Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:28
24.09.2022
Събота
44.201.68.86


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Козирог

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Рак - Северен в Козирог

Този индивид се учи как да постигне зрялост. В минали въплъщения е имал склонност да гледа през розови очила, виждайки само това, което иска с категоричното убеждение, че нищо друго не съществува.
Сега той притежава все още много от "детето" останало от Южния възел в Рак. Той така е свикнал да върви на патерици през миналите си животи, борейки се със своите зависимости, търсейки перила, на които да се подпре, че неговият настоящ живот напомня тромавата походка на човек, който се опитва да преодолее детските си навици, които му пречат да порасне. В действителност това е вечното дете, желаещо на всяка цена да задържи ролята си, както и фокуса на родителското внимание. При наличието на проблеми той би искал с това да се заемат родителите му. Всички, които среща и познава в този живот - приятел, бизнес-съдружник или брачен партньор, автоматично се превръщат в символичен родител, който трябва да събере парчетата на неговото нещастие, предпазвайки го да не бъде смазан от падащото небе, което сам е създал. Той дори е способен сам да си нанесе рани, ако това ще му спечели най-малката любов и симпатия. Опитвайки се постоянно да стане възрастен, той изглежда никога няма да е готов да осъществи напълно прехода. В него се запазва чувството, че има нужда от много повече практика. Всичко, което прави в този живот, се основава на душевния му спомен за силни чувства, които все още се накърняват и при най-малкия отказ.
Много индивиди с това разположение на възлите са обвързани с държавни дела на страната, в която живеят. Те участват в правителството, тъй като най-общо казано, това за тях е все пак част от собственото им семейство (от Рака). Зад всичко това се крият необикновено силни чувства на патриотизъм и лоялност.
Много индивиди с това разположение на възлите фокусират голяма част от силата и вниманието си върху по-младите хора. Те обичат да изслушват преживяванията и нещастията на другите, но ако не могат да разрешат проблема, те имат склонност да задържат всичко в себе си. Тъй като тежестта на проблемите се увеличава, подобно на натрупващи се пластове, това като че ли ги състарява.
Най-трудният проблем за родения, идващ от Южния възел в Рака, е да се научи как да се освободи. Индивидът донася със себе си в този живот такива силни вътрешни страхове да не забрави или загуби нещо, че продължава да полага извънредни усилия да задържи всичко, през което някога е преминал. Така се превръща в "кошче за физически отпадъци" от миналото. Той постоянно мисли за своето настояще във връзка с това какво е трябвало да направи преди години или животи. Често може да бъде видян да се рови в стари снимки, надявайки се да създаде бъдещето си от фрагментите на своето минало. На моменти, когато е изключително изтощен, той използва това, което е направено за него като трамплин за нещо повече. Той изпитва търпението на другите хора, товарейки ги с емоционалните си проблеми и дълго след като получи резултата се отказва, за да погледне през своя воал от чувства. Не се интересува защо нещо не е редно, тъй като търси да възвърне едно изгубено чувство.
Краят е особено труден за него. Думата "сбогом" никога не е била част от речника му, тъй като се опитва да запази всички връзки, колкото се може по-дълго. Неговото отношение към предметите не е по-различно и той формира у себе си една привързаност към тях поради носталгичните спомени, които носят със себе си.
Най-големият кармичен урок за индивида със Северен възел в Козирог е да се идентифицира с един идеален, възвишен живот. Накрая той трябва да застане зад нещо въпреки всичките си реални и въображаеми пречки и да осъзнае истинската отговорност.
Много индивиди с това разположение на възлите накрая се превръщат в самоопределили се "запазени марки". Те биха предпочели да умрат, отколкото един страничен човек да познава някоя страна от техния личен живот, което противоречи на принципите, зад които са избрали да стоят. Чрез влиянието на Северния възел той си оформя един образ, от който другите се възхищават и моделират собствения си живот по него. Понякога лични проблеми отнемат част от силата, с която поддържа този образ, въпреки това той е длъжен да го поддържа дори с цената на целия си живот. В резултат на повечето си стремежи той добива способността на човек, който предпазливо и методично съставя плановете си, преодолял склонността си от минал живот да реагира емоционално.
При жените тези възли се изразяват в усърдно търсене образа на бащата. При мъжете се обособява ясното съзнание за нуждата от изпълнението на тази роля.
Най-важно за Северния възел в Козирог с, че той представлява точката, в която индивидът ще намери своята кармична мисия. Само по тази причина много с това разположение на възлите имат склонността да приемат с неохота цялата идея за зрелостта. Те биха предпочели да останат в един незрял стадий, усещайки че ги очаква някакво правосъдие. Подобно на осъдения на смърт, който желае отлагане на екзекуция след екзекуция, те търсят прикритие зад другите, избутвайки постоянно себе си към задната линия, така че да избегнат срещата с последствията от всичко онова, което са създали. Това с причината, поради която много от тях се затрудняват да приемат собствената си хронологична възраст и ако я приемат открито, те се опитват да не го преживяват.
Съществуват много минали остатъци от незрялост. Душата се е фиксирала в точката на началния растеж. Сега съществуват много трудности при отделянето от тази точка. Все пак тя ще бъде преодоляна, ако индивидът непременно държи на нещо. Зодиакалното съзвездие Козирог е входната врата, през която душата трябва да продължи, оставяйки физическото тяло, като застане пред съдниците на тези врати. Доколкото това е последното му въплъщение на земята, човекът ще получи най-решителната кармична присъда в дадена област от живота, определена от позицията на дома в който е Северния възел. Индивидът с Лунни възли в Рак-Козирог, ще обърка половината си живот в безпомощно увлечение по нещо и един ден примирено ще каже: "Това е далече, далече по-добро от онова, което някога съм правел".

Домът, в който е Южния възел, показва зоната, в която кармичните остатъци от незрялост проникват в настоящия живот. Домът, в който е Северния възел, показва начините, по които индивидът сега може да навлезе в една отговорна зрялост, привличайки в живота си принципите на чест, уважение и традиция.
Щом се научи как се прави това той е готов да реализира по един прекрасен начин живота си.

Папка: Северен възел в Козирог | Добавил: Пим (17.01.2009)
Разгледан: 4498 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          44.201.68.86