израстват и всички печелят!
За тези хора е добре да подражават на успяващите. Те могат да се сдобият с кураж от това как някой прави нещата и да се научат как сами да успяват ако наистина влагат достатъчно усилия. В миналите животи, те са пренебрегвали авторитарната част от себе си, която е поемала отговорност за "направляването на кораба". В процеса на позволяване на другите да бъдат отговорни живот след живот, техният собствен капацитет да поемат отговорност е бил отслабен. Но в това прераждане тяхна работа е да управляват собствения си кораб; независимо дали им харесва, или не, другите зависят от тях и затова те трябва да действат. Всеки път, когато поемат отговорност, другите ги ценят и поддържат и животът също ги подкрепя. Напълно в техните възможности е да изпълнят ролята, която им е предопределена, и така да станат модели за подражание на другите.
Родените със северен възел в Козирог имат склонност да оставят другите да получават заслуги за тяхната работа. Тайно една част от тях не иска да бъде обществено призната като отговорна за изхода - дори и той да е успешен. Те са щастливи просто да виждат, че мисията им е изпълнена, и не са особено мотивирани да получават заслуги. На практично ниво обаче, в името на най-добрите им интереси е да имат желание да приемат заслугите, които са си спечелили.
От една страна, общественото признание им дава здравословна енергия - то е основа за тяхното самочувствие и служи като барометър да се покаже дали са на правия път и дали са удовлетворили една обществена потребност. Някой трябва да има заслуга за успеха и това могат да бъдат и те, защото енергията от признанието не е опит за себедоказване и наистина подхранва една област в тяхната душа, на която й липсва енергия.
Нещо повече, приемането на признанието им дава повече увереност като индивиди, които могат да постигнат успех в проектите. Например, ако организират колегите си да направят промяна, която е добра за компанията, и приемат признанието като хора, които са оглавили проекта, техните таланти да управляват ще бъдат оценени и може да бъдат повишени на постове, където по-добре ще използват възможностите си. Признанието е ключът към отваряне на повече възможности за да упражняват чувството си за обществена отговорност.

Ръководителят

Това е живот, в който Вселената подкрепя родените със северен възел в Козирог да заемат обществени постове и да преследват професионални цели. Те се справят особено добре, когато имат отговорности, защото са отлични мениджъри. Те са най-уверени, когато подхождат към една ситуация от позиция на авторитета; това се отнася едновременно и за личния, и за професионалния им живот.
Също така, в процеса на управление на другите, тези хора се учат как по-добре да управляват себе си. За да стане това, те трябва да покажат искреност и една абсолютна ангажираност към дадената дума. За да останат във връзка с тази сила, хората с лунен възел в Козирог трябва да са точни, да правят каквото казват, да бъдат честни с другите и винаги да се държат по начин, който развива самоуважението им. Това ще направи живота им по-силен. На тях не им е позволено да се държат безотговорно или по детски.
От миналите животи тези хора са развили невероятна емоционална чувствителност. Когато отделят миг, за да се настроят на емоционалната вълна на другите, те точно разбират какви са нуждите и тревогите на околните и могат да говорят с тях по начин, който им дава необходимата съзнателна и емоционална подкрепа, за да постигнат целта си. Те правят това автоматично, макар че е дар, който повечето хора не притежават. В този живот те също притежават талант да виждат по-голямата картина и да съзнават правилния път, който трябва да следват, за да постигат целите си. Това е нов дар (не от миналите животи), който трябва да започнат да упражняват, за да осъзнаят, че го имат. Тези дарове им носят много успех като ръководители, защото те ръководят и мотивират със съзнателност и направляват с разбиране.
Родените със северен лунен възел в Козирог се тревожат, когато тези на по-високи постове не ръководят тях или другите добре. Нещо в тях дълбоко ненавижда неправилното управление, поради липса на знания или безчувственост, защото те инстинктивно знаят как се управлява по начин, който вдъхва желание за подкрепа, без да кара другите да се чувстват подценени. Те могат да станат много нещастни и критични. Родените със северен възел в Козирог имат склонност да се колебаят при поемането на отговорност и са изпълнени с мнения как трябва да се движат нещата. Те са склонни да "престъпват линията", когато някой друг е отговорен, защото мислят, че трябва да направляват шоуто и наистина е така! Но често се страхуват да поемат нещата в свои ръце и в последната минута казват: "О, не, направи го ти, а аз ще ти помогна." Когато се отдръпват, те никога не знаят дали техните идеи ще дадат резултат.
Тъй като тези хора наистина имат талант за човешко и мъдро управление, трябва да бъдат отговорни и да опитат да променят начина, по който се осъществява едно погрешно ръководство, в случай че от него страдат много хора. Те могат да кандидатстват за повишение или по друг начин да направят каквото трябва, за да допринесат за едно добро управление чрез споделяне на своите знания по подходящ начин. Например, ако техните чувства са наранени в резултат на безотговорен мениджмънт, те могат да изразят това по следния начин: "Ти може и да не съзнаваш това, но много ме боли, когато..." и след това да позволят на мениджъра да разбере какво може да бъде направено, за да се поправят нещата. "Когато промени името на длъжността ми, ме заболя много. Аз се чувствам по-добре, когато имам титла, която да ми дава чувство на значимост." Като помагат на другите да се научат да управляват по-добре, те признават собственото си знание и удовлетворяват чувството си за мисия.

Сграбчване на възможностите

Хората с лунен възел в Козирог често не виждат възможностите. Те обикновено са добри в онова, което правят, харесват неговата сигурност и работят много усилено; но не са свикнали да разпознават възможностите. За тях е важно да ги сграбчват, за да могат да избегнат съжалението по-късно.
Когато тези хора си позволят да бъдат прекалено ограничени в собствения си свят, те не могат да съзрат възможностите за бъдещето. Виждат, че другите хора поемат рискове и им се възхищават, но с нежелание правят същото, защото се страхуват да не изгубят това, което имат. Те трябва да разберат, че сигурността води до застой.
Това е живот, в който се учат да се възползват от възможностите. Те трябва да се концентрират върху една цел и след това да се ангажират с нея 100 %, за да я постигнат. Мигът, в който поемат ангажимент, ще имат сила да го осъществят и внезапно възможностите започват да заливат техния път. Ако могат да видят всяка възможност и да я осъществят, значи са направили още една стъпка към постигането на крайната цел. Всеки път, когато направят една стъпка, енергията на успеха ще подхрани тяхната сила и увереност да се възползват от следващата възможност. Те се сдобиват с прекалено много сила и способности по време на самия път и до мига, в който достигнат своята цел, са напълно способни и вътрешно концентрирани да постигнат желаното.

Признаване на възможностите

В резултат на толкова минали животи, прекарани в семейна среда, съвсем естествено е, че родените със северен възел в Козирог мислят как да подкрепят останалите, вместо да им се противопоставят. Те имат естествено желание да помагат на хората и ето защо привличат онези, които се нуждаят от помощ. Но те трябва да бъдат отворени за възможността да помогнат на другия човек и в същото време на себе си, като създадат ситуация, от която печелят всички. В това прераждаме те се учат да използват възможностите, който животът им носи, за да подобрят собственото си положение, да докажат своята компетентност и лично да се издигнат до върха.
Например имах един приятел, който продаваше застраховки живот. Един от неговите клиенти почина.
Моят приятел работеше с вдовицата, която сега имаше голям бизнес и не знаеше как да го управлява. Тъй като искаше да помогне, моят приятел свърза тази жена с брокер и тя получи много пари и ценни книжа от сделката. Брокерът попитал моя приятел: "Какво искаш да получиш от сделката?" И той отговорил: "Ами, аз просто исках да й помогна." А е трябвало да вземе комисионна и част от акциите, но тези хора често пропускат възможностите, които им се предоставят, и по-късно съжаляват.
Те трябва да бъдат нащрек за неочаквани възможности - даровете, които животът им носи. Ако пропуснат възможността от добродетелност или от наивност, някой друг ще се възползва, така както е сторил брокерът. В резултат на липсата на опит от миналите животи родените с лунен възел в Козирог не могат да очакват винаги сами да забелязват тези възможности - но могат да слушат другите. Когато някой им зададе въпрос за личната им полза, най-добрият вариант е да кажат:
"Джош, нека помисля и ще ти кажа." Те трябва да намалят скоростта и да си дадат време за размисъл. Животът и другите хора знаят, на едно по-дълбоко ниво, че те не са свикнали да живеят в общество. И за тях наистина е добре да проверяват какво е почтено, като питат другите, които вече са успели в живота. Още по-добре, те могат да питат човека, който им посочва възможността: "Какво смяташ, че ще бъде честно в този случай? Какво би направил, ако беше на моето място?"
Хората с лунен възел в Козирог са много активни и имат склонност да действат, без да мислят. Но тревогата и ненасочените действия не са продуктивни за тях. Те до такава степен се увличат, че не могат да спрат да мислят за това къде ги води или не ги води енергията им, какъв ще бъде крайният резултат или как ще повлияе на другите хора. Те трябва да разбират повече какви ще бъдат възможните последствия от техните действия и съзнателно да канализират енергията си по начини, които ще им помогнат да се справят с нещата. Тъй като са отговорни за резултатите, това ги принуждава да поемат отговорност за процеса, за да бъдат убедени, че резултатите са в съзвучие с това, което искат.
Например имах една клиентка, чийто баща беше със северен възел в Козирог. Тя произхождаше от много задружно семейство и с течение на времето нейните чичовци и други роднини бяха дали на баща и много възможности да забогатее. Те му предлагали сделки с недвижима собственост, бизнес партньорство и инвестиции. Но нейният баща останал твърд: „Не, аз съм работещ човек, не инвестирам." Затова той никога не успял да си купи собствен дом или да инвестира за бъдещето си или за бъдещето на своето семейство. Той се грижел за ежедневните си задължения, като оставал дълго на работното си място, шест дни в седмицата, но никога не поел инициатива да бъде отговорен по разумен начин, ориентиран към бъдещето.
Днес всички чичовци и братовчеди на моята клиентка са богати, а нейният баща е пенсионер, на който непрекъснато не му стигат парите и той не разбира как е попаднал в тази ситуация. Подсъзнателно този човек си е мислил, че някой друг ще поеме отговорност, което за родените с това разположение е равносилно на загуба.
Тези хора често се заклещват в една консервативна позиция като начин да избегнат промяната или да не рискуват емоционалните реакции на другите. Също така, като се придържат към установения начин на правене на нещата, те са по-малко склонни да поемат съдбата си в ръце. Докато не разберат, че това е живот, в който трябва да се възползват от възможностите, те не искат да поемат рискове. Хората със северен възел в Козирог се страхуват да не загубят ежедневната сигурност на своя стабилен живот и да поемат отговорност за промяната.
Имах клиент с такава възлова позиция, който притежаваше малък бизнес, свързан с франчайзинг, и беше наел офис в една голяма сграда. При него дошъл собственикът на сградата и му дал възможност да купи офиса на добра цена. Моят клиент не се решил, защото нямал достатъчно пари. Той би могъл да намери начин за това, но не видял възможност. Първата му мисъл била: "Защо да поемам товара да притежавам офис, когато мога да си взема под наем?" Помещението по-късно било продадено за такава висока цена, че моят клиент предпочиташе да не я бе чул!
Когато се концентрират върху целите, тези хора се учат как да използват всяко препятствие в своя полза, за да може всичко да се превръща в трамплин за постигане на целите им. Когато се появят фактори, които те не са предвиждали, и започнат да им пречат, те се учат да виждат по-широката картина и да възприемат всичко като възможност, която могат да използват в своя полза, вместо да се изпълват с емоции.
Например, ако човек със северен възел в Козирог тренира за маратон и разтегне мускул на прасеца, така че да не може да бяга в продължение на няколко седмици, той трябва да използва това време, за да развие горната част на тялото си. Ако успехът е в неговото съзнание, той може да приеме всичко, което се случва, и да го използва. Чувството на увереност, което той придобива в този процес, може да бъде невероятно, тъй като тези хора разбират, че вече притежават качествата, необходими, за да осъществят мечтите си.

Превръщането на емоционалната енергия в сила

В резултат на много минали прераждания, в които са били потопени в семейния живот и концентрирани върху чувствата, в този живот хората със северен възел в Козирог са родени с пряк достъп до суровите емоции. Емоциите са невероятна сила и те се учат как да ги направляват по позитивен начин.
Иронията е, че тези хора винаги мислят, че им липсват положителните качества, нещо което произтича от несъбраните отрицателни емоции. Например тези, които имат голям стаен гняв, обикновено чувстват липса на упоритост, инициатива, смелост и независимост - аспекти от позитивната страна на суровата емоционална енергия, чиито негативен израз е гневът. Като съзнателно насочват своята енергия към поемане на отговорност, тя естествено ще тръгне в конструктивна посока и ще работи по-скоро за тях, отколкото против тях.
Интересно е, че в астрологията една и съща планета управлява интуицията, смелостта, отстояването на правата и независимостта - Марс - тя управлява и гнева. За да приеме енергията на гнева друга форма, родените със северен възел в Козирог трябва да поемат отговорност, да отстояват правата си и да обръщат внимание на интуицията във всички сфери на техния живот.
Например имах клиентка с такава възлова позиция, която пренебрегна собствените си интереси, за да заведе приятелка на разпродажба на дрехи. Те си уговорили среща в 1:00 часа следобед. Моята клиентка била свободна до 6:30 ч., когато имала друга среща. Но нейната приятелка пристигнала късно, отделила необичайно дълго време на разпродажбата и настояла да си оправи външния вид в тоалетната, преди да си тръгне. Моята клиентка ставала все по-притеснена докато гледала как времето лети. Тя споменала пред приятелката си, че има среща в 6:30 ч., но тя изглежда не се интересувала от това. Накрая моята клиентка закъсняла за срещата си и била нервна и объркана през останалата част от вечерта.
Как е трябвало да превърне енергията на гнева в предимство! Тя е можела да поеме нещата в свои ръце като в самото начало каже: "Трябва да приключим с пазаруването до 5:00 ч." Като изложат своята цел в самото начало, тези хора могат да избегнат гнева от това, че нещата не се развиват в тяхна полза. Когато техният мотив е чист - да искат да помогнат - те трябва да позволяват на другите да разберат предварително какви са условията им: "Ще ти помогна, но трябва да свършим тогава и тогава. Това устройва ли те?" В този случай ще има съзнаване и съгласие за онова, което става, и те ще превърнат гнева в енергия, която да им помогне да действат.

Папка: Северен възел в Козирог | Добавил: Пим (02.03.2009)
Разгледан: 2056 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          35.175.107.185