Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:55
14.04.2024
Неделя
3.233.242.67


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Лунни Възли » Лунни Възли

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]


Южният Възел - Твоята Ахилесова пета

Потенциално най-слабото място в един хороскоп е Южният възел, защото той представлява стъпките, които сме оставили зад нас. Въпреки пътеките, които сме поели, следата на този Южен възел ни остава отворени за кармичния остатък отпреди. Ние непрекъснато гледаме към бъдещето и рядко се спираме, за да изследваме последствията от всичко, което сме създали, докато тези последствия се възпламеняват пред нас по пътя ни. Независимо от това, следите, които сме оставили, са все още тук, символизиращи навиците от времето през което сме живели и така за много хора те показват пътя към най-малкото съпротивление. В действителност най-негативните черти на индивида са онези, които в продължение на стотици или хиляди години е позволявал да бушуват в душата му. Той се опитва да събере фрагментите на своето дълбоко вкоренено минало с надеждата, че те ще формират основите на бъдещето му.

Твърде често миналото само по себе си въвлича индивида посредством едно странно привличане, хипнотизирайки го назад към старите методи на поведение, при което той забравя причината, поради която се рови в миналото си и превръща преживяването в действителността в цел на своето съществуване, в по-голяма степен, отколкото средствата за постигане на целта, към която истински се стреми. Южният възел може да бъде плаващ пясък: достатъчно безопасен да гледаш назад толкова дълго, колкото стъпките изчезват в тази посока. Една стъпка в Южния възел е достатъчна, за да затъне индивидът в потискащите спомени на преживяното, което може да отнеме години и да изисква помощта на много хора, които да го издърпат обратно.

Интересно е да се отбележи, че човешкото любопитство, което е едно от най-положителните му качества, може също да бъде и най-големия му враг, защото докато малки ретроспекции на неговия Южен възел преминават към съзнанието му, собственото му неутолимо любопитство го кара да се обръща назад и да затъва все повече. За да се примири напълно със своето минало, той потъва повече, отколкото разума може да поеме. Желаейки силно да почувства интуитивно, да свърже емоционално, да види, да докосне и да схване реалността на миналото си, той по невнимание го превръща в реалност на своето настояще!

Тук, без да знае това, той внезапно е захвърлил себе си назад в друга времева зона. В действителност е програмирал своя компютър, но схемата е толкова неуловима, че не я забелязва, докато някои близки предупреждения не го доведат до съзнанието, че неговото действено поведение е някак си неподходящо за живота му тук и сега. И така Южният възел трябва да се използва като резервоар от спомени, вече преживени, но ако не е в съвпад с някоя планета, индивидът трябва да се движи напред, приближавайки се винаги до своето минало, но не и обитавайки го.

Папка: Лунни Възли | Добавил: Пим (13.08.2009)
Разгледан: 4719 | Любовен | Еротичен | Важно | | Дар
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]

Лунни Възли [9] Северен възел в Овен [8]
Северен възел в Телец [8] Северен възел в Близнаци [8]
Северен възел в Рак [8] Северен възел в Лъв [8]
Северен възел в Дева [11] Северен възел във Везни [8]
Северен възел в Скорпион [8] Северен възел в Стрелец [8]
Северен възел в Козирог [8] Северен възел във Водолей [8]
Северен възел в Риби [8]
Контакт          3.233.242.67