Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:09
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Близнаци

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Взаимоотношения

Нужда от свобода

Хората със северен лунен възел в Близнаци изпитват невероятна нужда от свобода в това прераждане. Ако това ги кара да се запознават с нови хора, е здравословно и ще доведе до увеличаване на тяхната жизненост. Но ако подтикът към свобода е основан на вслушване в техните "свободолюбиви записи" или бягство от предизвикателството на връзките с другите, резултатът ще бъде тревога и самота.

Страх от обвързване

Когато другите ги тревожат, реакцията на хората със северен възел в Близнаци е изцяло да се отдалечат и да се завърнат на своя планински връх. Те чувстват, че обвързаността ги прави слаби, и подсъзнателно се страхуват да бъдат разбрани в дълбочина от друг човек. Също така се объркват, когато трябва да влагат много усилия, за да споделят своите истини. Макар че истините идват прекалено лесно за тях, те имат големи трудности, когато трябва да ги предадат на другите, по начин, по който ще бъдат разбрани и оценени.
Тъй като това са хора, които се учат как да слушат другите, задаването на въпроси е добър навик за тях. Качеството да бъдат добри слушатели е свързано със задаването на въпроси и проявата на заинтересованост към живота на другия човек и когато тези хора са ангажирани в този процес, те са щастливи и спокойни. Хората с такава възлова позиция се страхуват от истински дълбоката връзка с другите, но когато го правят, чувството на завършеност и факта, че ги приемат, са дълбоко удовлетворяващи. Те могат отново да постигнат спокойствието, за което са работили толкова сериозно в миналите си животи.
За да постигнат успех в близките взаимоотношения, родените със северен лунен възел в Близнаци трябва да признаят, че досега са били като завити в пашкул. Те трябва да се издигнат над страховете си и да декларират своето намерение: че искат да излязат от пашкула и да се свържат с другия човек - не само на нивото на надеждите и мечтите, но също така и в съмненията и страховете. След това, докато разкриват себе си в разговор, те могат наистина да бъдат честни и да споделят своя не само весел, оптимистичен поглед за това как трябва да се развиват нещата - но и да говорят за своя истински живот и за своите предизвикателства. Това че са възприемчиви към проблемите на другите може наистина да им помогне да постигат победи в ежедневието, които вероятно никога не биха могли да постигнат сами.

Поемане на ангажименти

Повечето от тези хора искат да установят сигурна, скрепена с брак връзка, но една част от тях в същото време се страхува от постоянността. Те искат да бъдат свободни да се развиват и променят, да се движат в света около себе си и да вършат различни неща. Ако наистина се свържат с друг човек, който има същия темперамент, могат да получат най-доброто от двата начина на живот. Но ако влязат в една връзка, която ограничава свободата им, обикновено резултатите са отрицателни.
Хората със северен възел в Близнаци не се обвързват лесно. Онова, с което са ангажирани, е истината н хармонията вътре в тях. Те не искат тяхната философия да бъде разклатена и не са сигурни как могат изцяло да се ангажират с един човек, без да бъдат повлияни техните вярвания. Родените с лунен възел в Близнаци чувстват, че тяхната истина е онова, което им придава индивидуалност. Те могат да живеят с човек, които има различни вярвания, докато и двамата имат желание да приемат философията на другия.
Хората с лунен възел в Близнаци с нежелание ще направят нещо, което да ограничи социалните им взаимоотношения. Те се учат как да се свързват и да се интегрират отново в обществото и имат нужда да се срещат с много различни хора, за да разширят своето мнение за това как да сторят това. Те искат да внесат съзнание за истината и чувство на вътрешна хармония в обществото. Когато бъдат въвлечени с различни хора в различни ситуации, те придобиват повече увереност в способността си да поддържат собственото си вътрешно щастие, докато общуват с другите. След това могат да позволят на околните да се доближат до тях, защото знаят, че ще могат да поддържат тяхната хармония.
По този начин началото на една ангажираща връзка за родените със северен възел в Близнаци може да отнеме повече време, защото те губят чувството си за вътрешно спокойствие, ако прекалено бързо отидат твърде далече. Един брак или годеж, който ще им пречи да общуват с другите, в действителност се противопоставя на по-големите им цели. Те имат нужда от партньор, който да ги подкрепя в тяхното движение сред обществото. На тях им е нужно да поддържат връзка с повече хора, за да развият изцяло своя потенциал. Това не означава, че моногамията ще бъде пречка за тяхното развитие - те имат нужда от разнообразни взаимоотношения с различни хора и не бива да бъдат ограничавани.

Склонност към предварителни преценки

От всички качества, които ги водят до заблуда в тяхното подсъзнание, онова, което най-често саботира връзките им, е склонността предварително да си правят заключения, без да имат достатъчно доказателства. Когато действат, без да са събрали предварително факти или да са споделили информацията си с другите, те предопределят своето разочарование. Когато имат съмнения, те трябва да говорят с другия човек и да слушат, без да проявяват осъдително отношение. Ако приемат, че другите знаят, че всичко е наред, те често си навличат неприятности. Когато проверяват нещата в реалния живот - откриват кой е другият човек и дават информация за това кои са те - ще бъдат много по-щастливи. За да имат успешна връзка, те трябва да излязат малко встрани от своя път, за да оставят отворени възможностите за общуване.

Липса на общуване

В своите връзки тези хора са склонни да приемат, че другите знаят какво чувстват те и изпитват онова, което и те изпитват. Например имах една клиентка, която беше прекарала изумителна, прекрасна нощ с един мъж. След това той повече не я потърси и тя предположи, че той е изживял нещо различно от това, което е изживяла тя. Но фактът е, че тя не знаеше. Възможни са стотици причини, поради които той не я бе потърсил: може да е загубил телефонния й номер, може да е имал друга връзка, може да се е появило нещо, за което той е трябвало спешно да се погрижи и след това да му е станало неудобно да я потърси след толкова време, или пък нейното заключение е било правилно. Но най-добрата възможност за нея беше да вдигне слушалката, да го попита как вървят нещата, да сподели колко й е харесала тази вечер и да разбере защо той не й е звъннал. Тези хора трябва поне малко да вярват в положителните изходи и да поемат отговорност, за да постигат положителни резултати в собствения си живот.
Когато започнат една връзка, хората със северен възел в Близнаци често не звънят на другия човек през един продължителен период от време. Ако имат някакви негативни усещания или не са убедени в нещо, те не искат да общуват, защото не желаят да казват; "Моят приятел наскоро ме напусна" или "Взеха ми кредитните карти." Те искат да изчакат, докато се справят с проблема, за да имат положителни неща, които да споделят - те нямат желание да общуват, когато не са в най-добрата си форма. Съвсем естествено е повечето хора да възприемат това нежелание за общуване като липса на интерес. Тези хора са загубвали много романтични връзки именно в резултат на тази своя склонност, защото близкият човек е решавал, че те не проявяват интерес към него и се е ангажирал с някой друг. Ако те са наистина заинтересовани да поддържат една връзка, не трябва да приемат, че другият човек знае, че всичко е наред. Те трябва редовно да вдигат телефона или да изпращат картички, за да поддържат връзката. Ако изживяват период на съмнения или несигурност, трябва да кажат: "Ами, неудобно ми е да ти се обаждам, защото не съм готов да се срещнем точно сега. Трябва да завърша някои неща в моя живот, но исках да ти кажа, че мисля за теб, и исках да видя как са нещата при теб."
Ако има недоразумения, тези хора трябва да поемат отговорност за изясняването им. Те трябва също така да осъзнаят, че ще бъдат от помощ, ако предупреждават другите за потенциалните проблеми: "Понякога не чувам какво казват хората, защото мозъкът ми препуска напред. Ако смяташ, че не съм те разбрал, моля те, да ми кажеш, защото искам между нас да има яснота." Родените със северен възел в Близнаци могат да си мислят нещо и да приемат, че другите хора ги разбират. За тях е шок да открият, че начинът, по който те са интерпретирали думите, не е този, по който другите ги разбират. От особена важност е да проверят отново дали са разбрали правилно и да се стараят да изричат винаги онова, което е в ума им. Ако те тактично карат другите да разбират техните различни мисли и идеи, ще открият, че връзката им поема в една нова и по-положителна посока.

Изразяване на чувствата

Когато хората с това разположение на възлите отделят време, за да изразят точно своята гледна точка за личните си изживявания, другите биват дълбоко развълнувани. Като резултат родените с лунен възел в Близнаци изпитват радостта от приемането и симпатията. Когато те споделят неща, без да е необходимо да бъдат прави или да докажат своята гледна точка, ще почувстват резултата със сърцето си. За да достигнат до другите на духовно ниво, те трябва да изричат истината за онова, което чувстват.
Например имах един клиент, роден с тази позиция на лунните възли, чиято приятелка най-неочаквано беше злоупотребила с една от кредитните му карти в магазин за дрехи. Той повдигна въпроса и макар че вече знаеше за какво е похарчила парите, настояваше тя да признае, че си е купила дрехи. Когато тя каза, че ги е използвала за домакински електроуреди, той се почувства толкова обсебен от идеята да я накара да му каже истината, че накрая тя го напусна. Тези хора мразят лъжите и когато си мислят, че ги мамят, имат склонност да реагират с чувство за наранено достойнство в такива огромни размери, че отблъскват другите. Но в този случай мъжът не е изразил своята истина. Той трябваше да каже: "Има нещо, което искам да обсъдя с теб, защото е много важно за мен.
Открих, че с кредитната ми карта е изтеглена голяма сума пари и проверих, за да видя дали не е станала грешка. Имаше три касови бележки за дрехи с твоя подпис върху тях. Знаеш, че винаги съм бил щедър, искам да имаш красиви дрехи, но се чувствам наранен и измамен, защото не си ме попитала, преди да използваш кредитната карта."
След това честно изразяване на чувствата, щеше да се появи следващото ниво на истината. Когато е изложил фактите и своите искрени чувства, той щеше да остане отворен, за да види нейния характер по-точно. Приятелката му или щеше да се промени, за да бъде в по-голямо морално съзвучие с него, или той щеше да открие, че тя е неподходящ партньор за интимна връзка. Тези хора трябва да дават шансове на другите за духовно израстване. Те могат да открият пространство за това само като имат желание самите те да бъдат завършени личности - откровено да разкриват своите чувства, вместо да се насилват другия човек да бъде искрен.

Желание винаги да бъдат прави

Родените със северен лунен възел в Близнаци сериозно се противопоставят срещу истината на другите - особено на хората, с които се срещат в ежедневието си. Това може да бъде една от причините, поради които хората чувстват, че трябва да ги лъжат - хората със северен възел в Близнаци могат в действителност да не искат да чуят какво се случва с другия човек. Но тяхното нежелание да слушат може да завърши с болезнено неразбирателство с онези, на които най-много държат.
Макар и да казват, че търсят истината, те се разстройват, когато другите им я казват. И ако не желаят наистина да се вслушват в нея, ефектът ще бъде да окуражават хората да ги лъжат. Никой не желае да го смятат за човек, който не е постъпил правилно, а родените с лунен възел в Близнаци са толкова уверени в това кой е прав и кой не е, че другите нямат желание да бъдат около тях.
Хората със северен възел в Близнаци се учат да ценят щастливото разбирателство с хората и да го предпочитат пред страстното преследване на философската истина. Това също изисква да спрат с обсъждането на другите. Когато те преценяват близкия човек, не вземат предвид неговия морален кодекс. За да го разберат по-добре, трябва да задават въпроси: "В какво училище си учил? Каква беше първата ти работа?" Те имат склонност да бъдат прекалено насочени към сегашния момент и да приемат, че настоящият живот на близките им винаги е бил един и същ - макар че биват заинтригувани, когато другите споделят как са стигнали до настоящето си положение.
Ако търсят истината или фактологична точност от другия човек, трябва винаги да бъдат напълно наясно със себе си за собствените си мотиви. Дали искат да научат повече неща за другия човек и да му помогнат да разкрие себе си по-ясно. Или техният мотив е да докажат своята правота. Ако той е да слушат, ще спечелят, ако мотивът им е да бъдат прави, ще загубят.
Родените със северен възел в Близнаци трябва да приемат, че другите са равнопоставени, ако искат да комуникират откровено. А откровеността се разгръща постепенно - не е задължително тя да се прояви в първите няколко срещи. Когато хората с тази възлова позиция позволят на другите да станат по-честни към себе си, откровеността, която търсят, ще се появи. В личните взаимоотношения те имат нужда да изразят колко важна е честността за тях по един конструктивен начин, който не отчуждава другия човек. Например могат да започнат по-меко, но съвсем ясно: "По-приятно е, когато сме честни един към друг, отколкото когато се опитваме да се мамим. Честността ни сближава и ни помага да се приемем един друг,"

Изразяване на различията

Ако тези хора насилят себе си да дадат на някой положителен или отрицателен отговор, когато всъщност техните мисли са противоречиви, каквото и да кажат ще бъде лъжа, защото истината е, че все още не са намерили отговора. Затова най-правилното нещо, което трябва да съобщят на другия човек, е, че виждат две алтернативи и не знаят коя да изберат. След като веднъж другият човек осъзнае това, родените със северен възел в Близнаци могат да експериментират като поемат по единия път и си запазят правото да изберат другия, ако се окаже, че са сбъркали.
Например имах клиентка с такова разположение на възлите, на която й бяха предложили да работи в офис или у дома си. Тя предпочиташе спокойствието и възможността да работи сама вкъщи, но се страхуваше, че ако не е в офис, степента й на продуктивност може да спадне. Тя трябваше да каже на своя шеф точно онова, което каза на мен: "Искам да работя вкъщи, но за мен е важно да запазя нивото на своята продуктивност. Така че нека опитам да работя у дома и ако продуктивността ми намалее, предпочитам да се върна обратно в офиса."
В това прераждане съвсем нормално е хората със северен възел в Близнаци да променят своето мнение. На тях не им е било позволено да правят това в миналите си животи, затова имат чувството, че трябва да кажат: "Ето това е начинът." Но в този живот се учат да виждат повече възможности и когато получават допълнителна информация, те естествено ще сменят своята посока, за да се възползват от различното положение.
Затова, когато тези хора изразяват своето решение (или мнение в момента), те трябва да се опитат да не представят възгледите си прекалено строго, за да могат да променят своето мнение. Вместо да твърдят: "Това не е правилно и винаги ще го смятам за неправилно", по-добре е да кажат: "Това не е правилно. Аз може да променя мнението си, но в момента това е гледната ми точка." Техните възгледи могат да се променят, за това е добре да не дават категорични отговори.

Романтични връзки
Разнообразие

Кармата на хората със северен лунен възел в Близнаци в този живот определя да се свързват с много и различни индивиди: глупави хора, празноглави спортни маниаци, неудачници, които не са успели да завършат училище, колежански възпитаници. Хората, с които се срещат, са много различни. Понякога те се чудят кой е техният тип, защото на повърхността им допадат всички! Когато придобият по-ясно чувство за тяхната духовна идентичност и разберат как да общуват с хората, възможността да бъдат с толкова много и различни личности започва да им се струва смислена. Когато тяхната истина се "оттласква" от различни повърхности, те могат да я видят от различен ъгъл. Това им помага да разберат кога концепцията им е наистина правилна и те получават удовлетвореност от възможността да я видят така, както я възприемат различните хора.
Например те могат да се запитат: "Какво е беден човек? След това да наблюдават хората, на които им липсват финансови средства, и да открият, че в отделни случаи положението да бъдеш беден може да ти осигури по-голяма стойност, отколкото ако си богат. Вълнуващите им открития произтичат от тяхната отвореност да сравняват своите идеи с онова, което действително се случва около тях.
Хармонията, която търсят, идва от факта, че свързват гледните точки на различните хора с тяхната собствена истина. Тяхното предизвикателство е да забележат енергията, която могат да получат от разнообразието.
Когато родените със северен възел в Близнаци почувстват своята сексуалност, имат склонност да се стремят да поддържат връзка с много хора. Те са били лишени от топлотата на човешките взаимоотношения в продължение на толкова много прераждалия, че са като деца в магазини за сладкиши: искат да опитат всичко! Всъщност в техния случай и в разумни граници, това не е грешка - особено в младежките им години. Те се учат как да се свързват с другите и в същото време да поддържат и споделят истината, която се намира в тях. Разнообразието може да им помогне да се научат да я разкриват, без да им се изплъзва.
Тези хора имат добре развито чувство за честност от миналите си животи и никога няма да кажат нещо, което да подведе другия човек. Те не декларират: "Обичам те и ще остана с теб завинаги", за да заблуждават другия човек. Но в резултат на вината, която чувстват вследствие на религиозното си възпитание от миналите животи, те чуват глас, който им казва: "Зная, че това е неправилно - трябва да бъда само с един човек." Може да дойде момент, когато избраният път да се окаже правилен за тях, но това решение трябва да бъде в съзвучие с тяхната истина, когато са с друг човек, без да си позволяват да се подават на изкушението да смятат за прави единствено себе си. Когато поддържат интимни връзки с много хора, те са очарователни и запазват своето добро поведение, за да могат взаимоотношенията им да се развиват. Но когато успеят да не забравят "добрите си маниери" в отношенията само с един човек, едва тогава са наистина на прав път.
Ако все още са на етапа на поддържане на много интимни връзки, техният мотив трябва да бъде ясен. Когато се опитват единствено да прогонят самотата чрез секса, резултатът ще бъде временно задоволство само за тази нощ и още по-силно усещане за празнота на следващия ден. За да избегнат този разрушителен кръговрат, те трябва да разширяват непрекъснато своята духовна обвързаност с другия човек като основа за физическата интимност. Те трябва да установят емоционална обвързаност преди физическата. Само тогава физическата връзка ще бъде радостен израз на тази истина и те няма да се чувстват празни или виновни.

Обсебеност

Хората със северен лунен възел в Близнаци могат да бъдат обсебени във връзките си с другите, особено когато става въпрос за романтични или сексуални взаимоотношения. Ако те прекалено се ангажират с една идея или един човек, трябва да опитат да се освободят от тази обсебеност, за да си възвърнат спокойния и конструктивен разум. Ако са обсебени от една идея, те трябва да вземат предвид и другата гледна точка, за да балансират своето мислене. Ако са обсебени от един човек, трябва да намерят платоничен приятел, с който да прекарват известно време, за да балансират взаимоотношенията си. Само тогава могат да постигнат успех в основните си връзки. Осъзнаването, че имат право на избор, винаги ще работи в тяхна полза.
Обратно, тези хора могат също да отидат и в другата крайност и да не желаят да се ангажират. В този живот те имат склонност отново да бъдат философи - но когато се изкачат на върха на планината, кой ще бъде с тях? Една от най-опасните им склонности е податливостта да превръщат своите мисли в черти от характера, което поставя връзките им на втори план. Те могат дори да не успеят да оценят другите хора, защото са прекалено силно съсредоточени върху собствения си мисловен процес. "Моите мисли са толкова верни, толкова значими." Възможно е изобщо да не забелязват нуждите на другия човек и ето тук могат наистина да бъдат наранени. Те няма да открият разнообразието, от което се нуждаят, ако не са отворени да видят гледните точки на другите.
Родените със северен възел в Близнаци трябва да се научат да придават по-голяма тежест на човешките взаимоотношения, трябва да отделят повече време и енергия, за да се обвързват с хората, вместо да се концентрират върху своите цели. В последна сметка може да се окаже, че хората са тяхната цел, ако те само спрат прекалено да мислят.

Повърхностност

Тези хора са великолепни при първите срещи: встъпителните етикетни фрази, очарование, външна привлекателност. Но те са като онзи професионалист, който ви посреща на входа на ресторанта - знаят как да накарат някой да се почувства добре дошъл, да кажат две, три общи фрази, които се отнасят за всеки. Те са очарователни с първите жестове и усмивки, но след това са загубени. Когато ситуацията е романтична, те често се изнервят и престават да харесват човека до себе си или се опитват да пренесат много бързо връзката на физическо ниво. Тези хора се чувстват много удобно в своите тела и затова след като веднъж започнат да се свързват физически, те отново се чувстват спокойни. За нещастие, ако духовното привличане и взаимното разбиране не са се установили преди това, тяхната сексуална обвързаност често е кратка и само временно ги задоволява, и така те не преминават към по-дълбоки и изпълващи ги с радост връзки.
Тези хора са имали много минали животи, преливащи от вълнуващи впечатления. Когато са се отправяли към планинския връх, за да търсят истината, те са срещали по пътя един привлекателен човек и са имали прекрасно сексуално приключение с него. Но не са проявявали интерес към по-голяма ангажираност - те са преследвали истината. Да изградят по-здрави връзки или да задълбочат романтичните взаимоотношения е било в противоречие с техните цели. В този живот подобно поведение води до изолация, но тези хора продължават да странят от дълбоката обвързаност с другите. Те искат да бъдат близо до тях, но не знаят как да го направят. И това неудобство може да ги обърка, особено в романтични ситуации.
Но родените със северен възел в Близнаци трябва да осъзнаят, че притежават невероятна дарба да се обвързват с хората, след като веднъж са взели решение затова. Ключът е да проявяват истински интерес и любопитство към другия човек. Как мисли той? Какво е важно за него? Какви са интересите му? Какво иска той да им каже и какво искат те да му разкрият?

Разум във връзките

Хората с лунен възел в Близнаци имат склонност да бъдат прекалено директни и това ги въвлича в неприятности. Те трябва да не забравят да вникват по-дълбоко в онова, което наистина искат да кажат, и след това да се изразят по един отговорен начин, като проявяват чувствителност към другите.
Например имах клиентка, която от двадесет и шест години беше омъжена за мъж със северен лунен възел в Близнаци. Един ден той се прибрал у дома и казал без никакви предварителни признаци за подобно решение: "Срещнах подходяща жена и искам развод." Той бил срещнал своята любов само преди две седмици. Думите му напълно шокирали неговата жена. Те прекарали в спорове повече от година като търсели да открият проблемите, които довели до неговата решимост да скъсат. Накрая срещата се оказала увлечение - онова, което този мъж наистина искал, било да вдъхне живот на взаимоотношенията си със своята съпруга. Те имали добър брак, основан на взаимни и силни чувства на любов, и сега, когато пиша тези редове, те все още са заедно. Той получил онова, което искал: Връзката му с неговата съпруга била изцяло променена. Но тя не можа да се възстанови емоционално и е неспособна напълно да му прости за онова, през което я беше накарал да премине.
Родените със северен лунен възел в Близнаци се учат, че когато говорят, без да се съобразяват с последствията, те могат ненужно да наранят другите. Това се отнася особено за случаите, когато техните думи всъщност не са самата истина, а просто един опит да наранят другия човек или да привлекат внимание. Те трябва да изяснят за себе си какво чувстват и след това да преценят кой е най-добрият начин да го кажат. Дали техният мотив е да върнат любовта във връзката си или искат да накарат другия човек да се чувства виновен. Често, когато говорят с груба прямота, те не изразяват точно своите чувства. Родените със северен възел в Близнаци трябва да се съсредоточат върху разрешаването на проблемите по един по-отговорен начин.
В горния пример вместо да изрече думи, които не е премислил предварително, човекът с това положение на възлите е можел да поговори със своята съпруга и да каже: "Виж, срещнах жена, която ми харесва. Все още нямам връзка с нея, но възнамерявам да задълбочим взаимоотношенията си, защото се чувствам нещастен в нашия брак." Съобщаването на истината по един логичен начин, с факти е щяло да му даде онова, което е искал - вдъхване на живот на неговия брак - без да опустошава душата на съпругата му. А след това биха могли заедно да разрешат проблемите си. Сега, макар останаха заедно, шокът и тревогата са били толкова силни, че тази връзка едва ли някога ще бъде напълно излекувана.
Хората със северен лунен възел в Близнаци имат нужда да се поставят в положението на другия човек и да видят какъв подход ще накара техния близък да се чувства удобно. Ако използват думи, които да показват уважението им към другия, това ще им помогне да се свързват по един положителен начин с хората около себе си - основен елемент, необходим за поддържането на щастливи взаимоотношения.

Папка: Северен възел в Близнаци | Добавил: Пим (03.03.2009)
Разгледан: 3319 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248