Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:22
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Дева

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 12-ти Дом - Северен в 6-ти Дом

Този индивид прекарва голяма част от времето си в дълбок размисъл. Той обича да бъде оставян сам, така че необезпокояван от другите да може да пресее вътрешните си разсъждения през кармичните спомени на всички свои минали въплъщения. Да не говорим, че не обича компаниите или че даже е наясно какво прави в момента. Факт е обаче, че отива толкова навътре, че напълно се вглъбява в онова, за което мисли! Той се изгубва в себе си.
Винаги съзнателната причина за това вглъбяване се основава на логична мисъл, но индивидът има склонност да достига точката, където цялата логика му убягва. Неосезаемите Нептунови води, в които той потъва, остават мистерия даже за самия него.
Един от най-големите му проблеми е, че докато кротува вътре в себе си, той пречи на другите да стабилизират менталните му пътувания. В резултат натрупва огромно количество минали страхове, без да има представа дали са истински или въображаеми, или просто една сбита колекция от вътрешните му пътешествия върху пейзажа на неговото съзнание. Все пак основата на външния му живот е построена върху страх и въображение и независимо от това колко е силна останалата част от рождената карта, запазва моментите, в които не намира увереност в себе си.
Той наподобява водна костенурка, която постоянно наднича от черупката си. Близките му хора виждат в неговия живот една тенденция да избягва всичко, което изглежда реално. Той прекарва голяма част от времето си, наблюдавайки другите, скрит зад огледален прозорец. Накрая започва да си мисли, че останалата част от света го наблюдава със същия критичен поглед. Съществува скрита параноя, основаваща се на тази позиция на Лунните възли.
Що се отнася до работата, той е изключително лош организатор, оставя след себе си много недовършени неща, чувствайки винаги, че часовете на деня не му достигат, за да завърши своята дребна работа. Неговият проблем се състои в това, че не знае как да разчете времето си и в резултат на това постоянно се опитва да се залови за настоящето. Подобно на зайчето с часовника от "Алиса в страната на чудесата”, той продължава непрекъснато да се суети от страх да не закъснее.
Част от живота му ще премине в болници, институции или организации, които изискват от него да изгради свой подход. Той се нуждае от това, за да излезе от своя вътрешен Аз. Големият му кармичен урок е да се научи на отговорност, вместо да съжалява за всичките беди, които изглежда го нападат. При това разположение на Лунните възли по дом, повече от всяка друга позиция, той надава вик и при най-слабото нараняване, било то истинско или въображаемо. Понякога този вик е вътрешен, но винаги съществува, тъй като много дълбоко чувства, че любовта, която трябва да даде, отминава незабелязана и неоценена. Защото мислейки по този начин, той се превръща в създател на собствения си мрак; и нещастие за този, който се опитва да го измъкне, защото ще настрои слуха си за всичките минали болки, страхове и тревоги и тези, които още не е изказал!
Казано иначе, той е един бездънен кладенец на терзанието, без достатъчно дълбока вяра в положителния изход на събитията. Трябва да работи върху изграждането на доверие, така че да има силата да излезе от своята черупка. Веднъж направил това, той е един от най-състрадателните, прекрасни и полезни хора в зодиака.
Неговият Северен възел в 6-ти дом му дава голямо удовлетворение като помага на другите, но той не може да прави добре това, докато не приеме и не осъзнае факта, че в това въплъщение е избрал живот на саможертва.
Трябва да се научи как да организира мислите си, работата си и своя рационален режим на живот, защото е роден лечител, способен да се противопоставя на ограниченията на практическата медицина със свои собствени по-мистични методи на лечение. Но един талант не е талант, докато не се развие и един индивид не е повече, отколкото си мисли че е. Накрая той ще разбере, че най-големия му дар е вярата. Но ще трябва да работи дълго и упорито, за да достигне до това съзнание! Част от живота му ще бъде прекарана в грижи или борба с физически или умствени заболявания, отнасящи се до самия него или други близки хора. Неговото най-голямо израстване се осъществява, когато осъзнае, че болестта не е нищо друго освен дисхармония в тялото, отразяваща дисхармонията в мислите. Нещо вътре в него постоянно се опитва да му каже това и той трябва да се научи да не позволява на миналите си страхове да блокират онова, което сега е отворено за него.
Много хора с това разположение на възлите преживяват болести, които изчезват по чудо за удивление на лекарите, стоматолозите и други професионално практикуващи медици. Тук кармичният урок е индивидът да научи истинската причина, защото колкото по-бързо достигне до това разбиране, толкова по бързо новородената вяра ще започне да лекува. Веднъж осъзнал мощта на вярата си, той се превръща в същинско динамо.
Възприемайки един по-положителен поток от мисли, той автоматично се научава да не критикува другите, заради липсата на съвършенство, която вижда в тях. Неговият възглед за живота си остава клинично безпристрастен: да наблюдава внимателно и да диагностицира всичко, с което влиза в допир.
От всички позиции на Лунните възли това е най-трудната, която отваря вратата към минали въплъщения. Южният възел в 12-ти дом е завършил един кармичен път, детайлите на който остават завинаги запечатани в миналото, въпреки че неосезаемата Акашова субстанция все още остава.
Времената на терзание са приключили. Индивидът трябва да осъзнае, че поведението произлизащо от неговата вътрешна негативност не е свързано с настоящия му живот, а съществува само чрез връщане по една следа, която вече е свършила. Той трябва веднъж завинаги да погребе чувството, което все още има, че е преследван, тъй като позволявайки да го обземат такива мисли, без да иска ще пресъздаде тези обстоятелства.
Той би трябвало да се научи да разбира какво точно е миналото: не повече от един спомен, не по-истинско от една снимка на съзнанието, която сега той има свободния избор да запази в името на нейната изстраданост или да изхвърли, така че да може бързо да встъпи в един нов продуктивен свят. Веднъж поставил цялото си съзнание в рамките на един положителен и творчески възглед за живота, ще бъде в състояние да придаде нов смисъл на своето съществуване.

Знакът, в който се намира Южния възел, показва начините, по които индивидът блокира предимствата на своя настоящ живот, като се отдръпва в кармата, която вече е приключила. Знакът, в който се намира Северния възел, сочи начините, по които сега той може да развие един плодотворен живот, пренесен в служба.

Папка: Северен възел в Дева | Добавил: Пим (09.01.2009)
Разгледан: 2732 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248