Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:53
14.04.2024
Неделя
3.233.242.67


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Лунни Възли

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Северният Възел

Северният възел е символ на бъдещето. Той представлява един нов все още непреживян опит. За индивида това е един нов цикъл, който му предстои. Независимо от всички опасения от неизвестното и неизживяното, Северният възел притежава едно любопитно привличане, което дърпа душата към нейното бъдещо израстване.

Когато опитваме нещо ново се намесва божествено привидение и тук индивидът получава много помощ за своите усилия. В дълбините на своята същност той получава усещане за посока. Неговата цел да живее го стимулира, независимо от всички пречки. Фактически тази позиция на възела е подобна на рога на изобилието, жънейки облага след облага, като всяка пречка се превръща в стъпало за бъдещо израстване.

Този възел символизира най-високата зона, която трябва да бъде достигната в настоящия живот, и затова трябва да се интерпретира чрез най-висшите качества на знака и дома, в който е поставен. Новите преживявания изглеждат самотни в началото, тъй като индивидът не е сигурен в своите стъпки. Той скоро осъзнава, че ако изпитанията на смелостта му са значими, те трябва да бъдат поставени сами в центъра на неговата същност, където всяко ново преживяване го обособява като самостоятелен характер в хода на собствената му уникална опитност. Всичко това създава едно особено очарование в индивида.

Той винаги вижда пред себе си оня пословичен морков, който кара магарето да върви, въпреки че всеки път мисли, че го е достигнал; по-високите му възможности стават видими за него, изисквайки още повече стъпки, повече изпитания, повече желание да се върви напред. Но човек не може да достигне своя Северен възел докато не се научи да се отърсва от миналото си, защото то представлява оковите на неговия кармичен затвор. Новият цикъл на Северния възел е нов проблем, който не е стоял до този момент. Човешката неудовлетвореност от старото и загниващото в неговото минало е това, което се съчетава с голямото му желание да открие и използва високия си потенциал в предстоящото.

С всяка следваща стъпка той започва да се чувства по-добре. Неговият живот добива ново значение като опитва възможностите, които никога не е вземал под внимание. Но човек не достига Северния си възел, ако не се издигне до най-високите кармични нива на своя Южен възел. Той трябва да се научи да се отказва елегантно от отрицателните си навици и спомени, които повече няма да обслужват полезните цели в живота му. Той трябва с желание да върви там, където чувства, че няма стъпки пред него.

Най-удивителната характеристика на Северния възел е, че въпреки че много хора го достигат, винаги може да се напредва още, тъй като представлява непрестанно издигаща се спирала към Бога.


Папка: Лунни Възли | Добавил: Пим (12.08.2009)
Разгледан: 4972 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.233.242.67