Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:35
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Дева

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Цели

Самоусъвършенстване

Хората, родени с тази позиция на възлите, се учат как да пренавиват своя вътрешен механизъм, така че взаимоотношенията им с другите да бъдат по-щастливи и продуктивни. Те обичат програмите за самопомощ и се справят добре с всичко, което включва анализ и техника. Имат особен талант да работят успешно върху себе си, така че техният начин на живот да води до положителни резултати в света около тях. Те имат вродено разбиране за психологията на много дълбоко ниво, от което може да се изцелява, и това им дава сили да променят себе си. Когато упражняват тези свои таланти и работят за подреждане на собствения си дом, се изпълват с енергия, щастие и продуктивност.
За да подпомогнат излизането от тяхната черупка, трябва да развият и своята щедрост. Те притежават вътрешна способност да вдъхват увереност на другите, за да видят, че в света има определена структура.

Самостоятелност

Родените със северен лунен възел в Дева трябва да развият своята независимост, така че уверено да създават здравословни връзки, от които и двете страни получават сили. Те са имали прекалено много прераждания, в които са били безпомощни и са се осланяли на големи организации за своето оцеляване. В копнежа си за самостоятелност те получават сила, която да им позволи да бъдат балансирани. Ако разчитат на някой друг за своето благосъстояние, във финансово отношение или по друг начин, това може лесно да ги направи напълно зависими от чуждата сила.
Съществува и още един проблем, свързан с техния естествен стремеж да се възхищават и да бъдат предани. Когато са живели в манастирите, отдадеността на духовния идеал е била разумна, но сега предаността към неподходящо човешко същество може да бъде в тяхна вреда. Ето защо от особена важност за тези хора е да правят разлика на кого и за какво да се отдават. Когато намерят подходящия човек или идея, тяхната преданост ще бъде разбрана и оценена, но ако попаднат в неподходящи ръце, това ще ги превърне в жертви.
Тези хора се учат да не зависят от другите, за да бъдат себе си. Те трябва да наблюдават и да виждат какви в действителност са хората и тогава да се свързват с тях, а също така и да бъдат упорити в областите, които са им вътрешно присъщи. Например ако човек е моногамен по природа, тогава роденият със северен възел в Дева вероятно може да зависи от моногамията; ако един човек прави онова, което казва, че ще направи, роденият с лунен възел в Дева може да се осланя на него и да спази думата си; но ако човек е нечувствителен, роденият с това разположение може да бъде сигурен, че това качество няма да се промени. Докато тези хора са самостоятелни, те са завършени. Могат да действат като цялостни личности във всяка връзка. За тях да бъдеш самостоятелен не означава, че не бива да се осланят на другите - то означава, че няма да се разпаднат, ако другите не им помагат в проблемните ситуации.

Създаване на ред

Благодарение на миналите животи, в които други хора са контролирали тяхното време и разписание, родените със северен възел в Дева не са свикнали да се организират, така че животът им да бъде подреден. Но в това прераждане те трябва да планират времето си по конструктивен начин. Сега те са свободни! Те създават собствените си правила и доброволно ги следват.
Планът е абсолютно необходим, за да не се разпадне животът им, което за тях означава да се изправят лице в лице с безграничните си страхове и чувства на несигурност. Те трябва лично да поемат отговорност и да разпределят времето си, така че да бъдат задоволени нуждите им във всяка сфера.

Диета

Диетата и здравословното състояние са важни за тези хора. В миналите животи манастирите или други институции са поемали отговорността да поддържат балансираната им диета - в този живот те трябва сами да правят това. Те са невероятно чувствителни и лесно се подават на изкушението към различни храни. Трябва да обърнат внимание на ефекта от определени храни върху тях и да променят диетата си в зависимост от това.
Например подправките не са за тях в този живот. Те трябва да избират храни, които им помагат да се чувстват на земята, солидни и уверени. Трябва да отстранят захарта от менюто си, ако забележат, че тя им причинява безпокойство или ги разконцентрира. Те също се нуждаят и от редовни упражнения, което им помага да се чувстват физически силни, за да може да се развива самочувствието им.
Повече, отколкото хората с друго разположение на лунните възли, те трябва да знаят, че не бива да прекаляват с алкохола или да вземат наркотици - те просто имат непоносимост към тях. Тяхното съзнание и без това е разконцентрирано и наркотиците и алкохола ще им повлияят по един нездравословен начин.

Подредена околна среда

Подредената околна среда е от особена важност за хората родени със северен лунен възел в Дева. Те имат проблеми, когато около тях цари хаос. Много важно е офисът и домът им да бъдат винаги чисти, подредени и всичко да бъде организирано. Да повторя отново, че това ще увеличи самочувствието им. Когато заобикалящата ги обстановка е чиста и подредена, те се чувстват по-силни и с повече увереност в своята способност да създават ред в света извън тях.

Плащане на сметки

Навременното плащане на сметките е задължително за хората с лунен възел в Дева. Когато мислят за детайлите, придобиват вътрешна сигурност, която е особено важна за тях, за да се справят с увереност и лекота в света около тях. Всъщност те са много динамични - могат за час да свършат онова, което отнема средно около пет часа на човек. Проблемът не е в липсата на способност, а по-скоро в промяна на тяхното психическо състояние, така че да отговорят на предизвикателството да се изправят срещу света.

Списъци

Списъците са отлично средство, което помага на тези хора да организират мисленето си. Планирането им позволява да съсредоточат своята умствена енергия и да се сдобият с чувство за организирани действия и сили в материалния свят. Когато трябва да вземат решение, може да им бъде от помощ да напишат на лист всички за и против, така че да видят ясно правилната посока.
Родените със северен възел в Дева се справят добре с ежедневното планиране и сложно организираните системи. Подреждането на детайлите им дава повече увереност в тяхната способност да прилагат на практика своите идеи.

Упражнения

Една редовна програма с физически упражнения е от особена важност за тези хора. Да посещават спортна зала три пъти в седмицата, за да се раздвижат, може да изглежда нещо дребно, но в техния случай редовното занимание със спорт им дава чувство за ценност и благополучие. Положителните резултати от редовните упражнения подсилват тяхната емоционална, умствена и духовна сила, както и физическата им енергия.

Домашни любимци

Домашните животни могат да бъдат един действителен плюс в живота на хората със северен възел в Дева. Домашният любимец ги кара да си направят график и изисква от тях да се грижат за нещо в реалния живот. В същото време те се превръщат в сигурен източник на безусловна любов - без граници, любов, която родените с лунен възел в Дева толкова много искат да дадат. С тях те могат да намерят подходящия баланс между безусловната любов и дисциплината. Ако могат да го приложат и във връзките си с хората, то много ще им помогне да се научат на щастливи и здрави взаимоотношения.

Точност

Тези хора имат големи проблеми с точността, защото в миналите си животи други хора са се грижили за това. Но сега за тях е важно да се научат да бъдат винаги навреме. Това в голяма степен влияе върху самочувствието им. Ако закъснеят, те се чувстват виновни и това подсилва тяхното чувство за малоценност спрямо другите. За да се чувстват уверени, те трябва да изпипват своята работа до последния детайл. Ако са винаги навреме, значи играят според правилата и могат да се справят с всичко, което им предстои. Но ако закъснеят, целият им ден може да бъде небалансиран и те ще се чувстват несигурни.
Проблемът е, че са свикнали до такава степен да живеят в безвремие, че трябва съзнателно да планират кога да тръгнат, за да стигнат навреме. В противен случай различни неща ще ги отвличат едно след друго. Необходимо е съзнателно внимание от тяхна страна, за да бъдат точни. Един метод, който дава резултати, е да планират предварително колко време ще им бъде необходимо, за да стигнат някъде, без да се притесняват, и след това да добавят още десет минути. Това ще им помогне да определят кога да излязат от дома си. Те също така трябва да мислят за времето като за непроменливо понятие. "Трябва да изляза в 5.10 ч., не по-късно."
Някои от хората с лунен възел в Дева отиват в другата крайност и прекалено се тревожат за навременното си пристигане! Те непрекъснато се стремят да пристигат по-рано. Това може да доведе до постоянен стрес, който разрушава нервната им система. Освен това може да ги докара да осъждат онези, които закъсняват. Ще повторя отново, че умереността е най-правилният път.

Папка: Северен възел в Дева | Добавил: Пим (02.03.2009)
Разгледан: 2302 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.234.244.181