Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:39
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Северен възел в Близнаци

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южен възел в Стрелец - Северен в Близнаци

Тук индивидът получава покана да се присъедини към обществото. Неговата душа е дошла в този живот с остатъци на необузданост. В резултат на това, той е непригоден да оцени гледната точка на другите. Кармично обусловеното силно изразено самодоволство му пречи да бъде справедлив съдник на своите собствени действия. Така неговият живот отива до крайности. Все още го привлича естественото съществуване, без формалности и така се отклонява далече от своя път, за да избегне всякакви ограничения, които му се налагат. Той е свикнал да бъде свободен дух и отчаяно се опитва да запази чувството си за свобода на всяка цена. Женен или не, душевният спомен за неговия ергенски начин на мислене прави невъзможно останалите да се доближат до него.
Вярвайки, че действията са по-силни от думите, той превръща сегашния си живот в калейдоскоп от бурни действия. Винаги се опитва да извършва твърде много неща за определено време, разпростирайки се в такава степен, че загубва поглед върху основното в живота си. В минали въплъщения той е действал благодарение на голям резерв от енергия. Въпреки цялата си активност все още не се е научил как да концентрира вниманието си във всяка една зона. В този живот все още търси изгода, чувствайки се като жертва на малки наранявания, които се повтарят.
Непривикнал към всички изисквания на обществото, той се опитва да избяга от отговорност. Чувства, че ако може просто да изчисти това, колкото се може по-бързо, ще е в състояние да изживее свободата, която обществото се опитва да му отнеме. И така повече от времето си той прекарва, опитвайки се да се освободи от себе си. Това което не може да осъзнае е, че всяко действие поражда равно по сила противодействие. В резултат на това той изпада в плен още повече, отколкото преди.
Винаги неговата природа е някак си първична. Ако с егоистичен, прави го съвсем невинно. Ако настъпи другите, то това е, защото не знае, че те са там. Той винаги като че ли пропуска очевидното, потънал в блажено невежество за непосредствените обстоятелства около себе си. Когато става въпрос за обществено благоприличие, той е толкова неопитен, че се проявява подобно на пословичния "слон в стъкларски магазин".
В настоящия живот се учи как, смесвайки се с обществото да извлече полза от него. Все още наплашен от реакциите на хората, той живее по ръба на пропастта, втурвайки се обичайно към истинския център, само за да избяга отново. Предишните му преживявания с хората са били лишени от задружност, общителност и тактичност. Сега той се стреми към една изтънченост, но все още не знае как да види своето чисто отражение, тъй като не разбира, че има две страни на една и съща монета. Чрез своя Северен възел в Близнаци, сега ще преживее опитности, които ще го принудят да види двете страни на всеки въпрос.В този живот е твърдо решен да научи как изглежда света през очите на другите. Преди да може да разбере защо изглежда че хората не го слушат, той трябва да се поставя на тяхно място. Накрая ще осъзнае, че всичките отрицателни качества, които е приписвал на другите, са неща, които той не разбира в самия себе си.
Понякога той се държи неадекватно. Независимо на колко изтънчен се прави, той носи толкова много остатъци от грубост, че това непременно ще се прокрадне и то в най-неуместния момент. Това го обърква толкова много, че той решава да се "излъска", като обръща внимание на маниерите, навиците, общественото поведение и определено на начина на говорене.
Чрез своя Северен възел в Близнаци, той ще изразходва повече от жизнената си енергия, научавайки как да добие опит в изкуството за комуникация. Сега чувства нуждата да се образова, така че да може да се утвърди в обществото. В определен момент от настоящия живот ще се изправи пред конфликта дали да живее в големия град (Близнаци), или в селото (Стрелец). Докато неговата същност толкова много животи се е чувствала удобно в условията на селския живот, сега той може да научи много като адаптира себе си към новия опит да се справя с градския живот.
Чрез своя Северен възел в Близнаци, той трябва да се научи дипломатично, с уважение да се отнася към правата на другите, дори ако трябва да помогне за запазване на обществото, което в предишни животи е смятал за маловажно, но в този живот е необходимо за самото му оцеляване. Докато тялото му се стреми към спорт, природа и първичен живот, то неговият ум рано или късно ще го воли към изучаване на словото, езика и отражението на неговото себепроявяване, така че той започва да се превръща все повече и повече в частица от културата, в която живее.
Той е като дивия жребец, който отчаяно се съпротивлява на обяздването, все пак чудейки се що за преживяване е това. В центъра на този привиден парадокс, той е предвестник на по-низши и по-висши мисли за всички, които влизат в контакт с него. Миналите му въплъщения го довеждат до естественото разбиране на вселената. Сега неговата мисия не е само за самия него, но също се изразява в това да разпространи своето схващане сред многото хора, с които се сблъсква през живота си. В това се крие и мистичната причина за неговото вечно неспокойствие. Предстои му да каже още много неща и да покрие много основи.

Домът, в който се намира Южния възел, показва зоната на живот, където остатъците от минали въплъщения все още го дърпат към желанието да бъде свободен дух. Домът, в който се намира Северния възел в Близнаци, показва вратата към която трябва да върви, за да изживее предимствата на цивилизованата човешка култура, към която е решен да се присъедини.

Папка: Северен възел в Близнаци | Добавил: Пим (12.01.2009)
Разгледан: 4512 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.238.235.248