Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


04:39
26.02.2020
Сряда
3.226.122.74


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Дева

Лунни Възли [9]Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8]Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8]Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11]Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8]Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8]Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Дева в Домовете

Южният лунен възел


Южният лунен възел е индикатор за преживяването от минал живот, което е показател за това въплъщение. През първите двайсет години от живота, докато израстваме, ние ще преживеем отново опитностите от минал живот, които са ни необходими сега, и средата от детството, която сме си избрали ще представя различни възможности да се проявят отново тези опитности и да се преживее настоящето. Ето защо съществува психичен конфликт в паметта от предишни времена и ранното обкръжение. И така, тъй като работим с Южния възел, ние трябва с любов да разглеждаме всички тези опитности, защото те са нашата най-важна библиотека на преживяванията. Трябва с любов да ги разбираме, да бъдем с тях, докато натрупаме достатъчно опит, и чак тогава да се освободим от тази библиотека. Накрая можем да се върнем към началото на Вселената, така че да можем да станем всичко, което сме си избрали в този най-важен живот, настоящия.

Южният възел в Дева
Южният възел в Дева показва, че сме донесли едно важно преживяване на лечител отпреди и че трябва да сме космически рецептори на Божественото в който и дом да се намира Северният възел в Риби. Както казахме преди, това е много трудна позиция за разбиране, защото как би могъл човек да се фокусира върху Нептун? Има само един начин: трябва да се освободите от цялата потребност да дефинирате и знаете; вие трябва да освободите цялото позициониране; трябва буквално да се отдалечите от това, което сте знаели в продължение на двайсет милиарда години; вие трябва да изпразните себе си. Защо? Ние сме на прага на синхронизирането с галактическата вибрация; цялата ни планета скоро ще резонира с галактиката. Тази нова вибрация на Земята досега ни е била непозната. Старите форми на мислене, енергии и отговори ще ни се изпречат на пътя. Тези с Южен възел в Дева сега са тук, за да ни покажат начина, по който да изчистим и отворим себе си за новата енергия. Както казва Шулман, те са тук, за да се научат да вярват. Това е тази вяра, която може да бъде научена само чрез скачане от скалата.

Южният възел в Дева е в 1-ви дом

Когато Южният възел в Дева е в първи дом, ние виждаме най-драматичната динамика на освобождаване. Този индивид трябва да е изпълнен с дълбоко състрадание към другите в рамките на различни взаимоотношения, тъй като той е предопределен да премине през лечителските умения от минал живот и да ги отдаде в своите взаимоотношения. Индивидът трябва напълно да се освободи от личното его и чувството за Аза. Всички позиции на Южен възел в Дева са трудни. Човек не може да бъде състрадателен във връзката, без да познава първо Аза, и този индивид трябва да работи много върху опознаването на Аза през първите двайсет години. Но чувството на отегчение от "само аз" ще дойде, защото Нептун призовава към експанзия и състрадание към другите. Чувството за посока при тази позиция често ще освобождава дълбоко безпокойство за клиентите.

Южният възел е в Дева във 2-ри дом

Когато Южният възел е в Дева във втори дом, борбата за освобождаване на личните потребности и кармата се засилва. Тази позиция може би е най-трудната, която съм виждала. С големите трудности обаче идва голямото възнаграждение. Индивидът обикновено е много ангажиран във взаимоотношения с хора, които имат сексуални проблеми. Накрая това му опротивява, тъй като започва да съзрява и обикновено открива, че оцеляването не е възможно без самодисциплина. Това е началото на еволюцията. Тези индивиди почти винаги имат съществен сблъсък със смъртта, което им отваря очите. Това е по принцип характеристиката на Южния възел във втори дом, но тя се засилва от Хирон, защото Хирон управлява смъртта, така че може да се осъществи и ново раждане. След като веднъж този индивид се докосне до новата енергия, новото съзидание, потенциалната енергия за освобождаване на старото и допускане на новото става най-силна в зодиака. Това е живот на тежко кармично изкупление. Съветите относно действието на Нептун ще помогнат; съвет за засилване влиянието на Сатурн, плюс тайни посвещения в пътя на воина.

Южният възел е в Дева в 3-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в трети дом, индивидът се освобождава от двойствеността и многоаспектните преживявания от минали животи. Той е призван да се научи да се фокусира, но планетното господство на точката на фокуса (Нептун, управляващ Северен възел) като че ли е смущаваща. Всъщност не е така; след като този индивид веднъж се фокусира върху духовността и божественото, енергията започва да действа. Индивидът може да канализира силата на лечителя от минал живот посредством трети дом, като канал за информация, за да я фокусира в девети дом. Това е предпоследната позиция за един мистик.

Южният възел е в Дева в 4-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в четвърти дом, индивидите трябва да се освободят от нуждата да се грижат за другите като лечители и трябва да засилят влиянието на Нептун и мистицизма в своята кариера и заобикалящия ги свят колкото се може по-скоро. Те трябва да се научат да активират висшето съзнание в напрегнати ситуации, за да могат да отговорят на нуждите и да дават на много хора, които зависят от тях, след като са се научили да дават безусловно в техните собствени семейства. Накрая те ще обичат да бъдат в центъра на множеството изисквания от страна на другите и отговорът им към тях ще доведе до духовна експанзия и отваряне на сърдечната чакра. Хората с тази позиция обикновено не съзряват, докато не мине опозицията на транзитиращия към рождения Уран.

Южният възел е в Дева в 5-ти дом
Когато Южният възел е в Дева в пети дом, индивидът трябва да стане напълно самопожертвувателен и да не моли за нищо. Това е много трудна позиция. Тя обикновено сигнализира, че индивидът е бил преди егоистичен гуру или лечител, който е използвал другите сляпо, за собствено удовлетворение, и сега това поведение трябва да се обърне. Божественото се дава заради потребността от балансиране, поставяйки индивида в много смирена позиция, така че старите привички да не действат вече. Красотата на този живот е, че слага край на неясните спомени от минал живот, които са почти всепоглъщащи. Това е едно съвсем неуловимо освобождаване, което се проявява в отдаване на вътрешна лечебна енергия, без някой да го забележи. Опасно е този индивид да не отвори сърдечната чакра, така че да види красотата на своя живот, защото всяка форма на скептицизъм е отровна за растежа.

Южният възел е в Дева в 6-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в шести дом, индивидът е избрал живот на мистик, който се основава на крайното развиване на уменията като лечител от минали животи. Както отбелязахме преди, тази позиция е особена, защото това същество не може да стигне до мистицизма и Нептун, докато не се проумее окончателния прогрес от предишния живот. Първо, връзката на съзнанието с уменията от минал живот трябва да бъде възстановена и да се използва продължително време в този живот и след това да се премине към окончателното осъзнаване на нашето връщане към източника във времето. Тази позиция показва мъдростта отвъд времето и пространството, която е функция на холограмата на Божественото.

Южният възел е в Дева в 7-ми дом

Когато Южният възел е в Дева в седми дом, индивидът трябва да се освободи от потребностите на другите, за да осъществи космическото сливане. Индивидът ще служи повече на другите през по-голямата част от живота си и ще е склонен да се раздава, но накрая Северният възел трябва да бъде активиран. Индивидът ще навлезе в съзерцанието и мистицизма, след като отдаде лечителските си умения и грижи в продължение на много години.

Южният възел е в Дева в 8-ми дом

Когато Южният възел е в Дева в осми дом, индивидът е призван да заземява Нептун във втори дом, но първо трябва да се освободи от голямата негативност на сексуалните и окултни преживявания от минал живот. Както винаги при парадигмата втори-осми дом, индивидът може да си проправи път само чрез преживяването на кармата; затова, трябва да бъде дадена повече свобода на поведението до 40-та годила. Както винаги при Плутон, съществува ограничение на преживяването; нещо трябва да бъде научено или то ще стане причина за саморазрушение. Накрая този индивид ще изгори заедно с Нептун и Плутон в кармичен танц или ще трансмутира до заземен мистицизъм. Карта № 22 е на астролог и може да бъде изследвана за тази позиция. Тези индивиди обикновено притежават забележителни окултни умения.

Южният възел е в Дева в 9-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в девети дом, индивидът е създал една динамика за пренасяне на големи умения от минал живот като духовен учител и лечител в областта на висшето съзнание. Нептун в трети дом ще активира силно комуникацията и интеграцията в дома и ще канализира лечителските умения от минал живот много ефективно. Това ще бъдат едни от любимите ви клиенти, защото те ще дойдат в живота, когато се научат, че съществува духовна цел, която добива мощ, когато я идентифицираме.

Южният възел е в Дева в 10-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в десети дом, индивидът се освобождава от силата и контрола като лечител и пренася силата на енергията в грижи за другите. Успехът, признанието и властта не означават нищо, защото индивидът е имал всичко това, спомня си го и се интересува от неуловимите свойства на лечителството и грижите в това време. За индивидите с тази позиция гледането на болни деца означава повече, отколкото цялата слава в света. Карта № 1, физик, е много добър пример за тази динамика от две гледни точки. Той е много известен и уважаван, но предпочита да бъде със своето семейство повече, отколкото с всеки друг. Но той също е превърнал света в свое семейство, защото има Слънце в Дева и мисли много екологично. Така той ни учи, че Вселената е наш дом, и помага на хората да разберат, че всички ние откриваме живота, когато почувстваме връзката с Вселената.

Южният възел е в Дева в 11-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в единайсети дом, индивидът е бил лечител и учител в голям мащаб от минали животи и е дошъл, за да освободи тези умения в това време. Този индивид е избрал пътя да открие радостта от индивидуалното творчество и да се научи да се радва на децата. Този индивид се учи да се освобождава от властта и признанието в минал живот и да се радва на малките неща в живота. Грижите за егото ще блокират растежа на такъв човек и ще му попречат да намери детето в себе си. Вижте Карта № 5, която е на гуру, като пример за индивид с тази динамика, който не е могъл да се освободи от обсебването от минал живот да бъде учител, защото Хирон и Венера са в съвпад със Северен възел в Риби в пети дом.

Южният възел е в Дева в 12-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в дванайсети дом, индивидът вероятно е бил голям мистик в минали животи и сега е дошъл, да активира умението на физическо ниво като лечител. Този индивид ще се облагодетелства изключително от възстановяването на лечителските умения от минал живот, като ги активира на много прагматично ниво в този живот. Ние се освобождаваме от космическите измерения и отново избираме да учим другите заради нашата еволюция

Папка: Северен възел в Дева | Добавил: Пим (07.01.2009)
Разгледан: 2480 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9]Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8]Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8]Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11]Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8]Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8]Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.226.122.74