Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:00
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Дева

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Дева в Домовете

Южният лунен възел


Южният лунен възел е индикатор за преживяването от минал живот, което е показател за това въплъщение. През първите двайсет години от живота, докато израстваме, ние ще преживеем отново опитностите от минал живот, които са ни необходими сега, и средата от детството, която сме си избрали ще представя различни възможности да се проявят отново тези опитности и да се преживее настоящето. Ето защо съществува психичен конфликт в паметта от предишни времена и ранното обкръжение. И така, тъй като работим с Южния възел, ние трябва с любов да разглеждаме всички тези опитности, защото те са нашата най-важна библиотека на преживяванията. Трябва с любов да ги разбираме, да бъдем с тях, докато натрупаме достатъчно опит, и чак тогава да се освободим от тази библиотека. Накрая можем да се върнем към началото на Вселената, така че да можем да станем всичко, което сме си избрали в този най-важен живот, настоящия.

Южният възел в Дева
Южният възел в Дева показва, че сме донесли едно важно преживяване на лечител отпреди и че трябва да сме космически рецептори на Божественото в който и дом да се намира Северният възел в Риби. Както казахме преди, това е много трудна позиция за разбиране, защото как би могъл човек да се фокусира върху Нептун? Има само един начин: трябва да се освободите от цялата потребност да дефинирате и знаете; вие трябва да освободите цялото позициониране; трябва буквално да се отдалечите от това, което сте знаели в продължение на двайсет милиарда години; вие трябва да изпразните себе си. Защо? Ние сме на прага на синхронизирането с галактическата вибрация; цялата ни планета скоро ще резонира с галактиката. Тази нова вибрация на Земята досега ни е била непозната. Старите форми на мислене, енергии и отговори ще ни се изпречат на пътя. Тези с Южен възел в Дева сега са тук, за да ни покажат начина, по който да изчистим и отворим себе си за новата енергия. Както казва Шулман, те са тук, за да се научат да вярват. Това е тази вяра, която може да бъде научена само чрез скачане от скалата.

Южният възел в Дева е в 1-ви дом

Когато Южният възел в Дева е в първи дом, ние виждаме най-драматичната динамика на освобождаване. Този индивид трябва да е изпълнен с дълбоко състрадание към другите в рамките на различни взаимоотношения, тъй като той е предопределен да премине през лечителските умения от минал живот и да ги отдаде в своите взаимоотношения. Индивидът трябва напълно да се освободи от личното его и чувството за Аза. Всички позиции на Южен възел в Дева са трудни. Човек не може да бъде състрадателен във връзката, без да познава първо Аза, и този индивид трябва да работи много върху опознаването на Аза през първите двайсет години. Но чувството на отегчение от "само аз" ще дойде, защото Нептун призовава към експанзия и състрадание към другите. Чувството за посока при тази позиция често ще освобождава дълбоко безпокойство за клиентите.

Южният възел е в Дева във 2-ри дом

Когато Южният възел е в Дева във втори дом, борбата за освобождаване на личните потребности и кармата се засилва. Тази позиция може би е най-трудната, която съм виждала. С големите трудности обаче идва голямото възнаграждение. Индивидът обикновено е много ангажиран във взаимоотношения с хора, които имат сексуални проблеми. Накрая това му опротивява, тъй като започва да съзрява и обикновено открива, че оцеляването не е възможно без самодисциплина. Това е началото на еволюцията. Тези индивиди почти винаги имат съществен сблъсък със смъртта, което им отваря очите. Това е по принцип характеристиката на Южния възел във втори дом, но тя се засилва от Хирон, защото Хирон управлява смъртта, така че може да се осъществи и ново раждане. След като веднъж този индивид се докосне до новата енергия, новото съзидание, потенциалната енергия за освобождаване на старото и допускане на новото става най-силна в зодиака. Това е живот на тежко кармично изкупление. Съветите относно действието на Нептун ще помогнат; съвет за засилване влиянието на Сатурн, плюс тайни посвещения в пътя на воина.

Южният възел е в Дева в 3-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в трети дом, индивидът се освобождава от двойствеността и многоаспектните преживявания от минали животи. Той е призван да се научи да се фокусира, но планетното господство на точката на фокуса (Нептун, управляващ Северен възел) като че ли е смущаваща. Всъщност не е така; след като този индивид веднъж се фокусира върху духовността и божественото, енергията започва да действа. Индивидът може да канализира силата на лечителя от минал живот посредством трети дом, като канал за информация, за да я фокусира в девети дом. Това е предпоследната позиция за един мистик.

Южният възел е в Дева в 4-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в четвърти дом, индивидите трябва да се освободят от нуждата да се грижат за другите като лечители и трябва да засилят влиянието на Нептун и мистицизма в своята кариера и заобикалящия ги свят колкото се може по-скоро. Те трябва да се научат да активират висшето съзнание в напрегнати ситуации, за да могат да отговорят на нуждите и да дават на много хора, които зависят от тях, след като са се научили да дават безусловно в техните собствени семейства. Накрая те ще обичат да бъдат в центъра на множеството изисквания от страна на другите и отговорът им към тях ще доведе до духовна експанзия и отваряне на сърдечната чакра. Хората с тази позиция обикновено не съзряват, докато не мине опозицията на транзитиращия към рождения Уран.

Южният възел е в Дева в 5-ти дом
Когато Южният възел е в Дева в пети дом, индивидът трябва да стане напълно самопожертвувателен и да не моли за нищо. Това е много трудна позиция. Тя обикновено сигнализира, че индивидът е бил преди егоистичен гуру или лечител, който е използвал другите сляпо, за собствено удовлетворение, и сега това поведение трябва да се обърне. Божественото се дава заради потребността от балансиране, поставяйки индивида в много смирена позиция, така че старите привички да не действат вече. Красотата на този живот е, че слага край на неясните спомени от минал живот, които са почти всепоглъщащи. Това е едно съвсем неуловимо освобождаване, което се проявява в отдаване на вътрешна лечебна енергия, без някой да го забележи. Опасно е този индивид да не отвори сърдечната чакра, така че да види красотата на своя живот, защото всяка форма на скептицизъм е отровна за растежа.

Южният възел е в Дева в 6-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в шести дом, индивидът е избрал живот на мистик, който се основава на крайното развиване на уменията като лечител от минали животи. Както отбелязахме преди, тази позиция е особена, защото това същество не може да стигне до мистицизма и Нептун, докато не се проумее окончателния прогрес от предишния живот. Първо, връзката на съзнанието с уменията от минал живот трябва да бъде възстановена и да се използва продължително време в този живот и след това да се премине към окончателното осъзнаване на нашето връщане към източника във времето. Тази позиция показва мъдростта отвъд времето и пространството, която е функция на холограмата на Божественото.

Южният възел е в Дева в 7-ми дом

Когато Южният възел е в Дева в седми дом, индивидът трябва да се освободи от потребностите на другите, за да осъществи космическото сливане. Индивидът ще служи повече на другите през по-голямата част от живота си и ще е склонен да се раздава, но накрая Северният възел трябва да бъде активиран. Индивидът ще навлезе в съзерцанието и мистицизма, след като отдаде лечителските си умения и грижи в продължение на много години.

Южният възел е в Дева в 8-ми дом

Когато Южният възел е в Дева в осми дом, индивидът е призван да заземява Нептун във втори дом, но първо трябва да се освободи от голямата негативност на сексуалните и окултни преживявания от минал живот. Както винаги при парадигмата втори-осми дом, индивидът може да си проправи път само чрез преживяването на кармата; затова, трябва да бъде дадена повече свобода на поведението до 40-та годила. Както винаги при Плутон, съществува ограничение на преживяването; нещо трябва да бъде научено или то ще стане причина за саморазрушение. Накрая този индивид ще изгори заедно с Нептун и Плутон в кармичен танц или ще трансмутира до заземен мистицизъм. Карта № 22 е на астролог и може да бъде изследвана за тази позиция. Тези индивиди обикновено притежават забележителни окултни умения.

Южният възел е в Дева в 9-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в девети дом, индивидът е създал една динамика за пренасяне на големи умения от минал живот като духовен учител и лечител в областта на висшето съзнание. Нептун в трети дом ще активира силно комуникацията и интеграцията в дома и ще канализира лечителските умения от минал живот много ефективно. Това ще бъдат едни от любимите ви клиенти, защото те ще дойдат в живота, когато се научат, че съществува духовна цел, която добива мощ, когато я идентифицираме.

Южният възел е в Дева в 10-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в десети дом, индивидът се освобождава от силата и контрола като лечител и пренася силата на енергията в грижи за другите. Успехът, признанието и властта не означават нищо, защото индивидът е имал всичко това, спомня си го и се интересува от неуловимите свойства на лечителството и грижите в това време. За индивидите с тази позиция гледането на болни деца означава повече, отколкото цялата слава в света. Карта № 1, физик, е много добър пример за тази динамика от две гледни точки. Той е много известен и уважаван, но предпочита да бъде със своето семейство повече, отколкото с всеки друг. Но той също е превърнал света в свое семейство, защото има Слънце в Дева и мисли много екологично. Така той ни учи, че Вселената е наш дом, и помага на хората да разберат, че всички ние откриваме живота, когато почувстваме връзката с Вселената.

Южният възел е в Дева в 11-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в единайсети дом, индивидът е бил лечител и учител в голям мащаб от минали животи и е дошъл, за да освободи тези умения в това време. Този индивид е избрал пътя да открие радостта от индивидуалното творчество и да се научи да се радва на децата. Този индивид се учи да се освобождава от властта и признанието в минал живот и да се радва на малките неща в живота. Грижите за егото ще блокират растежа на такъв човек и ще му попречат да намери детето в себе си. Вижте Карта № 5, която е на гуру, като пример за индивид с тази динамика, който не е могъл да се освободи от обсебването от минал живот да бъде учител, защото Хирон и Венера са в съвпад със Северен възел в Риби в пети дом.

Южният възел е в Дева в 12-ти дом

Когато Южният възел е в Дева в дванайсети дом, индивидът вероятно е бил голям мистик в минали животи и сега е дошъл, да активира умението на физическо ниво като лечител. Този индивид ще се облагодетелства изключително от възстановяването на лечителските умения от минал живот, като ги активира на много прагматично ниво в този живот. Ние се освобождаваме от космическите измерения и отново избираме да учим другите заради нашата еволюция

Папка: Северен възел в Дева | Добавил: Пим (07.01.2009)
Разгледан: 2810 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248