Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:20
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Близнаци

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в 9-ти Дом - Северен в 3-ти Дом

Това положение на възлите представлява карма, свързана с взаимоотношенията. Индивидът е тук, за да се научи как да впише множеството от хора и идеи в обсега на своя мироглед. Южният възел в 9-ти дом показва къде е бил акцента на растежа в минали животи. Буквално милиони часове са посветени на трупане на много мъдрост. Повечето е постигнато чрез саможертва, особено радостта от значимите връзки с другите. Така че голяма част от душевното израстване може да бъде завършено като на първо място се развие усещането за свобода без граници.
В настоящия живот индивидът е свързан по навик с миналото си усещане за свобода, което чувства, че трябва да задържи, но не може съзнателно да си спомни защо.
От време на време чувства непреодолима страст да посещава различни хоризонти, защото някъде в неопределената далечност е дъгата, която той гони. Мисловен скитник, постоянно пътешестващ през огромния простор на своето съзнание, той се спира само за отдих на всеки оазис, предлагащ временно убежище от неспокойния му порив.
Винаги, когато търси нещо ново, на него му е трудно да определи точно какво е то. Любопитен е да разбере защо другите се озадачават. Тук се крият и някои от големите му кармични уроци. Той трябва да се научи как да си взаимодейства с хората. Въпреки че може да има щастлив брак или близка връзка, все пак запазва спомена си за ергенството. Той трябва да се научи как да приспособи живота си, така че да пасне в точната тайна пролука, свързваща го с всички други животи около него.
Начините, по които осъществява своите връзки и комуникации, постоянно ще минават през различни тестове. Най-накрая той ще се намери заплетен в една мрежа от хора, така че всички знания, придобити в предишни животи ще могат да бъдат практически вложени.
В настоящите си взаимоотношения той се чувства разстроен, тъй като няма достатъчно пространство за движение. Това обграждане с хора около него накрая ще потуши склонностите му от миналия живот да бъде неуловим и неясен и вместо това ще го научи на изкуството на точната комуникация. Той е много ангажиран с ценностите на сексуалността, чувствайки се длъжен да побеждава всяка власт, която тази сила упражнява върху него. Сега ясно вижда присъствието на висшия и низшия Аз и трябва кармично да се пребори с разкъсването си между двата.
Индивидът е по-малко ангажиран с печалбата, отколкото със защитата срещу загубата. Той ужасно се страхува да не загуби свободата, с която е свикнал в минали въплъщения; все пак трябва да рискува такава загуба, ако възнамерява да борави с човечността. Колкото по-скоро желае да предприеме риска, толкова по-скоро ще е готов да получи своята най-голяма награда.
Накрая той издига себе си посредством целенасочено изучаване и четене и въпреки че е свикнал с неофициални методи на учене, този път и официалното образование ще бъде това, което ще му даде всичко взето заедно.
Тази позиция на Лунните възли често води до конфликтни бракове, тъй като индивидът е склонен да търси извънбрачни връзки, чрез които да изработи разбирането си за лични взаимоотношения, което трябва да развие. Един от най-големите уроци е да се научи да консолидира своята енергия, тъй като всеки път, когато чувства порив за прогрес, той има навика да оставя свободните краища да се веят след него.
Животът му има широк обсег не само в сферата на познанието, но също и в десетките хиляди хора, които среща и множеството места, през които минава.
Накрая ще добие известност като Вестителя, раздаващ на всички, които имат нужда, определеното късче информация, което като манна небесна пада в скута им, точно когато са гладни.
Всъщност той е учител на учителите, тъй като въпреки че не е много търпелив в класната стая, е способен да предава информация, където и когато е необходимо. Обича да прави това, защото то удовлетворява миналата му нужда от движение. Като такъв, той никога не получава шанса да разбере колко важна в действителност е информацията, която разпространява. Независимо от това той допринася много за осъзнаването на всички тези, чийто живот докосва.
Неговият собствен живот е пълен и интересен като енциклопедия, тъй като той се опитва да преживее повече от това, което е прочел.
След цялото това движение човек би казал, че той има желание да си почине, но от друга страна индивидът е изключително нервен и се нуждае от такава доза движение в този живот. Нервността обаче не трябва да се счита за негативна черта, а по-скоро като част от мисията му. Това му напомня, че трябва да върши задача. Всеки миг в неговото съзнание постъпва частица информация и точно тогава нервността натиска спусъка, напомняйки му, че трябва да разтовари тази информация някъде.
В минали въплъщения е избягвал да дава заключения. Сега той отказва да дава окончателна присъда за нещата. Това е част от разбирането му, че ако е трябвало да дава окончателно мнение, това би било преждевременно, тъй като той знае, че постоянно идва нова информация.
Той притежава повърхностна информация почти във всички области. Все пак в личен план остава неразбран, защото вестите, които доставя, са толкова неузнаваемо замаскирани, че имат тенденцията да минават покрай ушите на другите, които го виждат като един празен дърдорко. Истината е, че всички негови думи са важни, но те трябва да имат по-дълбок смисъл, преди да могат да бъдат интерпретирани правилно. Всъщност той е бързокрилият вестоносец на боговете.

Знакът, в който се намира Южния възел, сочи неразбираемите пътища, по които независимият висш ум е свикнал да получава своята кодирана информация. Знакът, в който се намира Северния възел, показва начините, по които сега индивидът може да преведе своето познание на разбираем и приемлив за обществото език.

Папка: Северен възел в Близнаци | Добавил: Пим (12.01.2009)
Разгледан: 3581 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248