Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:51
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Близнаци

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Личност

Минали животи

Хората със северен лунен възел в Близнаци са имали най-различни житейски съдби с една обща характеристика: търсене на истината. Те са имали прераждания, в които са преследвали истината по свой начин - като пътуващи монаси в Индия, скитащи номади в пустинята, отшелници или обикновени хора, които са се заселвали сред пустошта, за да изучават природните тайни. Те са също имали много животи, в които са търсили истината като колективен идеал и са били погълнати от идеите на различни религиозни организации. И в двата случая търсенето на истина, духовност, етика и просветление са мотивирали целия им живот, а обществените и човешки взаимоотношения са били пренебрегвани.

Философът

Тези хора са имали много минали прераждания като философи. Живот след живот, независимо дали са били будисти, юдеи, мюсюлмани, или християни, те са изоставяли близките си, за да търсят истината. Ето защо в това прераждане все още имат склонност да се отдалечават от хората и да се движат в собствена посока. През цялото време в предишните си прераждания са търсили просветление - ако е било необходимо, изкачвали са се на върха на планината, за да намерят истината. Но след толкова много прераждания, в които целта им е била една, те са я намерили! В този живот не е необходимо да продължават да я търсят. Накрая, на върха, те са останали изолирани и самотни. Затова в този живот предизвикателството е да споделят своята истина, да се върнат към живот в обществото и да се свържат с останалите.
Желанието да бъдат винаги прави може да се окаже най-големият препъни камък за родените със северен възел в Близнаци по пътя към ефективното сближаване с хората и чувството за спокойствие и обич, които са присъщи на истинската обвързаност. Тъй като в миналите си животи те са били свещеници и философи, другите хора са следвали техните напътствия. Те са свикнали на тях да гледат като на винаги прави, без да им задават въпроси, затова е разбираемо защо хората с лунен възел в Близнаци влизат в този живот с определена арогантност. Но другите могат да почувстват високомерното им отношение и това ги кара да не се вслушват в думите им. В резултат на това родените със северен възел в Близнаци започват да чувстват, че хората около тях подценяват техния ум, защото не ги слушат. Това е пример как могат да си създадат проблеми в общуването.

Проблеми с общуването

В резултат от самотата и изолацията в миналите животи родените със северен възел в Близнаци могат да говорят с часове, без да дават думата на друг. Те може и да зададат на другите някакъв общ въпрос, като "Как вървят нещата?", но ако другият човек насочи вниманието отново към тях, се възползват от възможността и не спират с монолога си. Могат да говорят за всичко, което се случва в техния живот, да си спомнят, да разкажат дузина истории, в които да се представят като герои, без другият човек да добави и дума. Тъй като не получава шанс да се включи в разговора или да разкаже своя собствена история, техният слушател загубва интерес.
След толкова много животи самота тези хора изпитват нужда да говорят непрекъснато. Те се чувстват неудобно от мълчанието, защото го свързват с изолация. Сега искат да се свържат с другите хора и ако по време на общуването се появи мълчание, те имат усещането за възникнал проблем и затова продължават да говорят, само за да запълнят празнотата.
Те научават, че разговорът е процес на умело взаимодействие: в него човек споделя една своя идея и трябва да има чувствителност, за да усети как другият човек я чува, да чака реакция и да изслуша мнението му. Тези хора не бива да забравят да насочват прожектора и към другия човек от време на време, да му задават въпроси за неговия живот и да споделят мнението си във връзка със събития от неговото ежедневие за да се опитат да му помогнат. Ако хората със северен възел в Близнаци не отстъпват мястото, обляно от светлината на прожектора, губят енергията, която другите хора влагат в общуването. Когато почувстват тази загуба на енергия, това трябва да бъде сигнал да позволят на другия човек да говори. Разговорът е като дишането - едно вдишване, едно издишване, и тези хора се учат, че и двамата трябва да имат шанс да се включат в него, независимо от това кой е в центъра на вниманието.
Например, когато говорят за проблеми, които са имали със свой колега, те могат да кажат: "Какво мислиш за това? Смяташ ли, че съм преценил правилно ситуацията?" След като другият човек отговори, те могат да попитат: "Как мина твоят ден? Беше ли спокоен, или трябваше да спориш с някого?" Ако им се стори, че другият човек не иска да отговаря, те трябва да проверят като попитат:
"Предпочиташ да не говориш за това или имаш нещо друго предвид?" За да се поддържа жизнеността на разговора, и двамата трябва да се включват активно. След като веднъж тези хора разберат как се получава един добър разговор, те стават експерти в тази област.
Родените със северен възел в Близнаци се учат да гледат на комуникацията като на средство за задоволяване на любопитството си - да имат желание да научат повече за другия човек. Те трябва да посрещнат с отворени обятия отговорите на другите, защото, когато ги свържат със своите идеи и проникновения, това може да създаде истина, която е по-могъща, отколкото всяка друга абстрактна истина.
Понякога тези хора изглеждат войнствени. Те си мислят, че имат нещо важно да кажат, и се страхуват, че няма да бъдат разбрани. Затова влагат много ентусиазъм и енергия в комуникацията, за да бъдат сигурни, че са ги разбрали правилно. Те могат да станат толкова свирепи и непреклонни, че другите да започнат да се чувстват атакувани и да се опитат да се защитават с отговорите си. И тогава, тъй като другият човек изглежда, че се съпротивлява, те могат да станат още по-настойчиви, докато разговорът не ескалира по един непрактичен, прекалено емоционален начин. Но трябва да осъзнаят, че хората се съпротивляват на начина, по който те са представили гледната си точка, а не на самата идея.
Хората със северен лунен възел в Близнаци имат склонност да говорят по много директен начин - да изказват своето мнение като неоспорима истина - и всяка една дискусия върху нея може да доведе до спор. На тях такава ситуация може да им харесва и да я смятат за стимулираща обмяна на идеи, докато другият човек може да гледа на разговора като една безсмислена битка на остроумия. Това може да им попречи на общуването с приятели в ежедневието, защото последните се изморяват от битката след известно време. Родените със северен възел в Близнаци трябва да се научат да се отдръпват и да се вслушват по-внимателно в другия човек. Те трябва да осъзнаят, че тяхната сила е в ясните спокойни мисли, а не в емоциите. Техните проникновения (когато са чули правилния въпрос) често са много добри, правилни разрешения на проблемите и когато е изречена по недраматичен начин, силата на идеята може наистина да бъде почувствана.
Хората с лунен възел в Близнаци имат нужда да вярват в разума на другия човек и в това, че той ще разпознае истината, без да е необходимо насилствено да му я налагат. Те се учат, че е важно да заместват нетърпението с уважение, ако искат наистина да бъдат разбрани и успешно да се свързват с другите хора.
Друга причина за прекомерната пламенност на тези хора при излагането на идеите им е желанието им тяхната истина да бъде призната. Това подхранва самочувствието им и им помага да се отпуснат, след като знаят, че гледната им точка се възприема. Но те трябва да разберат, че истината съществува сама за себе си и не й е необходима допълнителна енергия от тяхното его, тя няма нужда от допълнително гориво или фанфари, за да се докаже правотата й. Всъщност колкото по-спокойно е изложена, толкова по-добре, за да може другият човек да се почувства незастрашен и да я приеме. Независимо от това колко благородни са мотивите им, тези хора не трябва да използват мощната енергия на своето его, за да изложат по-добре гледната си точка. Другите просто няма да ги изслушат.

Търпение и обърканост

Родените със северен възел в Близнаци се учат да бъдат търпеливи към себе си и околните в изглаждането на проблемите при общуването. Те не са свикнали да водят разговор. В края на краищата, те са били по планинските върхове, какво могат да знаят за комуникацията? Те сякаш говорят латински, когато хората около тях говорят на родния си език. Тези хора трябва да имат търпение и да намалят скоростта, да отделят известно време, за да разберат какво им казват. Ето един пример: човек със северен възел в Близнаци има приятелка, която работи в павилион на един панаир и трябва да преброи точно сто ябълки. Докато брои - 67, 68, 69, 70... - хората се спират, прекъсват я и тя се обърква. Е, приятелката има проблем, съвсем естествено е човекът със северен лунен възел в Близнаци магически да се появи, защото знае отговорите на всички въпроси! Приятелката казва: "Тези ябълки са за продажба. Трябва да изброя...", но роденият със северен възел в Близнаци ще чуе само първите няколко думи. Той приема, че знае какъв е проблемът и затова спира да следи разговора. Когато "се връща" забелязва, че другият човек е спрял да говори, но тъй като изобщо не е чул какъв е проблемът, той ще предложи неподходящо разрешение: "О, не се безпокой - ябълките се продават по 2 $ за четвърт килограм!"
Приятелката ще се подразни, защото наистина има проблем и не е получила отговора, от който се нуждае. И човекът с лунен възел в Близнаци ще бъде объркан, защото безкористно е опитал да помогне, а неговата приятелка не го е оценила. И двамата губят.
Вместо да стои объркан, роденият с това разположение трябва да спре и да помисли: "Добре, след като тя не прие отговора ми, това означава, че не съм се изразил ясно. Може би не съм разбрал проблема напълно." И той трябва да поиска извинение: "Джош, съжалявам, може би не съм разбрал напълно какъв е твоят проблем. Ще повториш ли?" Приятелката ще оцени факта, че той е проявил достатъчна загриженост, като се е върнал отново на темата, и когато каже отново: Трябва да преброя 100 ябълки за панаира", роденият със северен възел в Близнаци ще се вслуша внимателно и ще види какъв точно е проблемът. Тогава може да предложи: "Ами защо не направиш десет купчини от по десет ябълки всяка?" Приятелката веднага ще се почувства облекчена: "Благодаря! Това е много добро разрешение!" Когато другият човек с благодарност приеме отговора, двамата ще се почувстват великолепно и всички ще спечелят.

Носачи на истината

Тези хора често не осъзнават цялото значение на посланието, което получават. В горния пример човекът със северен лунен възел в Близнаци би могъл да се прибере вкъщи вечерта и внезапно да осъзнае: "Разбира се, това е причината, поради която не мога да успея! Мислите ми са истинска бъркотия, а онова, от което се нуждая, е да разделя всичко на малки части, и да се справям с всяка една поотделно!" Хората със северен възел в Близнаци никога не бива да приемат, че даден въпрос не си струва да се обсъжда. Ако някой е искрено заинтересован и търси информация, тези хора винаги ще се опитат да помогнат да я намери. Те са носачи на истината и като помагат на другите да открият информацията, от която се нуждаят, те често разкриват една по-голяма истина.

"Свободолюбиви записи"

В миналите животи свободата е била много важна за родените със северен лунен възел в Близнаци - за да открият своята истина, те е трябвало да бъдат свободни. Сега в главата им сякаш има магнетофонен запис, от който непрекъснато чуват: "Трябва да бъда свободен, трябва да бъда свободен." Но в този живот вслушването в подобни думи не е от полза за тях. Ако те имат връзка, наистина разбират какво казва другият човек, създали са невероятна хармония и внезапно се появи това "Трябва да бъда свободен, трябва да бъда свободен", те ще се отдръпнат от тази връзка. И ще започват да се съобразяват само със себе си, но вместо да се чувстват свободни, ще бъдат самотни (единствени на планинския връх!) и ще се питат: "Какво се случва? Така изобщо не се чувствам добре."
Здравословно е за тези хора да се върнат обратно и да кажат: "Джош, промених мнението си." Това не е живот, в който родените със северен възел в Близнаци трябва непрекъснато да бъдат прави. Те трябва да бъдат честни, когато има два различни отговора на един въпрос. Например може да не желаят да не прекратяват една връзка и в същото време да се страхуват, че ако я продължат, няма да могат да правят онова, което желаят. В този момент родените с това разположение трябва честно да изразят своето раздвоение: "Да ти кажа истината, чувствам се объркан. От една страна искам да остана с теб, от друга се страхувам, че ако наистина се сближим, няма да мога да върша нещата, които правя, когато съм сам и от които се нуждая." Или могат да кажат на децата си: "Разбирам какво се случва с вас и че се нуждаете от повече пространство, но в това семейство трябва да има определена дисциплина, за да може животът ни да върви гладко." Когато споделят двете страни на един проблем, отговорът се появява пред тях. Човекът до тях ще разбере какво казват и ще се съгласи с тях.
Ако просто успеят да осъзнаят наличието на тези "свободолюбиви записи", това ще разреши в голяма степен проблема. Записите са като мускули в съзнанието, които са били прекомерно тренирани и сега изпъкват в най-неподходящите моменти. Затова, ако разберат откъде идва гласът, след това може да не го приемат прекалено сериозно.

Вътрешни конфликти

Безпокойства и страхове

В много минали прераждания родените със северен лунен възел в Близнаци са били духовни съветници, наставници и е трябвало да бъдат сигурни за неща, за които другите са изпитвали съмнения и страхове. Тяхното подсъзнание им е казвало: "От теб се очаква да знаеш всички отговори." Техните цели са изисквали пълно отдаване и вяра, затова сега подсъзнателно се опитват да пренебрегнат появяващите се страхове или съмнения.
Те имат склонност да преценяват себе си като се сравняват с другите по начини, които им пречат да видят истинските си чувства. Например един човек с това възлово положение може да каже: "Знаеш ли, аз наистина не съм щастлив в моята работа... но не зная какво искам да правя точно сега... и съм щастлив, че изобщо имам работа! Всъщност никой не харесва работата си!" Тези хора изглеждат като че всичко са обмислили. Те не биха казали: "Нямам представа какво трябва да правя с живота си." Вместо това ще изрекат "Планирам да започна да уча право", и след това ще изредят шест причини защо го правят. Дори ще изложат и недостатъците: "Вече съм мислил за отрицателната страна на това мое решение, но мисля, че това е, което искам да правя." Когато представят себе си на другите като хора, които знаят отговорите на всички въпроси, такова поведение прекъсва, вместо да подканя към комуникация, общуване и споделяне на онова, което ще им даде нов поглед и допълнителна информация.
Те се объркват, ако трябва да се възползват от идеите и мнението на другите, защото не искат да се чувстват слаби - не искат да се изправят лице в лице с фактите, когато в действителност нямат всички отговори. Тъй като се страхуват, че другият човек ще им каже нещо, което не искат да чуят, те неизменно общуват по начин, който обезкуражава другите да участват в разговора. Тези хора също се страхуват, че истинската комуникация с другите може да разкрие нещо по-дълбоко за тях, което ще накара съмненията, страховете и вътрешната обърканост да се увеличат.

Живот в обществото

Родените със северен лунен възел в Близнаци се учат, че в обществото има свобода на избора. Не всички следват едни и същи правила. Когато всеки от нас се движи по свой собствен път, нормално е да бъде несигурен, да се съмнява и да притежава достатъчно смиреност, за да търси мнението на другите - в действителност това е най-разумното поведение.
Сътрудничеството дава сила на хората да използват своите таланти, да изразяват себе си, да постигат своите желания и да вършат неща, от които печелят не само те, но и другите хора, и обществото като цяло.
На върха родените с лунен възел в Близнаци са били сами, но в обществото ние всички имаме силни и слаби страни. Хората се събират и обменят информация - водопроводчикът е специалист в своята област, юристът познава законите и т.и. Но хората с това възлово положение не са свикнали да търсят помощ. Те мислят, че това показва липса на интелигентност. Но обществото се движи от основния постулат, че никой не може да знае всичко. Ние се намираме в една и съща лодка и човекът, който е най-голям специалист, я управлява.
Хората със северен възел в Близнаци могат да пренебрегнат удобството и другарството, което се появява във взаимозависимостта, защото те не приемат, когато другите им казват какво да правят, особено ако изглежда, че те знаят по-малко за истината от тях. Но в това прераждане те трябва да се научат да живеят в симбиоза с обществото, а в него има много хора, които знаят повече от тях. Родените с лунен възел в Близнаци не бива да забравят, че от скромността могат да спечелят, защото тя им позволява да се вслушват в думите на другите и да се учат от тях. Те трябва да открият как да бъдат себе си и да продължават да подават ръка и на другите членове на обществото. Нещо повече, скромността им помага да научат истината, че вселенската енергия може да дойде от всеки и затова те трябва да бъдат отворени за различни гледни точки.

Двойственост

Тези хора се учат да приемат двойствеността: противоречията в другите и двойствеността на собствената си природа. Тъй като са преследвали само истината в миналите си животи, те са загубили способността да бъдат човешки създания. В това прераждане тяхната мисия е да открият отново всичко за човешката природа.
Планетата Земя се движи от принципа на ин и ян, деня и нощта, студа и топлината, даването и приемането, мъжкото и женското начало - тези на пръв поглед противоположни неща създават едно цяло. Родените със северен възел в Близнаци най-добре ще разберат живота и различните ситуации, когато видят и обратната страна на монетата. Те все още се учат да виждат, да приемат и да проявяват интерес и към двете страни, а не да смятат, че "това е просто една монета, голяма работа". Вместо да избягват вътрешните конфликти, те се учат да постигат онова спокойствие на духа, което идва от откровено и изпълнено с любов приемане на противоположните части от собствената им природа. Следователно хората с лунен възел в Близнаци не трябва да се тревожат за това, че не могат да видят пълната картина. За тях е приемливо и да не знаят - всъщност, в този живот за предпочитане е да не знаят нещо! Ако си мислят, че вече всичко им е ясно, това блокира тяхната отвореност да получават нова информация, която може да подобри разбирането им за дадена ситуация.
Тези хора се объркват, когато съобщават нещо на другите, защото си мислят, че те не искат да чуят различната истина. Затова, когато някой им каже: "Аз напуснах тази работа", "Разделих се с приятеля си", или "Реших да не записвам право", родените със северен възел в Близнаци ще кажат: "Не исках да ти казвам, но никога не съм го харесвала." Или "Не мисля, че юридическото училище беше добра идея за теб." Другият човек може да каже: "Защо не ми каза по-рано?" Но тези хора се страхуват да не наранят околните, споделяйки истината. Те трябва да разберат, че и най-обикновеното изразяване на собственото им мнение може да бъде полезно за другия човек.
Но мотивът, който лежи зад предлагането на тяхната гледна точка, играе жизненоважна роля по отношение на това как се приема съветът им. Ако техният мотив е да предложат любов и подкрепа, другият човек ще почувства добрите намерения и ще бъде отворен да чуе думите на този с лунен възел в Близнаци. Но ако мотивът им е да покажат осъдителното си отношение или че са прави, другият човек ще опита да се защити. Ако хората със северен възел в Близнаци наистина искат да помогнат, общуването върви гладко. Те ще предложат своето разбиране като друга гледна точка, дар, който околните получават, защото родените с това възлово положение се интересуват от тях, и ще позволят на другия човек да прецени дали са прави в тази ситуация.

Оптимизъм

Хората със северен лунен възел в Близнаци имат склонност да бъдат слепи оптимисти, което може да ги подведе да попадат в различни ситуации, без внимателно да са проверили всички факти. Понякога те интуитивно чувстват, че някой е бил непочтен към тях, но могат да пренебрегнат своето усещане с надеждата, че ще ги оценят и всичко ще се подреди. Когато осъзнаят небалансираността, те се нуждаят от един нов избор. Това ще възстанови самочувствието им.
Когато хората с тази възлова позиция осъзнаят, че ситуацията не е благоприятна, те имат нужда да се облегнат на собствените си сили. Но не винаги се чувстват способни да се справят с положението. Те имат склонност сляпо да вярват на хората, които смятат, че по-добре могат да се грижат за себе си в реалния свят. И тъй като са доверчиви, приемат, че другите също са такива, а това може да им донесе много неприятности.
Тези хора трябва да се осланят на помощта на другите, но не бива да правят това сляпо. Предизвикателството за тях е да разберат хората около себе си и да не вярват на никой, водени от страх, че нямат друг избор. Те трябва да се вслушват в думите на другите и тъй като по природа имат усет към истината, могат да разпознаят кога околните не са искрени към тях.

Морал

Родените с лунен възел в Близнаци често не очакват хората да им казват истината. Те си мислят, че другите действат от някаква различна позиция, където е нормално да бъдеш не съвсем честен, да изричаш благородни лъжи, да криеш пари и т.н. И тъй като те самите никога няма да направят подобно нещо, чувстват, че другите се намират на едно по-ниско морално ниво. Още веднъж опитът от миналия им живот със строгите етични норми се вмъква в настоящото им съществуване и те срещат трудности с онова, което смятат за "несправедливост и игри" от страна на други хора.
Хората със северен възел в Близнаци трябва да осъзнаят, че тяхната задача е да върнат отново духовните принципи и истината в съзнанието на другите. Ако те гледат на тях като на хора, които не са добри или с висок морал, естествено че другите ще им противопоставят своите възгледи - никой не иска да се чувства грешник! Затова те имат нужда да подкрепят околните по начин, който да им помогне да поемат по пътя на духовността в ежедневния си живот. В същото време, те трябва да бъдат отворени за различни гледни точки и да смекчат суровостта на собствената си позиция.
Когато родените със северен лунен възел в Близнаци кажат нещо, те държат на думата си - това е въпрос на морал за тях. И очакват хората около тях да играят според правилата, за които и двете страни са се договорили. Когато другите кажат, че ще направят нещо и не го сторят - поради някаква причина - хората с тази възлова позиция могат да се почувстват безкрайно разстроени. Те искат първоначално приетият ангажимент да бъде спазен или да бъдат предупредени за промените.
Например, ако те са се разбрали с някого да изчистят тавана и след това възникне друга работа, обикновено ще кажат: "Бяхме се уговорили да изчистим тавана днес, но изглежда, че няма да остане време. Има ли някой, който да не одобрява това?" Те мразят нещо да бъде казано и след това да не бъде направено. Но не знаят как да създадат подобно поведение в другите хора - те не искат да ги притесняват или да им позволяват да разберат, че съществува някакъв проблем. Това може да бъде извор на сериозно объркване за родените с възлово разположение в Близнаци.
Когато подобни различия се появят, те обикновено са резултат от една от следните три основни причини:
1. Може да бъде резултат от първоначално недоразумение, което хората със северен възел в Близнаци са позволили да мине покрай ушите им, без да го изяснят, дори и да не са били съгласни с него в този момент. Ако те трябва да изяснят нещо от миналото, трябва да се обърнат към фактите: "Вчера те чух да казваш..., а сега твърдиш, че... Не мога да разбера защо се появи тази промяна. Ако обичаш, би ли ми обяснил, за да мога да разбера по-добре онова, което искаш да кажеш?" Ако мотивът на човека с тази възлова позиция е наистина да разбере и не иска да кара другия човек да чувства, че не е прав, този подход ще даде резултат. В противен случай другият човек ще започне да се чувства неудобно и ще се опита да се защити с отговора си.
2. Другият човек може да не е казал точно онова, което роденият с лунен възел в Близнаци е чул - в живота на хората с такава позиция на възлите има много погрешно схващани неща в комуникацията. Ако хората с лунен възел в Близнаци могат да си спомнят думите по-точно, те могат да кажат: "Вчера те чух да казваш... това ли имаше предвид, или нещо друго?"
3. Възможно е също другият човек да е бил на едно мнение в даден момент и след това в резултат на промяна в обстоятелствата, възприемането или реакцията на околните да е променил своето мнение и на следващия ден да има напълно противоположна позиция. Част от живота в обществото е да се научим също как да се адаптираме и да променим посоката в отговор на реакцията на другите.
Хората изразяват една идея и в зависимост от това, как другите реагират на нея, продължават да се придържат към нея или променят мнението си, за да могат да стигнат до целта си по най-сигурния път. Например някой е убеден, че рекламата в списание А ще помогне да се развие бизнесът му. Но след като получи скромни резултати, той може със същата убеденост да твърди, че не е добра идея да се рекламира в списание А и да пусне обява в списание Б или да използва напълно различен начин за реклама.
Родените със северен възел в Близнаци могат да гледат на тези ситуации като на непоследователно поведение, но то просто представя процеса на интелигентна адаптация към реакцията на околната среда. От миналите животи, които са прекарали в религиозни храмове, тези хора са свикнали да търсят вечните истини: абсолютните универсални закони, които никога не се променят. Но в това прераждане те се учат да се движат в социална среда и трябва да бъдат смирени, за да чуят и да научат как работят правилата в тази среда. Това осъзнаване на правилата ще им помогне да бъдат по-отворени към другите. Техните реакции могат да помогнат на родените с лунен възел в Близнаци да определят дали имат някакъв принос и дали ефективно добавят своята положителна енергия в дадена ситуация.

Папка: Северен възел в Близнаци | Добавил: Пим (05.03.2009)
Разгледан: 2715 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248